Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 14:04:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej pupe... Ob pol desetih sem zaspala in spala do pred 20 minutami Beyba... tale vaš otrok je pa tooooooooook lušnan pa vztrajna je kot štirje... sonči33 slabe misli na stran, mali se pripravlja na prihod na svet
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 14:34:48
|
|
|
|
jazzz27
|
beyba..tale članek mal drži mal pa ne...če vse preračunaš si skor na istem...samo tole mi niti najmanj ni všeč. Mislim, kje jim logika za 200 pa še nekaj evrov prispevkov, kar sploh ni res... samo nakompliciraš si stvari na glavo. moja mama ima privat in sem do preden sem zanosila delala pri njej..pač neprijavljena, ker so prispevki preveliki....pač...no naj povem da nisem ne vem kaj zaslužila...no razen najinih naložb, ki pa se tudi niso vse izplačale in bo treba še kako leto počakat. In taka država? ja hvala. najbolj pa me pogreje, ko spodaj berem komentarje, da to izkoriščajo neizobražene bunke?! (ok saj so tudi take vmes)....nikoli ne pomislijo kaj pa če niso imele te možnosti in sposobnosti? (govorim za nekatere) ne vse.... mene bodo doletele pač vse neugodnosti..sicer sem si pa to sama izbrala. Nebi šla nikol na samohranilko al pa kaj tazga... Živa....dobro jutro
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 15:50:54
|
|
|
|
Serendipity
|
oktavija - me veseli za srčka! Superca! sunshine33 - lubika, kaj je narobe? Saj bo vse OK, to te malo to fuj fuj vreme meče. Eto en prekmurski objemček zate beyba - jao, pa tamala je že cel kobacajček! Wau je lušna... *hugs* za vse super bejbe čvekice!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 17:20:36
|
|
|
|
beyba
|
jazzzzzzzziiiiiii kako narediš tisti super sendvič topli z omakicami?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 17:36:57
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity sunshine33 - lubika, kaj je narobe? Saj bo vse OK, to te malo to fuj fuj vreme meče. Eto en prekmurski objemček zate pa ne pravi ka si ti tuj prekmurka?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 18:59:21
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba jazzzzzzzziiiiiii kako narediš tisti super sendvič topli z omakicami? sendvič... potrebuješ.... - paradižnik
- en list solate
- eno pest naribanega sira
za polivko - ena žlica majoneze
- ena žlica ketcupa
- ena žlica gorčice
- vse skupaj zmešaš in pomažeš po bombetki, gor položiš nariban sir, solatko narezano na 5mm debele rezance in povrhu položiš tri kolutke paradižnika paradižnika. Daš na krožnik in v mikrovalovno za slabo minuto (da se sestavine lepo prepojijo), ko vzameš ven zaviješ v alu folijo za minuto, potem pa uživaš v rajskem okusu!!!!
- VREDNO JE POIZKUSITI, FENOMENALEN OKUS!!
Oprosti, ker nisem že prej odpisala...bla odsotna za kosilo ...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 19:01:11
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity sunshine33 - lubika, kaj je narobe? Saj bo vse OK, to te malo to fuj fuj vreme meče. Eto en prekmurski objemček zate pa ne pravi ka si ti tuj prekmurka? Pa Živa je tud na pol prekmurka...ti povem, ko to začnejo z njihovo prlekijščino...mah kdo bi jih zastopu
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 19:07:59
|
|
|
|
beyba
|
moj otrok pa dela prve korake in sabo pelje še škatlo na sprehod.... praktično hodi pa še sedem mesecev ni stara.... kolk gre vse to hitro......
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 19:10:47
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba moj otrok pa dela prve korake in sabo pelje še škatlo na sprehod.... praktično hodi pa še sedem mesecev ni stara.... kolk gre vse to hitro...... beyba...to je pa res neverjetno vse skupaj...pa mojmu ravno zdaj kažem kako tvoja punčarica že obvlada...se je skoz smehljal zraven kak cuker je!!! Bravo za prve copike ...pri vas gre res hitro
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 19:13:55
|
|
|
|
beyba
|
čist je naspidirana, sam vižat še ne zna jo mormo mi, pa če je fletno utrujena jo je treba pazit, ker pade iz škatle pa se ne ujame vedno z rokico potem pa t3a v g3av6 s26+516,,,sa0 n5 2r5ze,,,
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 19:15:08
|
|
|
|
beyba
|
Potem pa tla skočijo v glavo, sam hudega jo merkamo....tkole je prevod zadnjega dela, ker sem num lock pritisnila
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 19:56:03
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity sunshine33 - lubika, kaj je narobe? Saj bo vse OK, to te malo to fuj fuj vreme meče. Eto en prekmurski objemček zate pa ne pravi ka si ti tuj prekmurka? čistokrvna!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 20:21:12
|
|
|
|
gigi1
|
Ojla srčice Malo pozno...pa le Poročilo z UZ. Frnikolce cca 12mm, kar je kar lepo glede na to, da je UZ zelo zgodaj. Dr. D je rekel nekaj..ne vem kolk. V soboto ima nasdlednji UZ. Upam na stopko v ponedeljek ali torek in punkcijo v sredo ali četrtek . Šibam počasi domov iz službe. Se pišemo. Lupčke vsem in opravičilo...nič nisem uspela brat
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 20:27:05
|
|
|
|
Serendipity
|
gigi - Jupi! To je pa fajn brat! Držim pestke, da bo čimprej punkcija in uspešen ET ter da dobiš svojo pikico/pikici v objem za kar dolgo!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 20:27:46
|
|
|
|
beyba
|
gigi
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 21:06:21
|
|
|
|
miska73
|
Žižek čestitke za vmesni rezultat. Sončica pa kaj te muči danes... si preveč sama pa potem preveč razmišljaš... dej strahece čimbolj na stran. Saj bo vse tako kot mora biti. Le mirno. Me smo pa s tabo. Pozdravček vsem ostalim.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 21:38:32
|
|
|
|
spelka12
|
žižika jeeeeeeeeeeee . Naj pridno rastejo še naprej. sonček čakamo, čakamo, čakamo, navijamo, navijamo, navijamo..... erin misssam te kako ste ostale borke?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.1.2009 22:06:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba http://www.shrani.si/?6/3M/3beaxBjH/mov01823.mpg evo tkole mi vstajamo in če škatlo prav primemo da leze pred nami, že kobacamo za njo.... tole škatlo pa poznam lepa pupa je!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.1.2009 8:07:56
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro!! Žižika...je!!!!! Super umesni rezultatek. Je kaj povedal koliko jih je? Čestitam lubica!! Miška, helov....kako si kaj? Kaj je novega pri vas? Špelkica, si že kaj bolš? beyba...tla v glavo . Bogica mala, saj se ne more še čist ujeti, to je razumljivo. Si probala hambi? Ajsi...jutri pa okulist, komaj čakam, da poročaš. Kako se počutiš? Favorita med vozički že imate? Živa...jutro, kako si? Sonček33...a smo danes kaj bolš? *casje*..mamo mi kar nekaj prekmurk ...kako si? lep dan...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.1.2009 9:02:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity sunshine33 - lubika, kaj je narobe? Saj bo vse OK, to te malo to fuj fuj vreme meče. Eto en prekmurski objemček zate pa ne pravi ka si ti tuj prekmurka? pa človek tou nemre vrvate s kec si pa tij? Ges san sicer samo oženjena s sobočancem, samo pravijo, kda me čüjejo, ka san že prava prekmurka
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.1.2009 9:04:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla jazzzi.... Sem kar ok... Danes sem se malo naspala, je moj dragi kar avto vzel pa šel sam v službo GIGI... jaz sicer številk ne poznam, ampak glede na odzive ostalih tudi jaz pravim komaj čakamo pluseka Beyba... ravno včeraj sem razmišljala, da je tole fulll hitro in da boš verjetno še malo bogica, ker se tok hitro odvija... Ampak ko shodijo imajo pa drugi čar boš videla
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.1.2009 9:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
pupe meni je zjutraj, ko se zbudim takooooo slabo... takoj moram nekaj pojest ali popit, pa čeprav na silo.... mam želodec kar u ustih
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.1.2009 9:14:38
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 pupe meni je zjutraj, ko se zbudim takooooo slabo... takoj moram nekaj pojest ali popit, pa čeprav na silo.... mam želodec kar u ustih jutro! Ja najbolje da imaš kakšne krekerje slane pri postelji, da takoj zjutraj pogrizeš, še predno vstaneš. Sicer bo pa kmalu bolje, boš videla!! Spet nisem pol zastopila....tiste vaše prekmurščine! kaj boste danes kuhale?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.1.2009 9:18:06
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehe sej to je namen... ampak sčasoma, boste vse zastopile kaj se pogovarjamo Sej danes sem takoj eno skutko popapcala Kuhala bom bolj malo, ker bomo imeli juhico od včeraj in govedino v solatki (iz juhice seveda)... je reku dragi, da lahko pol samo še nekaj kruha zraven in je kosilo SUPER... samo da ni treba spet posode mazat Kaj boš pa ti pripravila danes?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......