|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
21.1.2009 8:22:40   
ilatic
Še tole, pa moram res kaj naredit: take stare šole sem še, da je bilo treba za doma nositi stare stvari, nove - t lepe pa za ven, če smo kam šli. No in jaz koza vse lepo šparam v omari in ponavadi je tako, da otroci prerastejo in jaz tudi, samo da jaz v širino. No, naša Ančka pa zna uživat in zajema življenje z veliko žlico. Mi že cel teden narekuje kako naj oblečem tamalega ins eveda vleče ven same nove cunje. In kaj ugotovim: seveda, stvari so že počasi premajhne. Nauk: včasih je modro poslušati otroke.

Ej isto delam. Tudi pri sebi. Vsako stvar šparam! Joj morm se tega losat, sploh grdih cunj za doma, ker pol sam to nosim in sem kot stara vreča! Če kdo pride na obisk nenapovedano me je sram!user posted image . Tko da se strinjam z Ančko!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
21.1.2009 8:28:50   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Mojcek: tudi jaz sem včeraj spraševala kje je Flower? Dopust? Šment, upam, da bo Blacky30 vedela.

flower - šli so na dopust v toplice, da vas ne bo skrbelouser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 4077
21.1.2009 8:40:13   
dzanika
blacky dans sm se pa stehtala. Včeraj spet pozabla. Mam 69,3.  user posted image   Sam zdej mam svojo tehtnico pa sem se zjutraj stehtala. Prej sem se pa vedno tekom dneva... Ampak sem bla vseeno kar vesela. user posted image

berem vas kasneje...

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
21.1.2009 8:41:11   
Netta
dobro jutro,

verjeli ali ne...ana še vedno spi...od 19h zvečeruser posted image pomoje ima kakšno fazo rasti...
no da pokomentiram dokler se ne zbudi...

majuska
- tudi meni so všeč stara imena...sicer pa mislim da v zadnjem času prihajajo nazaj v modouser posted image

zimska
- super da je Lan bolje...si že prisopihala za nami???user posted image

dzanika - jaz pošljem zraven potrdilo o izobrazbi le če to zahtevajo v razpisu...

lex - o kakšno fajn slikco si prilepila za lahko noč...moj je čist nor na medvedka uhca...mu je bila to naj risanka v otroštvu...da ne omenjam da jih je že z neta potegnil za Anouser posted image
PA RES: luštna tema: Vaša najljubša risanka????

lejla - sedaj pa tudi jaz jokamuser posted image

pa napiši nam zgodbo...če ti ne bo prehudo...saj zato smo tu...da si stojimo ob straniuser posted image

dzanika - na, spetuser posted image

a ne bo lepo enkrat, ko boste povedale malim kako so dobili ime...in bodo imeli vzornika, po kom se bodo lahko zgledovali...

ilatic - tulimuser posted image user posted image user posted image user posted image še posebej mi je bilo všeč, da so ti dovolili popkovnico prerezati...taka simbolična gesta se mi zdiuser posted image

majuska - ja ANNA je prelepoooo ime...tudi z enim N-jemuser posted image user posted image

3glu - kje so tvoji tikerji?

angelina - hja, kaj naj rečem...bo minilo...tudi ana je imela par dni nazaj fazo ko dude videt ni mogla, sedaj pa spet lepo sama zaspi...mogoče vreme, mogoče zobki...vedno je nekaj pri teh naših malčkihuser posted image

majuska - uauuuuuuu...to nas moraš takrat spomnituser posted image user posted image user posted image

mojcek - a ni flower nekaj o dopustu govorila?  aha...berem naprej...sem si prav zapomnilauser posted image

neboglasnica - nepremičnine...na sedaj pa pokam od smeha...blacky - jaz bi eno slikico hiške poleg aninih podatkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa JESTuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
21.1.2009 8:44:48   
Netta
user posted image

tale npr. za romantične duše...sicer so mi pa od Walt Disneya vse po vrsti všeč...pa seveda legendarni Smrkciuser posted image user posted image

no sedaj pa res gremuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
21.1.2009 8:53:58   
dzanika
ilatic ful lepa porodna zgodba! 

(odgovor članu Gilo)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
21.1.2009 8:54:49   
dzanika
mirjam ja smrkci so bli zakon! Pa tom in jerry risanka je bla men všeč. Pa pink panter. user posted image  

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
21.1.2009 9:00:55   
rovar_ka
evo, risanke naše mladosti user posted image moje vsaj nouser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=PuVX1BOFLoA

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
21.1.2009 9:01:42   
dzanika

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
21.1.2009 9:02:12   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

kaj se ti mal hecaš z mano? Smo imele iste misli! user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
21.1.2009 9:04:04   
netki
majuska.....a so kar tebe našli glede porodne zgodbe??? Mojo porodno zgodbo od žigata sem poslala na revijo moj malček in je bila objavljena....tko da ma lep spomin, pa sem hotla zdej tud to naredit, pa ne vem kam naj pošljem...moj malček nima več user posted image

lejla969....user posted image user posted image user posted image pa le pošlji nam zgobdo

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
21.1.2009 9:26:10   
Inigo
gud morning lejdis! (metuljček to mi je tak svetovno... carica si!)

končno smo doma. kak je lepo... babica je na križarjenju in smo čisto sami doma. kk je faaaaaaaaaaaaaajn! sva misla z markom včeraj malo uživat in tko... ampak sva bila tok utrujena, da sva ob 9ih že oba smrčala user posted image

mali je mel ponoč eno galamo. je jokal ko da bi ga klal kdo. to še nkol ni delal. eno uro in pol dretja... ma sva dans zato do 9ih spala! user posted image tut to je neki...

v bolnici nismo NČ zrihtal, so vam punce tko najbrž poročale. SG se mi je zasral v dno duše. da ti očitajo da je nali zaprt in tečen, zaradi mamine nervoze... da ga napihuje in šreufa, ker je mama živčna... zakaj pa pol on rabi laktozo?! naj meni dajo nek relaksant, matr jim vidim! tale primarij Kreus je pa svinja prve kategorije!!!

dobr... ostala sm na strani 85. da vam priznam, ne vem če bom šla nazaj brat user posted image tu mač, je... razumte me! user posted image

no, grem zdj neki popapat, pa se mal družit s sinom, ko pa mrkne pa se oglasim!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
21.1.2009 9:28:57   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

kaj se ti mal hecaš z mano? Smo imele iste misli! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
21.1.2009 9:29:26   
Inigo
in, da se vam vsem najlepše zahvalim, da ste se spomnile na naju... res hvala vsem za sms-e in lepe želje!

en šopek za vas
user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
21.1.2009 9:30:15   
neboglasnica
Risanke: poleg linkov, ki sta jih prijazno prilepili rovar_ka in dzanika, vas bi spomnila še na Barbapapo, pa še kaj bom našla tekom dneva.

_rebeca_: danes sem dobila in jutri grem verjetno na pošto, tako da kmalu dobiš.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
21.1.2009 9:31:44   
neboglasnica
Inigo: samo, da sta spet doma. Dobrodošla! Povzetke beri, ne rabiš vse za nazaj brat.

Neposredna povezava do sporočila: 4091
21.1.2009 9:38:38   
bastian111
Pozdravljene Juljike,že dolgo je kar sem se zadnjič oglasila.Iz dneva v dan nekako gre ,noči so še teške se pa pač navajan nazaj na življenje.In kako ste kaj vi in naši princi in princeske? Upam da ste zdravi in da se imate radi! Moj Gal je iz dneva v dan bolj živahen je popolnoma vse in tudi vse pije  v hojci laufa kot tekač in zelo rad se igra.Naj povem ,da bi danes imel moj mož rojsni dan.Z Galom greva pozneje na pokopališče.Imejte se radi držite skupaj in bodite mi res kar se da zdravi.LP Darja &Gal

Neposredna povezava do sporočila: 4092
21.1.2009 9:54:01   
3jeMi
bastian... user posted image  pa si se le javila... verjetno ne bom napak napisala, da smo se vse vsak dan spraševale kje in kako si... user posted image
user posted image user posted image user posted image   Gal... naši mulčki nas pa tudi vsak dan sproti presenečajo, tako kot Gal tebe user posted image

drži se!

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 9:55:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4094
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 9:56:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 4095
21.1.2009 10:04:57   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

v bolnici nismo NČ zrihtal, so vam punce tko najbrž poročale. SG se mi je zasral v dno duše. da ti očitajo da je nali zaprt in tečen, zaradi mamine nervoze... da ga napihuje in šreufa, ker je mama živčna... zakaj pa pol on rabi laktozo?! naj meni dajo nek relaksant, matr jim vidim! tale primarij Kreus je pa svinja prve kategorije!!!

pojdita v LJ. moj nasvet - pokliči na pediatrično na gastro - vprašaj za dr. Breclja. lahko ti dam številko, doegljiv je ponavadi med13.30 in 14.00
vprašaj za drugo mnenje in eventuelno za pregled.

ej, hvala! ko dobim izvide iz SG tko greva k najini P in ji bom rekla na napotnico. vidve sta tut pol tam šele doble konkreten odgovor in diagnozo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
21.1.2009 10:07:08   
lidija***
Sadje- jaz že dam kiwi. Pa tudi klementine ima zelo rada. Odgriznem vrh, potem pa Mojca lepo pocuza sok in ko je še čisto mali košček vzamem, da se ji ne bi zaletelo. Pa držati je treba zelo močno, ker jih obožuje.user posted image Mešam tudi suho sadje- marelice, rozine in slive z jabolkami. Suho in sveže sadje kuham, dodam malo cimeta in ukašim. To ima ponavadi za zajtrk-sadje.
Nisem še pa dala nič iz KM! Ali že dodajate skuto, jogurt, sir pri kašicah?

Hvala za nasvete pri izpuščaju. Sem obupala pri bombažnih plenicah. Se mi zdi, da je ritka še bolj mokra. Upam, da se čimprej rešimo te nadloge. Saj ni veliko, samo...

Super porodna zgodbauser posted image . Tudi jaz moram svojo še napisatuser posted image , je bilo pa tako hitro konec, da sploh ne bo zanimivauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
21.1.2009 10:08:54   
lidija***
Neboglasnica- tole s povzetki- I like it !!user posted image user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
21.1.2009 10:10:38   
lidija***
Inigo- od kod jim ideja, da si ti nervozna? Pa saj nisi ti njihov pacientuser posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
21.1.2009 10:20:43   
Netta
inigo - tako..kar razkuri se...kako pa je sedaj brin...lepo kaka? ker mi imamo tudi kalvarije pri kakanju...sami bobki ven letijo, pa joka zraven...aja saj res...to je zaradi moje nervozeuser posted image user posted image

pa par stvari nazaj se ti splača prebrati...so lepe porodne zgodbe in filmčki (še posebej od Lare in Matica moraš videtuser posted image )

bastian - lepo da si se oglasila,user posted image ma sploh ne vem kaj naj ti napišem. vedno ostanem praznih misli, ker si nikakor ne morem predstavljati kaj prestajaš...kaj pa če bi z galom skupaj praznovala očkov rojstni dan...sem prepričana, da bo ob vama in da si za vaju želi, da bi bila srečna...mislim nate user posted image

lidija - nismo še tako daleč z GH kot ti, tako da bomo tebe spraševale kako in kaj...pride pa danes patronažna k nam...če želite jo lahko še kaj povprašam, le čimprej mi to sporočite

na...moja se je spet prebudila zaradi prebave...je čisto rdeča v obraz tako se napenja...user posted image user posted image user posted image user posted image pa GH...tiste, ki že imate več otrok ali ste svetlobne milje pred nama...v kako dolgo rabi črevo da se navadi???

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

vtikanje
23tina

ali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?

da,ker potrebujem nasvete (5%)

ne,ponorim! (11%)

se ne vtikajo (14%)

pustim do neke meje (45%)

ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (25%)

Število vseh glasov: 506

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!