Blacky30
|
Zdaj sem vstala. Mi je kar manjkal spanec in sem se ulegla v sobi poleg Teje, pa me je zmanjkalo. Jedli sva ob 7.30 in potem zaspali. No, ona še zdaj spi. Majuska, vauuuu, za objavljeno porodno zgodbo. Čestitke!!! Sem jo sicer že prebrala, a jo bom še enkrat. A nisi ti zgodbe tja poslala? Tukaj so jo prebrali in te prosili za objavo???? Vau, ne morem verjet, da to tu delajo. Drži se danes na pregledu! Kaj za en pregled pa imaš? Mojcek, vauuu, tolko čevljev si si kupila na razprodaji?!? Jaz si nisem nobenih ne zdaj in ne 2 leti nazaj. Sploh se ne spomnim več, kdaj. Aja, flower je v Moravskih toplicah s prijatelji za en teden. Nov znak za seznam - dajte predlagat, kaj bi še lahko. Jaz sem vedno za novosti! Samo idej nimam. Neboglasnica, stare cunje za doma, ne mi govorit, čist ista sem. In včeraj ugotovim, da ima tako lepe stvari, pa tak malokdaj kam greva in jih sploh ne bo oblekla, sem ji kar ene lepe hlače-trenerko oblekla za doma. Dzanika, bravo za kile. Mirjam, moja najljubša risanka ........hmmmmm.........zdaj si me pa dobla! Ker smo cele dneve v risankah, se sploh prav ne spomnim več, katere sem rada sama gledala....mogoče res Medvedek Uhec in pa seveda legendarni Tom in Jerry, ki jo tudi Nejc zdaj obožuje. Točno ja, Smrkci tud. Inigo, tak odnos v P do tebe? Pa kaj si mu zgledala tak živčno al kaj? Držim pesti, da čimprej kaka. Hej, jaz sem začela na strani 88 in sem zdaj prilezla do 124, zvesto berem vse za nazaj. Bastian, sem te že ful pogrešala. Lepo, da si se javila. Tvoj dragi je vedno z vama, zapomni si to in lažje ti bo. Pa večkrat se nam oglasi, da boš imela družbo in se ne boš zaprla vase. Lidija***, jaz še ne dajem nič od mleka pri GH. Glede porodne zgodbe....moja je trajala 2 uri, od tega 20 min v P, pa poglej, kako kilometrsko kačo sem napisala. Pia, vse najboljše za tvoj rojstni dan!!!!! Lepo praznuj! Evo, prebrala vse. Zdaj se trudim, da vsaj tekoči čvek vse preberem sproti, tak da mi ostaja samo za nazaj še. Zdaj pa grem, se je ravno pikica zbudila.
< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 21.1.2009 11:18:44 >
|