rmmaja
|
Živijo čvekice! Nič hudega za slabo vreme. Vse ste slišati zelo optimistično in prav je tako. Evo mene z UZja pri Cerarju. Danes sem ekspresno uredila . Naročena ob 9.30, končala ob 10.00. Vsaj enkrat. Nosim dva piščančka, zrastla sta oba približno enako, enkrat eden bolj, drugič drugi in imata okrog 800 g. Pod črto, zato pa mami s kilami nad črto. Najboljše pa je to, da ima mami mat. vrat dooolg 54mm. Cerar pravi, da ne bom prezgodaj rodila. Hura ! Vseeno pa dobim naslednji teden inj. Flosterona ali pa Dexametazona. Ampak samo eno oz. dve dozi in nič ponavljanja čez 14 dni. Tisto pa bi menda lahko bolj škodilo kot koristilo. Imata pa malčka take akrobacije, da imam občutek, da bosta še mene obrnila. Res je, da manj brcata, se pa bolj vrtita in obračata. Dobro, da imata pregrado, sicer bi se še zavozljala. Zdaj bom šla z dobrim občutkom v trgovino na ogled novega avtomobila. Moj mož si je omislil Opel Zafiro (misel na kombi je čisto majčkeno opustil), zdaj pa potrebuje še moje mnenje. Seveda, saj ga bom jaz vozila . Aja, pa našo Strelo Macqueen smo prodali. Je še v garaži, pridejo ponjo drug teden, so pa pustili aro in gospa se je čisto zaljubila. kaj ne bo, če je pa tak lepotec. Blanč, voziček dobro izgleda. Si ga videla tudi v živo? Taškica, če imaš dovolj moči, kar pripravi praznovanje doma. Pa kakšne družabne igre, dobro torto, mini pice... Otroci v Lj so najbrž že siti instant praznovanj po raznih ustanovah. Doma je prijetneje, pa lahko jim pokažeš šov v tvojem trebuhu . Samo fino se najej čokolade in bo Mega cirkuška predstava - pingvinasta slonica in plesajoči trebuh. Koliko otrok pa ima možnost to videti? Hedi, super za pakete. A si sama sestavljala vsebino? Jaz bom vzela kar denar, ker imam veliko stvari od prej. Saj nova sedeža bi bila kar fino, moja bosta imela že skoraj 7 let (Peg perego), ampak sta oba nepoškodovana, malo rabljena, zdaj pa jih namravamo še manj uporabljati. Saj bo pravi podvig spraviti družino s 4 otroci večkrat kam dlje kot do babi. Tja gremo pa peš, ker imamo samo 1 km lepega sprehoda. Pa šminkerski voziček bomo imeli . Pa dva nova skiroja imamo, eden lepši od drugega. Pika, pridna si. Tako fizično in psihično aktivna da je kaj. Boš imala super kondicijo, ko se mala rodita in bo "mala malca" še študirat zraven . Pošiljam vam sonček v srčke in trebuščke, trebuhe in trebušone !
|