|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
20.1.2009 10:46:29   
suncicica
hedviga.. torej jaz moram definitivno nehat.meni moj pravi pa saj ne rabis tolko stvari- jaz pa njemu: kaj to pomeni da pricakujes da bojo otroci vsak dan v istih oblacilih?user posted image user posted image

taskica .. te bom drzala za besedo. meni bi tudi blo bolj vsec 14.2user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko pa odprem stavnico pocasi,tast pravi da bo 3.2, jasnovidka 27.1, ti pa 14.2  user posted image user posted image user posted image
na koncu pa bom rodila komaj marcauser posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
20.1.2009 11:37:47   
stijan
Halo punce, vas berem že kar nekaj časa,zdaj pa mislim da je že čas da se pridružim,da ne bom slučajno prej rodilauser posted image .Pričakujem dvojajčna dvojčaka,po postopku icsi ,termin pa imam 5.6.2009,doma pa že imama živahnega štiriletnikauser posted image !Kakšen spol bota  bebeka pa ne bomo pred porodom vedeli ,ker ati želi presenečenjeuser posted image .Upam ,da bojo otroci čim dlje notri ,da zrastejo.Me že malo radovednost daje kako so veliki,ampak mam morfologijo komaj 30.1.,in upam ,da bo vse vredu.Lep pozdrav in uživajte punce.

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
20.1.2009 12:01:53   
taškica
Suncica sprejmem stavo! Ampak ce rodiš prej, boš morala pošteno častiti, najmanj na ogled dvojčkov nas moraš spustiti! Če pa ne bo bebetov do 14.2 pa prisežem, da ti spečem en velikanski marmornati kolač z oblito čokolado, da ne boš samo herbalife jedla, revca....user posted image

Stijan dobrodošla. Super da si se oglasila, da nas je več. Še kaj povej kako se počutiš, kako si, kako sprejema ta mali član družine itd.

Hedi itak da boš prva. S tvojim pozitivizmom pa sploh boš pregurala tja do 40 tedna!!!!!!

Dodi in ostale, ali ima katera kakšen dober urnik kako dojiti (pa ne mi prosim težit z dojenjem kolikor dojenček popije in hoče, ker je to pri 4 otrocih in dvojčkih nemogoče in jaz v to sploh ne verjamem več. Sem verjela pri ta prvem fantku, ga dojila na vsake 10 minut, ga dojila tja do leta in pol, na koncu pa je bil tako razmažen, da je še danes največja princeska v naši družini. Da o hrani in apetitu sploh ne govorim, ker ničesar ne je če se vsak grižljaj ne utaplja v kečapu!!!!!!user posted image !!!!!!)))

Torej potrebujem sistem. Tak ki deluje. Prosim. Zbujanje, prvi obrak, dopoldansko spanje, dojenje, igranje in budnost, spanje, dojenje, zvečer...ali tako nekako. Bitte.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
20.1.2009 12:08:25   
suncicica
taskica jaz sem vedno za cokoladni kolacuser posted image user posted image user posted image user posted image . in bom kar sprejela stavo.

Stella in Pia

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
20.1.2009 12:08:58   
taškica
Pa dobro, pa kje ste vse? Meni je čist dolgčas, nimam se skom za pogovarjat, postov pa ni pa ni. Larica zaspanka, ljudje čakajo da pridejo na seznam. Daj no.......user posted image  ZBUDI SE!

Se vidi da imam komunikacijski manjko............................................sem samo na tem forumuuser posted image .

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
20.1.2009 12:09:51   
taškica
Suncicia iz katerega konca SLO si?

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
20.1.2009 12:12:31   
suncicica
sem iz ptuja.

stijan dobrodasla ned dvojne noseckeuser posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
20.1.2009 12:26:16   
taškica
O madona santa. Ptuj? No, potem pa Ptuj. Mogoče ti kolač pošljem po DHL-u. user posted image . Ali pa kar v Mariborsko porodnišnico????

Neposredna povezava do sporočila: 1108
20.1.2009 13:54:46   
Skorpija
Pozdravček dvojne dozice! Najprej dobrodošle vse nove, fino da nas je vedno več, mislim res, dvojčkov bo letos kt blata user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa mal jeze - am, a lahko prosim moje somesečnice nehate neki bluzit o porodu in podobnem, ker niti slučajno še nismo tam, ne ne, niti slučajno!!!!! Čez ene 3 tedne bomo rekle kakšno na to temo, prej pa prosim, da ga kar nehate srat, drage moje! No, jaz sem še vedno fit, edino kar se mi je zgodilo ta teden, je nebrzdan apetit user posted image Mislim, to je pa noro ženskice... Prime me taka lakota, da se tresem in mi sploh ni jasno, kako lahko toliko pojem, kar jem in jem in je še kar prostor. Uglavnm, mislim da se bom v teh zadnjih tednih spremenila v pravi monstrum, tako da če boste kje v kakšnem pompoznem TV dneviku - svet recimo - zasledile šokantne novice o obstoju godzille, dejte to vzet z rezervo user posted image To je samo vaša Skorpa na sprehodu user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

Neposredna povezava do sporočila: 1109
20.1.2009 16:59:21   
pikatara
Taškica na kozarček šampanjca ob magisteriju bo treba še kar nekaj časa počakat, delam šele drugi letnik, pa še magistersko bo treba. Lani sem naredila 8 izpitov od desetih, pa do letos še nič (čakam rezultate če kaj bo), ker sem bila grozno lena, letos pa jih imamo pet. Imam pa k sreči ful dobro sošolko, ko bo še na ta zadnja tri predavanja hodila, ko bom jaz doma z otročkoma. Mi pridno poroča in snema, če je treba. Bomo pa prej kaj spile na račun naših dvojčkov. Tako da nosečnice že ne boste mogle na moj zagovor, boste pa dobrodošle dvojne mamice.
Tebe pa res mučijo s temi pregledi. Mene vse moja ginekologinja pregleda, nazadnje sem bila 23.12, sedaj imam pa v petek. V sredo moram dat kri na zavodu za transfuzijo in it v petek pred pregledom po izvide in po ampulo za rh-.

Hedviga vse se ravnamo po tebi in tvoji optimističnosti glede prezgodnejga poroda. Prav je da si se tako odločila in boš videla da bo res tako. Tudi meni se nič ne mudi rodit, saj sem šele v 28. tednu, kje jih je še 10 več. Kar naj pridno rasteta in čakata na pomlad, ima mami še veliko dela do takrat.

Skorpija bravo za pozitivne misli, se pridružujem. Danes si me pa še ti pošteno nasmejala, ob takem dnevu res to rabim. Sem pa zelo vesela, da je taškica nazaj, ker se vedno ful nasmejim.

Sedaj pa grem, mi je dragi glih eno dobro paštico na mizo postavil, z melancani in domačimi pelati. Rabim moč, ker grem zvečer po nekaj mesecih na tenis. Nič se bat, bom samo na mestu in mi bo žogice na lopar metal. Sem v nedeljo, ko sem ga šla iskat na tenis malo probala in sem čist not padla, ker se še lažje gibljem kot tri mesece nazaj. Bom še res aprila rodila.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
20.1.2009 18:52:39   
lara light
Lepotice moje, komaj sedaj....
Mlinčka, lepo te je najti tukaj!user posted image  Dobrodošla s svojima princeskama!user posted image

Noki, bomo mislile nate, dobro opravi in kamlu nazaj domov! Všeč mi je tvoja napoved in jo 100% podpiram!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunčičica, jaz ne maram negativnih jasnovidcev, naj take napovedi zadrži zase, ker def. vpliva na psiho; ti samo dalje, čimdlje v enem!user posted image

Taškica, sem za navijanje piki in cel kažin tam s trebuhi nardimo, ja...mater sem vžgana, kdaj se bom zresnilauser posted image
Počasi z likanjem, menda ti gibi niso tko nedolžni...poasi, vem,d a bi rada čimprej vse z dopusta spedenala, saj te poznamuser posted image , res ne hiti in čuvaj se.user posted image

Hedi, cmok (tak nebolečiuser posted image ) nazaj!user posted image

Stijan, dobrodošlauser posted image user posted image

Taški, saj seznam lahko 'ureja' vsaka, k ma čas ...vidim, da je novih cela gardauser posted image user posted image  sem vesela!user posted image  Sem mela kup opravkov danes, saj veš, da sem skoz v akciji! Kitovka na pohodu!

Skorpija, godzillauser posted image user posted image user posted image , lepo da si se javila in super za + energijo!user posted image

Pika, bravo za tenis! Jaz bi bila tudi tko gibčna! Pol praviš, da ni možno prit na zagovor s trebuhi, pridemo na kak ustni izpit, a taškica?user posted image

Seznam po večerji, rada vas imam, čuvajte se mi in poljubček trebuščkom!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
20.1.2009 19:39:36   
lara light
user posted image  user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image  user posted image
user posted image                                                             user posted image

Hedviga 
(1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 2. marec, dvojajčnauser posted image user posted image
Nokes (1user posted image  ;0 user posted image ); PDP 9. marec, dvojajčnauser posted image user posted image
Skorpija (2user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 14. marec, dvojajčna user posted image user posted image
Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april, enojajčna  user posted image  user posted image
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Šmarnogorka (1user posted image ; 0user posted image ) PDP 15. maj, dvojajčna user posted image  user posted image
Taškica

(3user posted image  ; 2user posted image ) ;
PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna user posted image  user posted image
Rozajelka - Oglasi se nam user posted image  junij user posted image  user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčnauser posted image  user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, user posted image   user posted image
Blanč  (1user posted image  ;0user posted image ); PDP 10. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image Č I M     D L J E     V     E N E M     K O S U ! user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
20.1.2009 19:45:08   
lara light
Punce, 18 nas je!user posted image  Dve s seznama sta pa že rodili, persida in pikica!
To je zagotovo 'forumski' najdaljši seznam dvojnih nosečk na svetu!user posted image Bravo mi! Moram se malo zafrkavat, saj razumete, to vreme, da me ne prime kaka deprauser posted image

Lepe sanje vsem!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1113
20.1.2009 20:46:56   
blanč
user posted image
Sem malo gledala po netu vozičke in našla tegale, ki se mi kar dopade.Cena je ugodna 260 EUR in mehke košare še vsaka 40 EUR. A ga je mogoče katera od vas že kaj bolje preučila ali celo na lastne oči videla?
Larauser posted image user posted image za super seznam.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 1114
20.1.2009 22:33:03   
hedviga
Blančolina...prvič vidim tale voz. Videt ni švoh, ampak cena???!!!...Noro...Prava sitnica... Na pol zastonj, madona. Midva bova/sva stresla 800 vevrčkov za Teutonio. Novo sicer, ampak vseen...
Za ta denar se ti že splača v Avstrijo samo na oglede!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
21.1.2009 8:04:31   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image
Sem malo gledala po netu vozičke in našla tegale, ki se mi kar dopade.Cena je ugodna 260 EUR in mehke košare še vsaka 40 EUR. A ga je mogoče katera od vas že kaj bolje preučila ali celo na lastne oči videla?
Larauser posted image user posted image za super seznam.

Imam podobnega...meni je super...kompakten,močan...sploh če misliš bolj po makadamu furat...pa skozi vsa vrata gre,kar tudi ni zanemarljivo...pa še ugoden...meni je všeč!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
21.1.2009 9:55:55   
lara light
Blanči, hud vozek, zelo lep, še lepša cena!!user posted image  Poročaj! Me zanima, hvala.user posted image

Hedi, dan!

Dodi, kakšnega imaš ti, znamke? Moram postat ekspert za dvojne mamiceuser posted image

Lep dan, princeske moje! Ne dajte se vremenu! Jaz sem se že skockala in grem ven...singing in the rainuser posted image ...bolj 'kruling' v dežjuuser posted image

Coelho

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
21.1.2009 10:36:05   
taškica
Ojla punce,
vozek zgleda kar dobro; tudi cena je blazno ugodna....

Tale vreme je pa grozen, Lara kako se pa ti misliš sprehajati naokoli? Dobra si....Jaz pa komaj čakam da se konča tale januar, se mi zdi eden izmed bolj zoprnih mesecev. Čez 10 dni ima moj starejši fantek rojstni dan, pa ne vem kaj mu bom organizirala. Veliko raje ima praznovanje doma (tako kot jaz v mladosti) pa manj otrok, kot pa množična vabljenja na zabave v trgovske centre ter telovadnice.

Skorpija - dobro si tole spisala. Sem se ti nasmejala....Tudi jaz grem po tvojih poteh - trenutno sem že na +17kg....pa ne vem od kje te kile.....
Približujem se magični meji mojega moža....že zdaj ima občutek (pa tudi jaz) da sem ena taka pingvinasta slonica. Pingvin zato, ker se premikam levo desno, slonica pa zato, ker po stanovanju kar malce zadoni, ko hodim ali pa se vsedem :)))))))).

Vas rada berem, pišite, pišite!

Neposredna povezava do sporočila: 1118
21.1.2009 11:00:21   
hedviga
Dan pupe. Kolk je smotano zuni, res. Lara pejdi ti rajši na en čaj, se boš še prehladila.
Meni se je poštar zjutri kar mal smilu, je pripeljal paketke user posted image user posted image user posted image  Te od ljube države, ki sem jih naročila.
Imam sedaj eno tono tetra planic in ovakih in onakih krpic, pa dva nova kovtrčka, pa brisačke, pa prenosne posteljice, predvsem apa maxi cosi lupince. Lar lepo temno modre. Je mož dal veto na druge bolj žive barve. Seveda to že prehaja na njegovo področje. Kako bi pa še neobstoječ nov avto zgledal, če bi ble preveč pisane lupince notri user posted image user posted image  Ma, nej mu bo... Skratka, zdaj imam en kup krame vsepovsod, ki čaka da jo eden pospravi. hmmm, le kdo....

Sicer pa mam od včeri eno paranojo, da sta mulota preveč mirna. Že en cajta opažam, da so gibi ratali bolj počasni in da se bolj tiščita in pretegujeta notri..
ma, ne vem, ko že čist okol padem, pa malo poskačeta in mama spet mirna...Mogoče je to normalno, kaj mislite...

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
21.1.2009 11:06:44   
emaa
Moram še eni dvojni nosečki rečt naj se vam malo pridruži, pa bo seznam še malo daljši. 

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
21.1.2009 11:17:20   
pikatara
Blanč nisem ga še zasledila, zgleda pa super. Je res lep, pa še bremze ma. Bi bil mojmu sigurno všeč.

Taškica saj imaš polno energije in mu letos lahko pripraviš rpaznovanje doma, drugo leto bo bolj kriza ko vas bo 6. Kam si pa dala toliko kil? Saj si čist suhcena. Do včeraj zvečer sem bila kar ponosna nase, da sem le na plus 10, pol sem pa trenerko za na tenis iskala. Vse razen teh, ki so za doma, so mi postale preozke, pa ne zaradi trebuha temveč riti in stegen. Se vedno ful čudno redim, trebuha ni nikoli tudi sedaj ne, rit se razleze, še bolj pa moje šunkice oziroma pršutki. V pasu bi lahko še vse zapela, če bi le čez boke spravila. Se pa vedno v bazenu, ko se tlačim v kopalke nate spomnim, kako si enkrat napisala, da prsi ne bodo šle več v kopalke. Se moram ful potrudit.

Hedviga čist normalno je, da ju manj čutiš, saj revčka nimata več prostora za brcanje. Tebi bodo morali porod še sprožit, ker ne bosta hotela ven. Si že kar daleč prilezla. Čakata na februar. A sedaj imaš že vse pripravljeno. Nama se še vedno nikamor ne mudi, pol bo pa treba vse takoj. Ampak čakam, ker ste vse marčice še pred mano in ko boste ve začele rojevat, me bo pa malo panika zagrabila. Sva pa dobila eno lupinico in nekaj oblekc, ostalo pa še čakava.

Punce ob tem dežju je res najbolje bit doma, čeprav je zunaj precej toplo, sploh Lara pri tebi. Odplavala sem že svoje, kuža je bil že zunaj, najedla sem se, sedaj pa konec lenarjenja in učit. Ura bo kmalu tri ko moram it kri dat pa v šolo za starše. Sem zelo vesela, da moj hodi z mano, ker sem bila včeraj sama, pa je bil živi dolgčas.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
21.1.2009 11:45:04   
suncicica
to vreme je ubijajoce depresivnouser posted image user posted image .

moja soncka pa sta nehala brcat in zdaj ze ed teden izvajata nekaksne drugacne gibe-bolj neko rukanje ali obreganje. in je prava fora to cutit. ko pa se vlezem na hrbet pa se mi kupckata,tak da mam eno stran trebuha prazno,na drugi pa je pravi hribcek.user posted image user posted image user posted image user posted image same vragolije....

Stella in Pia

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
21.1.2009 11:59:00   
lara light
Taškica, Hedi, evo mene nazaj...lije pa kaj, malo kapuca, malo dežnik in greuser posted image , imamo pa 9 stopinj, preveč sem se obleklauser posted image
Sem se vama nasmejala, pingvinka in temna jačka za v avtu, da bo ta fajn zgeldaluser posted image user posted image

Hedi, glede dibov otročkov ne vam kaj rečt, jaz ju tako malo čutim, da se mi zdi, da stalno spita; nič brcik, le kakšen nežen premik recimo parkrat dnevno. user posted image

Emamair, hvalauser posted image

Pika, tudi ti si zelo pridna, stalno v akciji!user posted image  Tudi jaz sem dobila goro oblekic, komaj čakam, da pripeljejo pohištvo, da začnem spravljat in prat...oh, sem veselauser posted image

Sunči, s takimi zabavami tvojih malih ti res ne sme bit dolgčas in depresivno, ko bi le mojadva malo skakala, pa sta ziher po očiju mirna in pridnauser posted image

Grem malo porihtat kopalnico, kiss!

Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
21.1.2009 12:32:28   
suncicica
bravo dvojne mamice, lepo stevilo se nas je nabralouser posted image user posted image user posted image user posted image .

je katera se mogoce iz mojega konca-ptuj? ali pa vsaj regija.

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 1124
21.1.2009 13:07:21   
dodi
Pri prvih dveh sem imela duo shoper Hauch...potem sem ga posodila in meni se je potem pri teh dveh nekaj polomil,tako da sem kupila Baby Walt...trikolesnik,pa sem zelo zadovoljna...sano je pa res težak...in tud močan,tako da sem velikokrat na ročaju vozila še Naceta.user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?