lara light
|
Lepotice moje, komaj sedaj.... Mlinčka, lepo te je najti tukaj! Dobrodošla s svojima princeskama! Noki, bomo mislile nate, dobro opravi in kamlu nazaj domov! Všeč mi je tvoja napoved in jo 100% podpiram!! Sunčičica, jaz ne maram negativnih jasnovidcev, naj take napovedi zadrži zase, ker def. vpliva na psiho; ti samo dalje, čimdlje v enem! Taškica, sem za navijanje piki in cel kažin tam s trebuhi nardimo, ja...mater sem vžgana, kdaj se bom zresnila Počasi z likanjem, menda ti gibi niso tko nedolžni...poasi, vem,d a bi rada čimprej vse z dopusta spedenala, saj te poznam , res ne hiti in čuvaj se. Hedi, cmok (tak neboleči ) nazaj! Stijan, dobrodošla Taški, saj seznam lahko 'ureja' vsaka, k ma čas ...vidim, da je novih cela garda sem vesela! Sem mela kup opravkov danes, saj veš, da sem skoz v akciji! Kitovka na pohodu! Skorpija, godzilla , lepo da si se javila in super za + energijo! Pika, bravo za tenis! Jaz bi bila tudi tko gibčna! Pol praviš, da ni možno prit na zagovor s trebuhi, pridemo na kak ustni izpit, a taškica? Seznam po večerji, rada vas imam, čuvajte se mi in poljubček trebuščkom!