|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
21.1.2009 11:11:04   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Eno vprašanje.

Kakšne flaške uporabljate za pitje čaja???

Mi smo kupili Nukovo(je bila tako lepa) , in toči, sem pred 10 dnevi kupila od Tommee Tippee flaško http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137101 kar teče ven, ampak pri strani. A bi ve nesle to flaško nazaj, ker res full teče pri strani ven.

Jaz bi nesla nazaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
21.1.2009 11:11:42   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

In kaj je bioenergetik rekel? Držim pestke, da bo učinek čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti user posted image  Rekel je, da ima mali ogromno energije, obenem je pa nemiren in živčen, ker se zaradi viška energije zbuja in ne more nazaj zaspat.

In kaj zdaj? Kako lahko to odpravite?

Dobili smo nekaj napotkov glede lege, tokov ipd., malo "čiračare" (takve i onakve, ametist pod blazino ipd.) in homeopatske kroglice, ki jih mora jemati zvečer pred spanjem. No, ugotovili smo, da so homeopatske kroglice, ki jih je mali dobil od dr. homeopata, pomagale, ker je mali res zdaj že cel januar praktično zdrav. Je bioenergetik povedal, da nam je dr. dal fajn stvar user posted image

Opaaaa, Emilija in Gal si že dopisujeta, pardon, "četata" user posted image user posted image user posted image

Držimo pestke, da bo kmalu bolje. Pri nas tista plošča deluje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
21.1.2009 11:12:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutrouser posted image

Dober danuser posted image

vidim, da počasi šibate k 12 deluuser posted image . Moja princeska pančka tako, da sem si vzela par minut, da vidim kaj kej dogaja.

Ja se mi zdi da se ti bolj malo zadnje case javljas? A se se zmeri vsak veser masirate user posted image user posted image

****: vidim, da je Omar že pravi decuser posted image , drugač pa jaz AT tudi povsod s sabo vzamem tudi na WCuser posted image , kaj čem drugač se pa tolk dere da jo cel blok sliši. Povej kako vreme imate vi? Pri nas tudi deeeeežuser posted image

Trenutno na jugu nic novega : zunaj sonce  21 stopinj.

Ja Omar je fejst dec, ampak razvaaaajen in tud meni gre na zivce ce se dere pa ga raje seboj vlacim...pa tud na skret user posted image user posted image

Naty se je kej javla, kako je z Žankotom, je zboleluser posted image .

To tud mene zanima???

Zdaj se grem na balkon ohladituser posted image pol pa berem naprejuser posted image

Packaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4753
21.1.2009 11:13:02   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Eno vprašanje.

Kakšne flaške uporabljate za pitje čaja???

Mi imamo navadno od Tomee Tippee tako kot za mleko
KLIK

Mi smo kupili Nukovo(je bila tako lepa) , in toči, sem pred 10 dnevi kupila od Tommee Tippee flaško http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137101 kar teče ven, ampak pri strani. A bi ve nesle to flaško nazaj, ker res full teče pri strani ven.

Jaz bi jo nesla nazaj in jim povedala. A maš še račun?

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
21.1.2009 11:13:47   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Anitka: Da tudi antibiotike se dobi in super zalozene lekarne imas pa tud fajn zdravnike ki vsi od prvega do zadnjega govorijo tekoco anglescino saj je studij medicine v Egiptu v angleskem jeziku..
( to o zdravnikih in anglescini sem morala dopisat ker v Sloveniji sva imela z mozem velikokrat tezave ker zdravniki nekateri ne znajo niti 3 besed v angleskem jeziku... zato pa user posted image user posted image user posted image  za pediatra dr. Casermana, ki sem ga imela tam...decko vec kot obvlada, je mozu vse tako fino razlozil o najinih otrocih.) Aja.. sej moj moz se matra in zna nekaj slovensko ampak tok dober pa spet ne user posted image

Drugace pa mi je katina prav narocila da ji nabavim in posljem ta zdravila za drisko - antinal ,ker baje so tako dobra. Ona pravi da jim samo to pomaga tudi za slovenske prebavnje motnje.

Eh, moram poslat... da ne bo sorry....user posted image

Hvala **** za obrazložitev še enkrat.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
21.1.2009 11:14:55   
barbaw
Maja se je zbudila po 45 min spanja ampak je ne grem iskat dokler me ne bo klicala. Naj se malo zabava sama. user posted image  

Moj je šel en računalnik naštimat in je rekel, da bo do 9-ih doma. Je vrajt, kdo še njemu verjame. user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
21.1.2009 11:16:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Res upam, da se bo dobro izteklo user posted image user posted image  A misliš, da tipson res uživa v akvariju? user posted image user posted image user posted image

Je že res, da ima manj prostora, ampak sem mu dala prazne wc rolice noter in ima ful dela, pa še babnca mu ne teži, kako je treba skrbet za otroke. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ej skor sem se polulal od smeha...

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4757
21.1.2009 11:16:57   
špelin@
hijenca: pri flaškah vseh tipov dostikrat pride do tega, da tekočina curlja ob navoju ven. Fora je v tem, da moraš vedno, ko naliješ tekočino in sestavne dele "sešraufaš", flaško lepo obrniti navzdol in preveriti. Če teče, pač obrišeš, odviješ in ponovno priviješ. Se dogaja pri Aventu, "Tomitipi", Nuk-u in ostalih. Preverjeno. Nazaj je zaradi tega raje ne nosi, ker ne boš nič konstruktivnega naredila.

edinaos, točno tako je, kot si napisala. Glede hranjenja, mislim. Tudi jaz sem se morala skulirati, ker naš princ poje od 500 - 850 g na dan. Včasih pač poje tudi manj od 100 g na obrok. In kaj naj? Se na zobe mečem? Je.bat ga

Estrella*, če bo malo pojedla, bo pač par žličk, glavno, da nekaj dobi vase user posted image

Res upam, da se bo dobro izteklo user posted image user posted image  A misliš, da tipson res uživa v akvariju? user posted image user posted image user posted image

Je že res, da ima manj prostora, ampak sem mu dala prazne wc rolice noter in ima ful dela, pa še babnca mu ne teži, kako je treba skrbet za otroke. user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tally
selitav he he. izplačali smo 10. 2. dobimo ključe, potem pa opremo naročimo pa bomo videli kdaj jo dobimo. jaz upam da bomo do konca marca že preseljeniuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
21.1.2009 11:18:10   
Anitka
Tilči sporoča, da sta kri in urin ok, pljuča in ušesa tudi. Se bris za viruse so mu vzeli in popoldne bodo izvidi. Ima pa še inhalacije, ki mu pomagajo pa kisik dobiva.

Tilenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
21.1.2009 11:18:21   
špelin@

Ahhhhhhhh user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
21.1.2009 11:19:16   
Anitka

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
21.1.2009 11:19:22   
Anonimen
Zdej vas pa mal zapuscam **** junior se je zbudil.
Grem dat kuhat, pa cas za opoldansko molitev je in cune greva obesit...vi pa pridno piste da bom imela pol spet veeeeeeelik za prebrat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4762
21.1.2009 11:19:41   
špelin@
Tilči sporoča, da sta kri in urin ok, pljuča in ušesa tudi. Se bris za viruse so mu vzeli in popoldne bodo izvidi. Ima pa še inhalacije, ki mu pomagajo pa kisik dobiva.

O ti mali mišek user posted image  Kaj ga pa potem muči, da mora kisik dobivat? Naj se hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
21.1.2009 11:23:37   
jana81

O ti mali mišek user posted image  Kaj ga pa potem muči, da mora kisik dobivat? Naj se hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bošček mali.. hitro okrevanje želim

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
21.1.2009 11:23:54   
Anonimen

Nic ahhhhhhhhh , je mraz. Me spet zebe in grem prov zdele stunfe obut. Ta kamen se sploh ne segreje... Nimam pa lep topa da ga dam na balkon in da lahko RR-jam in martinckamuser posted image user posted image

Zdej pa res grem...

ajde user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4765
21.1.2009 11:24:51   
jana81
no zdej je pa ati prišel po naju in morem Nejca nekak oblečt, ne da bi ga zbudila...mat.er znanstveno fantastiko bom naredla zdej

Papa , se ogasiva ko pridemo nazaj domov, pol greva še na en obisk.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
21.1.2009 11:26:37   
barbaw

Nic ahhhhhhhhh , je mraz. Me spet zebe in grem prov zdele stunfe obut. Ta kamen se sploh ne segreje... Nimam pa lep topa da ga dam na balkon in da lahko RR-jam in martinckamuser posted image user posted image

Zdej pa res grem...

ajde user posted image user posted image user posted image

Tole glede kmana ti čisto verjamem, ampak 21 stopinj. Jaz bi tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
21.1.2009 11:27:16   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no zdej je pa ati prišel po naju in morem Nejca nekak oblečt, ne da bi ga zbudila...mat.er znanstveno fantastiko bom naredla zdej

Papa , se ogasiva ko pridemo nazaj domov, pol greva še na en obisk.

itak se bo moral zbudit. 5 min gor ali dol.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
21.1.2009 11:28:01   
Soncnica Sandra ***

Tilenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še en koš pikapolonic od naju z Manco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
21.1.2009 11:28:38   
barbaw
Zdaj gledam en spot od Christine Aguilere Genie in a bottle in ne morem verjet, da je to ona. Ponavadi se človek ne spremeni toliko, da ga vizualno ne bi prepoznal. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
21.1.2009 11:28:44   
Soncnica Sandra ***

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh user posted image user posted image user posted image      user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
21.1.2009 11:29:23   
Soncnica Sandra ***

Maja se je zbudila po 45 min spanja ampak je ne grem iskat dokler me ne bo klicala. Naj se malo zabava sama. user posted image  

Moj je šel en računalnik naštimat in je rekel, da bo do 9-ih doma. Je vrajt, kdo še njemu verjame. user posted image

Ajoj sam tvoj dec pa resne pozna na uro,a ne? user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
21.1.2009 11:29:40   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Še en koš pikapolonic od naju z Manco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa od nas. Če se ji boš kaj javljala ji sporoči, da mislimo nanjo in upamo, da se čimprej pozdravi Tilen.

Neposredna povezava do sporočila: 4773
21.1.2009 11:31:08   
barbaw

Ne. Najbolj me razpiz.... ne toliko to da ne zna na uro gledam, ampak da ne razmisli, koliko vzamem kakšna stvar časa in kar nekaj blekne. user posted image  Pa to taka stvar, ki jo je delal že xxxx krat.

Neposredna povezava do sporočila: 4774
21.1.2009 11:37:37   
Soncnica Sandra ***

Ne. Najbolj me razpiz.... ne toliko to da ne zna na uro gledam, ampak da ne razmisli, koliko vzamem kakšna stvar časa in kar nekaj blekne. user posted image  Pa to taka stvar, ki jo je delal že xxxx krat.

Jz rajši vidim, da sploh nč ne reče kdaj bo pršu kot pa da mi reče da bo do 9ih doma pol pride pa opolnoči, to me najbolj razp****

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?