Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:11:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Kakšne flaške uporabljate za pitje čaja??? Mi smo kupili Nukovo(je bila tako lepa) , in toči, sem pred 10 dnevi kupila od Tommee Tippee flaško http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137101 kar teče ven, ampak pri strani. A bi ve nesle to flaško nazaj, ker res full teče pri strani ven. Jaz bi nesla nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:11:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka In kaj je bioenergetik rekel? Držim pestke, da bo učinek čimprej Hvala ti Rekel je, da ima mali ogromno energije, obenem je pa nemiren in živčen, ker se zaradi viška energije zbuja in ne more nazaj zaspat. In kaj zdaj? Kako lahko to odpravite? Dobili smo nekaj napotkov glede lege, tokov ipd., malo "čiračare" (takve i onakve, ametist pod blazino ipd.) in homeopatske kroglice, ki jih mora jemati zvečer pred spanjem. No, ugotovili smo, da so homeopatske kroglice, ki jih je mali dobil od dr. homeopata, pomagale, ker je mali res zdaj že cel januar praktično zdrav. Je bioenergetik povedal, da nam je dr. dal fajn stvar Opaaaa, Emilija in Gal si že dopisujeta, pardon, "četata" Držimo pestke, da bo kmalu bolje. Pri nas tista plošča deluje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:12:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro Dober dan vidim, da počasi šibate k 12 delu . Moja princeska pančka tako, da sem si vzela par minut, da vidim kaj kej dogaja. Ja se mi zdi da se ti bolj malo zadnje case javljas? A se se zmeri vsak veser masirate ****: vidim, da je Omar že pravi dec , drugač pa jaz AT tudi povsod s sabo vzamem tudi na WC , kaj čem drugač se pa tolk dere da jo cel blok sliši. Povej kako vreme imate vi? Pri nas tudi deeeeež Trenutno na jugu nic novega : zunaj sonce 21 stopinj. Ja Omar je fejst dec, ampak razvaaaajen in tud meni gre na zivce ce se dere pa ga raje seboj vlacim...pa tud na skret Naty se je kej javla, kako je z Žankotom, je zbolel . To tud mene zanima??? Zdaj se grem na balkon ohladit pol pa berem naprej Packaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:13:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Kakšne flaške uporabljate za pitje čaja??? Mi imamo navadno od Tomee Tippee tako kot za mleko KLIK Mi smo kupili Nukovo(je bila tako lepa) , in toči, sem pred 10 dnevi kupila od Tommee Tippee flaško http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137101 kar teče ven, ampak pri strani. A bi ve nesle to flaško nazaj, ker res full teče pri strani ven. Jaz bi jo nesla nazaj in jim povedala. A maš še račun?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:13:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka: Da tudi antibiotike se dobi in super zalozene lekarne imas pa tud fajn zdravnike ki vsi od prvega do zadnjega govorijo tekoco anglescino saj je studij medicine v Egiptu v angleskem jeziku.. ( to o zdravnikih in anglescini sem morala dopisat ker v Sloveniji sva imela z mozem velikokrat tezave ker zdravniki nekateri ne znajo niti 3 besed v angleskem jeziku... zato pa za pediatra dr. Casermana, ki sem ga imela tam...decko vec kot obvlada, je mozu vse tako fino razlozil o najinih otrocih.) Aja.. sej moj moz se matra in zna nekaj slovensko ampak tok dober pa spet ne Drugace pa mi je katina prav narocila da ji nabavim in posljem ta zdravila za drisko - antinal ,ker baje so tako dobra. Ona pravi da jim samo to pomaga tudi za slovenske prebavnje motnje. Eh, moram poslat... da ne bo sorry.... Hvala **** za obrazložitev še enkrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:14:55
|
|
|
|
barbaw
|
Maja se je zbudila po 45 min spanja ampak je ne grem iskat dokler me ne bo klicala. Naj se malo zabava sama. Moj je šel en računalnik naštimat in je rekel, da bo do 9-ih doma. Je vrajt, kdo še njemu verjame.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:16:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Res upam, da se bo dobro izteklo A misliš, da tipson res uživa v akvariju? Je že res, da ima manj prostora, ampak sem mu dala prazne wc rolice noter in ima ful dela, pa še babnca mu ne teži, kako je treba skrbet za otroke. Ej skor sem se polulal od smeha...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:16:57
|
|
|
|
špelin@
|
hijenca: pri flaškah vseh tipov dostikrat pride do tega, da tekočina curlja ob navoju ven. Fora je v tem, da moraš vedno, ko naliješ tekočino in sestavne dele "sešraufaš", flaško lepo obrniti navzdol in preveriti. Če teče, pač obrišeš, odviješ in ponovno priviješ. Se dogaja pri Aventu, "Tomitipi", Nuk-u in ostalih. Preverjeno. Nazaj je zaradi tega raje ne nosi, ker ne boš nič konstruktivnega naredila. edinaos, točno tako je, kot si napisala. Glede hranjenja, mislim. Tudi jaz sem se morala skulirati, ker naš princ poje od 500 - 850 g na dan. Včasih pač poje tudi manj od 100 g na obrok. In kaj naj? Se na zobe mečem? Je.bat ga Estrella*, če bo malo pojedla, bo pač par žličk, glavno, da nekaj dobi vase IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Res upam, da se bo dobro izteklo A misliš, da tipson res uživa v akvariju? Je že res, da ima manj prostora, ampak sem mu dala prazne wc rolice noter in ima ful dela, pa še babnca mu ne teži, kako je treba skrbet za otroke. IZVIRNO SPOROČILO: tally selitav he he. izplačali smo 10. 2. dobimo ključe, potem pa opremo naročimo pa bomo videli kdaj jo dobimo. jaz upam da bomo do konca marca že preseljeni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:18:10
|
|
|
|
Anitka
|
Tilči sporoča, da sta kri in urin ok, pljuča in ušesa tudi. Se bris za viruse so mu vzeli in popoldne bodo izvidi. Ima pa še inhalacije, ki mu pomagajo pa kisik dobiva. Tilen
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:18:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Trenutno na jugu nic novega : zunaj sonce 21 stopinj. Ahhhhhhhh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:19:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Trenutno na jugu nic novega : zunaj sonce 21 stopinj. Ahhhhhhhh Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:19:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej vas pa mal zapuscam **** junior se je zbudil. Grem dat kuhat, pa cas za opoldansko molitev je in cune greva obesit...vi pa pridno piste da bom imela pol spet veeeeeeelik za prebrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:19:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tilči sporoča, da sta kri in urin ok, pljuča in ušesa tudi. Se bris za viruse so mu vzeli in popoldne bodo izvidi. Ima pa še inhalacije, ki mu pomagajo pa kisik dobiva. O ti mali mišek Kaj ga pa potem muči, da mora kisik dobivat? Naj se hitro pozdravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:23:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tilči sporoča, da sta kri in urin ok, pljuča in ušesa tudi. Se bris za viruse so mu vzeli in popoldne bodo izvidi. Ima pa še inhalacije, ki mu pomagajo pa kisik dobiva. O ti mali mišek Kaj ga pa potem muči, da mora kisik dobivat? Naj se hitro pozdravi bošček mali.. hitro okrevanje želim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:23:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Trenutno na jugu nic novega : zunaj sonce 21 stopinj. Ahhhhhhhh Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Nic ahhhhhhhhh , je mraz. Me spet zebe in grem prov zdele stunfe obut. Ta kamen se sploh ne segreje... Nimam pa lep topa da ga dam na balkon in da lahko RR-jam in martinckam Zdej pa res grem... ajde
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:24:51
|
|
|
|
jana81
|
no zdej je pa ati prišel po naju in morem Nejca nekak oblečt, ne da bi ga zbudila...mat.er znanstveno fantastiko bom naredla zdej Papa , se ogasiva ko pridemo nazaj domov, pol greva še na en obisk.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:26:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Trenutno na jugu nic novega : zunaj sonce 21 stopinj. Ahhhhhhhh Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Nic ahhhhhhhhh , je mraz. Me spet zebe in grem prov zdele stunfe obut. Ta kamen se sploh ne segreje... Nimam pa lep topa da ga dam na balkon in da lahko RR-jam in martinckam Zdej pa res grem... ajde Tole glede kmana ti čisto verjamem, ampak 21 stopinj. Jaz bi tudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:27:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej je pa ati prišel po naju in morem Nejca nekak oblečt, ne da bi ga zbudila...mat.er znanstveno fantastiko bom naredla zdej Papa , se ogasiva ko pridemo nazaj domov, pol greva še na en obisk. itak se bo moral zbudit. 5 min gor ali dol.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:28:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tilči sporoča, da sta kri in urin ok, pljuča in ušesa tudi. Se bris za viruse so mu vzeli in popoldne bodo izvidi. Ima pa še inhalacije, ki mu pomagajo pa kisik dobiva. Tilen Še en koš pikapolonic od naju z Manco
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:28:38
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj gledam en spot od Christine Aguilere Genie in a bottle in ne morem verjet, da je to ona. Ponavadi se človek ne spremeni toliko, da ga vizualno ne bi prepoznal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:28:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Trenutno na jugu nic novega : zunaj sonce 21 stopinj. Ahhhhhhhh Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:29:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se je zbudila po 45 min spanja ampak je ne grem iskat dokler me ne bo klicala. Naj se malo zabava sama. Moj je šel en računalnik naštimat in je rekel, da bo do 9-ih doma. Je vrajt, kdo še njemu verjame. Ajoj sam tvoj dec pa resne pozna na uro,a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:29:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tilči sporoča, da sta kri in urin ok, pljuča in ušesa tudi. Se bris za viruse so mu vzeli in popoldne bodo izvidi. Ima pa še inhalacije, ki mu pomagajo pa kisik dobiva. Tilen Še en koš pikapolonic od naju z Manco Pa od nas. Če se ji boš kaj javljala ji sporoči, da mislimo nanjo in upamo, da se čimprej pozdravi Tilen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:31:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se je zbudila po 45 min spanja ampak je ne grem iskat dokler me ne bo klicala. Naj se malo zabava sama. Moj je šel en računalnik naštimat in je rekel, da bo do 9-ih doma. Je vrajt, kdo še njemu verjame. Ajoj sam tvoj dec pa resne pozna na uro,a ne? Ne. Najbolj me razpiz.... ne toliko to da ne zna na uro gledam, ampak da ne razmisli, koliko vzamem kakšna stvar časa in kar nekaj blekne. Pa to taka stvar, ki jo je delal že xxxx krat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 11:37:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se je zbudila po 45 min spanja ampak je ne grem iskat dokler me ne bo klicala. Naj se malo zabava sama. Moj je šel en računalnik naštimat in je rekel, da bo do 9-ih doma. Je vrajt, kdo še njemu verjame. Ajoj sam tvoj dec pa resne pozna na uro,a ne? Ne. Najbolj me razpiz.... ne toliko to da ne zna na uro gledam, ampak da ne razmisli, koliko vzamem kakšna stvar časa in kar nekaj blekne. Pa to taka stvar, ki jo je delal že xxxx krat. Jz rajši vidim, da sploh nč ne reče kdaj bo pršu kot pa da mi reče da bo do 9ih doma pol pride pa opolnoči, to me najbolj razp****
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?