Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Noč je bila malo boljša, ampak jaz sem šla spat komaj ob 00.30 in sem malo crknjena. Saj bo Na žalost ni dež vzdržal do popoldneva tako, da danes odpade sprehod. Maja je bila že ob 9h ful sitna in sem jo hotela dat spat, ampak to pa ne. Ona pa že ne bo spala. Sem ji dala prazno wc rolico in se je igrala z njo pol ure. Zdaj razmetava igrače zraven mene in je ful dobre volje. Ob naslednji sitnobi jo bom spet probala dat spat. Midva jo bova pa vseeno kasneje mahnila na sprehod malo naokrog in do vrtca po malo piko, morava malo na zrak, čeprav pada dež, mali je notri siten kot driska. Aja, jana81, za odprt 12. del, zdaj pa le pridno pišimo Saj če bi imela prevleko za dež bi šla ven, na rokah pa je ne morem nosit, ker se tako zvira, da bi mi prej ali slej lahko čofnila. Mi imamo prevleko za dež, ampak se mali tako dere, ko jo gor zmontiram, da ni vredno. Izgleda, kot da je v karanteni. Če naju res kje dobi dež, jo dama gor, raje grem z njim v trgovino, da menjama okolje, kot pa ven na dež. naša tudi ne mara prevleke za dež, zgrešen nakup , se ful dere ko jo dam gor, zato jo dam v kengurujčka ingreva za pol urce na zrak z dežnikom Hvala enako , s tem da se je moja damica odločila da tudi v king. ni več fajn, tako da greve kar v rokah mal do trgovino in okrog, HB imam vse pred nosom, pa še to mi roke odpadejo ko pridem nazaj
|