gaja*
|
No, naša nuhalna je bila taaako fajna, da bi šla še enkrat. Naš mali škrat je bil tako poln energije, tako hiperaktiven da, boga mama, če bo potem tudi tako Sem rekla, to bo pa sigurno fant, ena punca že ne more bit tak naspidirana No, kar se spola tiče še ne vemo, je bilo pa drugo zato vredu. Verjetnost za DS je 1: skoraj 4000, za ostala dva kromosoma še manjša, lepo smo videli nosno kost, pa profil obraza, dve rokici s prstki in nogi... U glavnem, prelepo Sem že čist pozabla, kak fajn je. Mogoče mi bo moj G spremenil PDP, ker je po UZ dete še vedno malo manjše, ampak mislim, da če ni razlike več kot en teden, pol ne spreminja... Bomo videli, zdaj imam razliko med ZM in UZ 5 dni... Hecno mi je, ker sploh nimam občutka, da sem . Slabost pride in mine, nekod napihnjena nisem več tako, trebuha tudi še nimam velikega... Čez dan sploh nisem z mislijo pri . Moj komaj čaka, da bom imela veeeelik trebuh. Je čist zmešan no, pravi, da mu je tak lepo No, sej men je trebušček tud všeč, ampak za prenešat in vse je najboljš na sredini , pol na koncu je že res velik. No, sej počasi se bo začel trebuh delat, pol bo pa moj vesel Drugače pa, v četrtek grem za Gajo na plastiko v MB, da uredim papirovje in izpolnim anketo za narkozo. Ji bodo odstranili znamenje na ramenu. Je rekel zadnjič da zgleda kot, da bi imela holesterol nad kožo Upam, da ni kaj nevarnega in da se bo vredu razpletlo. V roku 14-ih dni bi naj imela poseg. Lilka: dej nehaj že bit bolana No, da povem, mene tud skoz neki hakla Aprilčica: potisni službo nekam čist nazaj v mislih. Ni vredno, da se tolk jeziš. Jaz sem včasih tud čist konc, pol pa ko se končno pomirim, si mislim, ma*er, zarad službe pa res ne bom slabe volje.. Ni vredno. Pretrpim in komaj čakam, da pridem včasih domov Valika: gaja spi čez dan doma eno uro in takrat se mi zdi, da je tak mir... te razumem, če sploh ne gre spat Zalbi, valika in mojčca: pri vas se tudi vleče bolezen. da se porihtate! Aja, morem še napisat, da gaja od tega tedna naprej poje zima zima bela In to kako!! Ful lepo in razločno (ko je pri volji, seveda). Za umret smešno Tak, morem it, mam še deeeela