Anonimen
|
Hay Sem se nasedela danes in sem brala in brala in brala...zanimive zgodbice ste napisale! Jaz imam svojo porodno zgodbico napisano na starem disku. Star disk je na servisu in gre jutri dragi ponj, da ga odnese na drug servis, da mi potegnejo podatke dol, ker je šel k . To je pa kazen, ker si nisem delala kopij vsega pomembnega, vključno s SLIKAMI!! Saj če ne bi bilo gor toliko slik, se mi ne bi šlo, tko pa bo treba "par" evrčkov pustit tam stričkom, pa mi jih bodo nekako sneli dol No v glavnem, ko dobim kopije, prilimam gor zgodbico. Sicer pa je prej ena spraševala (pa se mi ne da zdaj še enkrat it gledat katera ), kako se pripravi rdeča pesa za malčke. Jaz sem jo celo skuhala, olupila, zmiksala in mu jo ponudila. Jo je zmazal Je pa zadnja dva dni tak sitko, da sem čist izmozgana. Skoooozzzz se pritožuje. Noče spat podnevi, dere se, mu pokažem dudo, ki ga je ponavadi umirila če je full jokall, dobi histeričen napad. Noče sedet, ker on bi stal, pa mu seveda ne rata in potem prav ihtavo tisto rito dviguje in ga spodnese in se prekucne in spet cela drama. Se malo umiri, že zgleda da je prebolel, se spet spomni kako bogi je in potem me gleda in nabira in če ne skočim takoj k njemu in ga dvignem, vklopi vse sirene in prav tuli. Ne joka, tuli in malo neha in pogleda kakšni so kaj učinki in če jih ni, podvoji jakost. Zvečer ima tudi novo foro. Moj ga je moral danes nositi, da ga je uspaval, kar ne delava že par mesecev. Ko ga je položil v posteljico, pa je takoj odprl oči, gledal okoli, stokal, se premetaval...me pride iskat, da se mu zdi da mene išče. Grem do njega, ga pobožam, mu zapojem njegovo uspavanko, mali zaspi. Ne vem kaj ma to neke nove fore zdaj. Upam, da mu raste drugi zobek, ga daje vreme al neki...ker takega tempa dolgo ne bom zdržala No grem zdaj spat...rabim energijo. Lahko noč vsem!
|