|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
20.1.2009 23:30:06   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: lex

ilatic meni se aleks ni hotel spustit v porodni kanal in sem ene 3x pritiskala, potem je bil pa v taki poziciji, da so ga lahko še samo  vakumom ven potegnili. Pa so me še kar pazili, ker se mi je zelena plodovnica ulila in je imel ctg sondo na glavici nalimano. če me zdaj vprašaš - mi je bil to najbolj grozen porod. brez svojih popadkov, z vakumom in luščenjem posteljice. vse sem dobila v paketu, edino odprla sem se pa takojuser posted image

jaoo, si ne predstavljam

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
20.1.2009 23:31:09   
lex
a vam povem še en dokaz da je moja mala vržena na confort - trenutno spi v najini postelji (imava končno nov jogi - dormeouser posted image user posted image user posted image ), v svoji postelji se je kar neki premetavala in jokala in...... saj samo da ma mehko pod ritjouser posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
20.1.2009 23:31:54   
glugluglu
lex, ko so pri meni samo sondico Nini na glavo dali, me je totalno minilo vse, to mi je bilo najhujše, kaj šele, da bi bilo potem naprej tako kot pri tebi,... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
20.1.2009 23:33:05   
lex
glux3 saj pol ko sem doživela Alinin porod sem vedla, kaj sem prestala. Alinin je bil sanjski - moji popadki taki mirni za na easy predihat, sicer sem jih predihovala v P, ker mi je voda odtekla (pri vseh treh) ampa v porodni sobi sem bila pa manj kot urouser posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
20.1.2009 23:34:51   
Blacky30
Ilatic, zdaj sem prebrala tvojo porodno zgodbo in spet jokam......cel večer že jokam, pa od smeha, pa od žalosti, pa spet od smeha in spet od ganjenosti......user posted image  Res lepo.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 23:48:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4056
20.1.2009 23:51:13   
Anonimen
Hayuser posted image

Sem se nasedela danes in sem brala in brala in brala...zanimive zgodbice ste napisale!

Jaz imam svojo porodno zgodbico napisano na starem disku. Star disk je na servisu in gre jutri dragi ponj, da ga odnese na drug servis, da mi potegnejo podatke dol, ker je šel k user posted image . To je pa kazen, ker si nisem delala kopij vsega pomembnega, vključno s SLIKAMI!! Saj če ne bi bilo gor toliko slik, se mi ne bi šlo, tko pa bo treba "par" evrčkov pustit tam stričkom, pa mi jih bodo nekako sneli doluser posted image

No v glavnem, ko dobim kopije, prilimam gor zgodbico.

Sicer pa je prej ena spraševala (pa se mi ne da zdaj še enkrat it gledat katerauser posted image ), kako se pripravi rdeča pesa za malčke. Jaz sem jo celo skuhala, olupila, zmiksala in mu jo ponudila. Jo je zmazaluser posted image

Je pa zadnja dva dni tak sitko, da sem čist izmozgana. Skoooozzzz se pritožuje. Noče spat podnevi, dere se, mu pokažem dudo, ki ga je ponavadi umirila če je full jokall, dobi histeričen napad. Noče sedet, ker on bi stal, pa mu seveda ne rata in potem prav ihtavo tisto rito dviguje in ga spodnese in se prekucne in spet cela drama. Se malo umiri, že zgleda da je prebolel, se spet spomni  kako bogi je in potem me gleda in nabira in če ne skočim takoj k njemu in ga dvignem, vklopi vse sirene in prav tuli. Ne joka, tuli in malo neha in pogleda kakšni so kaj učinki in če jih ni, podvoji jakost.
Zvečer ima tudi novo foro. Moj ga je moral danes nositi, da ga je uspaval, kar ne delava že par mesecev. Ko ga je položil v posteljico, pa je takoj odprl oči, gledal okoli, stokal, se premetaval...me pride user posted image  iskat, da se mu zdi da mene išče. Grem do njega, ga pobožam, mu zapojem njegovo uspavanko, mali zaspi.

Ne vem kaj ma to neke nove fore zdaj. Upam, da mu raste drugi zobek, ga daje vreme al neki...ker takega tempa dolgo ne bom zdržalauser posted image

No grem zdaj spat...rabim energijo.

Lahko noč vsem!

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 4057
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 23:54:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4058
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 0:03:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4059
21.1.2009 0:08:32   
Blacky30
Aja, sem pozabla, hvala lex za čestitke za Nejcov rd, čeprav ga še ni imel, veš. Ga ima 27.1., ko boš ti pri zobošintarci sedela.user posted image  Bomo mislili nate.user posted image  Samo praznovali smo že to nedeljo, ker sta z babico združila praznovanje, zdaj v soboto pa imamo drugi del žurke.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 0:10:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4061
21.1.2009 0:27:45   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

ej punce, a se smem malo pohvalit?

Kaj sploh sprašuješ! povej!

Se kar mal počaščeno počutim ... moja porodna zgodba bo objavljena v februarski reviji superMAMI  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
21.1.2009 1:10:44   
rovar_ka
Evo, na hitrco preden se grem stiskat k moji žabici v posteljo..

Gledala film p.s. I love you - jokala sem kot dežuser posted image metuljček (mislim, da si bila ti), hvala za priporočilo, ful lep filmuser posted image

lejla - user posted image zelo ganljivo kako je vaš sinček dobil imeuser posted image

ilatic - user posted image za porodno zgodbo

ok, jaz danes ne morem več jokat, solz je zmanjkalo, dva dni zaporedoma je tu mač babe...user posted image

majuska - super novica, to mormo kupituser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 4063
21.1.2009 1:20:02   
Majuska
Sej so me ful presenetili ... tule na RR so me kontaktirali, so mi prav polepšali dan user posted image

nič, res moram it spat ... jutri zgodaj vstajam, ker grem z možem od doma in me ves dan ne bo. me čaka še en zoprn pregled user posted image

nočko!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
21.1.2009 1:45:11   
liju
Dobro jutro!
Jaz bom znorela, sploh ne morem spat.user posted image  Sem popoldan zaspala za eno urco, zdaj pa imam user posted image .
Zdaj sem malo brala kaj ste kaj pisale in sem prebrala porodne zgodbe. Full lepe dogodivščine imate, vsaka po svojeuser posted image user posted image user posted image  Pa razni pripetljaji iz življenja, tam pa sem se nasmejala da je kajuser posted image user posted image  Sploh blecky user posted image user posted image user posted image user posted image

Lejla:daj ti pa tudi napiši zgodbo o tvojem bratu, jo bom z veseljem prebralauser posted image

majuska:full lepo, tudi moj CR od Ninota je bil objavljen v reviji super mami leta 2006user posted image user posted image  Me je takrat glavna urenica našla na MON forumu in me je kotaktirala. Za zahvalo sem tudi dobila lepo darilouser posted image

Nič, grem zdaj spet probat zaspat. Upam da mi uspeuser posted image

nočko

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 3:09:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4066
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 3:09:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4067
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 3:10:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4068
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 3:11:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4069
21.1.2009 7:34:59   
neboglasnica
Dobro jutro!

Smo kar v redu prespali noč, zdaj pa že zajtrkujemo.

Mojcek: tudi jaz sem včeraj spraševala kje je Flower? Dopust? Šment, upam, da bo Blacky30 vedela.

Neposredna povezava do sporočila: 4070
21.1.2009 7:50:22   
ilatic
ilatic meni se aleks ni hotel spustit v porodni kanal in sem ene 3x pritiskala, potem je bil pa v taki poziciji, da so ga lahko še samo vakumom ven potegnili. Pa so me še kar pazili, ker se mi je zelena plodovnica ulila in je imel ctg sondo na glavici nalimano. če me zdaj vprašaš - mi je bil to najbolj grozen porod. brez svojih popadkov, z vakumom in luščenjem posteljice. vse sem dobila v paketu, edino odprla sem se pa takoj

ja jaz sm imela to sondo pri obeh puncah, ker je bila obakrat zelena plodovnica. To je res sranje. Se spomnim, ko sem se obrčača iz boka na bok sem mislila, da bom poškodovala ta malo in mi je bilo tako grozno!

zimska Hvala!

Dobro jutro.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
21.1.2009 7:52:36   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969

Blacky- ime Miran sva izbrala kot spomin na mojega pokojnega brata. Umrčl je, ko je imel 24 let. Zadnji 2 leti pred smrtjo sem veliko skrbela zanj in mi je bil kot sin. Tudi on me je zamenjal za mamo. Ob vseh urah sem mu bila na razpolago. Ko je umrl sem par dni po pogrebu, ko sem stala pri grobu sama rekla: Miran, če bom kdaj imela fantka, mu bom dala ime po tebi. Ful ga pogrešam in zdaj, ko to pišem mi kar tečejo solze. Ko sem se z mojim spoznala, sem mu povedala željo. Rekel je: če bova kdaj res imela fantka bo MIRAN. In ko sem v porodnišnici, ko sem rodila hotela povedat to ime, sem se najprej fajn zjokala, poljubčkala najinega srčka in s cmokom v grlu rekla Miran. Ne me pa vprašat, kako je jokala moja mama in vsa žlahta. Zdaj so vsi veseli, da imamo spet Mirana. In da še nekaj povem: ful je podoben mojemu pokojnemu bratu, ko je bil dojenček.
To je moja zgodba.

Zelo ganljivo. Jokam že navsezgodaj zjutraj. user posted image user posted image In pravijo, da se take stvari dogajajo. Tudi v moževi žlahti, se pravi njegov bratranec je dobil sina na isti dan, ko je umrl možev brat. Baje sta si karakterno zelo podobna. Moja pokojna tašča je pa itak vedno govorila, da je ta njen ponovno rojeni sin. In zdi s emi krasno od tvojega dragega, da je tako zelo spoštoval tebe in tvojo željo. Resnično te ima rad.

Ilatic: jokam. In pa tale Anže je res faca, a ne? Mene je sprejel in žal na sredini odšel.

Zdaj pa že nehajte s temi presunljivimi zgodbami, saj se samo še jokam poleg RR-ja. To je hujše kot takrat, ko sem bila noseča.

Tims: dobrodošla med enakimi.... Geslo: mož. Da se spihaš, me lahko pokličeš. Da jih malce prešinfava. user posted image

Ilatic, nimamo znaka za držanje dude, lex se je samo hecala.

Škoda za nas lenčke dej pol en poseben znak! Da bomo vsaj kej imel, da ne bo tok pust post

Ja, za naše nepremičnine si je potrebno tudi kaj izmislit. Prosiiim.

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

ej punce, a se smem malo pohvalit?

Kaj sploh sprašuješ! povej!

Se kar mal počaščeno počutim ... moja porodna zgodba bo objavljena v februarski reviji superMAMI  user posted image

Vau, tole bomo pa seveda kupili. Vnaprej čestitke!!!!!!

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
21.1.2009 7:59:47   
ilatic
Neboglasnica hvala za včerajšni mail, Nostalgija je bila na višku! Upam ,da si ga poslal tudi Tims, gluglu, Populis...mislim da so to te generacije. Al je še katera? O tem smo zadnjič govorile ja. In res je noro. Danes dobita moji dve punci lekcijo!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
21.1.2009 8:06:36   
neboglasnica
Še tole, pa moram res kaj naredit: take stare šole sem še, da je bilo treba za doma nositi stare stvari, nove - t lepe pa za ven, če smo kam šli. No in jaz koza vse lepo šparam v omari in ponavadi je tako, da otroci prerastejo in jaz tudi, samo da jaz v širino. No, naša Ančka pa zna uživat in zajema življenje z veliko žlico. Mi že cel teden narekuje kako naj oblečem tamalega ins eveda vleče ven same nove cunje. In kaj ugotovim: seveda, stvari so že počasi premajhne. Nauk: včasih je modro poslušati otroke.

Ilatic:
izgleda, da sva sami inseveda sem jim poslala.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
21.1.2009 8:20:40   
ilatic
jap sami sva. Preverjeno!
Uporabniki na tej temi: ilatic, neboglasnica

Jaz itak grem za LJ, tko da bodo k mene ne bo naklamfale za....

LP

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

vrtec ali ne
fantek712

1 leto star otrok v vrtec,varstvo starih staršev, varuška?

vrtec (51%)

stari starši (37%)

varuška (10%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!