Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:16:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz ga še zdaj ne maram.......... eh,jaz pa mam tistega taogromnega,zato pa me vrat boli no šibi šibi...................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:16:37
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: tia za 3. del. Jaz nekako vam ne morem slediti,tako ste hitre ,da komaj vas kaj preberem,da bi pa kaj napisla to pa je že umetnost. Pa tudi ,če že kaj napišem me nekako spregledate. Evo to je pa naš sonček : To je pa ta večja: Pa še ena od Leni: Še naprej tako veselo čvekajte, lp iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaka cukerčka nič te ne spregledamo......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:17:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša ima tud plešo zadaj naši gredo pa ob straneh ful dol, bo tud počasi pleško....... sem danes komentirala, da so pikecu lasje zrastli, pa da ma čisto blond laseke..... pa mi je moj rekel, (enkrat sem mu tvojo ln pokazala)...samo ona čupava je pa že bla sigurno pri frizerju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:18:00
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša ima tud plešo zadaj Lovro pa ne! HAHA On jo ima po celi glavi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:18:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ja...takega čist nizkega....ne more brez pojšta bit..... kak te ne,naša A še ga zdaj nima,jaz do srednje šole nisem mela pojštra.... lahko je...nisem prav napisala...samo mu je fajn, da je malo višje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:18:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša ima tud plešo zadaj naši gredo pa ob straneh ful dol, bo tud počasi pleško....... sem danes komentirala, da so pikecu lasje zrastli, pa da ma čisto blond laseke..... pa mi je moj rekel, (enkrat sem mu tvojo ln pokazala)...samo ona čupava je pa že bla sigurno pri frizerju ...............ma spredaj ma dolge.............ji skoz popravljam..........zadnjič sem ji pa uspela čopko naredit, je bla glih pridna............sedaj pa ne gre več..............tok muva z glavo, pa jo nočm cukati........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:20:19
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša ima tud plešo zadaj naši gredo pa ob straneh ful dol, bo tud počasi pleško....... sem danes komentirala, da so pikecu lasje zrastli, pa da ma čisto blond laseke..... pa mi je moj rekel, (enkrat sem mu tvojo ln pokazala)...samo ona čupava je pa že bla sigurno pri frizerju ...............ma spredaj ma dolge.............ji skoz popravljam..........zadnjič sem ji pa uspela čopko naredit, je bla glih pridna............sedaj pa ne gre več..............tok muva z glavo, pa jo nočm cukati........ uf kaj boste dali za frizerja mi pa še dolgo ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:20:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša ima tud plešo zadaj Lovro pa ne! HAHA On jo ima po celi glavi in vaš kaj je prednost?? če se pobruha, ne rabite kopanja, samo obrišeš z mokro pleničko. mi ga pa............ker ko se ln pobruha tako, da teče po laseh...............banja vabi.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:21:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša pa je danes tak "govorila".pa kar naenkrat je začela s to novo štimo maaaaaaammmmm,maammmmm,pa beeeeee beeeeeee,celo dopoldan mi je juckala baucika mala naš tud to govori, pol je pa ta veliki pikec rekel, mama tebe kliče Moj ga je danes snemal, ker je brez prestanka govoril, pel, cvilil, se smejal-karkoli že... pri nas pa moj ta veliki pikec kar z mobitelom.....ko sem samo malo stran šla...pridem nazaj pa gledam kaj se te mali tak oglaša, pol pa še mobitel zagledam pri tavečjem...... Ko sem ga pa jaz na diktafon htela, je pa utihnil .... no, še sreča, da ga pikec kdaj posname, drugače je pa na kameri občasno zabeleženo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:21:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša ima tud plešo zadaj naši gredo pa ob straneh ful dol, bo tud počasi pleško....... sem danes komentirala, da so pikecu lasje zrastli, pa da ma čisto blond laseke..... pa mi je moj rekel, (enkrat sem mu tvojo ln pokazala)...samo ona čupava je pa že bla sigurno pri frizerju ...............ma spredaj ma dolge.............ji skoz popravljam..........zadnjič sem ji pa uspela čopko naredit, je bla glih pridna............sedaj pa ne gre več..............tok muva z glavo, pa jo nočm cukati........ uf kaj boste dali za frizerja mi pa še dolgo ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:21:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
Babe... eno uro meni blo,.... pa enos stran preberem, ta čas pa ve eno še naklofate.... haha
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:22:57
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babe... eno uro meni blo,.... pa enos stran preberem, ta čas pa ve eno še naklofate.... haha glih tuhtam............če bomo v takšne tempu nadaljevale............. ...............kmalu pade 8. del............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:23:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kdaj naj bi fižoleti začeli delovat? Verjetno bi že bla reakcija, če bi imela za bit?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:23:28
|
|
|
|
ključek
|
grem spat..............me tok glava boli............... nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:24:16
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babe... eno uro meni blo,.... pa enos stran preberem, ta čas pa ve eno še naklofate.... haha glih tuhtam............če bomo v takšne tempu nadaljevale............. ...............kmalu pade 8. del............ jst včasih pogledam majčice se mi zdi da gredo s svetlobno hitrostjo naprej
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:25:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
.danes pa prdi kot da mu je lara dala fižol za jest Verjetno bo jutri tudi pri nas, ko na fronti... haha
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:26:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pa tudi ,če že kaj napišem me nekako spregledate. Daleč od oči, daleč od srca... Malo heca....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:27:05
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you grem spat..............me tok glava boli............... nočko veš kaj je najboljše: če imaš moža KITAJCA in potem bi imela TAŠČO DALEČ STRAN.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:27:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish al si pa pojšter malo pogliha tak kaj ga ima? ja...takega čist nizkega....ne more brez pojšta bit..... Me pa res zanima kako to veš pa dajte no, mislim si pač.... .... to vam je tak velik pojšter.... ...
< Sporočilo je popravil gold fish -- 20.1.2009 23:31:36 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:30:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kdaj naj bi fižoleti začeli delovat? Verjetno bi že bla reakcija, če bi imela za bit? saj je ..pri mojem pikecu...se je nalezel, ko je lariko prej gledal...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:30:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
Evo to je pa naš sonček : Srčka sta.... Pa mal me nostalgija daje..... ko gledam tisti spodnji dekolte, mislim.... evo, komaj čakam, da butnem v smeti te modrčke za dojenje.... čeprav so bli to eni zlo krasni trenutki v mojem življenju...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:32:59
|
|
|
|
gold fish
|
lara ma pa 3333 postov ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:34:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
midva rabiva nove kovtre in povštre. Jaz imam pirin poušter...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:34:28
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pri nas pa moj ta veliki pikec kar z mobitelom.....ko sem samo malo stran šla...pridem nazaj pa gledam kaj se te mali tak oglaša, pol pa še mobitel zagledam pri tavečjem...... Saj mi smo tudi z mobitelom snemali...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:35:17
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara ma pa 3333 postov .... BRAVO lara kaj pa jst
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?