Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:03:48
|
|
|
|
tia
|
za 3. del. Jaz nekako vam ne morem slediti,tako ste hitre ,da komaj vas kaj preberem,da bi pa kaj napisla to pa je že umetnost. Pa tudi ,če že kaj napišem me nekako spregledate. Evo to je pa naš sonček : To je pa ta večja: Pa še ena od Leni: Še naprej tako veselo čvekajte, lp
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:04:07
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK naša se tut neki cmiha pa skos miga z glavco levo pa desno pa ne vem zakaj a vaši tut to delajo naš tud....kot da išče položaj kak bo glavo mel...al si pa pojšter malo pogliha tak ja sam naša pika je zadaj na enmu delu glavce brez lask tolk miga ...tut ponoči
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:04:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Punce, dejte mi povedat kaj rabim za za v bazen? Kakšne pleničke moram kupit, al hlače ... al kaj? mislm, da so ene posebne hlačke.......čaki, iščem............. http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=257 ma ni treba takih profesionalnih , če se gredo samo tak namakat ma sm misnla da misl za tečaj.................mona jaz............ se mi pol oprosti, živci delajo dvesto na uro..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:05:49
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK naša se tut neki cmiha pa skos miga z glavco levo pa desno pa ne vem zakaj a vaši tut to delajo naš tud....kot da išče položaj kak bo glavo mel...al si pa pojšter malo pogliha tak ja sam naša pika je zadaj na enmu delu glavce brez lask tolk miga ...tut ponoči tudi naš Maj je na enem delu glave brez lask,drugače mu pa tako lepo rastejo
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:06:32
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK naša se tut neki cmiha pa skos miga z glavco levo pa desno pa ne vem zakaj a vaši tut to delajo naš tud....kot da išče položaj kak bo glavo mel...al si pa pojšter malo pogliha tak ja sam naša pika je zadaj na enmu delu glavce brez lask tolk miga ...tut ponoči tudi naš Maj je na enem delu glave brez lask,drugače mu pa tako lepo rastejo pa tut miga z glavco v postelji?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:06:53
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia za 3. del. Jaz nekako vam ne morem slediti,tako ste hitre ,da komaj vas kaj preberem,da bi pa kaj napisla to pa je že umetnost. Pa tudi ,če že kaj napišem me nekako spregledate. Evo to je pa naš sonček : To je pa ta večja: Pa še ena od Leni: Še naprej tako veselo čvekajte, lp vsi ste luštni..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:07:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma ni treba takih profesionalnih , če se gredo samo tak namakat maš pa tud kopalne plenice. saj to sem mislila ...tisto kar je mty nalimala me že na "bej voč" spominja o si me nasmejala............... sej rabm, sem živčna k...................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:08:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša pa je danes tak "govorila".pa kar naenkrat je začela s to novo štimo maaaaaaammmmm,maammmmm,pa beeeeee beeeeeee,celo dopoldan mi je juckala baucika mala naš tud to govori, pol je pa ta veliki pikec rekel, mama tebe kliče
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:09:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish al si pa pojšter malo pogliha tak kaj ga ima? ja...takega čist nizkega....ne more brez pojšta bit.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:09:25
|
|
|
|
arabela*
|
naša ima tud plešo zadaj
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:09:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jutri dopoldan bom pismo vrgla v nabiralnik........ ok
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:10:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša ima tud plešo zadaj naši gredo pa ob straneh ful dol, bo tud počasi pleško.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:10:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ja...takega čist nizkega....ne more brez pojšta bit..... kak te ne,naša A še ga zdaj nima,jaz do srednje šole nisem mela pojštra....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:10:53
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia za 3. del. Jaz nekako vam ne morem slediti,tako ste hitre ,da komaj vas kaj preberem,da bi pa kaj napisla to pa je že umetnost. Pa tudi ,če že kaj napišem me nekako spregledate. Lušna pikca maš! Ti se nam kar večkrat pridruži pa če te slučajno spregledamo malo pobarvaj tekst al pa še enkrat napiši. Včasih tok hitimo čvekat, da nam kaj uide
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:11:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK naša se tut neki cmiha pa skos miga z glavco levo pa desno pa ne vem zakaj a vaši tut to delajo naš tud....kot da išče položaj kak bo glavo mel...al si pa pojšter malo pogliha tak ja sam naša pika je zadaj na enmu delu glavce brez lask tolk miga ...tut ponoči hvala enako...je tak, kot da ga je kdo obril...zdaj mu že spet malo rastejo.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:12:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ja...takega čist nizkega....ne more brez pojšta bit..... kak te ne,naša A še ga zdaj nima,jaz do srednje šole nisem mela pojštra.... jaz ga še zdaj ne maram..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:12:13
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša pa je danes tak "govorila".pa kar naenkrat je začela s to novo štimo maaaaaaammmmm,maammmmm,pa beeeeee beeeeeee,celo dopoldan mi je juckala baucika mala naš tud to govori, pol je pa ta veliki pikec rekel, mama tebe kliče Moj ga je danes snemal, ker je brez prestanka govoril, pel, cvilil, se smejal-karkoli že...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:12:22
|
|
|
|
arabela*
|
nič pupe,grem pod odejo ( sem si tvojega cucka sposodla ) NOčka
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:13:08
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish al si pa pojšter malo pogliha tak kaj ga ima? ja...takega čist nizkega....ne more brez pojšta bit..... Me pa res zanima kako to veš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:13:10
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič pupe,grem pod odejo ( sem si tvojega cucka sposodla ) NOčka nočka.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:13:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Punce, dejte mi povedat kaj rabim za za v bazen? Kakšne pleničke moram kupit, al hlače ... al kaj? mislm, da so ene posebne hlačke.......čaki, iščem............. http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=257 ma ni treba takih profesionalnih , če se gredo samo tak namakat ma sm misnla da misl za tečaj.................mona jaz............ se mi pol oprosti, živci delajo dvesto na uro.............. saj ni panike....saj mogoče pa jih rabi za tečaj... .......... pa saj veš...več informacij ...boljše je... jaz včasih kaj sprašujem...pa mi moj reče...idi na rr vprašat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:13:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz ga še zdaj ne maram.......... eh,jaz pa mam tistega taogromnega,zato pa me vrat boli
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:14:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia za 3. del. Jaz nekako vam ne morem slediti,tako ste hitre ,da komaj vas kaj preberem,da bi pa kaj napisla to pa je že umetnost. Pa tudi ,če že kaj napišem me nekako spregledate. Evo to je pa naš sonček : To je pa ta večja: Pa še ena od Leni: Še naprej tako veselo čvekajte, lp iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaka cukerčka nič te ne spregledamo......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:14:52
|
|
|
|
ključek
|
midva rabiva nove kovtre in povštre............mate kakšen pameten nasvet kje kupiti??
< Sporočilo je popravil Me to you -- 20.1.2009 23:15:03 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:15:32
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša ima tud plešo zadaj a ful
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?