Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:36:59
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pa dajte no, mislim si pač.... .... to vam je tak velik pojšter.... ... Saj res ni velik-jaz ga tud mam...Od Galeba, ne? ...ampak ga uporabljam sam za čez dan, ko se valja po kavču. Zvečer ima samo prevleko od povštra in pleničko pod glavo. Lovro sploh ne more s povštrom spat (sori, mogla sem )
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:37:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you grem spat..............me tok glava boli............... nočko Lahko nočko M.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:37:35
|
|
|
|
RAČKAPK
|
ura je že pol polnoči pridne bodite jutri moram ob šetih "auf" ma ta večji predhodno uro v šoli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:37:58
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara ma pa 3333 postov .... BRAVO lara kaj pa jst Še slabih 3000 pa bo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:38:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara ma pa 3333 postov .... BRAVO lara kaj pa jst jaz sem tud pred kratkim mela nekaj takega....pol sem pa čveka postala račkapk imaš mail
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:38:20
|
|
|
|
gold fish
|
aja, pa lahko noč.....King se je zbudil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:39:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara ma pa 3333 postov .... Nisem opazla....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:39:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Saj res ni velik-jaz ga tud mam...Od Galeba, ne? ... ja, od Galeba je...... ma se je navadil, pa naj ga ima.... Ko velikega pikeca ni doma tak ful rad v njegovi sobi, v veliki postelji spi.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:40:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK ura je že pol polnoči pridne bodite jutri moram ob šetih "auf" ma ta večji predhodno uro v šoli jaz tud moram bit takrat auf...spravljam pikeca v šolo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:40:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
No, pa mi je ratalo prit do konca....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:41:28
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa tudi ,če že kaj napišem me nekako spregledate. Daleč od oči, daleč od srca... Malo heca.... Res je,da sem nekako daleč od vas ali od MB nisem tako daleč sedaj ko mamo avtocesto je še LJ bliže . Mamo sorodnike kot v Šentilju tako tudi v LJ, ali kaj ko pa nimam časa do njih iti.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:44:18
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK ura je že pol polnoči pridne bodite jutri moram ob šetih "auf" ma ta večji predhodno uro v šoli jaz tud moram bit takrat auf...spravljam pikeca v šolo tudi jaz morem vstat,gre tašča v bolnico in morem oba zrihtat pred vrtcem, tašča je vedno Maj-a popazila ko sem letela z Leni v vrtec. Jutri pa morem malega s sabo vzet
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:46:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj, ma jst si vsak večer delam probleme.... pa se bojim, da jo zebe... pol se mi zdi, da ji je vroče... zdej ni več tko mrzlo zunaj, se tudi notri toliko ne ohladi... zdej sem ji kr dala proč eno deko... Ko gre spat je samo v vreči... pol, ko neha peč delat, jo pokrijem z eno tanko dekco... malo kasneje dodam še eno... zdej sem eno proč vzela... Jaoooo, če bi vedela
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 6:55:04
|
|
|
|
urska238
|
Lep pozdravček vsem... ne morem verjeti, da mi je končno uspelo, da sem se spravila do tega, da se še jaz malo oglasim... vsake toliko časa malo pogledam po forumih, pa vedno rečem, da se bi vam rada pridružla, pa mi do zdej ni ratal... no, sem vidla, da ste velke čveke... že 3. del... o ojej... sej nimam časa, da bi šla vse brat No, nej povem, da jst mam tut septembrčka- Mateja - je danes star 4 mesece. Je zelo zelo priden fant. Cele noči prespi- po 9 ur ali še več. Vem, da je težko verjeti, ampak je res. Včeraj je pa postavil rekord - je spal kar 11 ur- od 22:30 do 9:30 . Tko, da z možem še veva ne, da ga imava. No, takole zaenkrat malo bolj na hitro... vas bom probala kej za nazaj prebrat, potem pa upam, da bom malo več sodelovala pri debatah ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 7:33:21
|
|
|
|
Olivija*
|
Dobro jutro! Ura pol osem, naša tema pa čist prazna Ni čudno, če pa opolnoči razgrajate po forumu Meni je Ana spet pomešala ritem. Komaj sva se navadili, da spi do šestih zjutraj, se napapca in potegne še za tri ure. Zadnji teden sem opažala, da ji je bilo ob šestih ful težko nazaj zaspat. Včasih sva rabili tudi eno uro. Včeraj je potegnila do sedmih, danes pa še kar spi... Že od devetih zvečer! Jaz sem se seveda ob šestih zbudila... Dobrodošle nove Čestitke tistim, ki danes praznujejo! Grem pogledat, če je vse vredu s tamalo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 7:38:07
|
|
|
|
Olivija*
|
Aja, še to: kako se slikca prilepi tle gor? Enkrat sem vas že vprašala, pa nisem zasledila odgovora... Lara, kaj pa so sploh fižoleti???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 7:44:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: urska238 Lep pozdravček vsem... Heeej dobrodišlaaaa!!!! Ne rabiš vsega brat, ker potem te še en lep čas spet ne bo tukaj... ti se samo butni v vodo in zaplavaj z nami... Naša Lara tudi spi 11 ur v kosu... Eni res ne vemo, da imamo dojenčka v bajti...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 7:46:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
Čestitke Mateju, Lauri in pozdravček našemu angelčku - Eli..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 7:50:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Aja, še to: kako se slikca prilepi tle gor? Enkrat sem vas že vprašala, pa nisem zasledila odgovora... Lara, kaj pa so sploh fižoleti??? Odgovor je nekje......hihihi..... ti napišem še enkret, ko ne bom dojila.... Fižoleti so stročji fižol..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 7:56:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Aja, še to: kako se slikca prilepi tle gor? Greš sem: http://www.shrani.si/ Klikni "Brskaj" in odpri fotko, ki jo želiš dat gor... Še VEdno v plavem polju klikni možnosti izberi velikost, jaz ponavadi zmanjšam malo - in obkljukaj ...... in shrani.... Potem kopiraš kodo za forume, in jo prilepiš sem v to okno, kjer se piše odgovor... to je vse.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 8:10:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kodo s predogledom..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 8:18:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Čestitke Mateju, Lauri in pozdravček našemu angelčku - Eli.. za našo elo.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 8:41:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
Punce, na koliko ur menjate polulano planico? Jaz cca na tri....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 8:42:25
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Punce, na koliko ur menjate polulano planico? Jaz cca na tri.... jst tut
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 8:42:37
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Čestitke Mateju, Lauri in pozdravček našemu angelčku - Eli.. za našo elo.............
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?