|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
21.1.2009 8:43:17   
RAČKAPK
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 176
21.1.2009 8:55:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: tia

[
Res je,da sem nekako daleč od vas ali od MB nisem tako daleč user posted image  sedaj ko mamo avtocesto je še LJ bliže user posted image user posted image . Mamo sorodnike kot v Šentilju tako tudi v LJ, ali kaj ko pa nimam časa do njih iti.

...enkrat, ko boš mela čas pa šla v smeri šentilja, pa se vmes ustavi in grema na user posted image ...user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 177
21.1.2009 8:56:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: urska238

Lep pozdravček vsem...

dobrodošlauser posted image

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 178
21.1.2009 8:57:23   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Čestitke Mateju, Lauri in pozdravček našemu angelčku - Eli.. 

se pridružujemuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 179
21.1.2009 8:58:47   
gold fish

Punce, na koliko ur menjate polulano planico? Jaz cca na tri.... 

jaz tud...ponavadi preden grema jest, včasih še večkrat....,ponoči pa ne.....mu dam avstrijsko pamprsko in zdrži, pol pa takoj zjutraj

Neposredna povezava do sporočila: 180
21.1.2009 8:59:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

dobro jutrouser posted image

dobro jutro...jaz jo tud ravno pijem...pa nekaj prklam vmes...je že mrzla...

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 181
21.1.2009 9:00:29   
gold fish
pridem kasneje...mali zaspal...grem hitro kaj postorit...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 182
21.1.2009 9:09:48   
leda
pa skos miga z glavco levo pa desno

dela tik preden zaspi. pa zraven gode...

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 183
21.1.2009 9:12:05   
leda
ja sam naša pika je zadaj na enmu delu glavce brez lask
tolk miga ...tut ponoči

misliš tisti meniški pravokotnik user posted image   tut naša ga ma; kar zgleda pretty funny, ker je drgač precej lasata...

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 184
21.1.2009 9:16:57   
leda
evo, komaj čakam, da butnem v smeti te modrčke za dojenje..

sem šla včeri k kozmetičarki dlake pult in sem si nadela normalnen modrc. ma sem se počutla, ko da grem na zmenek...

Neposredna povezava do sporočila: 185
21.1.2009 9:33:18   
urska238
ja, midva se tudi previjava na 2-3 ure oz. pred vsakim dojenjem. Ponoči ga pa pustim, da spi. Pa ni nikoli problem čez noč; plenička je ponavadi samo polulana

Neposredna povezava do sporočila: 186
21.1.2009 9:33:37   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: tia

[
Res je,da sem nekako daleč od vas ali od MB nisem tako daleč user posted image  sedaj ko mamo avtocesto je še LJ bliže user posted image user posted image . Mamo sorodnike kot v Šentilju tako tudi v LJ, ali kaj ko pa nimam časa do njih iti.

...enkrat, ko boš mela čas pa šla v smeri šentilja, pa se vmes ustavi in grema na user posted image ...user posted image

velja

naj bo malce lepše vreme,potem pa gremo okrog po obiskah

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

Neposredna povezava do sporočila: 187
21.1.2009 9:34:42   
tia

Čestitke Mateju, Lauri in pozdravček našemu angelčku - Eli.. 

se pridružujemuser posted image

tudi jaz sem pridružujem

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

Neposredna povezava do sporočila: 188
21.1.2009 9:38:29   
pf
Jutro. Kak ste bile pridne ponoči.
Urška, Nosečka 08 pozdravljene. Večkrat se oglasita.
Tia Leni in Maj sta taka srčka. Saj te ne spregledamo, ti se kar oglasi. Saj tudi meni se vedno ne odgovori, ampak kaj češ. No pa tudi jaz vedno vsem ne. Kak je. Tak da user posted image .
Lara Croft čestitke za sestavljeno računalniško mizo. user posted image user posted image user posted image
Naša Lana se od enajstih zbuja skoraj na vsako uro do jutra. Ponorela bom. Tak sem utrujena, pa križ me boli, neprespana. Katastrofa. Samo dudko hoče in je dobro in vmes dvakrat je, ampak dobesedno nič ne spim. To so sigurno zobki. Itak pa sem žalostna in slabe volje, ker moja moj skoraj 90 % na operacijo hrbtenice. Zdaj ga je bolela 14 dni in je hodil k zdravniku, slikanje, pa včeraj k ortopedu, ki mu je rekel da bo verjetno potrebna in to po hitrem postopku. Danes sem ga naročila na magnetno resonanco, ki jo ima v torek, pa potem 3.2. spet ortopeda, ki bo potrdil nadaljnje zdravljenje ali operacijo. Kar na jok mi gre. Pri tridesetih na operacijo hrbtenice, ko nikoli ne veš kako se konča. Doma mali dojenček, jaz sama brez pomoči, firma v kateri zaključna dela opravi moj in v kolikor bo v staležu par mesecev bo firma letela v groznem minusu, ker plače zaposlenim moraš dati tudi, če se ne dela. Upam, da ne bo rabil na operacijo, ali pa če bo moral, da bo bolje in da bo hitro okreval. Konec koncev sem pa tudi jaz izčrpana že do amena, pa še spim ponoči ne že par dni, ker ne morem tolikokrat zaspati nazaj.  Pa dograditi smo mislili še en del spomladi, kjer bi babika imela sobico. Pa bomo morali prestaviti na drugo leto. Kar na bruhanje mi gre, taka kriza mi je. Upam, da karkoli že bo, da ga ne bo bolelo več in da bo vse ok.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 189
21.1.2009 9:41:12   
pf
Upam, da vas nisem preveč zamorila.
Tudi jaz se pridružujem čestitkam Mateju, Lauri in pozdravček angelčku Eli.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 190
21.1.2009 9:47:47   
Lara Croft
Kar na bruhanje mi gre, taka kriza mi je. Upam, da karkoli že bo, da ga ne bo bolelo več in da bo vse ok.

Joj, kriza, upam,d a se vse dobro izteče... se spomnem, ko je moja mama mogla it... sem gla še majhna.... ma če ne bi takoj šla, bi ostala hroma... sej se bo vse uredilo, dej.... en objem ti pošiljam.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 191
21.1.2009 9:49:52   
Lara Croft
So mi pravkar dostavili posteljico in jogi za Laro..... sem poštarju dva evra pustila, ki mi je vse gor prinesel... je bil vesel.... user posted image

Vse imam v škatlah po stanovanju..... škatla od mizice, škatla od sokovnika, škatla od leg magica, zdej pa še to... hahaha

Neposredna povezava do sporočila: 192
21.1.2009 9:50:28   
pf
Hvala Lara, ampak res mi je kriza. Hvala za objemček.

Neposredna povezava do sporočila: 193
21.1.2009 9:51:08   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: urska238

ja, midva se tudi previjava na 2-3 ure oz. pred vsakim dojenjem. Ponoči ga pa pustim, da spi. Pa ni nikoli problem čez noč; plenička je ponavadi samo polulana

Ja, tudi jaz je ponoči ne previjam...

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 194
21.1.2009 9:51:36   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Hvala Lara, ampak res mi je kriza. Hvala za objemček.

Verjamem... te čist razumem. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 195
21.1.2009 9:53:09   
gold fish

Ponorela bom. Tak sem utrujena, pa križ me boli, neprespana. Katastrofa. Samo dudko hoče in je dobro in vmes dvakrat je, ampak dobesedno nič ne spim. To so sigurno zobki. Itak pa sem žalostna in slabe volje, ker moja moj skoraj 90 % na operacijo hrbtenice. Zdaj ga je bolela 14 dni in je hodil k zdravniku, slikanje, pa včeraj k ortopedu, ki mu je rekel da bo verjetno potrebna in to po hitrem postopku. Danes sem ga naročila na magnetno resonanco, ki jo ima v torek, pa potem 3.2. spet ortopeda, ki bo potrdil nadaljnje zdravljenje ali operacijo. Kar na jok mi gre. Pri tridesetih na operacijo hrbtenice, ko nikoli ne veš kako se konča. Doma mali dojenček, jaz sama brez pomoči, firma v kateri zaključna dela opravi moj in v kolikor bo v staležu par mesecev bo firma letela v groznem minusu, ker plače zaposlenim moraš dati tudi, če se ne dela. Upam, da ne bo rabil na operacijo, ali pa če bo moral, da bo bolje in da bo hitro okreval. Konec koncev sem pa tudi jaz izčrpana že do amena, pa še spim ponoči ne že par dni, ker ne morem tolikokrat zaspati nazaj.  Pa dograditi smo mislili še en del spomladi, kjer bi babika imela sobico. Pa bomo morali prestaviti na drugo leto. Kar na bruhanje mi gre, taka kriza mi je. Upam, da karkoli že bo, da ga ne bo bolelo več in da bo vse ok.

pf te čist razumem, ker sem sama na podobni situaciji.....sem že tudi tak utrujena, da sploh ne pridem več k sebi....   moram pa, zaradi obeh user posted image user posted image ...   pa me nobeden ne vpraša ali lahko, te kaj boli....  

Brez veze...,ker sem še samo bolj slabe volje....

Niti do zdravnika ne pridem....tast pa tašča pa v penziji, pa se delata kot da nas ni....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 21.1.2009 9:54:23 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 196
21.1.2009 10:04:17   
arabela*
dobro jutro babikeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 197
21.1.2009 10:04:25   
RAČKAPK

Upam, da ne bo rabil na operacijo, ali pa če bo moral, da bo bolje in da bo hitro okreval. Konec koncev sem pa tudi jaz izčrpana že do amena, pa še spim ponoči ne že par dni, ker ne morem tolikokrat zaspati nazaj.  Pa dograditi smo mislili še en del spomladi, kjer bi babika imela sobico. Pa bomo morali prestaviti na drugo leto. Kar na bruhanje mi gre, taka kriza mi je. Upam, da karkoli že bo, da ga ne bo bolelo več in da bo vse ok.

user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 198
21.1.2009 10:06:16   
RAČKAPK

Ponorela bom. Tak sem utrujena, pa križ me boli, neprespana. Katastrofa. Samo dudko hoče in je dobro in vmes dvakrat je, ampak dobesedno nič ne spim. To so sigurno zobki. Itak pa sem žalostna in slabe volje, ker moja moj skoraj 90 % na operacijo hrbtenice. Zdaj ga je bolela 14 dni in je hodil k zdravniku, slikanje, pa včeraj k ortopedu, ki mu je rekel da bo verjetno potrebna in to po hitrem postopku. Danes sem ga naročila na magnetno resonanco, ki jo ima v torek, pa potem 3.2. spet ortopeda, ki bo potrdil nadaljnje zdravljenje ali operacijo. Kar na jok mi gre. Pri tridesetih na operacijo hrbtenice, ko nikoli ne veš kako se konča. Doma mali dojenček, jaz sama brez pomoči, firma v kateri zaključna dela opravi moj in v kolikor bo v staležu par mesecev bo firma letela v groznem minusu, ker plače zaposlenim moraš dati tudi, če se ne dela. Upam, da ne bo rabil na operacijo, ali pa če bo moral, da bo bolje in da bo hitro okreval. Konec koncev sem pa tudi jaz izčrpana že do amena, pa še spim ponoči ne že par dni, ker ne morem tolikokrat zaspati nazaj.  Pa dograditi smo mislili še en del spomladi, kjer bi babika imela sobico. Pa bomo morali prestaviti na drugo leto. Kar na bruhanje mi gre, taka kriza mi je. Upam, da karkoli že bo, da ga ne bo bolelo več in da bo vse ok.

pf te čist razumem, ker sem sama na podobni situaciji.....sem že tudi tak utrujena, da sploh ne pridem več k sebi....   moram pa, zaradi obeh user posted image user posted image ...   pa me nobeden ne vpraša ali lahko, te kaj boli....  

Brez veze...,ker sem še samo bolj slabe volje....

Niti do zdravnika ne pridem....tast pa tašča pa v penziji, pa se delata kot da nas ni....

user posted image

< Sporočilo je popravil RAČKAPK -- 21.1.2009 10:07:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 199
21.1.2009 10:07:41   
arabela*
naša baucika je kar pridno spala,dvakrat je jedla,zdaj po novem jo,ko se zbudi dam kar na zizo,če pa vidim,da je še lačna in da mrda,pa imam za vsak slučaj flaško kar na radiatorju pri postli.Danes je celo spila in dalje zaspala.Pol pa ob pol osmih auf.Pridna je bila.
Bi morale it danes ven in v štacuno,pa je deževnouser posted image
pf,tebi pa en velik objem,saj bo boljeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?