gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ponorela bom. Tak sem utrujena, pa križ me boli, neprespana. Katastrofa. Samo dudko hoče in je dobro in vmes dvakrat je, ampak dobesedno nič ne spim. To so sigurno zobki. Itak pa sem žalostna in slabe volje, ker moja moj skoraj 90 % na operacijo hrbtenice. Zdaj ga je bolela 14 dni in je hodil k zdravniku, slikanje, pa včeraj k ortopedu, ki mu je rekel da bo verjetno potrebna in to po hitrem postopku. Danes sem ga naročila na magnetno resonanco, ki jo ima v torek, pa potem 3.2. spet ortopeda, ki bo potrdil nadaljnje zdravljenje ali operacijo. Kar na jok mi gre. Pri tridesetih na operacijo hrbtenice, ko nikoli ne veš kako se konča. Doma mali dojenček, jaz sama brez pomoči, firma v kateri zaključna dela opravi moj in v kolikor bo v staležu par mesecev bo firma letela v groznem minusu, ker plače zaposlenim moraš dati tudi, če se ne dela. Upam, da ne bo rabil na operacijo, ali pa če bo moral, da bo bolje in da bo hitro okreval. Konec koncev sem pa tudi jaz izčrpana že do amena, pa še spim ponoči ne že par dni, ker ne morem tolikokrat zaspati nazaj. Pa dograditi smo mislili še en del spomladi, kjer bi babika imela sobico. Pa bomo morali prestaviti na drugo leto. Kar na bruhanje mi gre, taka kriza mi je. Upam, da karkoli že bo, da ga ne bo bolelo več in da bo vse ok. pf te čist razumem, ker sem sama na podobni situaciji.....sem že tudi tak utrujena, da sploh ne pridem več k sebi.... moram pa, zaradi obeh ... pa me nobeden ne vpraša ali lahko, te kaj boli.... Brez veze...,ker sem še samo bolj slabe volje.... Niti do zdravnika ne pridem....tast pa tašča pa v penziji, pa se delata kot da nas ni....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 21.1.2009 9:54:23 >
|