Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:11:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Veste kaj pa mene zanima, a gredo našim naše mame tud tolk na ...? mojemu moja ne ...sta prava frenda
< Sporočilo je popravil gold fish -- 20.1.2009 22:12:18 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:12:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem sestavla mizico.. no skoraj.... tista izvlečna polička mi ne rata prow.... se mi zdi, da manjkako kaki šraufi... na jih niti na papirju ni narisanih....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:12:09
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .....................sm se spičla z taščo zdle...........se spomnete zadnjič k je bla pol ure pr nam?? no zdej sm jz kriva da ni lane neje videla............. ja itak da si kriva..... pa vedno boš...... pa pri eni uhi not, pri drugi ven...... kaj je nisi nadrla .....jaz bi jo že...samo moja niti ne pokliče..... se letos še nismo niti čuli, niti vidli Veste kaj pa mene zanima, a gredo našim naše mame tud tolk na ...? mojmu na srečo ne. pa ne pretiravam, lahko sam napiše. moja mami je ful ok, sicer ima svoje momente, se tud spičmo, sam se da zment z njo....... pa ne vtikuje se v vse......... A ni zanimiv, da so njihove mame-naše tašče ponavad tiste k so smotane. No moja tašča je OK, ima svoje muhe, ampak nič pretrsljivega
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:12:35
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Veste kaj pa mene zanima, a gredo našim naše mame tud tolk na ...? Ne, bolj fotri . Njim se tašče nimajo v kaj vtaknit MTY-kaj pa tvoj reče na to?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:12:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši dej mi prosim eno fotko prilepi (če jo imaš pri roki) kakšen voziček maš ti sm že pozabla peg peregota mam.... ti pošljem sliko po mailu.... ja dej lepo prosim hvala maš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:13:06
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem sestavla mizico.. no skoraj.... tista izvlečna polička mi ne rata prow.... se mi zdi, da manjkako kaki šraufi... na jih niti na papirju ni narisanih.... ...ti si pa vsestranska... , bravo
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:13:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Veste kaj pa mene zanima, a gredo našim naše mame tud tolk na ...? Moj se z njo ne razume, oz. se moja mama z njim ne, ker se ji ne pusti šetat... hahaha... in tudi se kej dost ne ubada z njo, ko pride... Tukaj sta bila 2x, jaz sem šla k njima 2x, ma on ni šel zraven.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:13:51
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .....................sm se spičla z taščo zdle...........se spomnete zadnjič k je bla pol ure pr nam?? no zdej sm jz kriva da ni lane neje videla............. ja itak da si kriva..... pa vedno boš...... pa pri eni uhi not, pri drugi ven...... kaj je nisi nadrla .....jaz bi jo že...samo moja niti ne pokliče..... se letos še nismo niti čuli, niti vidli Veste kaj pa mene zanima, a gredo našim naše mame tud tolk na ...? mojmu na srečo ne. pa ne pretiravam, lahko sam napiše. moja mami je ful ok, sicer ima svoje momente, se tud spičmo, sam se da zment z njo....... pa ne vtikuje se v vse......... A ni zanimiv, da so njihove mame-naše tašče ponavad tiste k so smotane. No moja tašča je OK, ima svoje muhe, ampak nič pretrsljivega ma sej zdle zgleda k da nakladam.............sam je res............pač z mojo mami se štekata, midve z njegovo se pa ne več.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:14:31
|
|
|
|
ključek
|
zmaj sem jaz............čarovnik pa....................
< Sporočilo je popravil Me to you -- 20.1.2009 22:16:11 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:15:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Si prva, ki je to rekla-še moja mami je rekla-sori meta, tale fant pa ni naši familiji podoben . Mislim, da ma edino obliko glave in nos po meni, drugače pa je popolnoma enak kot njegov ati pri tej starosti. ....ma če pogledaš tisto gasilsko..tam nekak isto gledata..po mojem spominu...... ...kaki je pa ati njegov bil pri teh letih pa res nisem vidla ...da bi lahko drugače komentirala..... je pa bistvo, da ima od vsakega nekaj ..pamet po mami ostalo...bingleca po atiju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:15:28
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 MTY-kaj pa tvoj reče na to? na to, da se ne štekamo??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:15:33
|
|
|
|
lana17
|
Lana, osebna naj bi bila konec tega tedna ali začetek naslednjega. Ne ne gremo v ZG, ampak nekam blizu Ormoža...Varaždin??? IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ne vem kje men ZG...sem bla pa dans v knjižnici in sem vzela knjigo Miselne uganke, da mal potrniram moje možgane, k drgač se mi bo zmešal...si nič ne zapomnim...pa še tist k si, pa si narobe.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:16:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Veste kaj pa mene zanima, a gredo našim naše mame tud tolk na ...? Ne, bolj fotri . ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:18:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
...ti si pa vsestranska... , bravo Ma kaj pa... če češ, da je narjeno, naredi sam...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:20:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ...ti si pa vsestranska... , bravo Ma kaj pa... če češ, da je narjeno, naredi sam...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:20:54
|
|
|
|
meta21
|
Lana, pri meni ne bi blo nič čudnega, če bi še kontinent falila, ti si vsaj državo zadela . Daj prinesi tiste uganke jutri na sprehod
< Sporočilo je popravil meta21 -- 20.1.2009 22:22:14 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:22:00
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Lana, osebna naj bi bila konec tega tedna ali začetek naslednjega. Ne ne gremo v ZG, ampak nekam blizu Ormoža...Varaždin??? IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ne vem kje men ZG...sem bla pa dans v knjižnici in sem vzela knjigo Miselne uganke, da mal potrniram moje možgane, k drgač se mi bo zmešal...si nič ne zapomnim...pa še tist k si, pa si narobe. Ah, pri meni ne bi blo nič čudnega, če bi še kontinent falila, ti si vsaj državo zadela . Daj prinesi tiste uganke jutri na sprehod meta, kako ti to pišeš.............samo kvadratki..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:22:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Lana, osebna naj bi bila konec tega tedna ali začetek naslednjega. Ne ne gremo v ZG, ampak nekam blizu Ormoža...Varaždin??? IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ne vem kje men ZG...sem bla pa dans v knjižnici in sem vzela knjigo Miselne uganke, da mal potrniram moje možgane, k drgač se mi bo zmešal...si nič ne zapomnim...pa še tist k si, pa si narobe. Ah, pri meni ne bi blo nič čudnega, če bi še kontinent falila, ti si vsaj državo zadela . Daj prinesi tiste uganke jutri na sprehod meta, kako ti to pišeš.............samo kvadratki.............. na zdej pa še jaz tko................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:23:29
|
|
|
|
meta21
|
MTY-je že Lana nekej začarala-sem šla popravt...pa je to vse kar mi je uspelo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:24:41
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 MTY-je že Lana nekej začarala-sem šla popravt...pa je to vse kar mi je uspelo ma sej je tko luštn, da sem se jaz tudi čist zaštrikala.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:25:37
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Lana, pri meni ne bi blo nič čudnega, če bi še kontinent falila, ti si vsaj državo zadela . Daj prinesi tiste uganke jutri na sprehod ...bova ble dve pametni skupaj...ni hudirja, da ne bova pogruntale pravilnih odgovorov
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:26:51
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 MTY-je že Lana nekej začarala-sem šla popravt...pa je to vse kar mi je uspelo ma sej je tko luštn, da sem se jaz tudi čist zaštrikala.............
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:30:07
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:30:38
|
|
|
|
arabela*
|
našo spet nekaj muči
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:31:59
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 MTY-je že Lana nekej začarala-sem šla popravt...pa je to vse kar mi je uspelo ma sej je tko luštn, da sem se jaz tudi čist zaštrikala............. Poglej sporočilo št. 62-tisto kar piše da si ti napisala sem jaz in obratno. Torej znaš čarat, ker jaz tega ne bi znal naredit...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?