Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:33:43
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya našo spet nekaj muči Kaj pa?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:34:58
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 MTY-je že Lana nekej začarala-sem šla popravt...pa je to vse kar mi je uspelo ma sej je tko luštn, da sem se jaz tudi čist zaštrikala............. Poglej sporočilo št. 62-tisto kar piše da si ti napisala sem jaz in obratno. Torej znaš čarat, ker jaz tega ne bi znal naredit... Sej sm pol pogruntala kaj mislita...ti tega ne bi znal naredit...preprosto...ni treba znat čarat...to se ti zgodi, ko ne rata tist kar bi rada...torej je potrebno neznanje, ne pa čarovnija
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:37:13
|
|
|
|
lana17
|
Punce, dejte mi povedat kaj rabim za za v bazen? Kakšne pleničke moram kupit, al hlače ... al kaj?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:37:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya našo spet nekaj muči Kaj pa? si ji že dala kaj verižico gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:39:47
|
|
|
|
lana17
|
Nč, grem spat. Nočko!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:41:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kaj pa? neve,zdaj se je umirila mi tu na rokah. Nekaj jo je zgleda šraufalo,pa prdala je,pa zaspana ni,je danes spala trikrat po pol ure
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:41:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Punce, dejte mi povedat kaj rabim za za v bazen? Kakšne pleničke moram kupit, al hlače ... al kaj? mislm, da so ene posebne hlačke.......čaki, iščem............. http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=257
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:41:47
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Nč, grem spat. Nočko! nočko............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:42:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kaj pa? neve,zdaj se je umirila mi tu na rokah. Nekaj jo je zgleda šraufalo,pa prdala je,pa zaspana ni,je danes spala trikrat po pol ure revčka..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:42:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish si ji že dala kaj verižico gor ja,samo ji dol dajem,ma saj veš,gor pa dol,pa sem in tja,zakaj si niso zmisli,da bi nosloi okol noge npr
< Sporočilo je popravil Saraya -- 20.1.2009 22:44:34 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:44:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kaj pa? neve,zdaj se je umirila mi tu na rokah. Nekaj jo je zgleda šraufalo,pa prdala je,pa zaspana ni,je danes spala trikrat po pol ure naš je danes tretji dan jedel frutek jabolko.....do danes nič...danes pa prdi kot da mu je lara dala fižol za jest
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:45:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Punce, dejte mi povedat kaj rabim za za v bazen? Kakšne pleničke moram kupit, al hlače ... al kaj? mislm, da so ene posebne hlačke.......čaki, iščem............. http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=257 ma ni treba takih profesionalnih , če se gredo samo tak namakat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:50:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma ni treba takih profesionalnih , če se gredo samo tak namakat maš pa tud kopalne plenice.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:51:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma ni treba takih profesionalnih , če se gredo samo tak namakat maš pa tud kopalne plenice. saj to sem mislila ...tisto kar je mty nalimala me že na "bej voč" spominja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:53:46
|
|
|
|
RAČKAPK
|
FIŠI - mail sm ti poslala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:54:09
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kaj pa? neve,zdaj se je umirila mi tu na rokah. Nekaj jo je zgleda šraufalo,pa prdala je,pa zaspana ni,je danes spala trikrat po pol ure revčka..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:54:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saj to sem mislila ...tisto kar je mty nalimala me že na "bej voč" spominja ,naša A je vedno imela tiste plenice,če se polula al pokaka,samo menjaš in čao,simpl ko pasulj....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:55:33
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj sem jo dala v postlo,uuuuuuppppppppaaam ,da bo spala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:56:33
|
|
|
|
RAČKAPK
|
naša se tut neki cmiha pa skos miga z glavco levo pa desno pa ne vem zakaj a vaši tut to delajo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:57:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK FIŠI - mail sm ti poslala že maš nazaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:58:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK naša se tut neki cmiha pa skos miga z glavco levo pa desno pa ne vem zakaj a vaši tut to delajo naš tud....kot da išče položaj kak bo glavo mel...al si pa pojšter malo pogliha tak
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:00:01
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa je danes tak "govorila".pa kar naenkrat je začela s to novo štimo maaaaaaammmmm,maammmmm,pa beeeeee beeeeeee,celo dopoldan mi je juckala baucika mala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:00:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish al si pa pojšter malo pogliha tak kaj ga ima?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:02:23
|
|
|
|
arabela*
|
jutri dopoldan bom pismo vrgla v nabiralnik........
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:03:14
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK FIŠI - mail sm ti poslala že maš nazaj thx sm odgovorila
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?