pocka
|
Dobro jutro! Kje ste vse, a še spite? Jaz sem tudi že od 6 pokonci, je bilo treba Tajo zrihtat za v vrtec. Sem vas prebrala za nazaj, ampak se bolj malo spomnim kaj je bilo za pokomentirat. Bom poskusila... plenice - mi smo uporavljali na začetku pamperske, ker je po vseh drugih dobila rdečo ritko...zdaj jih pa kar v Hoferju kupujem in so super. Za pa bom verjetno tudi tokrat nabavila pampers...ne vem še. likanje - jaz nisem še sploh nič oprala, vsak dan si rečem,da bom začela, pa se kar ne lotim...glede likanja tetra plenic, pa tudi jaz sočustvujem s tistimi,ki ste jih že likale, jaz sem tudi prvič mislila,da bo glih plenice najlepše likat, pol sem pa tako klela zraven,da je bilo joj. Se pa s časom malo "zmehčajo", jih je lažje likat. Sicer sem jih pa jaz že zdavnaj nehala likat, jih kar zložim in je mir, za jih dat na previjalno pod rit, so dobre tudi nezlikane. No, za jih bo pa spet treba zdaj v štartu. pupa - vi imate pa neke hude ure za hodit v MŠ, jaz bi verjetno zaspala tam otrdevanje trebuha - ja tole otrdevanje je kar smotano, meni zadnje čase malo manj otrdeva, ampak, ko mi, me pa tako zaboli...v bistvu je že bolečina kot popadek, ampak tisti reeees začetni...ne bom še zganjala panike, če pa se mi bo začelo ponavljat v bolj zaporenih intervalih, bom pa šla malo do P,da vidimo,če se je MV spet kaj skrajšal kalcij - jaz ga ne pijem, ker že tako spijem na dan 3x magnesol, 3x buscopan in še en elevit...mi že skoraj placa zmanjka, mater, bom spila več tablet zdaj v nosečnosti,kot sem jih v celem življenju ...no, se kasneje še kaj javim