Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:06:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ni zadnjič k računovodkinji zastonj hodila? kokica sem bla včeraj tud pri računovodkinji in mi je gospodična le končno vpisala noter plačo,tak da.. pol pa tak danes ne bi smela imet težav tak se jaz tud tolažim ja.. mama me že priganja jaz pa sem še na easy, čeprav bom pol skakala ko nora.. te pa le idi,da ne boš potem spet cela izmučena
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:16:26
|
|
|
|
trezika
|
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:19:17
|
|
|
|
spps
|
ojla trezika,kaj bo dobrega?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:21:20
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobro jutro! Danes je tak zaspan deževen dan, da bi prav pasalo malo dlje odspat. Še posebej, ker včeraj skoraj eno uro nisem mogla zaspat, ker sen poslušala malega, ki je po Ventolinu kar naprej kašljal. Preden sem mu dala ventolin je prav mirno spal, potem pa skoraj eno uro kašelj. No, vsaj ven je kaj šlo. Me je pa danes zbudil klic iz službe, če jutri mogoče že pridem delat al bom cel teden na bolniški. So morali vedet zaradi razporeda. Saj so bili kar prijazni - so počakali s klicem do osmih hahaahah..in kaj si jim povedala?... Da bom cel teden doma in da se grem v petek pokazat še mojemu zdravniku. Pol jim pa sporočim kako bo drug teden. Ker tokrat hočem prit k seb preden grem nazaj v službo, če že nihče ne upošteva, da sem v zadnjem trimesečju nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:22:01
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Za seznam... ...skupaj teža od štarta +9 kg , obseg 100 cm, naslednji pregled 3.2.... a Uz si imela? Me je naročila čez 14 dni, ker bi rada, da še malo zraste... IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica ...ste m epa s tistimi blazinami za dojenje včeraj tako zrajcale, da resnorazmišljam, da bi si jo kupla, samje hudč 40 EUR, kar ni mal keša'''zdej spim s ponštri podložena, pa je guzva v postli :) Jadrnica...spremljaj malo akcije po kakšnih trgovinah...jaz sem si jo BC kupila za 26 eur...moram rečt, da sem si v prvo podlagala s povštri in me je kekšenkrat prav jezilo, ki se mi je vse podrlo, jaz pa z bebo skoraj že pripravljena...pol sem pa 15-20 minut držala komolc v zraku in mi je skoraj odpadel ...zato sem si jo zdaj kupila, ker ga ni čez komot.... IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica Glede plenic: a so PAMERSKE bistevno boljše od drugih, tiste ki kaj veste, jaz nekak razmišljam o muellerjevih ali pa od DM-ovih.....samo me zanimajo vaše izkušnje in odločitev??? Mi smo imeli v štartu papmperske...pol pa so nam začele "puščat" in smo preizkusili vse (DM, spar, hofer, hugis,...) in na koncu pristali na lumpijih, ki smo jih imeli do konca...so bile edine, ki so zdržale celo noč...sicer pa boš sproti videla, katere bodo vam odgovarjale.... Ajaj...kako pozabiš na to previjanje, ko se enx odvadiš Aja punce...jaz sem ena tistih, ki zelo rada lika-še posebaj za mičkene...moje je že kakšen teden vse lepo pripravljeno v omari...lahko se zmenimo za kakšno kompenzacijo, jaz namreč nisem nevem kakšen ljubitelj pomivanja po tleh...tako, da sprejemam prijave primernih kandidatov
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:22:30
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobro jutro! Danes je tak zaspan deževen dan, da bi prav pasalo malo dlje odspat. Še posebej, ker včeraj skoraj eno uro nisem mogla zaspat, ker sen poslušala malega, ki je po Ventolinu kar naprej kašljal. Preden sem mu dala ventolin je prav mirno spal, potem pa skoraj eno uro kašelj. No, vsaj ven je kaj šlo. Me je pa danes zbudil klic iz službe, če jutri mogoče že pridem delat al bom cel teden na bolniški. So morali vedet zaradi razporeda. Saj so bili kar prijazni - so počakali s klicem do osmih te že pogrešajo,kako te bodo šele,ko boš na porodniški Takrat me pa ne bojo, ker bodo vedeli, da me ne bo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:23:31
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ciao pupe, kaj ste načvekale, sej vas nisem brala se mi ne da... šele zdaj sem prišla domov iz MŠ morm rečt, da je blo kr fajn, če kera rabi zapiske naj pove, samo jaz jih nimam no sm rekla da se pofočkam ko pridem... zdaj pa grem samo še pod tuš pa spat... me je uničla tale šola lahko nočko pa lepe sanje vsem!!! z lepim se hvališ a zapomnila,si si kaj? vse draga
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:24:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ciao pupe, kaj ste načvekale, sej vas nisem brala se mi ne da... šele zdaj sem prišla domov iz MŠ morm rečt, da je blo kr fajn, če kera rabi zapiske naj pove, samo jaz jih nimam no sm rekla da se pofočkam ko pridem... zdaj pa grem samo še pod tuš pa spat... me je uničla tale šola lahko nočko pa lepe sanje vsem!!! z lepim se hvališ a zapomnila,si si kaj? vse draga danes si pa zgodnja
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:25:54
|
|
|
|
1hruška
|
Dobro jutro! Ste se kaj naspale? Jst fuuul spim, pa še nimam dost.. IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: yania Ej a se ve tudi večinoma na hrbtu zbudite zjutraj, ali ponoči?....ma kaj to lahko ful škodi na pridobivanju dojenčka na teži?...sej vem, ne bom komplicirala, samo pri meni je to res vsako noč...zaspim na boku, potem pa opa in sem na hrbtu..... nimam težav ,da bi se prebujala na hrbtu,ker na hrbtu nikol ne spim Jaz se vedno tako zbudim... Zaspim pa na levem boku..Glede teže ne vem, ker imam komaj danes pregled in mi bo povedela koliko je težek...v prejšnjih mesech ni bilo panike,ko sem se tako zbujala, ker je moj mali vedno prehiteval s težo glede na ntedne nosečnosti! Tak da... Jst se tut vedno na hrbtu zbudim.. zaspim pa vedno na levem boku.. pa me tut mau skrbi.. sicer mi G ni nikol rekla da moram na boku spat al pa mi prepovedala na hrbtu.. itak je taka, da nikol nič ne pove in da moram vse izvlečt iz nje ... v glavnem vse zvem od sestrice (ki je pred kratkim rodila ), kolegic pa iz foruma...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:27:22
|
|
|
|
spps
|
Pupa-samo 1mesec in 4 tedne do mojega RD
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:27:43
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla trezika,kaj bo dobrega? nič kaj...dežuje pa lačna sem ko volk...morn it nekaj pojest...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:28:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla trezika,kaj bo dobrega? nič kaj...dežuje pa lačna sem ko volk...morn it nekaj pojest... tud pri nas narahlo dežuje,najdela sem se pa že dober tek
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:28:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ciao, grem....se potem javim na raport...lepo čvekajte!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:31:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ciao, grem....se potem javim na raport...lepo čvekajte! Lepo rihtaj
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:32:58
|
|
|
|
Pupa7
|
dobro vsem, zdaj pa šibam, se javim kasneje papa
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:33:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro vsem, zdaj pa šibam, se javim kasneje papa hiti počasi
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:42:49
|
|
|
|
novo
|
dobro jutro vse !
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:44:43
|
|
|
|
novo
|
Vse že rihtate papirje, mene pa še to čaka . Kako smotano vreme je danes! Še dobro, da se mi da kaj delat .
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:46:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Vse že rihtate papirje, mene pa še to čaka . Kako smotano vreme je danes! Še dobro, da se mi da kaj delat . jutro.in kaj boš delala danes? ja,jaz mam pa že pošlihtane birokratske zadeve
< Sporočilo je popravil spps -- 21.1.2009 9:47:40 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:47:49
|
|
|
|
novo
|
en velik nič, ker se mi ne da. Razen kosila.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:49:16
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Vse že rihtate papirje, mene pa še to čaka . Kako smotano vreme je danes! Še dobro, da se mi da kaj delat . jutro.in kaj boš delala danes? ja,jaz mam pa že pošlihtane birokratske zadeve sej boš tudi prej rodila!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:49:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo en velik nič, ker se mi ne da. Razen kosila. men se tud nič ne da,sam se moram mal pretegnit se bom danes mal potrudla,pa bom jutr zabušavala kaj boš kuhala?mi bomo danes imeli špinačo in pire
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:50:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Vse že rihtate papirje, mene pa še to čaka . Kako smotano vreme je danes! Še dobro, da se mi da kaj delat . jutro.in kaj boš delala danes? ja,jaz mam pa že pošlihtane birokratske zadeve sej boš tudi prej rodila! menda ja
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:50:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1hruška Dobro jutro! Ste se kaj naspale? Jst fuuul spim, pa še nimam dost.. IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: yania Ej a se ve tudi večinoma na hrbtu zbudite zjutraj, ali ponoči?....ma kaj to lahko ful škodi na pridobivanju dojenčka na teži?...sej vem, ne bom komplicirala, samo pri meni je to res vsako noč...zaspim na boku, potem pa opa in sem na hrbtu..... nimam težav ,da bi se prebujala na hrbtu,ker na hrbtu nikol ne spim Jaz se vedno tako zbudim... Zaspim pa na levem boku..Glede teže ne vem, ker imam komaj danes pregled in mi bo povedela koliko je težek...v prejšnjih mesech ni bilo panike,ko sem se tako zbujala, ker je moj mali vedno prehiteval s težo glede na ntedne nosečnosti! Tak da... Jst se tut vedno na hrbtu zbudim.. zaspim pa vedno na levem boku.. pa me tut mau skrbi.. sicer mi G ni nikol rekla da moram na boku spat al pa mi prepovedala na hrbtu.. itak je taka, da nikol nič ne pove in da moram vse izvlečt iz nje ... v glavnem vse zvem od sestrice (ki je pred kratkim rodila ), kolegic pa iz foruma... redkokdo pove kaj, če sam ne vprašaš.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:51:12
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Če vam rečem, da sem spala super je velika laž, glede na to, da imam zamašen nos ter kašljam, ampak bo že. Za nazaj sem nahiter preletela, sam vem da ste ene imele preglede in imate vsem . Drugače pa vidim, da vse čistite in perete, no vsaj nekaj kar mi trenuten ni treba, cotke imam že vse oprane in polikane ter v omari, popucano je še zaenkrat.Imam sicer še 2 pralni stroj dekic in posteljine, sam to bo moral počakat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?