Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Za seznam... ...skupaj teža od štarta +9 kg , obseg 100 cm, naslednji pregled 3.2.... a Uz si imela? Me je naročila čez 14 dni, ker bi rada, da še malo zraste... IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica ...ste m epa s tistimi blazinami za dojenje včeraj tako zrajcale, da resnorazmišljam, da bi si jo kupla, samje hudč 40 EUR, kar ni mal keša'''zdej spim s ponštri podložena, pa je guzva v postli :) Jadrnica...spremljaj malo akcije po kakšnih trgovinah...jaz sem si jo BC kupila za 26 eur...moram rečt, da sem si v prvo podlagala s povštri in me je kekšenkrat prav jezilo, ki se mi je vse podrlo, jaz pa z bebo skoraj že pripravljena...pol sem pa 15-20 minut držala komolc v zraku in mi je skoraj odpadel ...zato sem si jo zdaj kupila, ker ga ni čez komot.... IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica Glede plenic: a so PAMERSKE bistevno boljše od drugih, tiste ki kaj veste, jaz nekak razmišljam o muellerjevih ali pa od DM-ovih.....samo me zanimajo vaše izkušnje in odločitev??? Mi smo imeli v štartu papmperske...pol pa so nam začele "puščat" in smo preizkusili vse (DM, spar, hofer, hugis,...) in na koncu pristali na lumpijih, ki smo jih imeli do konca...so bile edine, ki so zdržale celo noč...sicer pa boš sproti videla, katere bodo vam odgovarjale.... Ajaj...kako pozabiš na to previjanje, ko se enx odvadiš Aja punce...jaz sem ena tistih, ki zelo rada lika-še posebaj za mičkene...moje je že kakšen teden vse lepo pripravljeno v omari...lahko se zmenimo za kakšno kompenzacijo, jaz namreč nisem nevem kakšen ljubitelj pomivanja po tleh...tako, da sprejemam prijave primernih kandidatov