Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 7:58:14
|
|
|
|
pocka
|
aja...še to sem pozabila, sladkarije...jaz sem tudi nora na sladko v tej , no saj drugače tudi, ampak zdaj je pa ekstremno...zjutraj sem sposobna zmazat pol paketa keksov ob kavici, po kosilu pojem skoraj celo čokolado (moj že preklinja,naj si izberem kako cenejšo, ker mi je lindt najboljša, in pol je malo hudo, ko pojem celo v enem šusu). Pa po večerji imam tudi ful napade, pojem pico ali pa toast (najmanj 3 komade) in pol pošiljam mojega, da mi naredi še čokolino ...v glavnem, grozno, saj ni čudno,da sem kot ogromen kit, pa še cela dva meseca je do konca
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 8:25:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ej a se ve tudi večinoma na hrbtu zbudite zjutraj, ali ponoči?....ma kaj to lahko ful škodi na pridobivanju dojenčka na teži?...sej vem, ne bom komplicirala, samo pri meni je to res vsako noč...zaspim na boku, potem pa opa in sem na hrbtu..... nimam težav ,da bi se prebujala na hrbtu,ker na hrbtu nikol ne spim
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 8:25:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ciao pupe, kaj ste načvekale, sej vas nisem brala se mi ne da... šele zdaj sem prišla domov iz MŠ morm rečt, da je blo kr fajn, če kera rabi zapiske naj pove, samo jaz jih nimam no sm rekla da se pofočkam ko pridem... zdaj pa grem samo še pod tuš pa spat... me je uničla tale šola lahko nočko pa lepe sanje vsem!!! z lepim se hvališ a zapomnila,si si kaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 8:25:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Samo tolko, da vas na hitro pozdravim. Jah...ne morem spat... Berem, da vse že perete, likate....mene to čaka čez kak mesec, ker prej nimam kam pospravit stvari... Sicer pa je ža nama prvi dan MŠ in bilo je super. Sedaj pa še 2 dni...pa grem lahko rodit, heh. Želim vam prijetno prebujanje in lep dan... a dvakrat še greš v MŠ?al zakaj lahk greš ćez dva dni rodit? ne vem,če bi bil tvoj najbolj navdušen,ko mi bu ostalo vse pranje in likanje
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 8:25:18
|
|
|
|
spps
|
Pocka,dobro jutro,danes si pa ti prva jaz sem si pa dala plenice prat ,pa danes moram mal čistilne akcije nardit-se katera javi kako ste spale?jaz spet zanič-nič novega
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 8:28:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: yania Ej a se ve tudi večinoma na hrbtu zbudite zjutraj, ali ponoči?....ma kaj to lahko ful škodi na pridobivanju dojenčka na teži?...sej vem, ne bom komplicirala, samo pri meni je to res vsako noč...zaspim na boku, potem pa opa in sem na hrbtu..... nimam težav ,da bi se prebujala na hrbtu,ker na hrbtu nikol ne spim Jaz se vedno tako zbudim... Zaspim pa na levem boku..Glede teže ne vem, ker imam komaj danes pregled in mi bo povedela koliko je težek...v prejšnjih mesech ni bilo panike,ko sem se tako zbujala, ker je moj mali vedno prehiteval s težo glede na ntedne nosečnosti! Tak da...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 8:31:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: yania Ej a se ve tudi večinoma na hrbtu zbudite zjutraj, ali ponoči?....ma kaj to lahko ful škodi na pridobivanju dojenčka na teži?...sej vem, ne bom komplicirala, samo pri meni je to res vsako noč...zaspim na boku, potem pa opa in sem na hrbtu..... nimam težav ,da bi se prebujala na hrbtu,ker na hrbtu nikol ne spim Jaz se vedno tako zbudim... Zaspim pa na levem boku..Glede teže ne vem, ker imam komaj danes pregled in mi bo povedela koliko je težek...v prejšnjih mesech ni bilo panike,ko sem se tako zbujala, ker je moj mali vedno prehiteval s težo glede na ntedne nosečnosti! Tak da... a danes imaš pregled? popoldan?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 8:32:57
|
|
|
|
spps
|
eto še zajtrka sam ne vem,kdo bi se tega nejedel
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 8:35:33
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro punce. Brala vas nebom za nazaj,ker mi enostavno ni. Verjetno itak samo čvek ali ne?? včeraj sem imela MŠ in mi je končno bilo zanimivo..meli smo temo o dojenju in je predavateljica bila tak smešna, da je minlo 1,2,3 do 20h. Danes pa imam zadnjič MŠ in sam naslednjo sredo praktični del.. Zdaj se nazajtrkujem pol pa grem na CSD vse porihtat (upam..). spps.. jaz bi tudi rabla čistilno akcijo, tak da če si med bolj hitrimi pridi še kaj v Mb.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 8:37:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lahko noč.... kam greš zdej??? moreš povedat kaj je s tistimi komplikacijami pri matičnih celicah!! to nisem jaz napisala...jaz sem postavila vprašanje kakšne so te komplikacije?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 8:46:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro punce. Brala vas nebom za nazaj,ker mi enostavno ni. Verjetno itak samo čvek ali ne?? včeraj sem imela MŠ in mi je končno bilo zanimivo..meli smo temo o dojenju in je predavateljica bila tak smešna, da je minlo 1,2,3 do 20h. Danes pa imam zadnjič MŠ in sam naslednjo sredo praktični del.. Zdaj se nazajtrkujem pol pa grem na CSD vse porihtat (upam..). spps.. jaz bi tudi rabla čistilno akcijo, tak da če si med bolj hitrimi pridi še kaj v Mb. jaz sem bolj med lenivci zadnje mesece tak,da ne računat name a danes greš spet na CSD? srečno,da ne boš imel spet izleta v prazno
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 8:50:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro punce. Brala vas nebom za nazaj,ker mi enostavno ni. Verjetno itak samo čvek ali ne?? včeraj sem imela MŠ in mi je končno bilo zanimivo..meli smo temo o dojenju in je predavateljica bila tak smešna, da je minlo 1,2,3 do 20h. Danes pa imam zadnjič MŠ in sam naslednjo sredo praktični del.. Zdaj se nazajtrkujem pol pa grem na CSD vse porihtat (upam..). spps.. jaz bi tudi rabla čistilno akcijo, tak da če si med bolj hitrimi pridi še kaj v Mb. jaz sem bolj med lenivci zadnje mesece tak,da ne računat name a danes greš spet na CSD? srečno,da ne boš imel spet izleta v prazno A ni zadnjič k računovodkinji zastonj hodila?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 8:51:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro punce. Brala vas nebom za nazaj,ker mi enostavno ni. Verjetno itak samo čvek ali ne?? včeraj sem imela MŠ in mi je končno bilo zanimivo..meli smo temo o dojenju in je predavateljica bila tak smešna, da je minlo 1,2,3 do 20h. Danes pa imam zadnjič MŠ in sam naslednjo sredo praktični del.. Zdaj se nazajtrkujem pol pa grem na CSD vse porihtat (upam..). spps.. jaz bi tudi rabla čistilno akcijo, tak da če si med bolj hitrimi pridi še kaj v Mb. Dober tek pa fajn rihtaj...! Jaz mam pa danes pregled..komaj čakam, da vidim malega razgrajača..že zdaj me tolko tepe..kaj še le bo, ko se bo rodil???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 8:55:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem bolj med lenivci zadnje mesece tak,da ne računat name a danes greš spet na CSD? srečno,da ne boš imel spet izleta v prazno hja, spet grem ja. če vidite pol smaliye pol veš da nisem nič porihtala ampak mislim da nebi smelo bit problemov, imam vse kar nucam.. (sem malo po domače potegnila)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 8:56:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ni zadnjič k računovodkinji zastonj hodila? kokica sem bla včeraj tud pri računovodkinji in mi je gospodična le končno vpisala noter plačo,tak da..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 8:57:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ni zadnjič k računovodkinji zastonj hodila? kokica sem bla včeraj tud pri računovodkinji in mi je gospodična le končno vpisala noter plačo,tak da.. pol pa tak danes ne bi smela imet težav
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 8:58:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro punce. Brala vas nebom za nazaj,ker mi enostavno ni. Verjetno itak samo čvek ali ne?? včeraj sem imela MŠ in mi je končno bilo zanimivo..meli smo temo o dojenju in je predavateljica bila tak smešna, da je minlo 1,2,3 do 20h. Danes pa imam zadnjič MŠ in sam naslednjo sredo praktični del.. Zdaj se nazajtrkujem pol pa grem na CSD vse porihtat (upam..). spps.. jaz bi tudi rabla čistilno akcijo, tak da če si med bolj hitrimi pridi še kaj v Mb. Dober tek pa fajn rihtaj...! Jaz mam pa danes pregled..komaj čakam, da vidim malega razgrajača..že zdaj me tolko tepe..kaj še le bo, ko se bo rodil??? s kakimi se ubadaš
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 8:58:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober tek pa fajn rihtaj...! Jaz mam pa danes pregled..komaj čakam, da vidim malega razgrajača..že zdaj me tolko tepe..kaj še le bo, ko se bo rodil??? jeeee, kak fajn da boš vidla tamalega boksara.. pol ko pa se bo rodil pa bosta menjala vlogi.. pa bo on kdaj pa kdaj dobil za nazaj.. (ko nebo priden)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:00:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ni zadnjič k računovodkinji zastonj hodila? kokica sem bla včeraj tud pri računovodkinji in mi je gospodična le končno vpisala noter plačo,tak da.. pol pa tak danes ne bi smela imet težav tak se jaz tud tolažim ja.. mama me že priganja jaz pa sem še na easy, čeprav bom pol skakala ko nora..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:02:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro punce. Brala vas nebom za nazaj,ker mi enostavno ni. Verjetno itak samo čvek ali ne?? včeraj sem imela MŠ in mi je končno bilo zanimivo..meli smo temo o dojenju in je predavateljica bila tak smešna, da je minlo 1,2,3 do 20h. Danes pa imam zadnjič MŠ in sam naslednjo sredo praktični del.. Zdaj se nazajtrkujem pol pa grem na CSD vse porihtat (upam..). spps.. jaz bi tudi rabla čistilno akcijo, tak da če si med bolj hitrimi pridi še kaj v Mb. Dober tek pa fajn rihtaj...! Jaz mam pa danes pregled..komaj čakam, da vidim malega razgrajača..že zdaj me tolko tepe..kaj še le bo, ko se bo rodil??? s kakimi se ubadaš s kakimi..čisto življenjskimi..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:02:15
|
|
|
|
Nina00
|
Dobro jutro! Danes je tak zaspan deževen dan, da bi prav pasalo malo dlje odspat. Še posebej, ker včeraj skoraj eno uro nisem mogla zaspat, ker sen poslušala malega, ki je po Ventolinu kar naprej kašljal. Preden sem mu dala ventolin je prav mirno spal, potem pa skoraj eno uro kašelj. No, vsaj ven je kaj šlo. Me je pa danes zbudil klic iz službe, če jutri mogoče že pridem delat al bom cel teden na bolniški. So morali vedet zaradi razporeda. Saj so bili kar prijazni - so počakali s klicem do osmih
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:03:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro punce. Brala vas nebom za nazaj,ker mi enostavno ni. Verjetno itak samo čvek ali ne?? včeraj sem imela MŠ in mi je končno bilo zanimivo..meli smo temo o dojenju in je predavateljica bila tak smešna, da je minlo 1,2,3 do 20h. Danes pa imam zadnjič MŠ in sam naslednjo sredo praktični del.. Zdaj se nazajtrkujem pol pa grem na CSD vse porihtat (upam..). spps.. jaz bi tudi rabla čistilno akcijo, tak da če si med bolj hitrimi pridi še kaj v Mb. Dober tek pa fajn rihtaj...! Jaz mam pa danes pregled..komaj čakam, da vidim malega razgrajača..že zdaj me tolko tepe..kaj še le bo, ko se bo rodil??? s kakimi se ubadaš s kakimi..čisto življenjskimi.. živčke boš kdaj pa kdaj imela na preizkušnji,to boš prej doživela
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:03:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobro jutro! Danes je tak zaspan deževen dan, da bi prav pasalo malo dlje odspat. Še posebej, ker včeraj skoraj eno uro nisem mogla zaspat, ker sen poslušala malega, ki je po Ventolinu kar naprej kašljal. Preden sem mu dala ventolin je prav mirno spal, potem pa skoraj eno uro kašelj. No, vsaj ven je kaj šlo. Me je pa danes zbudil klic iz službe, če jutri mogoče že pridem delat al bom cel teden na bolniški. So morali vedet zaradi razporeda. Saj so bili kar prijazni - so počakali s klicem do osmih hahaahah..in kaj si jim povedala?...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:04:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro punce. Brala vas nebom za nazaj,ker mi enostavno ni. Verjetno itak samo čvek ali ne?? včeraj sem imela MŠ in mi je končno bilo zanimivo..meli smo temo o dojenju in je predavateljica bila tak smešna, da je minlo 1,2,3 do 20h. Danes pa imam zadnjič MŠ in sam naslednjo sredo praktični del.. Zdaj se nazajtrkujem pol pa grem na CSD vse porihtat (upam..). spps.. jaz bi tudi rabla čistilno akcijo, tak da če si med bolj hitrimi pridi še kaj v Mb. Dober tek pa fajn rihtaj...! Jaz mam pa danes pregled..komaj čakam, da vidim malega razgrajača..že zdaj me tolko tepe..kaj še le bo, ko se bo rodil??? s kakimi se ubadaš s kakimi..čisto življenjskimi.. živčke boš kdaj pa kdaj imela na preizkušnji,to boš prej doživela mama mia
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 9:04:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobro jutro! Danes je tak zaspan deževen dan, da bi prav pasalo malo dlje odspat. Še posebej, ker včeraj skoraj eno uro nisem mogla zaspat, ker sen poslušala malega, ki je po Ventolinu kar naprej kašljal. Preden sem mu dala ventolin je prav mirno spal, potem pa skoraj eno uro kašelj. No, vsaj ven je kaj šlo. Me je pa danes zbudil klic iz službe, če jutri mogoče že pridem delat al bom cel teden na bolniški. So morali vedet zaradi razporeda. Saj so bili kar prijazni - so počakali s klicem do osmih te že pogrešajo,kako te bodo šele,ko boš na porodniški
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?