Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:22:15
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica PORODNI NAČRT je nekako tako list z željami nosečke, kako bi rada imela izveden porod....samo želj ein ga babci pač pokažeš....samo punce še za nobeno nosem slišala, da bi ga sploh imela ali pa da bi babice to upoštevale al pa po tem spraševale. seveda ko se kajzalomi ali pa pride do komplikacij, se pač rešuje kar se resit da inni nobenih želja več, logično ja, v našem kraju je ena babica, ki dela v p. in ga baje upošteva. Sam js se tega ne bom posluževala. Se bom prepustila. aja?a jo poznaš? osebno ne, sam so mi jo že priporočale. Sam ne vem
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:26:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 In drugače pupce? kako gre? vas nism slišala že dolgo pa sm rekla, da pridem malo pozdravit, pa je neka tišina tlele lepo,da prideš mal naokol a ti je perila zmanjkalo,da te ni blizu? kako si? hehe... ne, perilo še mam.. cajta pa bol malo danes sva dobila iz mobitela na sprobo INSTANT INTERNET in sm takoj sprovala če deluje in če nama bo ustrezalo tako da sm prišla takoj na RR sej moj je reku, da mam zadosti in da morem it spat, ker mam baje že čisto steklene oči mogoč ti je pa hotel kaj povedat?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:26:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica Glede plenic: a so PAMERSKE bistevno boljše od drugih, tiste ki kaj veste, jaz nekak razmišljam o muellerjevih ali pa od DM-ovih.....samo me zanimajo vaše izkušnje in odločitev??? jaz sem pri prvi uporabljala pamperske-6let nazaj,še ni bilo niti take izbire plenic.to ti bo znala svetovat kakšna,ki je nedolgo nazaj rodila kaj ti ne likaš? a nisi vidla,da sem napisala,da imam dost za danes ni več energija pa tud hrbet me že boli,tak,da še bo neki moralo ostat za jutr
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:26:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica PORODNI NAČRT je nekako tako list z željami nosečke, kako bi rada imela izveden porod....samo želj ein ga babci pač pokažeš....samo punce še za nobeno nosem slišala, da bi ga sploh imela ali pa da bi babice to upoštevale al pa po tem spraševale. seveda ko se kajzalomi ali pa pride do komplikacij, se pač rešuje kar se resit da inni nobenih želja več, logično ja, v našem kraju je ena babica, ki dela v p. in ga baje upošteva. Sam js se tega ne bom posluževala. Se bom prepustila. aja?a jo poznaš? osebno ne, sam so mi jo že priporočale. Sam ne vem mislim,da je brezveze komplicirat če sodeluješ z babico v P,je čist drugač,kot pa če ne.no,saj mislim tak.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:27:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
Lahko noč....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:28:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lahko noč.... da še ne boš v spanju plenic likala Lahko noč
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:29:03
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lahko noč.... kam greš zdej??? moreš povedat kaj je s tistimi komplikacijami pri matičnih celicah!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:29:49
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica PORODNI NAČRT je nekako tako list z željami nosečke, kako bi rada imela izveden porod....samo želj ein ga babci pač pokažeš....samo punce še za nobeno nosem slišala, da bi ga sploh imela ali pa da bi babice to upoštevale al pa po tem spraševale. seveda ko se kajzalomi ali pa pride do komplikacij, se pač rešuje kar se resit da inni nobenih želja več, logično ja, v našem kraju je ena babica, ki dela v p. in ga baje upošteva. Sam js se tega ne bom posluževala. Se bom prepustila. aja?a jo poznaš? osebno ne, sam so mi jo že priporočale. Sam ne vem mislim,da je brezveze komplicirat če sodeluješ z babico v P,je čist drugač,kot pa če ne.no,saj mislim tak. Pa ja, sej js sm tud tega mnenja, sam po drugi strani pa pravijo, da je fajn, če koga tam poznaš. Sam js nje osebno ne poznam, pa mi je čist čudno to.
< Sporočilo je popravil novo -- 20.1.2009 21:33:26 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:30:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lahko noč.... lepe sanje!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:30:35
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 In drugače pupce? kako gre? vas nism slišala že dolgo pa sm rekla, da pridem malo pozdravit, pa je neka tišina tlele lepo,da prideš mal naokol a ti je perila zmanjkalo,da te ni blizu? kako si? hehe... ne, perilo še mam.. cajta pa bol malo danes sva dobila iz mobitela na sprobo INSTANT INTERNET in sm takoj sprovala če deluje in če nama bo ustrezalo tako da sm prišla takoj na RR sej moj je reku, da mam zadosti in da morem it spat, ker mam baje že čisto steklene oči mogoč ti je pa hotel kaj povedat? mogoče to, da je čas za it počivat (dej si slončkanje kar lepo iz glave )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:31:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 In drugače pupce? kako gre? vas nism slišala že dolgo pa sm rekla, da pridem malo pozdravit, pa je neka tišina tlele lepo,da prideš mal naokol a ti je perila zmanjkalo,da te ni blizu? kako si? hehe... ne, perilo še mam.. cajta pa bol malo danes sva dobila iz mobitela na sprobo INSTANT INTERNET in sm takoj sprovala če deluje in če nama bo ustrezalo tako da sm prišla takoj na RR sej moj je reku, da mam zadosti in da morem it spat, ker mam baje že čisto steklene oči mogoč ti je pa hotel kaj povedat? mogoče to, da je čas za it počivat (dej si slončkanje kar lepo iz glave ) . Če ma pa instant.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:31:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 In drugače pupce? kako gre? vas nism slišala že dolgo pa sm rekla, da pridem malo pozdravit, pa je neka tišina tlele lepo,da prideš mal naokol a ti je perila zmanjkalo,da te ni blizu? kako si? hehe... ne, perilo še mam.. cajta pa bol malo danes sva dobila iz mobitela na sprobo INSTANT INTERNET in sm takoj sprovala če deluje in če nama bo ustrezalo tako da sm prišla takoj na RR sej moj je reku, da mam zadosti in da morem it spat, ker mam baje že čisto steklene oči mogoč ti je pa hotel kaj povedat? mogoče to, da je čas za it počivat (dej si slončkanje kar lepo iz glave ) zakaj pa ne? zdaj še lahk v troje
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:32:02
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lahko noč.... kam greš zdej??? moreš povedat kaj je s tistimi komplikacijami pri matičnih celicah!! Uuuuu sori.. nisi bla ti... jadrnica je bla... ti kar pejdi lepo ninčkulat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:32:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica PORODNI NAČRT je nekako tako list z željami nosečke, kako bi rada imela izveden porod....samo želj ein ga babci pač pokažeš....samo punce še za nobeno nosem slišala, da bi ga sploh imela ali pa da bi babice to upoštevale al pa po tem spraševale. seveda ko se kajzalomi ali pa pride do komplikacij, se pač rešuje kar se resit da inni nobenih želja več, logično ja, v našem kraju je ena babica, ki dela v p. in ga baje upošteva. Sam js se tega ne bom posluževala. Se bom prepustila. aja?a jo poznaš? osebno ne, sam so mi jo že priporočale. Sam ne vem mislim,da je brezveze komplicirat če sodeluješ z babico v P,je čist drugač,kot pa če ne.no,saj mislim tak. Pa je, sej js sm tud tega mnenja, sam po drugi strani pa pravijo, da je fajn, če koga tam poznaš. Sam js nje osebno ne poznam, pa mi je čist čudno to. po mojem zarad tega,da se zavzame zate.sej kmal bomo delile izkušnje iz porodne sobe-ti bom poročala
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:33:14
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 In drugače pupce? kako gre? vas nism slišala že dolgo pa sm rekla, da pridem malo pozdravit, pa je neka tišina tlele lepo,da prideš mal naokol a ti je perila zmanjkalo,da te ni blizu? kako si? hehe... ne, perilo še mam.. cajta pa bol malo danes sva dobila iz mobitela na sprobo INSTANT INTERNET in sm takoj sprovala če deluje in če nama bo ustrezalo tako da sm prišla takoj na RR sej moj je reku, da mam zadosti in da morem it spat, ker mam baje že čisto steklene oči mogoč ti je pa hotel kaj povedat? mogoče to, da je čas za it počivat (dej si slončkanje kar lepo iz glave ) . Če ma pa instant. ja... INTERNET!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:33:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lahko noč.... kam greš zdej??? moreš povedat kaj je s tistimi komplikacijami pri matičnih celicah!! Uuuuu sori.. nisi bla ti... jadrnica je bla... ti kar pejdi lepo ninčkulat
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:33:37
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 In drugače pupce? kako gre? vas nism slišala že dolgo pa sm rekla, da pridem malo pozdravit, pa je neka tišina tlele lepo,da prideš mal naokol a ti je perila zmanjkalo,da te ni blizu? kako si? hehe... ne, perilo še mam.. cajta pa bol malo danes sva dobila iz mobitela na sprobo INSTANT INTERNET in sm takoj sprovala če deluje in če nama bo ustrezalo tako da sm prišla takoj na RR sej moj je reku, da mam zadosti in da morem it spat, ker mam baje že čisto steklene oči mogoč ti je pa hotel kaj povedat? mogoče to, da je čas za it počivat (dej si slončkanje kar lepo iz glave ) zakaj pa ne? zdaj še lahk v troje hahaha... pa še 2 fanta... to je sprejemljivo ja.. če bi bla punca, mi pa nebi blo ql
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:33:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 In drugače pupce? kako gre? vas nism slišala že dolgo pa sm rekla, da pridem malo pozdravit, pa je neka tišina tlele lepo,da prideš mal naokol a ti je perila zmanjkalo,da te ni blizu? kako si? hehe... ne, perilo še mam.. cajta pa bol malo danes sva dobila iz mobitela na sprobo INSTANT INTERNET in sm takoj sprovala če deluje in če nama bo ustrezalo tako da sm prišla takoj na RR sej moj je reku, da mam zadosti in da morem it spat, ker mam baje že čisto steklene oči mogoč ti je pa hotel kaj povedat? mogoče to, da je čas za it počivat (dej si slončkanje kar lepo iz glave ) . Če ma pa instant. ja... INTERNET!!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:34:24
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica PORODNI NAČRT je nekako tako list z željami nosečke, kako bi rada imela izveden porod....samo želj ein ga babci pač pokažeš....samo punce še za nobeno nosem slišala, da bi ga sploh imela ali pa da bi babice to upoštevale al pa po tem spraševale. seveda ko se kajzalomi ali pa pride do komplikacij, se pač rešuje kar se resit da inni nobenih želja več, logično ja, v našem kraju je ena babica, ki dela v p. in ga baje upošteva. Sam js se tega ne bom posluževala. Se bom prepustila. aja?a jo poznaš? osebno ne, sam so mi jo že priporočale. Sam ne vem mislim,da je brezveze komplicirat če sodeluješ z babico v P,je čist drugač,kot pa če ne.no,saj mislim tak. Pa je, sej js sm tud tega mnenja, sam po drugi strani pa pravijo, da je fajn, če koga tam poznaš. Sam js nje osebno ne poznam, pa mi je čist čudno to. po mojem zarad tega,da se zavzame zate.sej kmal bomo delile izkušnje iz porodne sobe-ti bom poročala te držim za besedo.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:34:31
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lahko noč.... kam greš zdej??? moreš povedat kaj je s tistimi komplikacijami pri matičnih celicah!! Uuuuu sori.. nisi bla ti... jadrnica je bla... ti kar pejdi lepo ninčkulat kaj se smeješ moji nosečnoški demenci al čemu drugemu??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:35:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 In drugače pupce? kako gre? vas nism slišala že dolgo pa sm rekla, da pridem malo pozdravit, pa je neka tišina tlele lepo,da prideš mal naokol a ti je perila zmanjkalo,da te ni blizu? kako si? hehe... ne, perilo še mam.. cajta pa bol malo danes sva dobila iz mobitela na sprobo INSTANT INTERNET in sm takoj sprovala če deluje in če nama bo ustrezalo tako da sm prišla takoj na RR sej moj je reku, da mam zadosti in da morem it spat, ker mam baje že čisto steklene oči mogoč ti je pa hotel kaj povedat? mogoče to, da je čas za it počivat (dej si slončkanje kar lepo iz glave ) zakaj pa ne? zdaj še lahk v troje hahaha... pa še 2 fanta... to je sprejemljivo ja.. če bi bla punca, mi pa nebi blo ql mi že bedarije hodjo po glavi,bom jaz tud mogla počas spakirat v posteljo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:35:46
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 In drugače pupce? kako gre? vas nism slišala že dolgo pa sm rekla, da pridem malo pozdravit, pa je neka tišina tlele lepo,da prideš mal naokol a ti je perila zmanjkalo,da te ni blizu? kako si? hehe... ne, perilo še mam.. cajta pa bol malo danes sva dobila iz mobitela na sprobo INSTANT INTERNET in sm takoj sprovala če deluje in če nama bo ustrezalo tako da sm prišla takoj na RR sej moj je reku, da mam zadosti in da morem it spat, ker mam baje že čisto steklene oči mogoč ti je pa hotel kaj povedat? mogoče to, da je čas za it počivat (dej si slončkanje kar lepo iz glave ) . Če ma pa instant. ja... INTERNET!!!! Someone's in a good mood today
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:35:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lahko noč.... kam greš zdej??? moreš povedat kaj je s tistimi komplikacijami pri matičnih celicah!! Uuuuu sori.. nisi bla ti... jadrnica je bla... ti kar pejdi lepo ninčkulat kaj se smeješ moji nosečnoški demenci al čemu drugemu?? jp
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:36:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 In drugače pupce? kako gre? vas nism slišala že dolgo pa sm rekla, da pridem malo pozdravit, pa je neka tišina tlele lepo,da prideš mal naokol a ti je perila zmanjkalo,da te ni blizu? kako si? hehe... ne, perilo še mam.. cajta pa bol malo danes sva dobila iz mobitela na sprobo INSTANT INTERNET in sm takoj sprovala če deluje in če nama bo ustrezalo tako da sm prišla takoj na RR sej moj je reku, da mam zadosti in da morem it spat, ker mam baje že čisto steklene oči mogoč ti je pa hotel kaj povedat? mogoče to, da je čas za it počivat (dej si slončkanje kar lepo iz glave ) . Če ma pa instant. ja... INTERNET!!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:36:41
|
|
|
|
spps
|
para od likalnika mi je vstopla v glavo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?