Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:56:06
|
|
|
|
jadrnica
|
Jao, ste spet napisale; na hitro odgovarjam na aktualne teme: TEŽA DOJENČKA: naša pikapolonica je v 31 tednu tehtala 1722 g, porodne teže mi niso napovedali??? LIKANJE: jaz likam, dokler je para, pol pa še kaj malega, samo nikol ni več ko 1,5 h, ker bi mi noge odpadle sploh ne vem kako ve lahko 3 ure skup likate. sušilca pa itak nimam , si bom pa nasvete zapomnila za naslednjic ŠTEVILKE OBLEKIC: meni so 50 in 52 tudi odsvetovali, tako da tega ne bom kupovala.....sploh je pa v MŠ rekla babca, da premajhe obleke za bebo niso ok, pa pač mal zavihaš pa je. sploh pa tako rastejo, da je hudir. Pa ZA JAVNO BANKO SEM ODDALA prijavo za matične celice :) evo mene, zgaga me je zacela fullll dajat, grem še mal pospravt, preden dol padem - ste m epa s tistimi blazinami za dojenje včeraj tako zrajcale, da resnorazmišljam, da bi si jo kupla, samje hudč 40 EUR, kar ni mal keša'''zdej spim s ponštri podložena, pa je guzva v postli :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:56:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz se še tudi tukaj potikam!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:57:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo lahko pa imava dvogovor. Si za to? a, sej nas je več! ja, je prišla še kokica itak da sm za to, samo ne vem kolko časa bom še zdržala tle sedet... sm bla cel dan okoli (sva bla z mojim še na tečaju za starše - za očkote) pa me je kar zmučlo gledanje tistih porodnih slik mi je blo kar malo slabo, če povem po resnici Verjamem, js sm še pogumna, a bolj gre proti koncu, bolj razmišljam vse sorte. Si nism prav nič všeč!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:58:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo Sm kr živčna, če nimam kaj za delat. Se mi pa zdi, od kaj sem doma, da sam kuham in pospravljam, čistim. Jaz tudi...prava hausfrau! No, pa še s psom na sprehode hodim... js sm ga pa dala mal na stran, ker iamo zlatega prenašalca in me preveč vleče. Sami se mi pa kr ne da na sprehod. jaz pa mojega nimam privezanega..lepo poleg hodi in ko nisva ob cesti raziskuje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:58:33
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo In kak ste kaj drugač? dalj sem doma, vedno bolj pogrešam službo. Sm čudna, kaj? Pa so mi rekle sodelavke na uživam doma, koliko se le da, pa nisem takšen tip. prow nič nisi čudna...mislim, da nism edina, ki te razume! sej veš.. če si v službi, hitro mine čas.. če si pa doma, pa maš preveč časa in hitro rata dosadno... cel dan pa tudi ne moreš pucat pa ne vem kaj... vsaj js ne no
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:58:51
|
|
|
|
jadrnica
|
helooo, glede slik o porodu na MŠ vLJ, so kar eksplicitne, moram pobvedat, samo meni se zdi dobro, ker otrokpač ne pride ven vpajacku in s frizurco, tako da se mi zdijo dobra priprava n arelanost. drgač me pa v šoli moti to, da pravijo kaj vse lahko izbiraš in joh in sploh...pa porodni načrt, ker od kolegic ki so rodile slišm, da si srečen če splohpostlo dopiš,potempa eno babico, ne pa da si kaj izbiraš??????????
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:59:15
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica Jao, ste spet napisale; na hitro odgovarjam na aktualne teme: TEŽA DOJENČKA: naša pikapolonica je v 31 tednu tehtala 1722 g, porodne teže mi niso napovedali??? LIKANJE: jaz likam, dokler je para, pol pa še kaj malega, samo nikol ni več ko 1,5 h, ker bi mi noge odpadle sploh ne vem kako ve lahko 3 ure skup likate. sušilca pa itak nimam , si bom pa nasvete zapomnila za naslednjic ŠTEVILKE OBLEKIC: meni so 50 in 52 tudi odsvetovali, tako da tega ne bom kupovala.....sploh je pa v MŠ rekla babca, da premajhe obleke za bebo niso ok, pa pač mal zavihaš pa je. sploh pa tako rastejo, da je hudir. Pa ZA JAVNO BANKO SEM ODDALA prijavo za matične celice :) evo mene, zgaga me je zacela fullll dajat, grem še mal pospravt, preden dol padem - ste m epa s tistimi blazinami za dojenje včeraj tako zrajcale, da resnorazmišljam, da bi si jo kupla, samje hudč 40 EUR, kar ni mal keša'''zdej spim s ponštri podložena, pa je guzva v postli :) js pa pravim, da vsega pa res ne mormo met, ane?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:00:45
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo Sm kr živčna, če nimam kaj za delat. Se mi pa zdi, od kaj sem doma, da sam kuham in pospravljam, čistim. Jaz tudi...prava hausfrau! No, pa še s psom na sprehode hodim... js sm ga pa dala mal na stran, ker iamo zlatega prenašalca in me preveč vleče. Sami se mi pa kr ne da na sprehod. jaz pa mojega nimam privezanega..lepo poleg hodi in ko nisva ob cesti raziskuje... Je pa priden. Naša je cela naspidirana in če je nebi imela privezane, bi kr šla svojo pot, tak da bi bla na istem.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:00:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo lahko pa imava dvogovor. Si za to? a, sej nas je več! ja, je prišla še kokica itak da sm za to, samo ne vem kolko časa bom še zdržala tle sedet... sm bla cel dan okoli (sva bla z mojim še na tečaju za starše - za očkote) pa me je kar zmučlo gledanje tistih porodnih slik mi je blo kar malo slabo, če povem po resnici midva sva tudi bila na MŠ-smo govorili o dojenju in negi ..pa filmček o dojenju smo gledali, pa je moj dragi skoraj zaspal zraven...pa tudi meni je bilo tečno, ker je bil zelo slab zvok in se skoraj nič ni slišalo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:01:17
|
|
|
|
jadrnica
|
punce jaz sem v sluzbi , pa me kar "gonijo do konca" da bom čimveč naredila, tako da ....dajet še mal namesto mene uzivat doma, bom pa tud jaz kmal doma še 5 dni jupi!!!!! drugače pa vas razumem, da če si skoz doma, da ti mal dojadi...štekam , ker sem tak bolj aktiven tip.......cau bušijevke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:02:15
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica helooo, glede slik o porodu na MŠ vLJ, so kar eksplicitne, moram pobvedat, samo meni se zdi dobro, ker otrokpač ne pride ven vpajacku in s frizurco, tako da se mi zdijo dobra priprava n arelanost. drgač me pa v šoli moti to, da pravijo kaj vse lahko izbiraš in joh in sploh...pa porodni načrt, ker od kolegic ki so rodile slišm, da si srečen če splohpostlo dopiš,potempa eno babico, ne pa da si kaj izbiraš?????????? želje in realnost sta dva skregana pojma celotnega zdravstva, če mene kdo vpraša. So bolj načela, da tak je in nič drugač.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:02:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, vidim da je pri vseh likanje aktualno... Ma, jaz pa ugotavljam da sem se z baldehini nahecala... ma to so tolk velike plahte, da jim ni ne konca ne kraja za jih zlikat. Od zibke sem ga, od posteljice bom pa kar prepustila. K sreči mi on tudi vse kar polikam lepo zares zelo lepo zloži, pa več lika ko jaz... jaz sem bolj površna in nenatančna, on pa res raztura..., sam je danes on Obamo gledal. še me ga pošlji sej ti tud lahk prideš,sam,da se zlika
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:02:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dober večer! Samo na hitro vas pozdravim...da boste vedele, da je z nama vse ok sn se cel dan potepala okol...kaj češ, moram še izkoristit eh, saj sn za diplomo zadeve urejala....pa izvgedela sem, da baje en mesec pred pdp-jem naj ne bi smela imet zagovora slučajno katera ve kaj o tem... ?? kaj jih je strah, da jim bom tam rodila al kaj zdaj pa jem ferrero rocher jaz tega ne vem,zakaj ne bi smela imet zagovora,mogoč jih je strah,da bi te sred zagovora stisnilo zarad živcev
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:02:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 In drugače pupce? kako gre? vas nism slišala že dolgo pa sm rekla, da pridem malo pozdravit, pa je neka tišina tlele lepo,da prideš mal naokol a ti je perila zmanjkalo,da te ni blizu? kako si?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:02:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 na pa je Obama zaprisegel jaz pa zlikala vse plenice! Jupi!!! Kak sem srečna, cel dan mi je vzelo to likanje, noge me bolijo in ful zatečene imam... jaz sem si morala vzet pavzo,ker glih komaj še stojim plenice bodo pa jjutr prišle na vrsto,ker jih še nisem oprala je pa ostlaega cotovja tolk,da ni videt ne konca ne kraja,pa še vroče mi je tak za pop... lahk pa zdaj prideš k men,ko si že ogreta No way!!!! Veš kak jih mam poln k c! ja kokica, pa to je šele ogrevanje veš kokrat jih boš še preprala vem ja..ampak sedaj vem, da jih ne smem dati v sušilca in izbrati programa zelo suho! pa pol ne bo take sile,ko ne bo takšnih kupov
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:02:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 In drugače pupce? kako gre? vas nism slišala že dolgo pa sm rekla, da pridem malo pozdravit, pa je neka tišina tlele ja, danes so očitno na tapeti samogovori. samo res ej.. enkrat tolko pridem gor, takrat pa ni nobene gor ... groza sej smo...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:03:31
|
|
|
|
jadrnica
|
Glede plenic: a so PAMERSKE bistevno boljše od drugih, tiste ki kaj veste, jaz nekak razmišljam o muellerjevih ali pa od DM-ovih.....samo me zanimajo vaše izkušnje in odločitev???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:03:34
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica punce jaz sem v sluzbi , pa me kar "gonijo do konca" da bom čimveč naredila, tako da ....dajet še mal namesto mene uzivat doma, bom pa tud jaz kmal doma še 5 dni jupi!!!!! drugače pa vas razumem, da če si skoz doma, da ti mal dojadi...štekam , ker sem tak bolj aktiven tip.......cau bušijevke uživaj in naj ti zadnji dnevi hitro minejo!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:03:49
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica helooo, glede slik o porodu na MŠ vLJ, so kar eksplicitne, moram pobvedat, samo meni se zdi dobro, ker otrokpač ne pride ven vpajacku in s frizurco, tako da se mi zdijo dobra priprava n arelanost. drgač me pa v šoli moti to, da pravijo kaj vse lahko izbiraš in joh in sploh...pa porodni načrt, ker od kolegic ki so rodile slišm, da si srečen če splohpostlo dopiš,potempa eno babico, ne pa da si kaj izbiraš?????????? kar se slik tiče.. se strinjam, da je prav, da vemo kako to zgleda ja... samo vseeno je malo grozno ko to gledaš.. ker js ne prenesem krvi in mi je blo prow aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ma dobro, sm preživela... pa moj tudi
< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 20.1.2009 21:05:55 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:04:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo Sm kr živčna, če nimam kaj za delat. Se mi pa zdi, od kaj sem doma, da sam kuham in pospravljam, čistim. Jaz tudi...prava hausfrau! No, pa še s psom na sprehode hodim... js sm ga pa dala mal na stran, ker iamo zlatega prenašalca in me preveč vleče. Sami se mi pa kr ne da na sprehod. jaz pa mojega nimam privezanega..lepo poleg hodi in ko nisva ob cesti raziskuje... Je pa priden. Naša je cela naspidirana in če je nebi imela privezane, bi kr šla svojo pot, tak da bi bla na istem. je ja...pa na mene blazno navajen...vsi pravijo, da me obožuje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:04:28
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo lahko pa imava dvogovor. Si za to? a, sej nas je več! ja, je prišla še kokica itak da sm za to, samo ne vem kolko časa bom še zdržala tle sedet... sm bla cel dan okoli (sva bla z mojim še na tečaju za starše - za očkote) pa me je kar zmučlo gledanje tistih porodnih slik mi je blo kar malo slabo, če povem po resnici Verjamem, js sm še pogumna, a bolj gre proti koncu, bolj razmišljam vse sorte. Si nism prav nič všeč! nisi edina samo res.. js se mi zdi, da sm z vsakim dnem slabša.. mojemu fatku se bo še zmešalo v trebuhu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:04:45
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 In drugače pupce? kako gre? vas nism slišala že dolgo pa sm rekla, da pridem malo pozdravit, pa je neka tišina tlele ja, danes so očitno na tapeti samogovori. samo res ej.. enkrat tolko pridem gor, takrat pa ni nobene gor ... groza sej smo... zdaj me vidiš, zdaj me ne vidiš!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:05:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo lahko pa imava dvogovor. Si za to? a, sej nas je več! ja, je prišla še kokica itak da sm za to, samo ne vem kolko časa bom še zdržala tle sedet... sm bla cel dan okoli (sva bla z mojim še na tečaju za starše - za očkote) pa me je kar zmučlo gledanje tistih porodnih slik mi je blo kar malo slabo, če povem po resnici Verjamem, js sm še pogumna, a bolj gre proti koncu, bolj razmišljam vse sorte. Si nism prav nič všeč! tolažite se s tem,da med porodom marsičesa ne vidite,če bi vidle kaj se dogaja med porodom...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:05:23
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica Jao, ste spet napisale; na hitro odgovarjam na aktualne teme: TEŽA DOJENČKA: naša pikapolonica je v 31 tednu tehtala 1722 g, porodne teže mi niso napovedali??? LIKANJE: jaz likam, dokler je para, pol pa še kaj malega, samo nikol ni več ko 1,5 h, ker bi mi noge odpadle sploh ne vem kako ve lahko 3 ure skup likate. sušilca pa itak nimam , si bom pa nasvete zapomnila za naslednjic ŠTEVILKE OBLEKIC: meni so 50 in 52 tudi odsvetovali, tako da tega ne bom kupovala.....sploh je pa v MŠ rekla babca, da premajhe obleke za bebo niso ok, pa pač mal zavihaš pa je. sploh pa tako rastejo, da je hudir. Pa ZA JAVNO BANKO SEM ODDALA prijavo za matične celice :) evo mene, zgaga me je zacela fullll dajat, grem še mal pospravt, preden dol padem - ste m epa s tistimi blazinami za dojenje včeraj tako zrajcale, da resnorazmišljam, da bi si jo kupla, samje hudč 40 EUR, kar ni mal keša'''zdej spim s ponštri podložena, pa je guzva v postli :) ej kje pa kako se pa kako se pa to nardi??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 21:06:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica Glede plenic: a so PAMERSKE bistevno boljše od drugih, tiste ki kaj veste, jaz nekak razmišljam o muellerjevih ali pa od DM-ovih.....samo me zanimajo vaše izkušnje in odločitev??? pojma nimam...jaz sem kupila 1 paket pampersk v Mullerju-nemških torej ne poljskih (3-6 kg) in in paket Mullerjevih (3-6 kg). Pa bomo videli kaj mu bo na ritko pasalo...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?