Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:17:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo ja, mam zdaj vse "pod streho", sam v lekarno še grem jutri kupit malenkosti za nego. Sm rekla mojmu, da zdej pa lahk rodim. mene še kr neki stvari čaka,sam,da se peglanja rešim pa bom zadihala je,bil ful navdušen,ko si mu rekla,da lahk greš rodit? naj se še ti kak mesec nikamor nemudi
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:18:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Sm kr živčna, če nimam kaj za delat. Se mi pa zdi, od kaj sem doma, da sam kuham in pospravljam, čistim. se navadiš ,ko si dalj časa doma,da pospravljanje ni tko zanimivo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:19:29
|
|
|
|
spps
|
grem se še za ene pol urce matrat z likalnikom,pol pa pridem nazaj
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:19:53
|
|
|
|
spps
|
feliša,kako kaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:20:00
|
|
|
|
novo
|
Te pa nič, če ne želite čvekat. Ne bom mela samogovore, ker sm jih imela že zjutraj! Greem!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:20:23
|
|
|
|
Piruri
|
Za seznam... ...skupaj teža od štarta +9 kg , obseg 100 cm, naslednji pregled 3.2....
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:20:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Te pa nič, če ne želite čvekat. Ne bom mela samogovore, ker sm jih imela že zjutraj! Greem! a misliš,da si edina al kaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:21:35
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, vidim da je pri vseh likanje aktualno... Ma, jaz pa ugotavljam da sem se z baldehini nahecala... ma to so tolk velike plahte, da jim ni ne konca ne kraja za jih zlikat. Od zibke sem ga, od posteljice bom pa kar prepustila. K sreči mi on tudi vse kar polikam lepo zares zelo lepo zloži, pa več lika ko jaz... jaz sem bolj površna in nenatančna, on pa res raztura..., sam je danes on Obamo gledal.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:23:19
|
|
|
|
trezika
|
Dober večer! Samo na hitro vas pozdravim...da boste vedele, da je z nama vse ok sn se cel dan potepala okol...kaj češ, moram še izkoristit eh, saj sn za diplomo zadeve urejala....pa izvgedela sem, da baje en mesec pred pdp-jem naj ne bi smela imet zagovora slučajno katera ve kaj o tem... ?? kaj jih je strah, da jim bom tam rodila al kaj zdaj pa jem ferrero rocher
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:23:53
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo ja, mam zdaj vse "pod streho", sam v lekarno še grem jutri kupit malenkosti za nego. Sm rekla mojmu, da zdej pa lahk rodim. mene še kr neki stvari čaka,sam,da se peglanja rešim pa bom zadihala je,bil ful navdušen,ko si mu rekla,da lahk greš rodit? naj se še ti kak mesec nikamor nemudi
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:29:25
|
|
|
|
Grahec
|
trezika, hm nekaj sem tudi jaz slišala, da naj en mesec pred PDP oziroma v času porodniške ne bi smela nobena zagovarjat diplome in ne delala izpite. To je čast tistih koliko že dni (110 al koliko), potem naprej pa lahko. Ampak na večini faksov so človeški in ne komplicirajo, moja kolegica je diplomirala dva dni preden je rodila (pa je samo en teden pred PDP rodila).
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:33:29
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec trezika, hm nekaj sem tudi jaz slišala, da naj en mesec pred PDP oziroma v času porodniške ne bi smela nobena zagovarjat diplome in ne delala izpite. To je čast tistih koliko že dni (110 al koliko), potem naprej pa lahko. Ampak na večini faksov so človeški in ne komplicirajo, moja kolegica je diplomirala dva dni preden je rodila (pa je samo en teden pred PDP rodila). pa saj meni se zdi brezveze, da bi nekaj komplicirali...saj pa vsaka sama dobro ve, kako se počuti pa če je zmožna še na koncu to izpeljat...js vem, da bi lahk, če mi bo le uspelo dokler vse napisat.... ampak se sploh ne sekiram...če ne bom mela zagovora, bom mela pa vsaj večino napisano in mi bo ziher lažje potem, ko bo pikec enkrat tu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:36:57
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Grahec trezika, hm nekaj sem tudi jaz slišala, da naj en mesec pred PDP oziroma v času porodniške ne bi smela nobena zagovarjat diplome in ne delala izpite. To je čast tistih koliko že dni (110 al koliko), potem naprej pa lahko. Ampak na večini faksov so človeški in ne komplicirajo, moja kolegica je diplomirala dva dni preden je rodila (pa je samo en teden pred PDP rodila). pa saj meni se zdi brezveze, da bi nekaj komplicirali...saj pa vsaka sama dobro ve, kako se počuti pa če je zmožna še na koncu to izpeljat...js vem, da bi lahk, če mi bo le uspelo dokler vse napisat.... ampak se sploh ne sekiram...če ne bom mela zagovora, bom mela pa vsaj večino napisano in mi bo ziher lažje potem, ko bo pikec enkrat tu Js ne vem nič o tem, da se nebi smelo met zagovorov 1 mesec pred PDPjem... je pa res, da je od vsakega faksa odvisno... js poznam eno k je mela zagovor diplome 2 DNI pred PDPjem... sej vem... ni normalna ampak ok ... vsaka ve zase...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:37:52
|
|
|
|
Grahec
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Grahec trezika, hm nekaj sem tudi jaz slišala, da naj en mesec pred PDP oziroma v času porodniške ne bi smela nobena zagovarjat diplome in ne delala izpite. To je čast tistih koliko že dni (110 al koliko), potem naprej pa lahko. Ampak na večini faksov so človeški in ne komplicirajo, moja kolegica je diplomirala dva dni preden je rodila (pa je samo en teden pred PDP rodila). pa saj meni se zdi brezveze, da bi nekaj komplicirali...saj pa vsaka sama dobro ve, kako se počuti pa če je zmožna še na koncu to izpeljat...js vem, da bi lahk, če mi bo le uspelo dokler vse napisat.... ampak se sploh ne sekiram...če ne bom mela zagovora, bom mela pa vsaj večino napisano in mi bo ziher lažje potem, ko bo pikec enkrat tu Ja gotovo je fajn čimveč opravit zdaj, je vseeno lažje, vsaj mislim da. Drugače pa nič komplicirat z diplomsko, saj na koncu vidiš, da je važno da dobiš papir in da ocena... ni nič kaj pomembna. Tako, da naredi samo kar je nujno in oddaj - vsaj tak je moj nasvet, ker jaz sem komplicirala... pa mi ne pomaga čisto nič, sem brez službe.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:39:54
|
|
|
|
jjasna85
|
In drugače pupce? kako gre? vas nism slišala že dolgo pa sm rekla, da pridem malo pozdravit, pa je neka tišina tlele
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:48:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 na pa je Obama zaprisegel jaz pa zlikala vse plenice! Jupi!!! Kak sem srečna, cel dan mi je vzelo to likanje, noge me bolijo in ful zatečene imam... jaz sem si morala vzet pavzo,ker glih komaj še stojim plenice bodo pa jjutr prišle na vrsto,ker jih še nisem oprala je pa ostlaega cotovja tolk,da ni videt ne konca ne kraja,pa še vroče mi je tak za pop... lahk pa zdaj prideš k men,ko si že ogreta No way!!!! Veš kak jih mam poln k c! ja kokica, pa to je šele ogrevanje veš kokrat jih boš še preprala vem ja..ampak sedaj vem, da jih ne smem dati v sušilca in izbrati programa zelo suho!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:48:48
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 In drugače pupce? kako gre? vas nism slišala že dolgo pa sm rekla, da pridem malo pozdravit, pa je neka tišina tlele ja, danes so očitno na tapeti samogovori.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:51:02
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 In drugače pupce? kako gre? vas nism slišala že dolgo pa sm rekla, da pridem malo pozdravit, pa je neka tišina tlele ja, danes so očitno na tapeti samogovori. samo res ej.. enkrat tolko pridem gor, takrat pa ni nobene gor ... groza
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:51:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Sm kr živčna, če nimam kaj za delat. Se mi pa zdi, od kaj sem doma, da sam kuham in pospravljam, čistim. Jaz tudi...prava hausfrau! No, pa še s psom na sprehode hodim...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:51:34
|
|
|
|
novo
|
lahko pa imava dvogovor. Si za to? a, sej nas je več!
< Sporočilo je popravil novo -- 20.1.2009 20:53:03 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:52:45
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo Sm kr živčna, če nimam kaj za delat. Se mi pa zdi, od kaj sem doma, da sam kuham in pospravljam, čistim. Jaz tudi...prava hausfrau! No, pa še s psom na sprehode hodim... js sm ga pa dala mal na stran, ker iamo zlatega prenašalca in me preveč vleče. Sami se mi pa kr ne da na sprehod.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:54:33
|
|
|
|
spps
|
Dost mam za dans
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:55:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Za seznam... ...skupaj teža od štarta +9 kg , obseg 100 cm, naslednji pregled 3.2.... a Uz si imela?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:55:43
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo lahko pa imava dvogovor. Si za to? a, sej nas je več! ja, je prišla še kokica itak da sm za to, samo ne vem kolko časa bom še zdržala tle sedet... sm bla cel dan okoli (sva bla z mojim še na tečaju za starše - za očkote) pa me je kar zmučlo gledanje tistih porodnih slik mi je blo kar malo slabo, če povem po resnici
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 20.1.2009 20:55:46
|
|
|
|
novo
|
In kak ste kaj drugač? dalj sem doma, vedno bolj pogrešam službo. Sm čudna, kaj? Pa so mi rekle sodelavke na uživam doma, koliko se le da, pa nisem takšen tip.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?