|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
20.1.2009 20:40:09   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Mišmiška jaz bi kar prve 2 iz obeh rund user posted image . Sem nenasitna user posted image  user posted image  user posted image

in potem pravijo, da sem jaz najbolj horny na teh straneh foruma???

Žižek, ti pacek ti, ti, ti user posted image user posted image user posted image

Ej, men folikli rastejo. Zdaj sem lahko mal horny user posted image  user posted image  user posted image . pa bolje stimulacija nego samomulacija user posted image  user posted image  user posted image

ma čuj ti, oboje je dobro, samo da se dogaja user posted image

jaz jih pa ne smem preveč povečati, da bo ovulacija šele v nedeljo user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
20.1.2009 20:40:28   
gigi1
Kiwi prosim ne se sekirat. Meni so razložili, da so v dolgem postopku 20% boljši rezultati kot v kratkem. Torej...Malo dlje bo trajalo, bo pa zato ratalo user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
20.1.2009 20:41:12   
gigi1
Miška zakaj že v nedeljo?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
20.1.2009 20:41:23   
lara light

Mišmiška jaz bi kar prve 2 iz obeh rund user posted image . Sem nenasitna user posted image  user posted image  user posted image

Žižek, ti pacek ti, ti, ti user posted image user posted image user posted image

Ej, men folikli rastejo. Zdaj sem lahko mal horny user posted image  user posted image  user posted image . pa bolje stimulacija nego samomulacija user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image
Male moje hornyce, fajn opravta ju3!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
20.1.2009 20:44:29   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

mišmiš, dobro opravi jutri in upam, da ne bo polna soba ženskuser posted image

hvala, ampak soba polna žensk mene ne skrbi, mene bolj skrbi soba polna moških, ker lahko pride do dileme z moje strani user posted image user posted image user posted image

A ste se potem dobile danes z T1979? Je padla kavica in en čisto majčkena doza opravljanja user posted image

ja sva se dobili. Ona mi je naročila tablete DHEA in 7-KETO tako da je bila primoredaja v Zvezdi ob torticah in beli kaviuser posted image
zraven sem jo pa še prepričala za petek, tako da prideva in se že full veselim našega snidenja.

no super, da sta se dobili. Če pa sta slučajno opravljali mene, upam da sta me grizli na pravih mestih, namreč na stegnih imam viška user posted image user posted image user posted image    Me pa veseli, da se nam pridružita v petek.user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
20.1.2009 20:45:57   
mismis

Miška zakaj že v nedeljo?

pa znaš, da računaš... 5 dni po ovulaciji dobim nazaj pingvine in 5 dan po ovulaciji, ki upam, da bo v nedeljo je?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
20.1.2009 20:46:33   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Male moje hornyce, fajn opravta ju3!user posted image user posted image user posted image

Lara hvala, tudi ti se drži, pa pobožaj pikeca in pikco še zame...

< Sporočilo je popravil mismis -- 20.1.2009 20:48:22 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
20.1.2009 20:52:27   
MBT1979

mišmiš, dobro opravi jutri in upam, da ne bo polna soba ženskuser posted image

hvala, ampak soba polna žensk mene ne skrbi, mene bolj skrbi soba polna moških, ker lahko pride do dileme z moje strani user posted image user posted image user posted image

A ste se potem dobile danes z T1979? Je padla kavica in en čisto majčkena doza opravljanja user posted image

ja sva se dobili. Ona mi je naročila tablete DHEA in 7-KETO tako da je bila primoredaja v Zvezdi ob torticah in beli kaviuser posted image
zraven sem jo pa še prepričala za petek, tako da prideva in se že full veselim našega snidenja.

no super, da sta se dobili. Če pa sta slučajno opravljali mene, upam da sta me grizli na pravih mestih, namreč na stegnih imam viška user posted image user posted image user posted image    Me pa veseli, da se nam pridružita v petek.user posted image

se ni za bat.... ni bilo časa za opravljanje. Smo bolj bodrili in spodbujali T1979 za ta zmagoviti postopek

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
20.1.2009 20:53:34   
lara light
Hvala misuser posted image , sem jima glihkar razlagala, kdo je ta horny mismisuser posted image

Grem punce, lepe sanje!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
20.1.2009 20:55:00   
mismis

Hvala misuser posted image , sem jima glihkar razlagala, kdo je ta horny mismisuser posted image

Grem punce, lepe sanje!

no vidiš to je šolanje, kot kaže bo deca že v trebuščku vse vedla user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 2285
20.1.2009 21:01:54   
mlinčka

Punce, kako bo naša mlinčka sprejela športno novico dneva?user posted image user posted image  

user posted image  user posted image   user posted image    user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image    user posted image    user posted image  Nej si Zdovc svojo dolgoročno klubsko vizijo nekam vtakne!!! 

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 2286
20.1.2009 21:08:31   
KIWI
MISMIS, LARA, GIGI1 in seveda vse druge, hvala za vzpodbudne besede, ma saj vem, da bo hitro minilo, sam saj same veste kako je.

Pa sem prej pozabla poudarit, tisto kar smo se zmenli pri dohtarjih, torej, pri prvi user posted image  začnem s femodenom (jem do 29.03.9, potem pa Diphereline in še Gonal), torej sem v postopku.

Zdaj pa mislim da bom kar spat odplinila počasi.

Nočko punce.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
20.1.2009 21:10:26   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Punce, kako bo naša mlinčka sprejela športno novico dneva?user posted image user posted image  

user posted image  user posted image   user posted image    user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image    user posted image    user posted image  Nej si Zdovc svojo dolgoročno klubsko vizijo nekam vtakne!!! 

a šele tale slaba novička te je zbezala iz ilegale, jaz se pa tako trudim s stimulacijo user posted image user posted image user posted image

Daj ti meni povej, a se je naša super krava kaj javila

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
20.1.2009 21:14:53   
Vitaebella
Padla stopka!!!

Zdej se še grem pa zadnjič v naslednjih dneh oz. tednih pomuckat s svojim dragim.

Lepo noč vsem

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
20.1.2009 21:15:19   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Padla stopka!!!

Zdej se še grem pa zadnjič v naslednjih dneh oz. tednih pomuckat s svojim dragim.

Lepo noč vsem

Vitaebella, uspešno akcijo ti želim user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
20.1.2009 21:15:20   
Kruce Fiks
Pozdravljene Goflje!

Bi rabil strokovno razlago in ne dvomim da jo ne dobim tu!

Kaj pravzaprav je Prometrium? Kakšna je njegova vloga pred in med nosečnostjo?

Njegove prednosti in slabosti?

Sej sem šaru po guglu, ma tam vsak vleče na svoj mlin iz svojga kota, jaz pa rabim Vaše znanje in izkušnje!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
20.1.2009 21:16:41   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Pozdravljene Goflje!

Bi rabil strokovno razlago in ne dvomim da jo ne dobim tu!

Kaj pravzaprav je Prometrium? Kakšna je njegova vloga pred in med nosečnostjo?

Njegove prednosti in slabosti?

Sej sem šaru po guglu, ma tam vsak vleče na svoj mlin iz svojga kota, jaz pa rabim Vaše znanje in izkušnje!

Če bi malo pobrskal po netu bi hitro dobil odgovor, ki je bil že najmanj 10000000 objavljen.user posted image

OK, ti odgovorim, da ne izpadem nesramna ker me ne poznašuser posted image

Prometrium je progesteron, ki je med bolj naravnimi kot drugi preparati. Pred zanositvijo se ga vstavlja vaginalno po punkciji, da se pred ET zadosti po progesteronu, ki naj bi bil začetna hrana za zarodek. Jemlje se ga, če seveda pride do zanositve do nekje 12 tedna, mogoče kak teden dva dlje, dokler posteljica ne prevzame funkcije prehranjevalnosti zarodku.

Evo tolk na kratko in jedrnato.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 20.1.2009 21:25:16 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
20.1.2009 21:20:43   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Padla stopka!!!

Lepo noč vsem

JUHUHU!!! user posted image user posted image user posted image

jst tudi šibamuser posted image . Nočko punce

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
20.1.2009 21:37:40   
Shuka
Navijamo za jutri

Žižika - jutri ti želim foliklov poln pogled na ekran pri UZ

mismis - naj bo odvzem neboleč in hormončki tko kt morjo bit, optimalni za eskimčke.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
20.1.2009 21:48:12   
miska73
Pa a jst to dobro vidim, da mišmiš ni dobila svoje stimulacije...
Ali sem pa par postov prešpricala...user posted image

Popravljam napako:
user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
20.1.2009 21:49:04   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Navijamo za jutri

mismis - naj bo odvzem neboleč in hormončki tko kt morjo bit, optimalni za eskimčke.

Se pridružujem navijanju.
No, pa le pojta na kak kafe.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
20.1.2009 21:49:33   
Pija76
Itak da vse zijate Kausa!

Tassi bravo, dobr si zrihtala. Na koncu vemo kaj čakamo user posted image user posted image valda, kaj pa!

Mismis res so joknli tolk prozorni, da je kr hudo, pa da babe vidiš user posted image user posted image user posted image , to je šele tema user posted image . Balkan je pa itak zakon! Za biznis al pa ne biznis. Ja kandidata še iščem za rdeča jabuka, moj bo glih na službeni poti tko da party user posted image . Kaj a to nedeljo že otroke sprejmeš? Madoniš pol je pa v petek zadnja šansa za pir!

Lučka če te vidim z bušijem, pol pa res priletim na okoli. Se prav veselim! Upam, da me ne izcuzajo čist na šihtu do takrat user posted image . Se bom šparat začela!

Mlinčka pa tvoj buši? A ga boš kaj okol prinesla v petek?

Kiwi super za štart.

Gigi ju3 glej da gledaš k Esmeralda!!! Seveda pol ko je spregledala, pa da vidiš črno!!!!

LL en lep pozdravček! Kako kaj hladilnik, šporget, shramba, skrinja user posted image . Ej nisem pozabila.

Daisy kaj pa ti in pirček? Al sam čebelce nabiraš?

Dajamaja pozdravček tudi tebi! Upam, da si fajn, da ne delaš preveč in da se ti lepe stvari dogajajo.

Blanči teb se mora že tud mal poznat kaj? Krvavitve so se zgleda umirile, uživaj v nosečnosti!!

BBpikica se je pobrala user posted image .

Abra a nam boš kako sliko od gimnastičarke pokazala? Drugač pa nočna ptica po mami a ne? Lepo da dobiva na teži in da se fajn rihtata!

Netka neki narihtaj za petek! Pa da prideš mal naokoli, pošlji jo v Kolosej user posted image .

No s5 prazna glava: Kajši, WP, Vita ( bravo za stopko), Reby, Pika.po, Mštevilka, N74, Skuša, Sonček.....res zmanjkalo, lep pozdavček!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
20.1.2009 22:10:01   
bbpikica

Navijamo za jutri

bom kar tole navijanje podpisala ker jaz itak ne znam tko lepo uštimat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
20.1.2009 22:21:31   
gigi1
Šukica in ostale hvala za navijanje user posted image . Šuki tebi pa želim prespano noč user posted image

Miška jaooo, kaj men ta menopur dela z možgančki user posted image  user posted image  user posted image . Sej mi je kar nerodno user posted image

Kruce ti je že Šukica napisala. V nekaterih primerih rumeno telesce zaradi pomanjkanja progesterona ne opravlja funkcije in zato pride do SS. Pušenjak pravi, da je teh primerov zelo malo, vendar kar vsi G po defaultu predpisujejo progesteron, da do tega ne bi prišlo. Naravni progesteron (prometrium in utrogestan) je veliko boljši od umetnega. Telo ga lažje absorbira. Umetni je dabroston (ki se ga trenutno ne dobi) in se jemlje oralno. Že z oralnim jemanjem ga veliko uniči želodčna kislina in ima več stranskih učinkov. Zato prometrium in utrogestan jemljemo vaginalno. Imaš pa na MON-u veliko o tem. Za iskanje vnesi rumeno telesce.
Vita bravo za stopko user posted image

T1979 in MTB1979 me veseli, da se vidimo user posted image

Larči, BB, Podganca, Pija.....lav ju ol user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
20.1.2009 22:26:58   
ledenka

Navijamo za jutri

se podpišem user posted image user posted image user posted image  

Hedika, kak lep buši maš user posted image  meni se ne zdi velik.

v petek me skor 100% ne bo, mam ene zadeve v Mariboru pa ne vem, kdaj bom prišla... če mi bo ratalo, grem še do Graza se za voziček pozanimat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

prevara
bybyka_1987

kaj bi storile ce bi izvedele po parih letih(npr.3) da vas je partner na zacetku vajine zveze prevaral?

razsla bi se,saj prevare ne more odpustiti (44%)

bi mu oprostila (56%)

Število vseh glasov: 444

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!