|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
21.1.2009 10:19:23   
miklarom
hvala za navijanje, tudi jaz za vse ostale navijam in to  mučo fejstuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
21.1.2009 10:47:45   
hedviga
Ledenček, lep vozek!
Midve z Larči že veva kako fajn vozeke ima Teutonia, a ne Larči? user posted image user posted image
Sva si omislili enake vozičke user posted image  Še barvno, ker je una barva bila res fuuul lepa. Mislim, da je zdej ni več.
Če boš naročala, ti polagam na srce, da to naredi čim prej, ker jaz čakam 8(!) tednov na svojega. In menda tudi sicer drugje ni boljše. Naročila pa sva ga pri Schmidu v Celovcu. Lahko da za enega otroka ima na zalogi....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
21.1.2009 10:51:14   
hedviga
Pikovitka, a je tolk hudo?user posted image user posted image  Počaki, še 33 tednov pa boš mela takega in še večjega!! (more bit pri tolk celicah!!!!!!!!)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
21.1.2009 11:02:39   
pika.po
Ufffffffff Hedi, tvoj buši je pa res HUD! user posted image user posted image user posted image

Smo ti zih vse, ki ga še nimamo orenh fouš.  user posted image

Nosečke naše, je tak fajn bušeke gledat, dajte se še ostale malo opogumit in kaj gor prilimat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
21.1.2009 11:04:36   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI
Malo sem pozna s poročilom, sem se mogla najprej malo skup vzet. Sem bila jezna danes kot user posted image  , namreč vrgli so me v dolg postopek user posted image user posted image user posted image , tak da je punkcija predvidena šele okrog 15.4. Septembra pa mi je bilo rečeno, da spet čez štiri mesece! Zato sem tudi potihem pričakovala da bo kratki postopek. Ma naj gre vse nekam....

pa Kiwi veš kak bo to hitro tu. Malo smučarije, malo šopinga,....pa je že april. Mater jaz moram čakat do septembra pa se mi več ne zdi tak blazno daleč. Planiram marca Barcelono, pol je tu itak že prvomajski hrvaški oddih, pol je Lent festival, pol grem na Lefkas, vmes še malo po piknikih..in evo moj mesec je tu. Pa jaz se borim šele za prvega otročka.
Itak pa že ko začneš s femodenom padeš notr v veliko pričakovanje. Navijam zauser posted image user posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
21.1.2009 11:07:20   
zarja1
oliko sem za ovinkom pozabla....

Dobro jutro srčice moje.

Miklarom še tukaj, pupa moja mb-jevska. Tokrat bo vse šlo kot po maslu. Navijam 100/uro draga, Res si zaslužiš tega otročka.user posted image user posted image user posted image

Shuki, Gigi, Mismis navijam kot nora za lepe novičke!!!!!!!

Larči in Ajsi sta v baby šopingih...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
21.1.2009 11:07:43   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo drage moje, pravkar sem dobila pošto iz MB in imam razgovor za postopek že 27.1. ob 10.15 sem fullllll vesela, zdaj se bo tudi meni končno začelo user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image  Super! Bomo še navijali

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
21.1.2009 11:12:09   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki, Gigi, Mismis navijam kot nora za lepe novičke!!!!!!!

Tudi jaz navijam user posted image user posted image  in držim pesti za lepe novičke!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
21.1.2009 11:15:45   
Anonimen
Ojla punce.

Spet vas prosim za nasvet. user posted image  Stanje je takšno: po slabem HSG sem šla na laparo, ki pa je pokazal, da druge rešitve, kot je IVF ni. user posted image

Datum za prvi posvet pri dr. Drobniču in za spermiogram sva dobila v marcu, pregled pri andrologu pa šele maja. Zato je sestra predlagala, da prideva oba na pregled šele maja, čeprav bi jaz morala imeti pregled že marca. Hormone naj bi mi pregledala kar moja osebna G.

Zanima me, kaj lahko pričakujem maja? Da bojo dali papirje na konzilij ali potrebujeva še kakšne preiskave? In kdaj lahko potem pričakujem postopek, glede na to, da so vmes še najbrž dopusti?

Hvala za odgovore. Mi bojo zelo pomagali, ker se zaenkrat še zelo "lovim" kar se tiče teh stvari.

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2334
21.1.2009 11:16:04   
Shuka
Dober danuser posted image

Evo mene s pregleda: kri OK, voda še ne vem, še vedno na dol obrnjen, zredila sem se za 11 kg z obleko in čevlji vred, CTG mam šele 04.02.2009, če nau kej prej presenetl. Več pa nimam za povedat k več tud gledal niuser posted image Mali se oglaša kar je najvažneje.

Reby
- prisili se, da spiješ veliko tekočine čez dan najmanj 2 litra ali več, velikokrat so glavoboli v nosečnosti zaradi premalo popite tekočine. Včasih je lahko vzrok kje drugje ampak priporočam tekočino.

mojsonček - s-menček pozdravlja nazaj in sporoča, da je mami spala danes celo 4 ure skupaj, čeprov so jo rokce bolele ampak se jih je očitno navadla pa je odmislila bolečino, bomo probal jutri še dlje spat, če seveda nau preveč vode pila pol bo pa že zarad lulanja vstajala, sam tle ji pa jest nisem krivuser posted image

a sta se žižita in mismis že javili? Še vedno navijamuser posted image

Vsem pupkam mojim pa en lep, čeprav moker pozdravček.

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
21.1.2009 11:17:07   
mismis
dan, evo mene, da se na hitro javim potem pa naprej delati.

Takole, situacija je naslednja, Žižek ima nekaj foliklov velikosti 12 in ima ponovni UZ v soboto, 24.01.

mismisu pa hormon lepo raste in jutri (22.01.)  gremo na UZ, bo treba danes zvečer še frizuro pošlihtati, glede na to, da bom dala noge narazen dr. D-ju. user posted image user posted image user posted image

Je bila pa danes full gužva na GK, se vidi da so intenzivno začeli s postopki in pa seveda z zamrznjenčki, samo za oddajo krvi nas je bilo danes cca 7 žensk.

Več pa kasneje

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
21.1.2009 11:17:11   
pika.po
Pupe čas se res tako hitro obrača! Se mi zdi da je bilo včeraj, ko nismo bili uspešni, pa bi zdaj lahko šla že v nov postopek!

Samo sem se odločila, da definitivno še malo počakam, da se organizem ščisti in pripravi na nov boj.

Sem pa razmišljala, da pravzaprav ni dobro, da je imunski sistem preveč dober, ker imajo potem pikice večjo šanso, da jih organizem zavrne. user posted image Kak to pol nardit, da je za vse vredi? user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
21.1.2009 11:20:42   
mojsonček
O, ŠUKI, že nazaj... ja fino, da ste spali vsaj nekaj uric, sej bo kmalu boljš... no, jst zate prognoziram, da boš šla 1.2. kr rodit, tko da...

ZARČI sem firbec ane... maš fuuuuuuuul lepe slikce v albumu

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
21.1.2009 11:22:58   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Takole, situacija je naslednja, Žižek ima nekaj foliklov velikosti 12 in ima ponovni UZ v soboto, 24.01.

mismisu pa hormon lepo raste in jutri (22.01.)  gremo na UZ, bo treba danes zvečer še frizuro pošlihtati, glede na to, da bom dala noge narazen dr. D-ju. user posted image user posted image user posted image

Je bila pa danes full gužva na GK, se vidi da so intenzivno začeli s postopki in pa seveda z zamrznjenčki, samo za oddajo krvi nas je bilo danes cca 7 žensk.

Več pa kasneje

ODLIČNO!! Super novičke! Bravo punce kar tako naprej!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
21.1.2009 11:27:24   
mojsonček

Več pa kasneje

MIŠMIŠ... to pa le, te je zihr navajen čist upicanjene...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
21.1.2009 11:31:28   
Anonimen
Aja, pa še to: ali je boljše, da greva na pregled oba skupaj maja, ali je boljše, da grem najprej jaz marca in potem on maja?

(odgovor članu mojsonček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2341
21.1.2009 11:35:48   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Evo mene s pregleda: kri OK, voda še ne vem, še vedno na dol obrnjen, zredila sem se za 11 kg z obleko in čevlji vred, CTG mam šele 04.02.2009, če nau kej prej presenetl. Več pa nimam za povedat k več tud gledal niuser posted image Mali se oglaša kar je najvažneje.

Super! Sem pa prepričana da je vse ok in da si b.p., če ni bolj podrobno gledal.  Mora bit pa svetovni občutek, ko čutiš malega, a ne?user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
21.1.2009 11:36:41   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

O, ŠUKI, že nazaj... ja fino, da ste spali vsaj nekaj uric, sej bo kmalu boljš... no, jst zate prognoziram, da boš šla 1.2. kr rodit, tko da...

ZARČI sem firbec ane... maš fuuuuuuuul lepe slikce v albumu
A 1.2. da bi šla že rodit, ja prov no men itak vseeno kdajuser posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
21.1.2009 11:37:29   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Super! Sem pa prepričana da je vse ok in da si b.p., če ni bolj podrobno gledal.  Mora bit pa svetovni občutek, ko čutiš malega, a ne?user posted image
Res je lepo, ampak saj boš kmalu sama videla kako je touser posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
21.1.2009 11:38:35   
Shuka

Več pa kasneje
user posted image user posted image user posted image super, sam da dogaja in je napredekuser posted image user posted image user posted image še tako naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
21.1.2009 11:38:56   
MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Res je lepo, ampak saj boš kmalu sama videla kako je touser posted image

Srčno upam da kmaluuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
21.1.2009 11:41:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Ojla punce.

Spet vas prosim za nasvet. user posted image  Stanje je takšno: po slabem HSG sem šla na laparo, ki pa je pokazal, da druge rešitve, kot je IVF ni. user posted image

Datum za prvi posvet pri dr. Drobniču in za spermiogram sva dobila v marcu, pregled pri andrologu pa šele maja. Zato je sestra predlagala, da prideva oba na pregled šele maja, čeprav bi jaz morala imeti pregled že marca. Hormone naj bi mi pregledala kar moja osebna G.

Zanima me, kaj lahko pričakujem maja? Da bojo dali papirje na konzilij ali potrebujeva še kakšne preiskave? In kdaj lahko potem pričakujem postopek, glede na to, da so vmes še najbrž dopusti?

Hvala za odgovore. Mi bojo zelo pomagali, ker se zaenkrat še zelo "lovim" kar se tiče teh stvari.

Suzi, evo moj nasvet, vidva kar pojdita marca na pregled k dr. Drobniču, bo vsaj pogledal tvoje izvide in pripravil vse papirje za konzilij. Poleg tega vama bo še izdal napotnici za odvzem krvi za preverjanje spolnih bolezni, pa še izvid od tvoejga od spermiograma tudi. Ravno tako vama bo povedal ali potrebuejta še kakšne preiskave, že zato je bolje, da greš v marcu, namreč te preiskave lahko do maja vse že opraviš.
Tako, da bosta imela do maja že vse paprije pripravljene in bosta šla lahko direktno na konzilij. Glede postopka je pa tako, če bosta šla na konzilij maja in bi eventuelno konec maja že dobila pošto, bi se lahko naročila v mesecu juniju za postopek. Če ne bo gužva te bo sestra Mira vzela. Mislim, da za dolge postopke jemljejo nazadnje junija, da se jim izteče do začetka avgusta, ko imajo na GK LJ kolektivni dopust.

pa veliko sreče

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
21.1.2009 11:42:10   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Pupe čas se res tako hitro obrača! Se mi zdi da je bilo včeraj, ko nismo bili uspešni, pa bi zdaj lahko šla že v nov postopek!

Samo sem se odločila, da definitivno še malo počakam, da se organizem ščisti in pripravi na nov boj.

Sem pa razmišljala, da pravzaprav ni dobro, da je imunski sistem preveč dober, ker imajo potem pikice večjo šanso, da jih organizem zavrne. user posted image Kak to pol nardit, da je za vse vredi? user posted image

Zdej si pa zastavila vprašanje za milijon dolarjevuser posted image , to je tako vprašanje na katerega vsi znanstveniki ki se s tem ukvarjajo še raziskujejo, ker če bi vedeli odgovor na to vprašanje bi ne imeli teh problemov ki jih imamo. Vsak organizem je razred zase, moj recimo je lohka čist drav pa se prime, tvoj ne toliko pa se prime, lahko je čist obratno pa se prime ali ne, ni pravila kaj storiti za bolj optimalne pogoje za vgnezditev, preprosto ga ni, na žalost.user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
21.1.2009 11:43:04   
mismis
Shuka user posted image user posted image user posted image  da je s s.mančkom vse v redu

Miklarom, super za pošto in bližajoči se postopek user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
21.1.2009 11:47:19   
Anonimen
mismis, hvala za odgovor. Marca imam posvet samo jaz, a gre vseeno lahko moj z mano? Izvide spermiograma še ne bomo imeli, ker ima spermiogram šele kak teden po mojem pregledu.

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

znamke igrač
sindarin

Katere znamke igrač najpogosteje kupujete za otroke mlajše od 1 leta?

Chicco (17%)

Fisher Price (28%)

Tiny Love (14%)

Playgro (3%)

drugo (5%)

znamka mi ni pomembna (34%)

Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!