|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
20.1.2009 18:48:55   
gloria
Zvezdica si šla rodit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...punce pozdravljene...lupčka od mene...mogoče se javim kasneje da vas preberem pa Nikca morem skopat

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
20.1.2009 18:52:12   
mismis
Večer vsem skupaj, takole midva s user posted image sva se natekla, ubogi revež mora laufati s svojo gazdarico, ki hoče biti fit, da bo lepše zgledala na tistem stolu, ko bo dala dr. D-ju noge narazen user posted image user posted image user posted image . Mislim, da bi ga moj kužon kar v tisto majhno rit ugriznil, če bi ga videl, samo da bi mel mir pred gazdaričnimi norimi idejami.

Zdaj grem pa gledat, kaj sem zamudila.

Reby, a si ti meni že kaj bolje s tem prehladom?

T1979, hormončke bomo pa jutri gledali, mislim jih bodo, jaz vem, da jih imam, jih čutimuser posted image user posted image

Pija, če so pa taki jodlarji, mam pa srečo, da mi ni treba nič gor iti, za poslovne poti je pa balkan zakon. A greš spet na koncert od rdečega jabučka

Dakec, bodo hormoni, bodo jutri, kaj čmo, pa sej en dan gor ali dol

Tassi, pa to mi delaj, gremo naprej novih zmagam naproti. Tako se govori user posted image user posted image

bbpikica, nobenega dogovora s sestro, razen če ona bere tale forum in me zato takrat naroča, ali pa dr. D ko mi napiše napotnico za postopek že sam preračuna, kdaj imam jaz ciklus in kdaj približno bom na GK, pa si takrat zrihta, da bo delal user posted image user posted image user posted image  Tale druga razlaga  mi je bolj všeč.

Netka, glede na to, da je tvoja pupa polnoletna jo pripelji s sabo, pa še kakšno prijateljico naj vzame. Potem pa one dve na drugo stran lokala, me pa v kontra smer in ni vrag, da se bomo imeli vse dobro. Mam dobre ideje, a ne?

Špelka, fotostimulacija pa mora biti, saj veš da meni zdaj hormoni delajo (pst ne nobenem povedati, da sem v naravnem postopku), pa tudi jaz ne morem mojega, ker ga danes ne bo domov. A ima katera naslov od dr. D-ja, mu bom šla zavijati pod okno kot goneča user posted image . Drugače pa jaz njemu ne samo da mežikam, mu tudi kaj lepega vedno povem.user posted image

Hedi, ma pa novo 'blekico, Hedi ma pa novo 'blekico. Se že pripravljaš za v Rim, draga moja?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
20.1.2009 18:55:33   
mismis
user posted image

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Sreda, 21.01.
Gigi - UZ
mismis - odvzem krvi

Četrtek, 22.01.
Vitaebella - punkcija

Petek, 23.01.
zup2 - UZ

Nedelja, 25.01.
T1979 - 1.UZ
Pikovit - ET
Spelka12 - 1.UZ

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ
tassi - 2.UZ

Torek, 27.01.
Fargi - 1.UZ
Kajsica - sestra Milica

Četrtek, 29.01.
BEBIII - posvet za 1.ICSI

Petek, 30.01.
miska73 - UZ

user posted image   

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Sreda, 21.01.
Shuka - posvetovalnica

Petek, 23.01.
Hedviga - pregled (dr. Cerar + seksi) 

Sreda, 28.01.
Lučka 25 - posvetovalnica
Kicsi - UZ (pri Cerarju)
Mlinčkovi - pregled

Četrtek, 29.01.
Dakec - pregled

Petek, 30.01.
Stijan - morfologija
Goldy - morfologija

user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Ponedeljek, 02.02.
Blanči - NS
Obayifo - pregled

Torek, 03.02.
ledenka - pregled
Se* - NS
Bumo - NS

Četrtek, 05.02.
Kisci - morfologija

Petek, 06.02.
Reby - pregled

Ponedeljek, 09.02.
Reby - NS

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled
Bumo - pregled

Četrtek, 12.02.
mojsonček - pregled

Petek, 13.02.
Se* - pregled

Ponedeljek, 16.02.
Obayifo - NS

Sreda, 25.02.
Kruce Fiks - NS

user posted image

user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

Sreda, 28.01.
Womanpolice

Četrtek, 29.01.
Zvezdica

user posted image
user posted image TA MESEC BODO CARTALE user posted image
user posted image

Zvezdica (24.01.09)
Sonček33 (27.01.09)

user posted image

OBJEMČKI
user posted image 11122337.., Zarja, Kajatina, bbpikicauser posted image

user posted image
  user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ,29.1-posvet, dr. Pintar)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Špelka12 (3. IVF, PO, dr. Reš)
  • Loremi (2. IVF)
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ, dr. Požlep, posvet 23.1.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 02.03.09)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)   

• sayuri user posted image user posted image Lovro&Zara , pf user posted image , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish user posted image Jaka , Anime user posted image user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček user posted image user posted image Tristan&Ema , Konina user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abra user posted image , Pinky36 user posted image Sabina,  

user posted image  
    user posted image : Zvezdica, Sonček33, Ledenka,
    user posted image : dakec, Jadrnica, Sabsa  
    user posted image user posted image : Nokes user posted image user posted image , Hedviga user posted image user posted image , Kicsi  user posted image user posted image , Mlinčkovi user posted image user posted image
    user posted image : Julija30, Orto2, Shuka, Linda25 , Rožica29, Sonček85, Dobrovoljčica, mojsonček, martin6, Mandreja, Goldy, Jazzz27, Kalina, anci banci, Lučka2, Sulfinija, Reby, Bumo, Obayifo, Krucefiks, Serendipity
    user posted image : LaraLight, Stijan, Blanč, Shadow    

Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image ,  Zarja user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image      

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  JANUAR user posted image  

user posted image   Oktavija (N)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo.

ŽURKA

Prijatelji in prijateljice dobre kapljice, user posted image ker smo že krepko zakorakali v leto 2009 in naše špikanje, trepetanje, čakanje in navijanje,
    je čas, čas da se zberemo, da si pademo objem user posted image (ali pa dva)user posted image , si povemo najnovejše novičke,...user posted image

Torej kraj zločina je znan, to je naš priljubljeni Kongo, za katerega se mi zdi, da ni več potrebno objavljati zemljevid, pa še vedno imajo mrzlega Heinekena zame, kar je mimogrede zelo, zelo pomembno. Dan in zločina in čas sta pa tole:  petek, dne 23.01., od 19.ure dalje. Tako sedaj veste več kot en teden prej, zato prestavite vse svoje zdajšnje plane, kajti naslednji petek se vidimo.
    user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2253
    20.1.2009 19:04:47   
    hedviga
    ma tale moja nova 'blekica je čist mim, pa tolk dobra je zgledala... Ampak tkole je, če maš velik trebuh nimaš kej oblečt..
    Aja, btw ste najbrž opazile, da mam stare moževe gate oblečene...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2254
    20.1.2009 19:05:42   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

ma tale moja nova 'blekica je čist mim, pa tolk dobra je zgledala... Ampak tkole je, če maš velik trebuh nimaš kej oblečt..
    Aja, btw ste najbrž opazile, da mam stare moževe gate oblečene...user posted image user posted image user posted image

seveda smo, ampak take stvari pa res niso za na forum, kaj pa veš kdo to vse bere user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
    Neposredna povezava do sporočila: 2255
    20.1.2009 19:19:39   
    mismis
    ok, vam pa še jaz naštimam malo fotostimulacije, vsaka naj vzame tistega, ki ji najbolj sede...

user posted image

user posted image

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2256
    20.1.2009 19:24:08   
    mismis
    pa gremo drugi krog...

user posted image

lepa dekleta ljubijo barabe

user posted image

a uganete za koga je ta

user posted image

pa za našo dvojno mamico

zdaj pa grem, mogoče pridem pa še kasneje nazaj...

< Sporočilo je popravil mismis -- 20.1.2009 19:25:44 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2257
    20.1.2009 19:36:07   
    tassi1
    babe žabe, hvala vsem za navijanje, se je splačalo, jutr zjutri si pa dam sama eno špikico v bajsija( hvala bogecu za mal špehca user posted image user posted image user posted image )- držte pesti, da mi rata user posted image user posted image

Gigi1- hotla sem te sam vprašat: jemljem tifol, pa fidiprotect, pa matični mleček in eno tabletko mace do punkcije: a je to  v redu al  je preveč? user posted image user posted image
    Prosim, ti si pravi ekspert za te stvari user posted image  

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2258
    20.1.2009 19:38:57   
    dajamaja
    Hedi, lubika, tvojga bušija sem vidla ... ampak tebe je pa res sam buši, pa še ta droben proti mojemu, ko sem le enega nosila. A ti lahko mal moje vsebnosti pošljem? Si me spomnila na mojo eno od nesojenih tašč user posted image , ki je moje poskuse hujašnja pospremla z "Iz krokodila tak ne moreš kuščarja naredit". user posted image user posted image  Pa kontra tud zgleda ne, si morala deco zazipatuser posted image . Sam da ste vsi triej zdravi, ostalo bo že. Še mal, še mal, se mi ne zdi dolgo kar smo tvoj + proslavljali ....

Kajsi, srce sem šla par strani nazaj, da te najdem za ZS ... pa ni ni. Se preveč pridno piflaš user posted image  A prideš kej k nam v mesto, da se vidimo!?

Mišmiš je pa v akciji user posted image user posted image  go bejba!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2259
    20.1.2009 19:52:14   
    gigi1
    IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

babe žabe, hvala vsem za navijanje, se je splačalo, jutr zjutri si pa dam sama eno špikico v bajsija( hvala bogecu za mal špehca user posted image user posted image user posted image )- držte pesti, da mi rata user posted image user posted image

Gigi1- hotla sem te sam vprašat: jemljem tifol, pa fidiprotect, pa matični mleček in eno tabletko mace do punkcije: a je to  v redu al  je preveč? user posted image user posted image
    Prosim, ti si pravi ekspert za te stvari user posted image  

Tassi tifol, fidiprotekt in matični mleček je OK. 
    A Maco maš čisto al kakšno mešanico? Vsebnost mace me zanima? 500mg? Pri Maci je tko, da se moraš sama odločit, če jo boš še jemala. Načeloma lahko do punkcije. No, jaz sem jo nehala jemati ob M, ker obstaja možnost, da se malo skrega z stimulacijo. Pri majhni dozi sicer ne verjamem, da bi do tega prišlo.
    Po punkciji nadaljuj s tifolom, ostalo pa vse opusti.

Držim pestke za nežno špikico user posted image

Mišmiška jaz bi kar prve 2 iz obeh rund user posted image . Sem nenasitna user posted image  user posted image  user posted image

Dajči prav škoda, da se ne vidimo v 5ek. Upam, da kmalu pade kakšna čveka user posted image

Hedika meni se zdi pa buši ogromen user posted image . Oblekca je pa res hecna, no ti si itak znana po hecnih user posted image  user posted image  user posted image . Men je bila najbolj všeč kung fu čarovnica user posted image . A je še vedno ne najdeš?

Lučka upam, da ne boš imela kakšnih težav z zatekanjem...če pa pa res toplo priporočam BT. Kako slabosti? Si kaj boljša?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 20.1.2009 19:58:28 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu tassi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2260
    20.1.2009 20:03:47   
    tassi1
    gigi1- maco imam ono od forever, mi jo je gretka prinesla, pa bi do punkcije pila eno tabletko, ker jo mora moj lubi pit, (1 na dan) pa še fidiprotekt mu dam zraven zjutraj za zajtrk!! ( mamo slabe plavalčke user posted image user posted image )
    A bo to v redu?

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2261
    20.1.2009 20:07:41   
    n74
    vitabella, Reš nikoli ne govori kar ni res, tud pokritizira večkrat. Če ti je rekel, da si dobro odreagirala, potem si. Pa brez črnih misli, da so folikli prazni. Jaz sem ga tud vprašala, kaj vzeti pred punkcijo in je rekel da nič. Pol sem pa rekla, da ženske ponavadi vzamejo kakšen ketonal, pa je rekel, nič čveke poslušat, to ni nič bolj boleče kot injekcija. Pa sem vseeno vzela ketonal pol ure pred posegomuser posted image
    BB, saj ti ne bo treba v Prago, saj si rekla, da imaš še en postopek brezplačen. Pa probaj vmes še s kakšno bioenergijo, saj veš kaj je zadnjič Kicsi pisala
    zarja, tega je tud mene najbolj strah, downovega sindroma mislim. Mi ni bilo nikoli jasno, kako je to mogoče, če daš toliko preiskav v nosečnosti skozi, da te lahko ob porodu preseneti taka novica.
    pikovit, noro super za 17 celic user posted image
    hedvika, u kaka bajsa user posted image . Ne sej se hecam, sam fouš sem ti.

(odgovor članu Vitaebella)
    Neposredna povezava do sporočila: 2262
    20.1.2009 20:13:40   
    MBT1979
    IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

T1979 in MTB1979, lepo pozdrav.

Lučka 25, vračam pozdravčkeuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 2263
    20.1.2009 20:17:44   
    MBT1979
    mišmiš, dobro opravi jutri in upam, da ne bo polna soba ženskuser posted image

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 2264
    20.1.2009 20:30:18   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

hvala, ampak soba polna žensk mene ne skrbi, mene bolj skrbi soba polna moških, ker lahko pride do dileme z moje strani user posted image user posted image user posted image

A ste se potem dobile danes z T1979? Je padla kavica in en čisto majčkena doza opravljanja user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 2265
    20.1.2009 20:32:24   
    lara light
    IZVIRNO SPOROČILO: netka34

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Netkicauser posted image , si tle!!!user posted image  Veš berem nazaj in potem počasi naprej...pa prijadram do tebeuser posted image ...ja, malo spremembe, sicer pa saj me poznaš, to je le virtualno, jaz ostajam ista, le pridno vzhajam

Oh, sej  vem....ti si ista!! zlata, sonček v dežju!!K boš pa mela tak veeeelik lep buši kukr Hedi, pol boš pa lahko jamrala!!!user posted image user posted image user posted image (sej ne da jamraš, ampak si prow lepa hmalimami!!)
    Si te pa predstavljam po porodu lih tako ku na slikci!!user posted image user posted image

Srčicauser posted image user posted image user posted image ti me vedno znaš pocrtatuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu netka34)
    Neposredna povezava do sporočila: 2266
    20.1.2009 20:32:29   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mišmiška jaz bi kar prve 2 iz obeh rund user posted image . Sem nenasitna user posted image  user posted image  user posted image

in potem pravijo, da sem jaz najbolj horny na teh straneh foruma???

Žižek, ti pacek ti, ti, ti user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2267
    20.1.2009 20:33:45   
    KIWI
    Čer, punce

Malo sem pozna s poročilom, sem se mogla najprej malo skup vzet. Sem bila jezna danes kot user posted image  , namreč vrgli so me v dolg postopek user posted image user posted image user posted image , tak da je punkcija predvidena šele okrog 15.4. Septembra pa mi je bilo rečeno, da spet čez štiri mesece! Zato sem tudi potihem pričakovala da bo kratki postopek. Ma naj gre vse nekam....

TASSI1, ker me je včeraj zmanjkalo pred TV, sem žal komaj zdaj videla, da si včeraj napisala kdaj boš v MB! Škoda, sem bila tam od 10.30, pa vse do 12h nekje, no, sva bila.

PIKOVIT user posted image user posted image user posted image user posted image

Vitabella, nič dvomit, vse bo tak kot mora biti!

Babike, lep večer vsem še naprej!

(odgovor članu tassi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2268
    20.1.2009 20:33:48   
    lara light
    Punce, kako bo naša mlinčka sprejela športno novico dneva?user posted image user posted image  

Coelho

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 2269
    20.1.2009 20:34:10   
    MBT1979

Evo, še moje poročilo: Prvo sem povedala za mojo nesrečno štorijo v celjski bolnici- so mi rekli, Ok!- gremo dalje user posted image user posted image user posted image , pol sem pa imela UZ in Dr. Gavričeva je bila zadovoljna z mano- endometrij 4, poliklov :0 user posted image user posted image . pol sem se pa načakala pri sestri Mariji, sm pa dobila prvo špikico gonala in to 4 ampule prve tri dni user posted image , pol pa po tri ampule. Naslednji    2 Uz 26.1.09 ob 13.00!!
    Ker sem v krtatkem postopku, pričakujem, da bom imela punkcijo že naslednji teden!

PIkovitka- res si prava kokoška!!naj bodo celice polne in naj te pričaka v nedeljo kup otročkovuser posted image user posted image
    GIgi1- a te lahko nekaj vprašam?
    lep pozdrav, imejte se lepo
    .

Bravouser posted image user posted image user posted image , kar tako naprej!!!

(odgovor članu tassi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2270
    20.1.2009 20:36:00   
    gigi1

gigi1- maco imam ono od forever, mi jo je gretka prinesla, pa bi do punkcije pila eno tabletko, ker jo mora moj lubi pit, (1 na dan) pa še fidiprotekt mu dam zraven zjutraj za zajtrk!! ( mamo slabe plavalčke user posted image user posted image )
    A bo to v redu?

To je v 1 tableti 250mg mace. Mislim, da ni problema. Tvoj naj pa 2 popije kar skupaj zjutraj. Ne bo nič narobe.

(odgovor članu tassi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2271
    20.1.2009 20:36:36   
    MBT1979
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

hvala, ampak soba polna žensk mene ne skrbi, mene bolj skrbi soba polna moških, ker lahko pride do dileme z moje strani user posted image user posted image user posted image

A ste se potem dobile danes z T1979? Je padla kavica in en čisto majčkena doza opravljanja user posted image

user posted image user posted image user posted image
    ja sva se dobili. Ona mi je naročila tablete DHEA in 7-KETO tako da je bila primoredaja v Zvezdi ob torticah in beli kaviuser posted image
    zraven sem jo pa še prepričala za petek, tako da prideva in se že full veselim našega snidenja.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2272
    20.1.2009 20:37:49   
    lara light
    Kiwi, žal mi je, da ni tako kot si si zamislila...morda pa je tako za nekaj dobro. Najbolje, da se sprostiš in pripraviš na april, saj gre tko hitro, pa še topleje bo in bolj spodbudno vreme in splošno boljše počutje. Mislim nate, vse dobro!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu KIWI)
    Neposredna povezava do sporočila: 2273
    20.1.2009 20:37:58   
    gigi1
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

in potem pravijo, da sem jaz najbolj horny na teh straneh foruma???

Žižek, ti pacek ti, ti, ti user posted image user posted image user posted image

Ej, men folikli rastejo. Zdaj sem lahko mal horny user posted image  user posted image  user posted image . pa bolje stimulacija nego samomulacija user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2274
    20.1.2009 20:38:09   
    mismis
    Kiwi, kar pomiri se, vse je za nekaj dobro. In če tvoj zdravnik misli, da je dolgi postopek dober zate, potem mu moraš zaupati in verjeti, da je to, to. Pa tudi uspeh ne bo izostal.

Kar se tiče časa, je pa itak tako, da tako hitro beži, če pomisliš, da smo še včeraj praznovali novo leto, sedaj smo pa že na koncu januarja, tako da če pogledaš bo marec tik tak tukaj in boš šla v dolg postopek. Morda pa v njem pridelaš več celic.

Dobro je pa tudi, da imaš sedaj čas, da se pripraviš na postopek, seveda če se kakorkoli pripravljaš, namreč dva meseca je čisto dovolj, da se nafilata z vitamini za  izboljšavo celic in ni vraga, da uspeh ne bo izostal.
    Veliko sreče user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 2275
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Spolnost med nosečnostjo
    pikpiki

Kolikokrat na mesec ste imele/imate spolne odnose med nosečnostjo?

0_x_ mesečno (29%)

1x mesečno (14%)

2x mesečno (17%)

Do 5x mesečno (17%)

Do 10_x_ mesečno (9%)

Več kot 10_x_ mesečno (14%)

Število vseh glasov: 90

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!