netka34
|
Drage moje... tudi jaz sem kukr ena cunja že par dni, pol pa še same večalmanj nelepe novičke, pa sm se kar mal skinla! BBpika, kukr je rekla LL, prav gotovo ni bil pravi čas, in ful mi je hudo zate!! Zarja, brbljica naša, novička od prijateljev je srcelomna! pol pa še nalimaš tak komad gor, d mi se še bl srce trže, pa še v grlu od siljenja na jok! Povem ti tako, da kdor ima otročka z DS, zna povedati, da toliko ljubezni in topline, kot ti lahko tak otrok vrača in še posebno daje, ti jo ne zna nihče! To so posebni sončki!! Boš vidla in nam povedala, ko jo boš spoznavala! Upam, da gre s tabo na boljše, da boš še naprej naša lepa, pridna, zapravljiva brbljica!! Gigi moja, ti si živa enciklopedija in zdravstveni vodnik!! Svaka čast!! Te misam! Pikovitka, ti pa nisi od muh!! Kura za jo dat v okvir! Vodilna, z zvoncem okol vratu...upam, d gremo za tabo!! Zej pa le glej, d se fajn pripraviš za it po otročke!! Upam, d jih bo nekaj počakalo za čez tam okol 24 mesecev!! Tassi, super si se to zmenla!! Naj hitro minejo dnevi do ET-ja!! Pa še lepo oblekco maš!! Zmagovalno!! LL, prav lepo si se preoblekla! Ja otroke pa možu v varstvo a ne?? Jaaaao!! Sonček, v teh dneh mislm ful nate, upam d si se pomirila glede poroda...to so posebni užitki!! Bi šla kar namesto tebe, če bi lahko! Miški moji, tko bi vaju rada s5 vidla v 5ek, ampak ne vem, če mi bo zneslo....Grem že popoldan v lj, pa ne vem, kam bi mojo fračo dala, d bi lah se pol kr z vami dobila...bi mi tko nucal.... Tudi vse ostale pupike, mislim in navijam za vas, nej vam rata, brez odloga na drugič!!