|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
20.1.2009 7:17:16   
Pija76
Punce, punce sam tipe preganjate!

Gigi in Mismis naj vama kafetzek dobr sede danes! Ti kako pa je z dimljenjem zdaj v porodnišnici, tam v lokalčku?

Gigi pa sem bila res že vesela za tebe user posted image . Sem se že skor nadejala da si me mal poslušala, ko sem bluzila okol tega oktobra user posted image . Joj jaz otrok naivni user posted image user posted image . Evo jaz sem nekak fajn, pravzaprav se vlečem user posted image . Ej ta mesec se mi pozna da te zanemarjam user posted image user posted image user posted image , ti ob priliki povem zakaj.

Vsem en lep pozdravček, grem kaj narest user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
20.1.2009 7:34:35   
Vitaebella
Dobro jutro,

evo, pravkar prihajam od Reša. Ste imele prav glede velikosti foliklov. Ne vem, kaj je moja G včeraj merila, ko je izmerila največjega 25mm. Reš mi je vodilnega izmeril 19,7mm, na levi strani bolj bogo, na desni jih je kar nekaj. Je rekel, da sem super odreagirala, samo jaz sem skeptična. Zanima me, če to vsaki govori v vzpodbudo ali sem res dobro reagirala, ker iskreno povedano, se meni zdi bolj malo 19,7 za vodilni folikl. KAJ MISLITE VE?? Je velikost obetavna?
V glavnem, v četrtek 22.1. imam punkcijo, danes ob 9ih pade stop injekcija.Sem ga še enkrat prosila, da mi nej svetuje, kaj naj pred punkcijo vzamem, pa je rekel da NIČuser posted image  ??!!

Srčno upam, da bo v četrtek kaj notri in da ne bodo prazni. Ne bi prenesla...

Lep dan

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
20.1.2009 7:59:16   
BarbiG
Pikovit a ti si tud od tam? Lepo, pol bo pa kakšna kavica lohk kdaj padla, a ne?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
20.1.2009 8:11:00   
T1979
Mismis, Tassi, Vitaebella, Kiwi, Naska, Pikovit

user posted image   

user posted image

Dobro opravite. Danes vas je pa kar nekaj. 

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
20.1.2009 8:13:52   
BarbiG
Pozdravljena bbpikica. Prepričana sem, da bosta z Rešem našla rešitev in na koncu ne bo potrebno v Prago. Drugače pa mislim nate in držin pesti, da se zadeva poštima, da boš na koncu tudi ti zagledala user posted image user posted image .

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
20.1.2009 8:18:32   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Večer, no pa dajmo najprej navijati potem se grem pa posvetiti vsaki posebaj...

Tassi in Vitaebella, želim vama, da jutri opravita na UZ super fantastično, da bodo vajini folikli lepo rastli in seveda, da bo jutri padla stopka za Vitaebello

user posted image user posted image

Kiwi - razgovor , tebi želim da se jutri dobro zmeniš na razgovoru

Naska - začetek špikanja, mirno roko in lep vbod brez modrice 

Pikovit - punkcija, tebi pa želim, da bi bili vsi tvoji folikli polni in da se vse tvoje celice lepo oplodijo, da jih bo še kaj za frižider

Si tako dobro zapisala, da se lahko samo podpišem in navijam s tabo.

Se kar podpišem pod to. Je že vse napisano. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
20.1.2009 8:22:00   
BarbiG
mišmiš ja moj možek je zdaj doma, tako da sva v bistvu že nadoknadila ločene noči in sva prišla že kar na čisto. He, he, he. Drugače je pa res tale vreme zmešan. Prej je blo -15 stopinj, zdaj je pa +5 stopinj. Da se ti v rit zmeša. Je pa res škoda, da bo glih kr pobral ves sneg. user posted image  Upam samo, da ga bo na smučiščih še kej ostal.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
20.1.2009 8:29:22   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: T1979

user posted image   

user posted image

Se pridružjem v navijanju za vse današnje akterke.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
20.1.2009 8:54:30   
MBT1979

user posted image   

user posted image

Imate tudi moj glas!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
20.1.2009 8:59:35   
žogica13
jutro
Gigi včeraj si se pa razjezila na veliko. ampak te jaz povsem podpiram. ko berem kaj vse punce jemljete me je kar strah. kot sem že napisala, v 1 postopku nisem nič jemala, v drugo pa vsega boga samo se količinsko in vsebinsko stvari niso podvojevale pa so bili rezultati katatrofa. sedaj spet ne jemljem nič, vsake kvatro folno kislino in dec it.

mismis, s Požlepovo sem že govorila takoj po neuspešnem ET in je rekla, da mi terapije ne bo spreminjala ?!? moram se jaz to v petek bolj pogovort. Gre mož zraven. se mi zdi, da se takrat drugače obnašajo. Prosila bi jo, da mi naredi UZ in da še enkrat pregledat kri za hormone, ker se mi čudno zdi, da ne morem shujšati, pa toliko pazim kaj jem in se ful več gibam.

wp kdaj si imela zadnji postopek? si že tri user posted image  dala čez? jaz bi zdaj za nekaj časa prekinila, da se mi ciklusi uredijo. čeprav še zmeraj mislim, al da so mi folikli počili,ali pa me je mlada praktikantka takrat preslabo ocenila, da so folikli že dost veliki za stopko. sploh ko berem Vitaebello.

bomo videli. imejte se. gremo delat.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
20.1.2009 8:59:59   
T1979
Ojla MBT1979, kako si, za danes pol drži, a ne?

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
20.1.2009 9:00:50   
T1979
Imam tabletke s sabo, sem si zjutraj skoz govorila ne smeš pozabit, ne smeš pozabit,.... user posted image  user posted image  

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
20.1.2009 9:08:52   
lučka 25
Dobro jutro. user posted image

Vidim, da se je prva akterka Vitabella že javila. nič bat, če ata Reš reče, da je dobro, potem to tudi velja. er drugače on pove po resnici in reče tudi, to je pa bolj bogo, ali pa da bo bolj težko,... Tako, da bodi kar vesela. Glede vodilnega folikla pa tako, ata reče za stopko, ko so vodilni folikli veliki okoli 19, 20 na GK pa ko so kar veliko večji. Ima pač posebno taktiko. Tako, da se nič sekirat, obremenjevat. Za protibolečinsko, sem pa jaz eno uro pred punkcijo vzela en ketonal, pravijo pa, da tudi kak apaurin pomaga za pomiritev. Po punkciji sem jaz potem na poti domov pila vodo in pojedla eno čokoladico, baje tudi koristi. So mi doma dali take napotke, pa so mi koristili. V četrtek pa dobro  opravi na punkciji.

Kot vidi, je bila včeraj prav zanimiva stimulacija. Lepo, lepo. Za oči spočit.user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
20.1.2009 9:10:43   
Shuka
Jutro user posted image

Dons pa močno navijam za naše akterke v postopkih

Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ
Naska - začetek špikanja
mismis - preverjanje hormonov
Kiwi - razgovor

Vitaebella - UZ
Pikovit - punkcija

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
20.1.2009 9:15:44   
lučka 25
Shuka, dobro jutro. Kakšen je kaj danes dan. Vem, da deževen in zaspan. Ampak kako je pri tebi. A ja pa še to, imaš ZS.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
20.1.2009 9:19:09   
lara light
Dobro jutro!
Vreme kislo in turobno, a se ne damo; kje so naša sonca, da nam malo posvetijo?
Shuki, si sposodim ljubko navijačico in navijam, da nas obsijete in razveselite z lepimi poročiliuser posted image user posted image user posted image

Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ
Naska - začetek špikanja
Kiwi - razgovor

Vitaebella - UZ
Pikovit - punkcija

user posted image  

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
20.1.2009 9:26:55   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Dobro jutro,

evo, pravkar prihajam od Reša. Ste imele prav glede velikosti foliklov. Ne vem, kaj je moja G včeraj merila, ko je izmerila največjega 25mm. Reš mi je vodilnega izmeril 19,7mm, na levi strani bolj bogo, na desni jih je kar nekaj. Je rekel, da sem super odreagirala, samo jaz sem skeptična. Zanima me, če to vsaki govori v vzpodbudo ali sem res dobro reagirala, ker iskreno povedano, se meni zdi bolj malo 19,7 za vodilni folikl. KAJ MISLITE VE?? Je velikost obetavna?
V glavnem, v četrtek 22.1. imam punkcijo, danes ob 9ih pade stop injekcija.Sem ga še enkrat prosila, da mi nej svetuje, kaj naj pred punkcijo vzamem, pa je rekel da NIČuser posted image  ??!!

Srčno upam, da bo v četrtek kaj notri in da ne bodo prazni. Ne bi prenesla...

Lep dan

Vita, dan!user posted image Nikar s takimi mislimi...karkoli bo, bo del tvoje poti, dobro ali slabo in dovolj močna si, da boš vsak rezultat sprejela.
Reš nikoli ne reče, da je bolje kot je. To smo se že navadile. Če ti je rekel, da si dobro odreagirala, je to zelo dobro. Meni je npr. rekel, da se strašno slaba. Pa sem mu bila kar pri srcu, vsaj meni se je zdelouser posted image .
Reš se ne bi odločil z punkcijo, če folikli ne be bili primerni, verjemi, da ima dela dovolj, da ne bi kar nekaj naročal, če ne vidi možnega poz. rezultata. Vse je ok.
Samo veselo in optimistično, da se še malo povečajo in izboljšajo!
Glede punkcije pri Rešu je veliko bilo že napisanega, malo pobrskaj in boš našla št. variante. Npr. 2 nalgesina 275 sta že dovolj, da mine brez velikih težav, ali pa npr. klomifen, ketonal...odvisno koliko ti te tablete ponavadi primejo, ne skrbi, Reš je profi!user posted image Navijam za super pridelek, najboljši možni Et in seveda plus!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
20.1.2009 9:28:32   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kicsi - hvala za sporočilce, ravno sem si skuhala še lipov čaj, me pa vedno nasmejiš, ker narobe napišeš moj vzdevek, najprej sem mislila, da si se zatipkala, zdaj pa se ti vedno vrine r user posted image  

Joj,pa res user posted image .Se bom potrudila,da ne bom več user posted image .

Sploh ni panike user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
20.1.2009 9:29:38   
Reby

user posted image   

user posted image

Tut jaz se pridružujem navijanju!!!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
20.1.2009 9:35:22   
zarja1
Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ
Naska - začetek špikanja

Kiwi - razgovor

Vitaebella - UZ
Pikovit - punkcija

user posted image   

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
20.1.2009 9:42:49   
Dakec
Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ
Naska - začetek špikanja

Kiwi - razgovor

Vitaebella - UZ
Pikovit - punkcija

Punce držim pesti.user posted image

Pikovit, sem pa zelo vesela, da si se odločla za narkozo. Prideš tja, nč strahu, te uspavajo in hip hop te že zbudijo. Pa še celice ne doživljajo šoka. Sploh ne veš, da so ti nardil punkcijo. Zbudiš pa se ful polna energije, pa kosilo dobišuser posted image .
Je en mal večja možnost hiperstimulacije ampak saj veš, da en mal hiperce je dobrodošla za vgnezditev.

Mismis, kaj pravijo hormoni?

Sem srečna mamica

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
20.1.2009 9:43:17   
Reby
Vita, kot sem ti že povedala, to je super rezultat, tudi pri meni je bilo podobno. Držim pesti in te bom po riti, če boš še take pisala, jasno! user posted image

Aja, pa še to:
naslednjič, ko se vidiva, boš že nosečka! user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 20.1.2009 9:48:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 2097
20.1.2009 9:43:46   
zarja1
Vitaebella super rezultatuser posted image . Pa ne se več obremenjevat boš ja znorela.user posted image

Pikovitka ti si verjetno zdaj glih na mizi...držim pesti babika!!!!!!

Gigi zlata se čist strinjam s tabo. Babe jaz sem samo pila pivo, velike količineuser posted image , pa je blo kr fajno število celic.

Shuki moj kako si? Lubčka pajkcu mojemu.

Larči lubek a nisi ti na bolniški?

WP navijam za nov postopek!!!!!!!

Mismis v Mb pa ne preverjajo preko krvi, ampak z UZ. Mi gremo preko krvi preverit progesteron avgusta, septembra pa z UZ po zamrznejnčke. Upam, da me tokrat O ne o zajebala kot lani. A boste oba pingvinčka vstavli?

Pija helov....

Mojsonček lav ju.

Zvezdica vaju čaka 29/1. Sonček 33 na mb-ju pa rada siješ. Je tolk lepo jutro.

Abra ime me zanima, jaz sem tolk radovedna baba....

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2098
20.1.2009 9:43:56   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Shuka, dobro jutro. Kakšen je kaj danes dan. Vem, da deževen in zaspan. Ampak kako je pri tebi. A ja pa še to, imaš ZS.user posted image
Danes je res da turoben dan, da me prsti pečejo, ampak moram pa priznat pupe, da je bilo danes spanje veliko boljše kot cela prejšnja dva tedna, sej so mi se roke mrtvičle ampak veliko manj kot prej, tko da sem prepričana, da so pomagale vaše prijazne in prisrčne želje. Hvala vam.user posted image

grem čekirat ZSuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
20.1.2009 9:46:40   
zarja1
Tassi vidm te, kaj si zrihtala?

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ime za punčko
Brenčačka

Katero ime izmed spodaj naštetih vam je najbolj všeč?

Nina (23%)

Gaja (21%)

Neli (17%)

Maja (14%)

Pia (26%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!