|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
20.1.2009 15:53:34   
cukica
Mismis mi čakamo user posted image  pol pa pokličem,pa moj mora jit dat še kri sam ne vem kdaj ker ga ni nič doma.
Službeno je odsoten tok da bom videla kdaj bo šel lahko dat drgač pa še mal počakat,...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
20.1.2009 15:56:58   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Mismis mi čakamo user posted image  pol pa pokličem,pa moj mora jit dat še kri sam ne vem kdaj ker ga ni nič doma.
Službeno je odsoten tok da bom videla kdaj bo šel lahko dat drgač pa še mal počakat,...

če gresta samo na prenos zamrznjenčkov, ni tako nujno da tvoj da kri, namreč v postopku z zamrznjenčki gledajo samo tebe, ne pa tudi tvojega partnerja. On je svoje že opravil.

To vem pa zato, ker moj tudi še ni dal krvi, ravno tako je veliko na službeni poti, in so mi rekli, da jo mora dati do naslednjega postopka, če bo seveda sploh treba iti v postopek.

Če se ne motim, mora tvoja user posted image  priti naslednji teden, kaj ne

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
20.1.2009 16:06:59   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Pred drugim postopkom sem bila na BT. Shujšala sem, voda je šla po 4ih mesecih končno iz mene...No zdej pa nisem še šla in sem k en buhtelj

Ti pa ne moreš bit k en buteljuser posted image

O ja seveda sem user posted image . A je bilo tole brez H načrtno? user posted image  user posted image  user posted image

Podganca saj veš...mene je najlažje stimulirat. Mi je kar nekaj tipčkov všeč user posted image . Vsaj dolgčas niuser posted image . Sr Milica je pa res fejst. Jaz se je tudi spomnim iz S1. Prav nežna in razumevajoča je. Malo se še lovi tukaj, pa se bo že ujela user posted image

Žogica sem ti pozabila prej napisati. Sem spraševala dr.V za hatching pa je rekel, da ga na GK ne delajo. Imajo božjastno drag laser, ki ga ne uporabljajo, ker baje ni bilo zadovoljivih rezultatov user posted image

Miška mislim, da sem med zadnjimi imela čast biti na vpisu pri sr Blanki. Do mene je bila tudi vedno OK, razen tega, da se mi je  v FSH vsakič utaknila user posted image . Mislim, da je šla v pokoj 31.12. Zelo je bila prijazna in še roko mi je dala in zaželela srečo.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
20.1.2009 16:24:20   
Pija76
Ojla pupe in fant,

Mismis jodlarji enaki - zategnejeni v nezavest in čist asocialni user posted image . brez vezni do konca! Pir pa drag ko hudič, 7,20 € za dva user posted image , mater bi jih pr nas spila za ta dnarček.

Lučka hello, kdaj vidimo trebušček?

Sonček se je pa v barve spustila user posted image , dokler je neslo user posted image . Nič ne kuham čez teden, sem mojemu možekui kuhno za čez teden prepustila, tko da je on šef, jaz itak sam še jem, se umivam in spim doma.....

Zarja hello tudi tebi. Upam, da se ta tvoja agonija neha!

Pikovit user posted image  user posted image  kura za Jato si!

Vsem en lep pozdravček, pe kaj nardim, pol pa zaključim, mater sem še user posted image  fasala od hudega in to 3 dni prekmal user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
20.1.2009 16:25:09   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pred drugim postopkom sem bila na BT. Shujšala sem, voda je šla po 4ih mesecih končno iz mene...No zdej pa nisem še šla in sem k en buhtelj

Ti pa ne moreš bit k en buteljuser posted image

Kot buhtelj pa sploh NE!!!!!!!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
20.1.2009 16:33:23   
Dakec
Mismis, a pol nč niso hormončkov gledal? Me smo se pa že čist vnele. user posted image  Bo pa bol tolk večje veselje ko boš pikico ali pikici dobla v varstvo.

Pikovit, kje hodiš? A so te kr v MB obdržal? Pikovit ti povem štorijo?
Jst sem imela punkcijo na torek, ti tudi. Jst sem šla pod narkozo, ti tudi. Pridelala 16 celic, ti si jih pridelala 17. Pridna kurica. ET sem imela na nedeljo, ti tudi. To so mašni otroc, tak da se lepo zrihtaj in glej, da se boš mašno vedla.user posted image
Jst sem sedaj srečna nosečka in ti boš tudi. Kaj praviš na najine podobnosti?user posted image

Ja položnice so plačane, frizurca stoji, zdej sem mal pomalcala pa bi še kr neki jedlauser posted image .

Sem srečna mamica

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
20.1.2009 16:54:44   
cukica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Če se ne motim, mora tvoja user posted image  priti naslednji teden, kaj ne

Moja naj bi prišla v petek al pa čez vikend če me ne bo slučajen mal zezala,...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
20.1.2009 17:09:37   
tassi1
Evo, še moje poročilo: Prvo sem povedala za mojo nesrečno štorijo v celjski bolnici- so mi rekli, Ok!- gremo dalje user posted image user posted image user posted image , pol sem pa imela UZ in Dr. Gavričeva je bila zadovoljna z mano- endometrij 4, poliklov :0 user posted image user posted image . pol sem se pa načakala pri sestri Mariji, sm pa dobila prvo špikico gonala in to 4 ampule prve tri dni user posted image , pol pa po tri ampule. Naslednji    2 Uz 26.1.09 ob 13.00!!
Ker sem v krtatkem postopku, pričakujem, da bom imela punkcijo že naslednji teden!

PIkovitka- res si prava kokoška!!naj bodo celice polne in naj te pričaka v nedeljo kup otročkovuser posted image user posted image
GIgi1- a te lahko nekaj vprašam?
lep pozdrav, imejte se lepo
.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
20.1.2009 17:10:59   
miska73
Tassi user posted image dobr si zrihtala. Pridna. Uspešno špikanje ti želim.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
20.1.2009 17:12:48   
miska73
Žiži jst ti bom kr zdle pripola stimulacijo, ker zvečer ne vem kdaj bom prišla do compa...
Ni sicer inovativna, ampak ziher pali...

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
20.1.2009 17:22:20   
zarja1
Tassi super!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
20.1.2009 17:25:54   
bbpikica
Bemtiš, tolk napisala, za vsako nekaj pol pa erroruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomtkole mal po spominu probala še enkratuser posted image

Z mano je mal bolš saj ne da sem slučajno obupala sem pa še mal sesuta, kar se Prage tiče je to res izhod v sili ker je to ogromno evrekov men pa ni čist jasno kako jih bomo nabraluser posted image , pa še čist nevmesne težave zarad stimulacije so se pojavle tko da sem na ležanju do konca tedna in spet nabutasti dietiuser posted image .

Mismis si šla pa sam mal dr.D pošpegat ga boš  večkrat vidlauser posted image , da nisi slučajno s sestro v dogovoruuser posted image

Pikovitka bravo super kokoška si sam tako naprej pa boš kmalu supe mamica

Gigi boš vidla jutri boš zagledala najlepše folikleuser posted image

Vsem ostalim še enkrat hvala za podporoin vzpodbudne besede, z vami je še taka katastrofa lažja

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
20.1.2009 17:36:38   
cukica
 Tassi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
20.1.2009 17:52:45   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Čestitke naši zvezdici za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
To čvekica user posted image

U pa resuser posted image Šele zdaj vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo vidiš ... vse prihaja ta mesec ... dete ... 5 zvezdic ...

čestitam

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
20.1.2009 17:59:31   
Grethy
Pikovitka 

bravooooooooo

user posted image

user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
20.1.2009 18:08:02   
netka34
Drage moje...

tudi jaz sem kukr ena cunja že par dni, pol pa še same večalmanj nelepe novičke, pa sm se kar mal skinla!

BBpika, kukr je rekla LL, prav gotovo ni bil pravi čas, in ful mi je hudo zate!!user posted image user posted image

Zarja, brbljica naša, novička od prijateljev je srcelomna! pol pa še nalimaš tak komad gor, d mi se še bl srce trže, pa še v grlu od siljenja na jok! Povem ti tako, da kdor ima otročka z DS, zna povedati, da toliko ljubezni in topline, kot ti lahko tak otrok vrača in še posebno daje, ti jo ne zna nihče! To so posebni sončki!! Boš vidla in nam povedala, ko jo boš spoznavala!
Upam, da gre s tabo na boljše, da boš še naprej naša lepa, pridna, zapravljiva brbljica!!user posted image user posted image

Gigi moja, ti si živa enciklopedija in zdravstveni vodnik!! Svaka čast!! Te misam!user posted image user posted image

Pikovitka, ti pa nisi od muh!! Kura za jo dat v okvir! Vodilna, z zvoncem okol vratu...upam, d gremo za tabo!! Zej pa le glej, d se fajn pripraviš za it po otročke!! Upam, d jih bo nekaj počakalo za čez tam okol 24 mesecev!!user posted image user posted image

Tassi, super si se to zmenla!! Naj hitro minejo dnevi do ET-ja!! Pa še lepo oblekco maš!! Zmagovalno!!user posted image user posted image

LL, prav lepo si se preoblekla! Ja otroke pa možu v varstvo a ne?? Jaaaao!!user posted image user posted image user posted image

Sonček, v teh dneh mislm ful nate, upam d si se pomirila glede poroda...to so posebni užitki!!user posted image user posted image Bi šla kar namesto tebe, če bi lahko!user posted image

Miški moji, tko bi vaju rada s5 vidla v 5ek, ampak ne vem, če mi bo zneslo....Grem že popoldan v lj, pa ne vem, kam bi mojo fračo dala, d bi lah se pol kr z vami dobila...bi mi tko nucal....

Tudi vse ostale pupike, mislim in navijam za vas, nej vam rata, brez odloga na drugič!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
20.1.2009 18:09:25   
netka34
Gretka, kuku!! A ti nis mojga sms-a dobila un dan??

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
20.1.2009 18:11:31   
gigi1
Tassi user posted image  user posted image  user posted image . Se mi je kar zdelo, da jih tisto nič ne moti. Zdej pa mirno rokco pri špikicah user posted image
Ti kar vprašaj. Če je kaj delikatnega pa raje na ZS user posted image

Podganca tale ritka pa vedno pali user posted image . Hvala user posted image

BB ti kar zaupaj Atu. Mislim, da ne bo treba v Prago. Je pa res...po takem šoku začnemo razmišljat o vseh možnih variantah. Drži se srce user posted image

Gretka dobro jutro user posted image . A mi boš tist ZS od včeraj napisala? user posted image

Netka tudi jaz tebe misam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
20.1.2009 18:15:39   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Pikovitka 

bravooooooooo

user posted image

user posted image

Se kr podpišem pod Gretkino perjad. Pikovitka naša, res si tole razturilauser posted image user posted image user posted image ... dvojčke čakamo, ne!?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
20.1.2009 18:25:33   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Larči  -  a si kej z netko govorila?

O, sonček, veš da se še nisva srečali... mislim, da ima gužvo, jo bom kej pocukala za rokavuser posted image . Kako se ti počutiš? Škratek počiva? Vse mirno?

Tassi, super opravljeno! Navijam!user posted image

Netkicauser posted image , si tle!!!user posted image  Veš berem nazaj in potem počasi naprej...pa prijadram do tebeuser posted image ...ja, malo spremembe, sicer pa saj me poznaš, to je le virtualno, jaz ostajam ista, le pridno vzhajam

Dajamajči, Grethy, Pija, Mismis, Reby-hvala, BBpikica, Zarči, Dakec, Miška, Cukica, Lučka, Kruce, Mlinčkovi, pozdravček!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
20.1.2009 18:29:18   
lučka 25
gigi, potem sem pa imela prav. Ja ta terapija je res dobra, sem slišala že z različnih koncev. Jaz vem, da če bodo na koncu nosečnosti kake težave z zatekanjem, bolečinami v križu ali pa za sprostitev, da bom šla na BT.

miška in zvezdica, jaz sem pred prvim postopkkom imela vsaj 1500 postov manj kot sedaj. Potem pa jih kar naklofaš, če hočeš slediti tempu IVF-jevk.user posted image

Pija, vidim da so jodlarji nezanimivi. user posted image  Za trebušček pa obljubim, da ga pokažem, samo slikat ga še moram. To pa je pri meni znanost. Če pa v petek prideš kaj v Kongo, ga pa lahko tam vidiš.user posted image

tassi, bravo. Zdaj pa mirno roko in neboleče špikanje. user posted image

bbpikica, upam da bo kmalu vse v redu, če moraš počivati pa kar lepo ubogaj. Zdaj še počasi zberi misli, občutke potem pa pozitivno naprej, tako kot ti to znaš.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
20.1.2009 18:32:45   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: netka34
Zarja, brbljica naša, novička od prijateljev je srcelomna! pol pa še nalimaš tak komad gor, d mi se še bl srce trže, pa še v grlu od siljenja na jok! Povem ti tako, da kdor ima otročka z DS, zna povedati, da toliko ljubezni in topline, kot ti lahko tak otrok vrača in še posebno daje, ti jo ne zna nihče! To so posebni sončki!! Boš vidla in nam povedala, ko jo boš spoznavala!
Upam, da gre s tabo na boljše, da boš še naprej naša lepa, pridna, zapravljiva brbljica!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
20.1.2009 18:33:07   
spelka12
aaaaaaaaaaaaa pa ne mi s tako fotostimulacijo. Sem čist zbolela in res ne morem napast mojega dragega. Samo pri takih slikah mu z veseljem podtaknem bacileuser posted image .

WP seveda se poznava. Jest te spremljam odkar si prišla k nam na IVF. Vem, da si vse ves čas zabavala pa žal mi je, da postopek ni uspel. Upam, da marca/aprila zagledaš željeni +.

Vidim, da se pogovarjate, kaj jemljete med postopkom. Jaz nikoli nisem jemala nič, edino po drugi punkciji en naklofen, ker je res bolelo in to je vse. Če bi pa ostajalo kaj, kar bi dokazano pripomoglo k izboljšanju česarkoli pri postopku, potem dam vase ali nase mčisto vse. Aja pozabila sem pa na vsakodnevno dozo piva med obema postopkomauser posted image . Ampak se bom tudi temu sedaj odpovedala zaradi prehlada.
vitaebella user posted image user posted image  za dober rezultat. Pa reško ne hvali kar tja v tri dni. Pri njemu si moraš pohvalo zaslužiti, tko da kar bodi ponosna na sebe in tvoje folikle.
Hedviha waaaaw kak trebuh . To pa bosta dva velikana user posted image user posted image
mišmiš pomojem ti prestavljajo zarad dr. D-ja. Te rad gleda, ko mu mižikašuser posted image user posted image
pikovitek 17 celic  user posted image  user posted image  dobra kokoš si. Zdej pa pridno ležat do et-ja
tassi super user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 20.1.2009 18:38:31 >

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
20.1.2009 18:42:57   
hedviga
Spelka, slika pomoje mal laže user posted image  user posted image  Meni se ne zdi tolk velik, tamaučka sta pa tudi mala palčka, malo premajhna za dvoje tedne...

Reby, mogoče pa res pridem v petek. Bomo vidli kakšno bo počutje. Če bom prišla, bo to res bolj na hitro...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
20.1.2009 18:45:43   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Netkicauser posted image , si tle!!!user posted image  Veš berem nazaj in potem počasi naprej...pa prijadram do tebeuser posted image ...ja, malo spremembe, sicer pa saj me poznaš, to je le virtualno, jaz ostajam ista, le pridno vzhajam

Oh, sej  vem....ti si ista!! zlata, sonček v dežju!!K boš pa mela tak veeeelik lep buši kukr Hedi, pol boš pa lahko jamrala!!!user posted image user posted image user posted image (sej ne da jamraš, ampak si prow lepa hmalimami!!)
Si te pa predstavljam po porodu lih tako ku na slikci!!user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Spontani splav
Michonne RR

Ali ste kdaj doživele spontani splav?

Da (48%)

Ne (52%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!