uršika***
|
Jupi!!!!!!!! Jaz sem doma. Hvalabogu, ker sem mislila, da bom znorela v tej brežiški porodnišnici. Pa to te kap rukne, predno vse zrihtaš- na koncu pa so rekli, da je vse v redu in da naj pridem spet čez 2 dni Alen je pa drugače velik korenjak od 3.900 do 4200 je težak. Ni mogla točno izmerit, ker je tudi veliko plodovnice. Migal je skoz, CGT je tko bobnel, da ga je dvakrat stišala- ampak samo zaradi miganja. Popadkov ni, zaprta sem še čist, tko da V četrtek pa spet tja če seveda ne bo kaj dogajalo vmes. Kathy ne jokaj, saj bo prišel tudi naš dan. Tko, kozorogi so zaključli, od zdaj naprej imamo vodnarje Kakšni ljudje so kaj to? Jaz ne poznam nobenega vodnarja OOooooo moja najljubša tema: Tašča je spet aktualna Ulla ampak je pa zoprno, ker pa nimaš nobene druge izbire, kot da tamalo spet pustiš pri njej. Ojej,... Jaz sem imela pa dans spet probleme s tastom- vozi rešilca in misli, da je zato frajer, ki lahko prosto šeta po porodnišnici in men teži!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skoz naju je spraševal kdaj bova šla v P, češ da bo on takrat tudi dol, pa da bo povedal kdo sem jaz, pa da bojo delal z mano kot s kraljico,.....blablabla. Itak da nismo povedala kdaj bomo šla, pa je reku naj ga pokličeva ko bova šla od doma- pa jade. In če ni model z rešilcem zaparkiral vhod v P že takrat ko smo midva prišla dol Na srečo ga ni bilo tam zunaj, sva hitro smuknila not, pa so me dal najprej na CTG, potem je pa moj slišal, da se je odpeljal z rešilcem. Hvalabogu jaz seveda vsa happy, CTG-ja konec in greva naprej k ginekologu in če ni prišel nazaj not, k je vidu najin avto na parkplatcu In se je dru čez cel hodnik v P naj ga počakamo, pa ga je ena sestra grdo pogledala in ustavla, potem je razlagu kdo je on, pa da bo dedek, pa kr neki,....ko ga itak noben ne šmirgla, sam on misl da je car vsepovsod kamorkoli pride Jaz sem ga samo pozdravla, pa rekla, da se nama mudi, pa sem mojga potegnla za samo, pa šibala dalje po hodniku. Mislim ej so nekateri ljudje nadležni. Vedno ko se vidmo mi teži, da me bo on pelu z rešilcem rodit pa kr neki no. Jaz pa sam zabrusim nazaj, da mam jaz svojga moža, ki bo šel z mano, pa da ne rabim pol Krškega s sabo v porodno sobo vlečt Kolk men ta človk pritisk dvigne No evo, zdaj se pa bolš počutim, ko sem vam tole povedala Limona pa bova šle spet v četrtek pogledat, če bo kaj Kathy kaj pa ti??? Tudi v četrtek????
|