|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
19.1.2009 20:47:05   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

sonček33 - te ravno vidim... Hvala za čestitke!!! user posted image

Čestitam pa tudi jaz tukaj vsem novopečenim mamicam... In tudi vsem, ki to še boste v naslednjih dneh... user posted image user posted image user posted image

Balonchy kako kaj??? Si pridna mamica???

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
19.1.2009 20:55:58   
uršika***
Ma nikjer ni nobene. V glavnem jaz se grem še mal pomuckat z mojim- akcije pa dans ne bo, da ne bom slučajno jutri kregana, kot je bila Ullauser posted image
Držite pesti za mene, da mi jutri uspe rodit in da ne bom še kakšen teden po porodnišnici s trebuhom strašila- ker dogaja mi še vedno nič.
Lepo se imejte, pridno čvekajte in papa od meneuser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
19.1.2009 21:01:00   
Anonimen
evo me, sej sm tuuser posted image nam nč komentirala za nazaj, k se mi ne ljubi, tko da če bi ktera rada kej, naj izrecno pove, da nau pol surlo držala da jo ignoriramuser posted image  user posted image

sm čist razfuk.ana še zdej, se mi kr roke tresejo in srce mi bo vn vrglo....pa je že ene 2 uri od neljibega dogodka, sam jst bom to mojo taščo....ma ne vem kaj bomuser posted image

smo pršli od zdravnika prej, pa sma mogla res nujno v trgovino it in sma Ulo pač pustila pri njej...se vse zmenmo, naj ji mlečn riž skuha za večerjo, povam kdaj, da ma mal driske in naj ji ne daje nič takega za jest, vse naštejem, vse ji povem...za eno usrano urouser posted image in pridema domov in prjavi da ji je ruski čaj skuhalauser posted image user posted image otroku je šla pravi čaj kuhat....zakaj? pitaj boga...sej sploh nč nisem mogla rečt, mislim da sem sam zinla ko tele...pa k se ne gre zdej glih za ta klinčev čaj, čprov mi ni jasno kak lohk to sploh kdo pomisli....pa ajd, tud alko dajejo otrokom, sam kar se mene tiče je to pač absolutni NE...ampak res zmeri more neko bedarijo po svoje narest....pol je pa užaljena da nč ne nardi prov.....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  MEN SE BO STRGALO ENKRT.... sm se prov zjokala prej, od same togoteuser posted image
in jutr mam pregled in nimam kej kt da jo pustim pr njej, ker je pač bolana in nimam kam z njo....user posted image user posted image user posted image

sm mogla vn dat...

Neposredna povezava do sporočila: 3228
19.1.2009 21:10:38   
_kathy_
Jancci, super, še malo, pa boš držala svojo štručko!!!user posted image user posted image
Deklice, kaj pa me?? Js tbi tudi že šla!!!user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

Neposredna povezava do sporočila: 3229
19.1.2009 21:13:16   
Zvezdica
domov in prjavi da ji je ruski čaj skuhala otroku je šla pravi čaj kuhat....zakaj? pitaj boga...sej sploh nč nisem mogla rečt, mislim da sem sam zinla ko tele...pa k se ne gre zdej glih za ta klinčev čaj, čprov mi ni jasno kak lohk to sploh kdo pomisli....pa ajd, tud alko dajejo otrokom, sam kar se mene tiče je to pač absolutni NE...ampak res zmeri more neko bedarijo po svoje narest....pol je pa užaljena da nč ne nardi prov.....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MEN SE BO STRGALO ENKRT.... sm se prov zjokala prej, od same togote
in jutr mam pregled in nimam kej kt da jo pustim pr njej, ker je pač bolana in nimam kam z njo....

Pa dobro, a imajo vse user posted image tašče problem s sluhom in razumevanjem?

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
19.1.2009 21:13:43   
Zvezdica
Jancci, dihamo s tabouser posted image user posted image user posted image

pa čimprej sporoč.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
19.1.2009 21:14:27   
Ploha
PAJO: in seveda če še katera druga rabi, moja št. 051 371 394

sem iz CTG, vse normalno,....edin kar je je sestra pozabila name, ko sem bila prikloplena na CTG, je rekla da bom 20 minut, nazaj je pa prišla čez malo več kot uro user posted image , je rekla da je bil en porod vmes, sej se mi je kar zdelo da slišim en otroški jok, pa sm si mislna da se mi blede, k si tolk zelo želim svojo štručko pri sebi imeti,...no u glavnm kolki so me začel blazno bolet ko sem tam negibno ležala, ker nism vedla če se loh kej premikam, no sej mal sm se,...pa nima veze ji ne mor zamert ker je bila prijazna user posted image

jancci: se pa kr iz P javlja, joj pol se bom pa jst tud lahko,...jupiii
dajmo jancci!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3232
19.1.2009 21:16:39   
crtka
Jancci držim pesti za čim manj boleč porod user posted image user posted image user posted image in da bi že danes cartala svojega user posted image !

Uršika tudi zate držim pesti user posted image user posted image user posted image , da bi čim prej spoznala svojega sinkota!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
19.1.2009 21:34:42   
Anonimen
a jancci se pa kr iz P javljauser posted image user posted image no, zdej že pošteno gara verjetnouser posted image

(odgovor članu crtka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3234
19.1.2009 21:39:21   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

domov in prjavi da ji je ruski čaj skuhala otroku je šla pravi čaj kuhat....zakaj? pitaj boga...sej sploh nč nisem mogla rečt, mislim da sem sam zinla ko tele...pa k se ne gre zdej glih za ta klinčev čaj, čprov mi ni jasno kak lohk to sploh kdo pomisli....pa ajd, tud alko dajejo otrokom, sam kar se mene tiče je to pač absolutni NE...ampak res zmeri more neko bedarijo po svoje narest....pol je pa užaljena da nč ne nardi prov.....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MEN SE BO STRGALO ENKRT.... sm se prov zjokala prej, od same togote
in jutr mam pregled in nimam kej kt da jo pustim pr njej, ker je pač bolana in nimam kam z njo....

ja to se tudi jaz vprašama user posted image , joj ulla ma tole je pa res za zjokat, ravno tega se bojim, ker če sm jst mama se bo delalo po moje al pa nič, joj kr groza me je,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
19.1.2009 21:44:48   
Anonimen
eh babe...sej ne vem kaj nej sploh rečemuser posted image k mi je že tolk glupo vse...pa je šov moj prej dol, pa ga sploh nism vprašala kaj je reku, pa je neki začel in sm ga kr skenslala da me enostavno boli penis...da sam naj se zmeni že enkrt da bo mir, k če ne bom sam spakirala otroke enkr pa šlauser posted image res tolk mam povn kufr....

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3236
19.1.2009 22:04:08   
VRTNICA84
zdaj pa že tudi jaz komaj čakam, da grem v rim. jutri imam ctg in upam, da bo moja pupa hotela sodelovati z sestrami na ctgju, ker ponavadi ni zainteresirana za njih.
Kaj naj naredim? Imam polno nekih izpuščajev po celem telesu, kot nekih malih mozoljčkev in me full srbijo?
Pa nevem od česa bi jih dobila. Srbi pa me ne samo takrat, ko se tuširam.
Ima katera kakšen dober recept?

Za vse, ki pa ste v porodnišnici pa držim pesti, da čim prej mine in dobite svoje user posted image  v roke.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
19.1.2009 22:06:49   
Anonimen
Imam polno nekih izpuščajev po celem telesu, kot nekih malih mozoljčkev in me full srbijo?

men so se tud spustili...po trebuhu in po stegnihuser posted image prov kt mozoljčkiuser posted image pojma nimam kaj je to...pa pr Uli isto, na koncu...pol je pa zginlo.

(odgovor članu VRTNICA84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3238
19.1.2009 22:20:01   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

eh babe...sej ne vem kaj nej sploh rečemuser posted image k mi je že tolk glupo vse...pa je šov moj prej dol, pa ga sploh nism vprašala kaj je reku, pa je neki začel in sm ga kr skenslala da me enostavno boli penis...da sam naj se zmeni že enkrt da bo mir, k če ne bom sam spakirala otroke enkr pa šlauser posted image res tolk mam povn kufr....

Ne govori, ker te štekam. Njegovi so bili v soboto pri nas, itak tolk na hitr, da je tamal ker ve kako hitro se odpravita taščo enostavno ignoriral. In potem je začela z izpadi kot so, ja a me ne maraš ?!?!?!??!?!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ok, te bom jast tud ignorirala, pa take, pa prov, bom pa užaljena, .... da ne naštevam. Aja pa moja T misli, da je ne vem kaka eminenca, pa živi v nekem sfejkanem svetu,.... Mislim, da greš 4 letniku s takimi nažigat, pa to je umsko zaostala kura, če mene vprašate. Samo nimam kaj, moj ji je rekel, ona se je še kar kujala, meni je šlo pa že na smeh, ker jo je tamal še extra ignoriral, ker on resno ne prenese vsiljivih ljudi. user posted image ženski vam povem.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 19.1.2009 22:21:10 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
19.1.2009 22:25:55   
_kathy_
Ojoj, kakšne težave imaste s taščo!! Jst mam pa na srečo zlato taščo, mi je kot druga mami, res, vse se lahko z njo pogovarjam, lahko se ji zaupam ...zlata je!user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
19.1.2009 22:27:44   
Anonimen
kathy počak da rodiš user posted image user posted image user posted image

hecam teuser posted image

zvezdica user posted image groza, res...

(odgovor članu _kathy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
19.1.2009 22:30:43   
Ploha

kathy počak da rodiš user posted image user posted image user posted image

hecam teuser posted image

zvezdica user posted image groza, res...

joj pa ja ne ulla, kaj mene še vse čaka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
19.1.2009 22:40:54   
Anonimen
ploha nimaš kej....od začetka meje postavtuser posted image pa boljš se na začetku zamerituser posted image pa pol met mir...midva sma ga kle usrala...sam kdo bi si mislu...sploh k je tko govorila oz. dala vedet, ko sem bla noseča, da na njo nimamo kej računat, da ma dost, da skoz neki, prej je mela svoje otroke, pol že vnuke, skoz jih je ona pazla, skoz neka obveza...zdej je pa ven in noče met nč s temuser posted image in sem si mislila hvalabogu...sam se je pa čist drgač obrnlouser posted image res ne zastopim....pa zdej, k ji res ni nič treba, k nima obveze,  k se sami pedenamo, k bi si lohk res eno tako fajn vez ustvarla z otroci, bla sam staramama in uživala takrat z Ulo, kadar jo pač ima....ne...ona se napravlja kt da je....ma sej ne vemuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3243
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 10:27:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3244
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 10:31:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3245
20.1.2009 10:49:20   
Ploha
niia: a ti pa že tako aktivna,...a te lahko nekaj prosim, za tvojo št. da bi ti sporočila ko rodim, ker pač sej pravm bom zadnja in nam mela keri sporočit, pa ker vidim da že mal seznamček limaš pa prisotna si dost, pa kr nate računam user posted image

ulla: ja kuj od začetka je treba red narest, sej u bistvu jih že zdej zelo na distanci držim, tako da upam da ne bo poj kšnih večjih pretresov,...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
20.1.2009 11:00:41   
Anonimen
ploha nauš zadnja, k bom jstuser posted image

niia fajn za dojenjeuser posted image

evo, jst grem na pregled zdej, pa čist sm slabe volje k morm tamalo pr tašči pustituser posted image kr želodc me boli...tolk me napsihira vse skp...

no, pridne bodte...

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3247
20.1.2009 11:02:10   
Ploha
ulla: se mi je zdel, da se bova midve za zadnje mesto borile,...aja pa srečno zdele pri tašči user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
20.1.2009 11:05:56   
mimi30
nč ne zamerim, k sploh ne vem za ka se gre

Ulla, ti itak ne spadaš v to kategorijo ljudi user posted image , ki jamrajo in slabo voljo okoli tresejo.

Nikjer nobene, ene zaposlene z dojenčki, druge pa tako čakajo, da še čvekat ne morjo user posted image user posted image .

Pajo, user posted image da se škratek čim prej pozdravi.

Sončni žarek, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Pri vas tudi pred bloki nič ne splužijo in posipajo? Pri nas je živa drsalnica...

Limona, jaz sem šla včeraj na en obisk in sem isto znorela, ker me je parkrat skor na hrbet obrnal, povsod sam živi led. Pri nas smo si pred bajto vsaj tam, ko se je začel delat led s soljo posipal, da lahk normalno hodiš. Sem pa jaz zadnjič, ko sem šla po malega v vrtec tud nerodno stopla in me je pol spodaj medenična kost bolela in mal trebuh pa je zdravnica rekla, da si nisem nič poškodovala, da je tam zdaj malo bolj gibljivo in sem si samo prestavila, tako da bo vse o.k.

Noah vse najboljše za 1.mesec!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Kako čas beži, pridno se cartaj, jej, spi in naj te razvajajo.

Uršika, drži se, mogoče boš pa danes kar rodila, saj je lep datum.

Ne vem kaj anj rečem, meni pomaga mandljevo olje po tuširanju, pa nič več ne srbi.

sam pol moram met pa skoz trebuh ven in me zebe user posted image . Po kremi me tud ne srbi, samo le tako dolgo, da se vpije, pol pa spet začne user posted image .

Jancci smo držale pesti, zdajle pa verjetno že cartaš.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
20.1.2009 11:29:34   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
DRŽTE PESTI, da hitro mine  user posted image

Držim pesti ... sam sem ti pa kar fouš.user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Očitno ... sej moja mami ni velik boljša. user posted image
ploha
nimaš kej....od začetka meje postavtuser posted image pa boljš se na začetku zamerituser posted image pa pol met mir...

Tale nasvet toplo priporočam! Se obnese 100%.

Evo, pokometirala sem kar sem misnla.

Men je na cajte še kar slabo, spodnji del trebuha me pa mal manj boli. Sem speka sirov zavitek in čakam, da se pohladi. user posted image  Se mi je tolk zaluštu ...  mmmmmmmuser posted image

Je Jancci že kej sporočila? Ziher že pestva.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?