mimi30
|
nč ne zamerim, k sploh ne vem za ka se gre Ulla, ti itak ne spadaš v to kategorijo ljudi , ki jamrajo in slabo voljo okoli tresejo. Nikjer nobene, ene zaposlene z dojenčki, druge pa tako čakajo, da še čvekat ne morjo . Pajo, da se škratek čim prej pozdravi. Sončni žarek, čestitke!!! Pri vas tudi pred bloki nič ne splužijo in posipajo? Pri nas je živa drsalnica... Limona, jaz sem šla včeraj na en obisk in sem isto znorela, ker me je parkrat skor na hrbet obrnal, povsod sam živi led. Pri nas smo si pred bajto vsaj tam, ko se je začel delat led s soljo posipal, da lahk normalno hodiš. Sem pa jaz zadnjič, ko sem šla po malega v vrtec tud nerodno stopla in me je pol spodaj medenična kost bolela in mal trebuh pa je zdravnica rekla, da si nisem nič poškodovala, da je tam zdaj malo bolj gibljivo in sem si samo prestavila, tako da bo vse o.k. Noah vse najboljše za 1.mesec!!! Kako čas beži, pridno se cartaj, jej, spi in naj te razvajajo. Uršika, drži se, mogoče boš pa danes kar rodila, saj je lep datum. Ne vem kaj anj rečem, meni pomaga mandljevo olje po tuširanju, pa nič več ne srbi. sam pol moram met pa skoz trebuh ven in me zebe . Po kremi me tud ne srbi, samo le tako dolgo, da se vpije, pol pa spet začne . Jancci smo držale pesti, zdajle pa verjetno že cartaš.