Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 11:57:59
|
|
|
|
Tinky
|
hruška, če rabiš še popust od Mercatorja mi piši zs, sem ga danes dobila in velja za naslednji torek
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 11:58:16
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Katera barva gre bolj skup olivno zelena - marelica olivno zelena - sv. vijolčasta Meni ta prva, ker imam rada tople barve.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 12:04:16
|
|
|
|
metuljcek321
|
netki za lepe slikice, Majuski za mnjamsi zajtrk (za glasovanje se je treba prijavit, sem videla ... a brez prijave se ne da glasovat????), lex za vrnitev na RR rebeca, na obisk pride pa moja sestricna, ki je brucka na anglescini (se zelo ponosna, da se je odlocila za tak studij ) in slovenscini, pa ima se nekaj malega predavanj danes, potem so pa studijske pocitnice. Pri nas bo na enih mini, mini pocitnicah - 2 dneva ... se fuuuul veselim, ker se zelo stekava, pa cist je nora na Anjo (& obratno) .... bo fuuuuuuuuul lustno! Can't wait! Jo greva iskat ob pol treh, potem pa zurka Almera, thanks za link s pesmicami ... jaz jih imam ze nekaj casa spravljene in jih prepevama nasi malcici. Uziva zelo!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 12:06:32
|
|
|
|
Netta
|
LOL = Laughing out loud = smejanje na ves glas thank you!!! netki - luštne slikce ilatic - prva kombinacija je meni boljša...ampak vsak ima svoj okus
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 12:09:00
|
|
|
|
Netta
|
HD - sedajle pregledujem imena na strani, ki si jo včeraj omenila, da sta izbrala tam ime za Kali...prav zanimiva so... sta vedela, da bo punčka? ali sta imela izbrano ime še za fantka?? me prav zanima kakšno bi bilo...verjetno tudi nenavadno... Kaj pa ostale, ki niste vedela kaj bo? Kakšno bi bilo ime, če bi se vaš otroček rodil nasprotnega spola? Ana bi bila Jakob.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 12:10:10
|
|
|
|
ilatic
|
Ma men pa nič ne sede. Sam me je HD razdražla z barvanjem. Kao jedilnica je vsa zelena, pa mi je full pusto. Pol sm pa iskala barve k jih mam doma, pa sm najdla te dve pa mi nič ne sede, sam mal morm spremenit k je res grda soba k je vsa zelena! Men tud marelca bolj sede. Sam zdej sm barvo odprla in ugotovila da je zmrznila pa ne vem če bo kaj za rabo. So pa une ta bolš k naj bi bile dolgo obsotojne zda pa ne vem kaj bo . Sem jih dala zraven radiatorja pa bom videla, če bo kej od njih
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 12:14:10
|
|
|
|
lex
|
mijam pr nas smo imeli takšna imena: 1 - Aleks, Tia 2 - Teo, Alina 3 - Vita, Svit (ta je bil totalno v rezervi šele v P sobi)
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 12:19:36
|
|
|
|
metuljcek321
|
Anja, Maks
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 12:24:40
|
|
|
|
Tinky
|
Mi smo čakali Gajo, pa nas je v 20.tednu presenetil Teo
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 12:25:10
|
|
|
|
lex
|
tole sem vam pozabla povedat... danes zjutraj ko smo šli v vrtec nas je razveselila tako lepa mavrica. tista čisto prava, ki jo zadnje čase tako redko vidiš. mi je bilo ful žal, da nisem mela niti gsm zraven evo da še vam polepšam dan
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 12:43:51
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Katera barva gre bolj skup olivno zelena - marelica olivno zelena - sv. vijolčasta prva varianta
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 12:51:27
|
|
|
|
lidija***
|
Pozdravček! Levinja - Hvala za CD!! Mojca pa je dobila plenični izpuščaj . Sedaj jo zavijam v bombažne pleničke , se ful buni, fenam ritko,... Še kaj? Hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 12:56:03
|
|
|
|
Netta
|
lidija - tudi mi ga imamo: pomaga bepanthen ali sudocrem, pa čimpogosteje previjat, jaz jo pa tudi večkrat čez dan kar brez plenice pustim in se igrava na previjalni...je danes precej bolje od včeraj
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 12:57:01
|
|
|
|
Netta
|
lex - kako lepa mavrica... pri nas pa še vedno dežuje...pa tako si želim ven
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 13:00:20
|
|
|
|
Netta
|
vam povem eno štorijo; sem včeraj mojo mami po telefonu hecala naj ugane, katera je spet noseča (ta tretjega namreč pričakuje moja prijateljica in imava isto ime)... ni vedela... pa ji pomagam...njeno ime se začne na t... no v končni fazi sem ji mogla povedat... mi pa danes reče, da jo je skoraj kap, ker je mislila, da o sebi govorim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 13:06:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 13:06:48
|
|
|
|
lex
|
za pleniščniizpuščaj pomaga umivanje s sladko vodo - sladkor izsušuje kožo, tako so nas včasih spedenali. jaz sem to probala na Aleksu in je res pomagalo
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 13:10:31
|
|
|
|
Netta
|
rebeca- si me spomnila, da vam še nisem povedala, da imam nečakinjo, ki je tudi julijka 08 (od brata hčerkica) od Ane je starejša tri dni tule je pa slikica naših dveh deklic skupaj!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 13:11:16
|
|
|
|
dzanika
|
Matic bravo tudi tebi za plazenje in postavljanje na noge! netki mi še nismo planirali poletnega dopusta. Verjetno bomo dopustovali nekje na hrvaškem v kakšnem apartmaju... Ker mojga za kam dlje ne morem prepričati. Pravi da par let sigurno ne gre nikamor z avionom zarad tamalga... Je tak strahopetec... HD ful si lepo steno prebarvala. Mi je všeč! umpa glede tvoje mamice sem pa res brez besed. Žalostno se mi zdi res! Drži se! Če se ji boš zahvalila in če bo rekla da kompliciraš ji pa povej da nam puncam tle iz foruma velikokrat kakšna mama priskoči na pomoč in ji pri čem pomaga... Uh zdej vidim kaj vse si še napisala. Ne vem kaj naj ti rečem! Drži se! Imaš Lukca, ki ga imaš najrajše in to je najvažnejše!! mirjam glede kopanja mamo mi že čist drugačen postopek. Jaz ga dam v fliperja in ga mam neki časa v vodi. Potem ga kar notri namilim, sperem z vodo, zavijem v brisačo in je to to... Pa ful je fajn k se ne boji tuša. Tut če mu glavo milim in pol sperem pa mu na oči teče in se mu prav dopade. rebeca ful lepa porodna zgodba!! Shrani jo malima za spomin! Si mi pa priklicala nekaj solzic v oči veš? mirjam tudi tvoja zgodba je zelo lepa! No prilezla sem do 148 strani... Nadaljujem pa kasneje.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 13:17:02
|
|
|
|
pigama
|
Dan! Spet sem 1oo let za vami. Ampak ve to že veste!! Vsak dan imam manj časa za RR, bo treba nekaj drugega ukiniti. Sam kaj? Morda likanje, fuj, ... Da se pohvalim. Včeraj sem končno zbrala pogum in šla vstavit mireno. In preživela . Sem nekaj brala za nazaj in morem rečt rebeca sem jokala ob tvoji zgodbi. Pa umpa ti si carica, kak si lepo napisala o vsaki o nas. Ti si res ena super mami!!!!! Ne smem pozabit na Živo! Mojcek kulk tvoja čebela poje? Te še bo na kant spravla, haha!!! Super! Ostale rada vas mam in z veseljem prebiram, sam čas je večni problem. Zdaj grem pa torto pečt! Jutri moja velika dama Pia praznuje že 7. rojstni dan . Kak smo že stari,....
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 13:20:48
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 Kaj pa ostale, ki niste vedela kaj bo? Kakšno bi bilo ime, če bi se vaš otroček rodil nasprotnega spola? Ana bi bila Jakob. Nejc bi bil Teja. Teja bi bila Matic.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 13:28:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 13:36:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Nakupovanje prek spletaSplet.KaKaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?igrače (
56%)
oblačila (
18%)
plenice + vse za previjanje (
19%)
ostalo kozmetiko (
6%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!