|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
20.1.2009 15:08:27   
Majuska
Katera je že rekla za Mercatorjeve nalepke ... Blacky? Ravnokar mi je mama sporočila, da jih ima nekaj - sporoči mi naslov na ZS. Jutri grem namreč do matke in bom poslala user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
20.1.2009 15:11:06   
ilatic
Metuljček 321 HELP! Iris pravi, da naj ti povem da imajo smotano učiteljico za ANG. Ker ima danes tri strani za domačo nalogouser posted image user posted image user posted image . Ne vem kaj misli da ji boš lahko pomagala al kajuser posted image . Pride k meni in začne: "mami dej povej uni k tud uči ANG kakšno mamo mi smotano. Daje nam tok naloge, da je ne morm naredit. A si ji povedala, kok sm jaz pridna pri ANG? Da me ne bodo vse tam sovražle k jim vse o men poveš. Da ne bodo mislile sam slabo o men."
Hja sem vesela, da ima spoštovanje do učiteljev in ker ve da vas je kr neki gor ji je full nerodno,. ker ve da sm se vam spovedala..user posted image .
No danes je prinesla domov eno 5 iz naravoslovja in SPET 3 za tehniko! no ti dve oceni data 4 tko da malo gre nabolje a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3902
20.1.2009 15:26:56   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

umpa lumpa - prav zabavno si napisala svojo porodno zgodbo, tisto z odvajalom me je nasmejalo čeprav vidim da ni bilo lahko...no sem pa mislila, da sem imela najdaljšo drugo porodno dobo, pa vidim da si me prehitela

kaj je druga porodna doba?
mene malokira šiša - svečka od pol 10 zvečer, popadki od polnoči dalje,na 5 min od 4 zjutraj dalje, rodila 17.16... 13 ur popadke na 5 min.

prva porodna - predihavaš popadke
druga porodna - pritiskaš
tretja porodna - porodiš posteljico

na kratko...

nanka - ful dobro tole glede imen...jaz sem tudi rekla da bom pri naslednjem vprašala kaj bo, pa moj sploh noče vedeti...mi je prav zanimivo, da ste nekatere še v porodni ali na poti izbirale imena...midva sva že prvi mesec nosečnosti izbrala imeniuser posted image

pigama - ful lepouser posted image če bi jaz mojmu pustila izbrati ime, potem bi bilo za punčko ok, za fantka bi si pa on izbral Boris, kar pa meni sploh ni (oprostite vsi borisi tu goruser posted image )

ilatic - tale zgodba o tariku me je najprej nasmejala, potem pa se mi je zasmilil božček...kaj si ga imela kar brez plenice poleg sebe?

nalepke - jaz mam pa en kup sparovih...katera rabi za nakit???

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
20.1.2009 15:28:25   
rovar_ka
Ilatic - to pa je res žalostno za slišat, da se ne razumete dobro z moževo hčerko. Vzgoja staršev res naredi svoje, sploh pa, če je že punca toliko stara, dvomim da se da še kaj spremenit.

Naša Taja je hvalabogu še tolko mlada, da še mama niti ne more tako vplivat na njo, pa tudi mislim da ne bo, ker se zaenkrat res dobro razumemo in sploh ni problemov. Navsezadnje pa gre le za otroka in najpomemneje je to, kaj je za otroka dobro... Nam zaenkrat uspeva, Taja rada pride k nam, bomo pa videli kako bo v puberteti.. Upam, da ne bo večjih težav.

Res mi je žal, da se ne razumete no..user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
20.1.2009 15:54:48   
glugluglu
imena, če bi bili drugi spoli pri nas:

Mark bi bil Kaja
Nina bi bila Tim
Tian bi bil Zala

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
20.1.2009 15:56:53   
3jeMi
lejdis user posted image user posted image user posted image user posted image ... PROSIM, tipkajte počasi, ker jaz počasi berem oz. ne morem toliko veliko prebrat... uf...

šiba naj poje, ne bom vsega brala... user posted image

samo zadnjo stran... ilatic... pazi na lulčka... Tarik ima samo enega... in user posted image  Iris...

user posted image user posted image user posted image  za UmpoLumpo, Zimsko,... skratka za vse, ki vam zdravje nagaja user posted image

skratka... jaz ne vem, kdo koga vozi na plavanje, da bo zmatran... po moje Lovro mene, jaz bi spala, on pa ne... no, razen tega, da je prav smrčal v avtu... no, zdajle mu je končno ratalo malo očke zatisnit, pa še to najraje ne bi... user posted image ... zdaj pa lahko samo še čakam koliko časa bo to trajalo...

... no, grem izkoristit Lovrov spanec... bom še sama malo zadremala...

... a klinc... se že oglaša... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
20.1.2009 15:58:04   
3jeMi
aja imena... ja, če naš Lovro ne bi imel lulčka, bi bil Laura...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 16:00:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3908
20.1.2009 16:18:01   
dzanika
evo, midva sva iz sistemackega... Katastrofa je bla!  Jan je začel jokat takoj k sva prišla v čakalnico in ni odnehu dokler nisva stopila ven iz nje. user posted image   Skor je bruhu od histeričnega joka. user posted image   Jaz sem bla pa čist hin. Tekl mi je z vsakega lasa posebej. Zdej se pa reži tle doma ko zmešan. user posted image   Js res ne vem kaj mu je blo. A mislete da je možno da ma kakšne slabe spomine in da bi si zapomnu in vedu kje je??
Pa še blacky za seznam:
Jan 6. mesecev:  teža 8200g in 67 cm

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
20.1.2009 16:50:09   
ilatic
mirjam ja brez pleničke sem ga imela, ker full uživa, not imam pa itak 24stopinj.

Rovarka ja res je žalostno za njo in res je žal prepozno. Mi vsi bi bili zelo veseli, da je pri nas ker jo imamo srčno radi, ampak... Ja vsaka mama želi svojemu otroku najbolje zato mi ni jasno kaj je z njeno. Dela prav to kar jaz svojemu sovražniku ne bi delala in jo nikakor ne morem razumet! Jaz sem jo takoj sprejela kot za svojo in nikoli pred njo delala razlike, čeprav je razlika, žal. Nikoli ne moreš imeti drugega otroka tako rad kot svojega pa rečte kar čte!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
20.1.2009 17:15:53   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: lex
rovarka pa si upala na cesto - to ni blo glih najbolj premišljeno, samo da se je srečno končalouser posted image user posted image user posted image

lex, sej če se ne bi mogla, potem se ne bi peljala, se je tudi mama ponudla da pride po mene. Sem bla tolko prisebna, da sem vedla da to zmorem in da bo vse okuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 17:35:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3912
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 17:36:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3913
20.1.2009 17:38:07   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

imam pa še eno vprašanje...danes sem v merkiju kupla rdečo peso..KAKO JO PRIPRAVIM za mojo malo pipiko?

ja to bi tudi mene zanimalo

Neposredna povezava do sporočila: 3914
20.1.2009 17:42:01   
Blacky30
Mene to tud zanima ja. Samo kakšno si kupila? Vloženo?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
20.1.2009 17:43:25   
netki
tud mi smo iz sistemaskega.....

dzanika.....user posted image user posted image user posted image sfalile smo se user posted image user posted image user posted image

no mi smo bli med samimi dojenčki...ful je bil priden, pa čeprav nč ni spal doma, pa še lačen je bil....ampak zmeri k vid P se ji ful reži...user posted image
pikico smo pogumno prestali.....ateka je blo še najbolj strahuser posted image

naše mere so pa zeloooo na meji....
za seznam:
tilen 6 mesecev: 7130 g in 66 cm

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 17:43:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3917
20.1.2009 17:45:05   
pigama

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

imam pa še eno vprašanje...danes sem v merkiju kupla rdečo peso..KAKO JO PRIPRAVIM za mojo malo pipiko?

To si pa našla eno dobro vprašanje!

A misliš, da bo jedla? Moja dva sta jo jedla zraven riža, ampak starejša, ne tako mala. Kot solato mislim. Kakšen predlog?

Neposredna povezava do sporočila: 3918
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 17:45:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3919
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 17:46:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
20.1.2009 17:47:57   
dzanika
netki ja zgrešle smo se. Pa sej tko al tko nebi mogle nič govort ker je bla res katastrofa. Men res ni jasno kaj bi mu lahko blo. Zdej doma se pa reži ko pečen mačk. user posted image   Mi pa nismo dobili pikice ker smo mel šesto bolezen in jo bomo dobili naslednjič. Pa h zobarju bi mogu jt dones pa pol nismo šli k je tolk joku. Bo zdej tut naslednič šel... Ma res sem bla ful jezna. Kot da bi mel en strah al kaj. Študiram če ga je slučajno strah tujih ljudi? user posted image   Al kaj bi lahko blo? Enostavno se ga ni dalo pomirit pa pika. Še dobr da sva bla čist sama. Ni blo nobenih otrok. user posted image   Sam za nama je eden pršu. 

Neposredna povezava do sporočila: 3921
20.1.2009 17:49:34   
Blacky30
HD, bom zdaj vidla, kaj mi bo Majuska javila, kolko nalepkic je dobila. Če bodo 3, potem mi ne rabiš pošiljat, če pa ne, pa te bom prosila. Hvala.user posted image

Jaz sem bla danes tudi pridna, me je kar nekaj držal delodiš - 2 stroja perila, 1 stroj posode, cote v omare, presortirala in spucala cel element s kozarci in skodelicami in ugotovila, da jih imam noro preveč, zato sem jih pol starih dala mami in tašči jih bom na vikend odnesla. Sem morala narediti prostor za moje nove šalčke.user posted image  Pa še shrambo sem spucala, tak da se mi je res danes nekaj mešalo.user posted image  Ziher energija od preveč sladkorja.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 17:51:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3923
20.1.2009 17:52:05   
pigama

IZVIRNO SPOROČILO: netki

naše mere so pa zeloooo na meji....
za seznam:
tilen 6 mesecev: 7130 g in 66 cm

oprosti, ampak zakaj na meji? A je prelahek?

bravo za pikico user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
20.1.2009 17:53:07   
dzanika
aja še to. Populis veš kaj je pa moj reku k je vidu Laro.  Mu tko pokažem pa reče ja dobr sam tale je pa mal starejša od Jana.  Pa mu js rečem ja pa ja de. Je pa še mal mlajša (10 dni). Pa me je kr debel gledu. Pa gre do Jana pa reče ja kaj je zdej ti? Boš kr ležu? Lej kaj tm punca dela ti pa kr ležiš. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Lega posteljice v nosečnosti
luri

Kje ste imele v nosečnosti pritrjeno posteljico (placento)?

na sprednji strani (17%)

na zadnji strani (25%)

spredaj in zgoraj (50%)

drugo (8%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!