|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
20.1.2009 10:10:11   
tims
Dobro jutro.

Za nami je mirna noč. Sem pa se prav ustrašla za našo Nino. Ko sem šla spat, dam vedno vsem trem lučka, to imam še od takrat ko sva bla z mojim sama. Vedno grem zadnja v posteljo in jih lepo pokrijem, polupčkam in potem še sama zlezem pod kovter. No, in včeraj se lepo namestim, pa se začne tamala neki premetavat. In jo poslušam, kaj bo. Pa kar ni mira. Potem se pa umiri, jo pogledam in ona pokrita čez glavo. Ji odmaknem kovtrček, pa se spet začne premetavat. In tko petnajst minut. Jaz kovter dol z glave, ona ga povleče čezuser posted image . Me je blo prav strah, kljub temu, da je zdej že tok velika, da bi si ga že odmaknila, če bi jo motil, pa vseeno. No, pa sem vseeno jaz zmagalauser posted image .

Ilatic, dihaj, globoko, štej do deset...user posted image

Almera, upam, da ne bo nič, vseeno pa počivaj in pij čajčke. Škodit ne morjo.user posted image

Mojcek tudi zate user posted image , da ne bo kaj hujšega.

Neboglasnica, ti si kar spihaj dušo. Men je ful pomagal, ko sem tuki jamrala čez svojo taščo. Nisem imela tistega zoprnega občutka, da sem sama na celmu svetu.

Populis, uživajta na mini počitnicahuser posted image .

Metuljček, a sam komad od No doubt ti je všeč? Od tolkih linkovuser posted image user posted image . Hecam se.

Zdej grem pa mal pospravit, pa do konca zlikat. Sem včer dopoldne preveč tuki visela, da bi mi uspel vse polikat. Se pa moram pohvalt. Sva z mojim komot ratala in sva včeraj naročila špecerijo iz spletne mercatorjeve trgovine. Me prav zanima, kok bo narobeuser posted image . Med 12-14 naj bi prpelal. Sem jest mojmu jamrala, da težko nosim špecerijo in še tamalo po stopnicah in se je takoj prjavu na MST, da bom lahko šopingiralauser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
20.1.2009 10:10:48   
Blacky30
Ajd, babike, kile javit, ne ignorirat seznama!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
20.1.2009 10:14:36   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Blacky30: v OŠ so tispisi dobro šli, kajne? Sklepam po tem, ker vedno lepo, berljivo pišeš... In lepa porodna zgodba.

Hvala.user posted image  Je tak, da ko mi čustva ven udarijo, pišem prav berljivo. Pa naj bodo pozitivna ali negativna. Baje pišem enkratne pritožbe, so me v službi babe vedno ponucale, samo dovolj not moram past v temo, da me razkuri.user posted image  Pri porodu pa itak, saj je nabito poln čustev, tak da so besede kar letele iz mene na tipkovnico.user posted image  In nalašč sem porodni zgodbi napisala kmalu po porodu, ko je še spomin svež in vse jasno, nič megleno, pa seveda čustveno.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
20.1.2009 10:26:55   
nanka
Dober dan

sem s puncama od zdravnika in ima Zoja neko vnethe, dobila Hiconcil, Natka pa ima bronhitis in ima inhalacije na 4 ure. Še dobro da imam inhalator doma in mi ni treba v ZD. Kontrola v petek, mi je pa zdravnica predpisala še Ventolin, tako da ga inhalira s fiziološko. Se grem igrat medicinsko sestro.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
20.1.2009 10:34:14   
lex
helow se javim tolk, da ne boste mislile, da sem jezna kaj na vas. sem včeraj preživljala eno dnevno trebušno virozo ali nekaj podobnega - skratka cel dan sem driskala in bruhala, danes sem pa boljše.
sem včeraj tolk priletela gor, da vidim za Trojane, ampak sem se odločila da me ne bo. v četrtek še ne bom za med male otroke - da ne dobi kateri kaj vstran. 5.2. ma pa Aleks roj. dan in itak ni šanse da pridem.

blacky vse najboljše Nejcu za 4. rojstni dan user posted image

zdaj grem pa malo za nazaj brat, kolikor mi bo zneslo, ko glih spi tamala. ampak ve itak niste normalneuser posted image

nanka upam, da se hitro pozdravite user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 20.1.2009 10:35:36 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
20.1.2009 10:41:43   
Majuska
'jutro pupe,

mi smo spali do 8h, čeprav je šel Aleksander prej spat kot ponavadi. Sem pa pri poročilih slišala, da je bil včerajšnji dan najbolj depresiven v tem letu - ni čudno, da sem bila tako zaspana user posted image   mali malce jokast danes, kar ni hotel zaspati nazaj ... jaz pa tudi komiram, ful sem stežka zaspala in same glupe sanje sem imela.

Evo zajtrk za vas
user posted image

pa uživajte!

Aja če se vam bo ljubilo ... boste dale glas za Aleksandra? user posted image
http://bibaleze.si/multimedia/fotografije_otrok/aleksander-zimski.html

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
20.1.2009 10:44:03   
ilatic
Evo sm mogla kr k sosedi na kavo! Mogla sm štet do 10000 in ne do 10!!!

Nanka kako hudo za vas user posted image . Držim pesti da se kmalu pocajtateuser posted image .

Umpa žal mi je zate in za tvojo mamico. Prej sem napisla roman zdaj ga ne bom. Imela sem isto sranje kot ti, bila sem 4. otrok full nezaželjena, otroštvo preživela kot zrak, samo takrat ko sem naredila neumnost me je porajtala in natepla. HB je zdaj do mojih čisto drugačna se z njimi full igra in jo imajo full radi tko da sem ji že oprostila. In ko oprostiš ti je full lažje. Včasih še malo zaboli, amapak to te naredi moćnega in boljšega! Mogoče pa ne bi bila ti tako super ženska kot si, če se ti to ne bi dogajalo. Raje imam da je tko kot da sem razvajena smrklja in ne znam nič cenit!

Dzanika imam babylove2 ja, in uporabljam aventov cucelj s 4 luknjami. Pa se mi zdi da prepočasi teče!

Porodne zgodbe oh in sploh lepe! RES!

Rovarka prva punca je stara že 14 let, tudi tebi sem prej napisla roman o tem, zdaj ga več ne bom. Skratka od 12 leta je šele pričela hodit k nam, ampak žal prepozno! Njena mama je že vzgojila in mi nimamo več šanse, da kaj izboljšamo. Reva se mi smili, ker jo je nagovorila čisto proti nam. Kljubuje mojemu 100 na uro, in vse kar bi ji on prepovedal ji ona dovoli. Vse to pa je prineslo, da punca že kadi in nedolžnost je izgubila pri 12ih letih. Nič več ne moreva narediti, prišlo je tako daleč, da je prijavil na socialno in na policijo. Žalostna zgodba full! user posted image

To je zaenkrat nekaj na kratko. Grem še enkrat brat, čeprav še NIČ nisem pospravla!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
20.1.2009 10:48:23   
Netta
dobro jutro,

mi smo spet prespali noč...user posted image sem bila pa včeraj zvečer tako vznesena zaradi teh porodnih zgodb, da dve uri nisem mogla zaspati...so se mi kar filmi prikazovali in še par solzic sreče je priteklo...jaz vsaj zase vem, da preživljam najlepše trenutke svojega življenja in nočem da bi se kdaj končali...čeprav vem da gre čas neusmiljeno naprejuser posted image

no da vas malo pokomentiram;

levinja - jagodamanuser posted image user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala do solz...si predstavljaš, da takole pokličem mojga...mu nebi bilo nič jasnouser posted image user posted image

mojcek - OMGuser posted image user posted image user posted image za zgodbi...saj nisem verjela da jih boš res nalimala gor

umpa lumpa - prav zabavno si napisala svojo porodno zgodbo, tisto z odvajalom me je nasmejalouser posted image   čeprav vidim da ni bilo lahko...no sem pa mislila, da sem imela najdaljšo drugo porodno dobo, pa vidim da si me prehitelauser posted image

LOL - kaj to pomeni? ostale kratice sem že nekako spotoma uganila, pri tej sem pa še vedno mrzla?user posted image user posted image

blacky - na...sedaj pa spet tulimuser posted image user posted image user posted image   kako lepouser posted image

prigoda s prometnim znakom pa se je zgodila tudi meni v srednji šoli...tako je ko si zaljubljen in gledaš za svojo simpatijo...sem se skoraj do lave pogreznila od sramuuser posted image user posted image

rovarka - vozila si med popadki??? vsaka častuser posted image user posted image

levinja - tudi tvoja je zelo lepa zgodba...in tebe je kao le nekaj špikalouser posted image

karamela - ja, nasproti P sem doma in še sedaj z nostalgijo gledam okno, kjer sva z malo prvič skupaj bivaliuser posted image

levinja - alienska pandauser posted image user posted image se valjam pod stolomuser posted image evo, še ena z novim nickom!!

majuska - smrk smrk...user posted image
ja depresivni dan je tudi mene zadel...zato pa smo bile tak čustvene tu goruser posted image

lex - za zdravjeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
20.1.2009 10:49:33   
ilatic
LOL - kaj to pomeni? ostale kratice sem že nekako spotoma uganila, pri tej sem pa še vedno mrzla?

Enako to tud mene zanima. Vse sm naštudirala ta mi pa ne gre iz glave!
Metuljček ti bi mogla vedet, ker je v ANG

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
20.1.2009 10:52:56   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

LOL - kaj to pomeni? ostale kratice sem že nekako spotoma uganila, pri tej sem pa še vedno mrzla?user posted image user posted image

napisat ne znam prav, to prepuščam metuljčici user posted image   pomeni pa, da crkuješ od smeha user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
20.1.2009 10:55:07   
Blacky30
LOL = Laughing out loud = smejanje na ves glasuser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
20.1.2009 10:56:11   
neboglasnica
Majuška: fotka je carska

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
20.1.2009 10:57:23   
neboglasnica
Almera: tudi tebi hvala, dobila dvd

Blacky30: si videla, spet bodo nalepke. Tokrat za krožnike. Ti bomo vse zbirale in poslale, da nam boš lahko v novih postregla z riževim narastkom. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3838
20.1.2009 11:00:13   
Blacky30
Neboglasnica, res???? Komaj čakam.user posted image

Osa3, najlepša hvala za nalepkice, dobila. Zdaj si mi tolk pomagala, da imam spet skoraj za en paket. Zdaj pa rabim še samo 3 nalepkice. Katera se javi, da mi jih šenka?????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3839
20.1.2009 11:03:49   
ilatic
Blacky kaj naj rečem. ZELO lepa porodna zgodba! Itak jokam!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
20.1.2009 11:04:04   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Majuška: fotka je carska

hvala user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3841
20.1.2009 11:05:06   
ilatic
Almera hvala za cd!

Neposredna povezava do sporočila: 3842
20.1.2009 11:08:24   
Blacky30
Vauuuuu, ste vedle, da je to tud mogoče?????

http://bibaleze.si/clanek/dojencek/nosecnica-zanosila.html

Nič več brezskrbnosti glede zaščite pri reševanju križank med nosečnostjo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
20.1.2009 11:08:58   
netki
evo si dovolim neki slikic prilimat user posted image

baloon party

user posted image

delno sestavljene nove puzzle

user posted image

kolk uživam na tleh

user posted image

tuki se pa lepo vidi naša prostorska stiska user posted image na vrhu pograd, spodaj po novem kar prenosna postelja....pa še igralni kotiček....ampak tega je žiga zelo vesel user posted image

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
20.1.2009 11:18:48   
sandrine
Pozdravljene!
Sam na hitrico, da se mal javim. Vas ne utegnem brati že 2 dniuser posted image , tko da ne bom nič komentirala. Se še kr učim- GROZA! Joj, kak mi je žal, da nisem faxa končala že pred porodomuser posted image

Dzanika hvala!!!
Sam ne moreš verjet, da jim je v CE čist zmanjkalo teh mešalnikov. Je bil zgleda naval. Tko da zdaj čakam, da pokličejo ko in če še bodo.

Berem, da se menite za srečanje. No, super! Bom si tudi jaz poskusila vzeti malo pavze med učenjem in priti. A je 5.2. že fiksen datum? Lumpa mogoče bi se lahko zmenle in šle skupaj, če ne boš imela prevoza. Javi, če ti bi pasalo.

Lep pozdravček za vse!
p.s. Blacky, da ne bom ignorirala seznama- včeraj zvečer tehtnica kazala 55,5kg. Sam še vedno nič ne telovadim, tko da smo še daleč od cilja, da bi učvrstila telo.Zdaj skoz sedim na riti, upam sam, da se ne bo od tega čist sploščilauser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
20.1.2009 11:46:14   
ilatic
Katera barva gre bolj skup
olivno zelena - marelica
olivno zelena - sv. vijolčasta

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
20.1.2009 11:50:07   
lex
majuska - ful lepo napisano, mi kar solze tečejo

Almera ti si tud taka romatična dušica - meni pri vsaki zmegi naši grejo kar kocine pokonci in včasih se sploh ne morem zadržat, da ne jokam. Saj v nosečnosti sem še polg risank jokalauser posted image user posted image  

ups se morem še zvagat danes - bom, samo sem grešila ta teden in ne pričakujem nič od tehtanjauser posted image

levinja tvoja porodna je pa ful dobra - taka za smehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rovarka pa si upala na cesto - to ni blo glih najbolj premišljeno, samo da se je srečno končalouser posted image user posted image user posted image

blacky jokammmmmmmmmmmmm

umpa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepa porodna - samo me je kar zabolelo ko sem jo brala

metuljček tole je pa bilo expressuser posted image user posted image user posted image user posted image

mojcek OMG dobro ti kuriš s temi zgodbicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

populis Lara ti bo pa kmalu pobegnilauser posted image user posted image user posted image user posted image

mirjam kako lepo napisana zgodba user posted image user posted image

umpa verjemi pri meni ni vedno vse spedenano, velikokrat sem slabe volje in bi najraje vse pognala u luft in šla, samo kak naj pustim 3 srčke, ki so moji, ki so rastli v meni in moža ki zna včasih veliko boljše obrnit cunjo kot jaz. evo zato mi je rr zakon, da se nasmejem, zjokam in preženem skrbi in vse, pa gre potm veliko boljše in hitrejše. in na svet gledam ful pozitivno preveč zaupljivo
si pa tale post napisala tako lepo in res mislim, da so vse točno take, kot si jih opisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in veš glavno je, da imaš ti svoja dva moška, ki ti nudita ljubezen in opro in vedi, da niti približno ne boš podobna mami, ker veš kaj ti Luka pomeni. je pa zelo žalostno, če ti naredi tvoja lastna mati kaj takega, ampak si zaradi tega še močnejša. user posted image user posted image user posted image user posted image

rebeca evo sem prišla, do tvoje porodne pa jočem kot dežuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
20.1.2009 11:54:01   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

levinja - ločevalna dieta
začetna teža: ???
izgubiti želi:  10 kg
12.1.2009 - -1 daguser posted image   

user posted image  user posted image  user posted image LOL ... laughing out loud .... jep, da se na glas rezisuser posted image  user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
20.1.2009 11:55:50   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Katera barva gre bolj skup
olivno zelena - marelica
olivno zelena - sv. vijolčasta

user posted image

ali

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
20.1.2009 11:57:39   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

levinja - ločevalna dieta
začetna teža: ???
izgubiti želi:  10 kg
12.1.2009 - -1 daguser posted image   

user posted image  user posted image  user posted image LOL ... laughing out loud .... jep, da se na glas rezisuser posted image  user posted image  user posted image

Tale je pa močna. LOL

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

izbor imena za fanta
adock

Katero ime za fanta vam je najbolj všeč

peter (23%)

jan (47%)

izak (23%)

oto (7%)

Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!