tims
|
Dobro jutro. Za nami je mirna noč. Sem pa se prav ustrašla za našo Nino. Ko sem šla spat, dam vedno vsem trem lučka, to imam še od takrat ko sva bla z mojim sama. Vedno grem zadnja v posteljo in jih lepo pokrijem, polupčkam in potem še sama zlezem pod kovter. No, in včeraj se lepo namestim, pa se začne tamala neki premetavat. In jo poslušam, kaj bo. Pa kar ni mira. Potem se pa umiri, jo pogledam in ona pokrita čez glavo. Ji odmaknem kovtrček, pa se spet začne premetavat. In tko petnajst minut. Jaz kovter dol z glave, ona ga povleče čez . Me je blo prav strah, kljub temu, da je zdej že tok velika, da bi si ga že odmaknila, če bi jo motil, pa vseeno. No, pa sem vseeno jaz zmagala . Ilatic, dihaj, globoko, štej do deset... Almera, upam, da ne bo nič, vseeno pa počivaj in pij čajčke. Škodit ne morjo. Mojcek tudi zate , da ne bo kaj hujšega. Neboglasnica, ti si kar spihaj dušo. Men je ful pomagal, ko sem tuki jamrala čez svojo taščo. Nisem imela tistega zoprnega občutka, da sem sama na celmu svetu. Populis, uživajta na mini počitnicah . Metuljček, a sam komad od No doubt ti je všeč? Od tolkih linkov . Hecam se. Zdej grem pa mal pospravit, pa do konca zlikat. Sem včer dopoldne preveč tuki visela, da bi mi uspel vse polikat. Se pa moram pohvalt. Sva z mojim komot ratala in sva včeraj naročila špecerijo iz spletne mercatorjeve trgovine. Me prav zanima, kok bo narobe . Med 12-14 naj bi prpelal. Sem jest mojmu jamrala, da težko nosim špecerijo in še tamalo po stopnicah in se je takoj prjavu na MST, da bom lahko šopingirala .
|