|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
19.1.2009 21:14:33   
NinaŠ
Matr sem jezna user posted image user posted image user posted image user posted image ...zadnjih nekaj dni (spet) igram igrico Luxor in user posted image se mi je ustavilo pri enem zadnjih levelov user posted image user posted image user posted image user posted image - že tri dni sem tam in ga nikakor ne morm naredit user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smešno, a ne user posted image user posted image user posted image

pomoje bom zaključila za naslednje pol leta, ko me spet prime user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
19.1.2009 22:10:33   
petarda
Kje pa je ta igrica Nina? user posted image ...Jaz sem pa pred dvemi tedni vsak dan visela na telefonu na eni igrici...in postavila fuuuul rekorde...zdaj pa nimam več veselja, ko se mojemu lubiju ne ljubi jih podirat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
20.1.2009 7:23:56   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz grem na svojo kar v mesto k mamici user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
20.1.2009 7:55:26   
NinaŠ
Dobro jutro!

Hvala za user posted image user posted image user posted image jo ravno pijem user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
20.1.2009 7:56:41   
NinaŠ
Luxor - ciljaš "kače" sestavljene iz raznobarvnih krogel user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
20.1.2009 8:34:05   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Blagor vam, ko imate še za igrice čas user posted image user posted image user posted image  Meni pa se user posted image  Danes je še vreme user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
20.1.2009 8:43:39   
ada2
dobro jutro!

mi pa imamo zaenkrat še sonček, ampak veter piha, pa bo verjetno kaj prineslouser posted image

sem pa  danes zjutraj v postelji razmišljala o ostalih novembrkah, ki se že 100 let niso nič oglasile.... NEj, catja, tincci....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
20.1.2009 9:56:02   
tincci
Evo me, sem šla ravno prebrat zadnjo stran vašouser posted image Sem čisto stik zgubila. Upam,da ste vse kul. Mi smo okuser posted image , mož skos dela- poleg 3 izmen ima sedaj še popoldanski s.p., ker upa, da bo imel potem več denarjauser posted image , Hana je cca 10 stvariuser posted image , še vedno se šihtava, da jo čuvavauser posted image , sept gre v vrtec upamuser posted image , jaz delam, potem vodim delavnice za otrokeuser posted image pa moja stran mi pobere veliko časa (imam že 2 oglaševalcauser posted image user posted image ). Pa nobene romantike v mojem zakonu večuser posted image , to me "malo" mori, ampak ajde, verjetno ne moreš met vsega, materializem naredi svoje, ko moramo imet boljše avte ... Se dobivamo s prijatelji, kofetkam tudi kdaj, tko da se imam kar luštn, s Hanko uživava, mož pa skos za računalnikom visi (za s.p. dela spletne strani) in se debeli in je preveč zmatran, da bi pol še kej okrog mene vrtel. Odkar sva skupi, skos samo neki zida, zdej ma s.p. ... imam ful pridnega moža, kaj čemuser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
20.1.2009 10:34:39   
ada2
user posted image user posted image user posted image  tincci, sem prav vesela, da si se oglasila.
pa user posted image  za Hano, res upam, da bo vsak dan boljše in bo iz 10 stvari prišlo na mnogo mnogo več. veš, vsakokrat, ko imamo kosilo pri tašči skupaj s svakovo družino, kjer je njihov tamlajši grozno izbirčen glede hrane se spomnim nate in na Hano. ta moj nečak je enih 10 reči, vse drugo mu je "bljek", za Hano pa vem, da bi rada jedla, pa ne smeuser posted image

lepo se rihtajte še naprej, pa le oglasi se kaj in poročaj kako vam gre, glede romantike v zakonu se pa ne sekiraj, zgleda, da smo v letih kjer krepko zbledi, ampak če bomo imeli srečo bo čez nekaj let, ko ustvarimo kar smo si zadali prišla nazajuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
20.1.2009 10:35:24   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: tincci
pa moja stran mi pobere veliko časa (imam že 2 oglaševalcauser posted image user posted image ). Pa nobene romantike v mojem zakonu večuser posted image , to me "malo" mori, ampak ajde, verjetno ne moreš met vsega, materializem naredi svoje, ko moramo imet boljše avte ... Se dobivamo s prijatelji, kofetkam tudi kdaj, tko da se imam kar luštn, s Hanko uživava, mož pa skos za računalnikom visi (za s.p. dela spletne strani) in se debeli in je preveč zmatran, da bi pol še kej okrog mene vrtel. Odkar sva skupi, skos samo neki zida, zdej ma s.p. ... imam ful pridnega moža, kaj čemuser posted image

najprej ti čestitam za oglaševalce na straniuser posted image user posted image user posted image user posted image
sem rekla da moram mal na tvojo stran da te malo vprašam kaj sploh Hana je in naj kaj so jo vse testirali

glede moža in romantike
tudi pri nas je bilo nekaj časa tako nazaj (dva meseca bolj tako tako), on v svojem svetu, jaz pa firma in otroci čez in mi tudi ni bilo do nič saj sem bila skos utrujena, pol je pa tudi meni šlo na k da res bolj malo user posted image  pa sem naredila temu stop, narediti moraš prvi korak ker če boš njega čakala ne bo nič.

Torej malo se zrihtaj za njega in tudi če mu ni do seksa ga prepričaj, no pri nama bi zdej vsak dan men se pa glih ne da vsak danuser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
20.1.2009 12:18:02   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Kakšne teme že navsezgodaj zjutraj! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tincci lepo te je brat, fuuuul sem vesela, da lahko Hana je že 10 stvari. user posted image .... in da ti spletna stran laufa...user posted image

user posted image user posted image user posted image  vsak dan? Ne hvala. user posted image ...saj pol rata taka rutina, da je brez veze user posted image user posted image user posted image ...jaz veliko več dajem na kvaliteto kot kvantiteto user posted image user posted image user posted image

Za drugačne vrste romantike (kino, sprehodi, izleti, večerje...) si pa hvala bogu še vzmeva čas, ga bo pa verjetno tudi primanjkovalo, ko se nam pridruži še user posted image  user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
20.1.2009 12:20:52   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro! user posted image

Blagor vam, ko imate še za igrice čas user posted image user posted image user posted image  Meni pa se user posted image  Danes je še vreme user posted image

Se zavedamo tega...in uživamo user posted image user posted image user posted image ...pridemo pa kmal na tvoje user posted image ....vreme je pa pri nas user posted image ...tak, da bom šla kar okna pomit...samo kasneje, ker zdaj nekaj rihtajo in so nam vodo zaprli, tak da še kosila ne morem skuhat. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
20.1.2009 12:23:01   
*bubi*
Ko že slikice limam.... evo še tukaj ena user posted image

Sta si kaj podobna?

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
20.1.2009 12:23:25   
petarda
Tincci kakšen s.p. pa ima tvoj mož? Tak, da vemo, če bomo slučajno kdaj kaj rabili...kakšen nasvet in to... user posted image ...

...aja...pa enkrat sem ti že hotela napisat, da tvoj svak je pa tudi skor greha vreden user posted image ...sem vidla njegove slikice na FB user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
20.1.2009 12:23:44   
*bubi*

Sta si kaj podobna?

ja, oba sta nekam zelena v obraz ratala v tem RR albumu user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
20.1.2009 12:24:44   
petarda

Ko že slikice limam.... evo še tukaj ena user posted image

Sta si kaj podobna?

Sta..še bolj pa na tisti po mailu...ko se bubika smeje user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 20.1.2009 12:36:29 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
20.1.2009 12:25:34   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  bom še enega malega bubija s takim nasmeškom poiskala

ne mi raje slik citirat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
20.1.2009 12:37:22   
petarda
Zdaj je pa voda prišla...je pa konec lenarjenja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
20.1.2009 12:38:03   
*bubi*
Kaj praviš zdaj?

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
20.1.2009 12:41:02   
amy26
jaz sem se spravila tudi malo pospravljat, en del je narejen, zdej me pa čaka ribanje pečice ki je user posted image  sem zadnjič pekla perutničke pa jih je bilo bolj malo in očitno preveč olja, pa se je oljo kar žgalo, zdej pa če dam kaj peči smrdi, zato moram dobro spucati, ker potem si bom dala zapeči bučke in paradižnik

potem me pa čaka gora perila za zložiti, imam opranih ene 5 strojev cot, nimam pa vse kam dati saj je polovica od tega oblekic od Aleksa in Ele ki sta jih dobila od sestrične, pa v omarah moram mal reda narediti da bo sploh šlo notri, to mi je najbolj smotan ko nimaš prostora

pol pa pod tuš in glavo umiti in razčesati lase to bo šele finouser posted image  imam pramene in se tok težko razčesem oz. sej se sam traja celo večnost

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
20.1.2009 12:42:37   
*bubi*
user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
20.1.2009 12:42:52   
amy26
bubi in bubika sta si tukaj neverjetno podobna, pa si prepričana da to ni en in isti otrokuser posted image
luštna sta pa itak obauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
20.1.2009 12:44:14   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

bubi in bubika sta si tukaj neverjetno podobna, pa si prepričana da to ni en in isti otrokuser posted image

ha ha ha, mogoče pa vas malo na elastiko user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
20.1.2009 12:46:40   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

ha ha ha, mogoče pa vas malo na elastiko user posted image

ne nas ne...desno je bubi 100%, levo pa bubika user posted image ....sta si pa tule res fuuul podobna.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
20.1.2009 12:48:58   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

ne nas ne...desno je bubi 100%, levo pa bubika user posted image ....sta si pa tule res fuuul podobna.

ja, no.... bubiju res nismo roza slinčkov dajali user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.