Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.1.2009 21:14:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Matr sem jezna ...zadnjih nekaj dni (spet) igram igrico Luxor in se mi je ustavilo pri enem zadnjih levelov - že tri dni sem tam in ga nikakor ne morm naredit smešno, a ne pomoje bom zaključila za naslednje pol leta, ko me spet prime
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.1.2009 22:10:33
|
|
|
|
petarda
|
Kje pa je ta igrica Nina? ...Jaz sem pa pred dvemi tedni vsak dan visela na telefonu na eni igrici...in postavila fuuuul rekorde...zdaj pa nimam več veselja, ko se mojemu lubiju ne ljubi jih podirat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 7:23:56
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica ...jaz grem na svojo kar v mesto k mamici
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 7:55:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Hvala za jo ravno pijem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 7:56:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Luxor - ciljaš "kače" sestavljene iz raznobarvnih krogel
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 8:34:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Blagor vam, ko imate še za igrice čas Meni pa se Danes je še vreme
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 8:43:39
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! mi pa imamo zaenkrat še sonček, ampak veter piha, pa bo verjetno kaj prineslo sem pa danes zjutraj v postelji razmišljala o ostalih novembrkah, ki se že 100 let niso nič oglasile.... NEj, catja, tincci....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 9:56:02
|
|
|
|
tincci
|
Evo me, sem šla ravno prebrat zadnjo stran vašo Sem čisto stik zgubila. Upam,da ste vse kul. Mi smo ok , mož skos dela- poleg 3 izmen ima sedaj še popoldanski s.p., ker upa, da bo imel potem več denarja , Hana je cca 10 stvari , še vedno se šihtava, da jo čuvava , sept gre v vrtec upam , jaz delam, potem vodim delavnice za otroke pa moja stran mi pobere veliko časa (imam že 2 oglaševalca ). Pa nobene romantike v mojem zakonu več , to me "malo" mori, ampak ajde, verjetno ne moreš met vsega, materializem naredi svoje, ko moramo imet boljše avte ... Se dobivamo s prijatelji, kofetkam tudi kdaj, tko da se imam kar luštn, s Hanko uživava, mož pa skos za računalnikom visi (za s.p. dela spletne strani) in se debeli in je preveč zmatran, da bi pol še kej okrog mene vrtel. Odkar sva skupi, skos samo neki zida, zdej ma s.p. ... imam ful pridnega moža, kaj čem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 10:34:39
|
|
|
|
ada2
|
tincci, sem prav vesela, da si se oglasila. pa za Hano, res upam, da bo vsak dan boljše in bo iz 10 stvari prišlo na mnogo mnogo več. veš, vsakokrat, ko imamo kosilo pri tašči skupaj s svakovo družino, kjer je njihov tamlajši grozno izbirčen glede hrane se spomnim nate in na Hano. ta moj nečak je enih 10 reči, vse drugo mu je "bljek", za Hano pa vem, da bi rada jedla, pa ne sme lepo se rihtajte še naprej, pa le oglasi se kaj in poročaj kako vam gre, glede romantike v zakonu se pa ne sekiraj, zgleda, da smo v letih kjer krepko zbledi, ampak če bomo imeli srečo bo čez nekaj let, ko ustvarimo kar smo si zadali prišla nazaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 10:35:24
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci pa moja stran mi pobere veliko časa (imam že 2 oglaševalca ). Pa nobene romantike v mojem zakonu več , to me "malo" mori, ampak ajde, verjetno ne moreš met vsega, materializem naredi svoje, ko moramo imet boljše avte ... Se dobivamo s prijatelji, kofetkam tudi kdaj, tko da se imam kar luštn, s Hanko uživava, mož pa skos za računalnikom visi (za s.p. dela spletne strani) in se debeli in je preveč zmatran, da bi pol še kej okrog mene vrtel. Odkar sva skupi, skos samo neki zida, zdej ma s.p. ... imam ful pridnega moža, kaj čem najprej ti čestitam za oglaševalce na strani sem rekla da moram mal na tvojo stran da te malo vprašam kaj sploh Hana je in naj kaj so jo vse testirali glede moža in romantike tudi pri nas je bilo nekaj časa tako nazaj (dva meseca bolj tako tako), on v svojem svetu, jaz pa firma in otroci čez in mi tudi ni bilo do nič saj sem bila skos utrujena, pol je pa tudi meni šlo na k da res bolj malo pa sem naredila temu stop, narediti moraš prvi korak ker če boš njega čakala ne bo nič. Torej malo se zrihtaj za njega in tudi če mu ni do seksa ga prepričaj, no pri nama bi zdej vsak dan men se pa glih ne da vsak dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 12:18:02
|
|
|
|
petarda
|
Kakšne teme že navsezgodaj zjutraj! Tincci lepo te je brat, fuuuul sem vesela, da lahko Hana je že 10 stvari. .... in da ti spletna stran laufa... vsak dan? Ne hvala. ...saj pol rata taka rutina, da je brez veze ...jaz veliko več dajem na kvaliteto kot kvantiteto Za drugačne vrste romantike (kino, sprehodi, izleti, večerje...) si pa hvala bogu še vzmeva čas, ga bo pa verjetno tudi primanjkovalo, ko se nam pridruži še ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 12:20:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro! Blagor vam, ko imate še za igrice čas Meni pa se Danes je še vreme Se zavedamo tega...in uživamo ...pridemo pa kmal na tvoje ....vreme je pa pri nas ...tak, da bom šla kar okna pomit...samo kasneje, ker zdaj nekaj rihtajo in so nam vodo zaprli, tak da še kosila ne morem skuhat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 12:23:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Ko že slikice limam.... evo še tukaj ena Sta si kaj podobna?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 12:23:25
|
|
|
|
petarda
|
Tincci kakšen s.p. pa ima tvoj mož? Tak, da vemo, če bomo slučajno kdaj kaj rabili...kakšen nasvet in to... ... ...aja...pa enkrat sem ti že hotela napisat, da tvoj svak je pa tudi skor greha vreden ...sem vidla njegove slikice na FB
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 12:23:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sta si kaj podobna? ja, oba sta nekam zelena v obraz ratala v tem RR albumu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 12:24:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ko že slikice limam.... evo še tukaj ena Sta si kaj podobna? Sta..še bolj pa na tisti po mailu...ko se bubika smeje
< Sporočilo je popravil petarda -- 20.1.2009 12:36:29 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 12:25:34
|
|
|
|
*bubi*
|
bom še enega malega bubija s takim nasmeškom poiskala ne mi raje slik citirat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 12:37:22
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj je pa voda prišla...je pa konec lenarjenja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 12:38:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj praviš zdaj?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 12:41:02
|
|
|
|
amy26
|
jaz sem se spravila tudi malo pospravljat, en del je narejen, zdej me pa čaka ribanje pečice ki je sem zadnjič pekla perutničke pa jih je bilo bolj malo in očitno preveč olja, pa se je oljo kar žgalo, zdej pa če dam kaj peči smrdi, zato moram dobro spucati, ker potem si bom dala zapeči bučke in paradižnik potem me pa čaka gora perila za zložiti, imam opranih ene 5 strojev cot, nimam pa vse kam dati saj je polovica od tega oblekic od Aleksa in Ele ki sta jih dobila od sestrične, pa v omarah moram mal reda narediti da bo sploh šlo notri, to mi je najbolj smotan ko nimaš prostora pol pa pod tuš in glavo umiti in razčesati lase to bo šele fino imam pramene in se tok težko razčesem oz. sej se sam traja celo večnost
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 12:42:37
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 12:42:52
|
|
|
|
amy26
|
bubi in bubika sta si tukaj neverjetno podobna, pa si prepričana da to ni en in isti otrok luštna sta pa itak oba
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 12:44:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 bubi in bubika sta si tukaj neverjetno podobna, pa si prepričana da to ni en in isti otrok luštna sta pa itak oba ha ha ha, mogoče pa vas malo na elastiko
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 12:46:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: amy26 bubi in bubika sta si tukaj neverjetno podobna, pa si prepričana da to ni en in isti otrok luštna sta pa itak oba ha ha ha, mogoče pa vas malo na elastiko ne nas ne...desno je bubi 100%, levo pa bubika ....sta si pa tule res fuuul podobna.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.1.2009 12:48:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ne nas ne...desno je bubi 100%, levo pa bubika ....sta si pa tule res fuuul podobna. ja, no.... bubiju res nismo roza slinčkov dajali
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostemIgre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.