|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **Ločevalna d. - START 5.1.
18.1.2009 12:48:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image user posted image user posted image

http://www.genspot.com/PhotoGallery/ShowPhoto.aspx?photo_id=48036

Mal si poglejte te slikce... una duda je fajn za odvajanje od nje...pa mladenič v kavici bi se tud prilegeluser posted image

In na kakšen dan bi si ga zbrale, mesni, škrobov...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
18.1.2009 13:16:07   
pezbar

user posted image user posted image user posted image

http://www.genspot.com/PhotoGallery/ShowPhoto.aspx?photo_id=48036

Mal si poglejte te slikce... una duda je fajn za odvajanje od nje...pa mladenič v kavici bi se tud prilegeluser posted image

hm, meni bi pa bolj pasal tisti čokoladni, recimo jutri zvečer, za sladico user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 452
18.1.2009 17:10:24   
bella02
bodoča, sej men niso ostale testenine od kosila, sam sem si tako zaželela testenin s tunino omako (notri dam tud kislo smetano), da sem imela to za sladico oz. namesto nje user posted image user posted image user posted image . In ker na ta dan lahko grešimo, je blo to to user posted image user posted image user posted image .
Smo bili od včeraj na danes pri moji kolegici in ona peče božanska mehka peciva. In sem se malce pregrešila. Jah, tud to mora bituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 453
18.1.2009 19:06:13   
Erin
čeeeeeeeeer..

Jaz sem danes spet segedin kuhala, sem čist preveč ponosna zej k ga znamuser posted image user posted image user posted image

Pa na roj dan smo šli pa sem prosila če mi dajo tortico za s sabo, tako da sladico za jutri že mamuser posted image user posted image user posted image - kosilo bo pauser posted image user posted image user posted image ja makaroni kaj pauser posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 454
18.1.2009 22:24:52   
benika
Čer,

jaz sxem imela danes za kosilo gobovo rižoto z grahom in polnozrnato štručko.

Jutri so pa na vrsti široki rezanci s sladkorjem al pa s pelati, bom videla, kaj mi bo pasalo. Za večerjo pa torticauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 455
19.1.2009 7:53:29   
Olivija*
Jutro, punce!

Malo sem vas prišla prebrat in vzpodbudit. Odlično vam gre! Še malo, pa boste na cilju.

Moram vam povedat, da sem bila prvi teden z vami in sem izgubila 1,5kg. Ker se potem z dojenjem ni izšlo, sem šla nazaj na normalno hrano, a kilce so ostale. user posted image Torej ni res, da dobiš potem vse nazaj. Jupiii! Naša pupi je danes stara 4 mesece. Čez en mesec se vam ponovno pridružim in nadaljujem tam, kjer sem ostala. Vi ste me pa sigurno že vse prehiteleuser posted image

Držite se!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 456
19.1.2009 10:07:08   
Erin
Nooooooooooooooo punce ste se zvagale?

Jaz sem še vedno na -2..je šlo bolj malo ta teden...user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 457
19.1.2009 10:11:47   
gamini
Erin, pri meni pa kaže -1. Tako, da nekaj je.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 458
19.1.2009 10:12:52   
gamini
Pa tudi ti si še vedno na - , tako, da user posted image !

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 459
19.1.2009 10:31:21   
benika
Jaz se bom vagala drug ponedeljek.

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 460
19.1.2009 10:46:51   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gamini

Erin, pri meni pa kaže -1. Tako, da nekaj je.

-1 od začetka a plus -1 na tisto kar si že prejšnji teden izgubila, se pravi -3user posted image

Punce dajte pisat koliko ste izgubile od samega začetka da se lepše vidi koliko od celote smo že dol daleuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 19.1.2009 10:47:24 >

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 461
19.1.2009 11:05:23   
maca m
Jaz sem izgubila vsega skupaj 4kg. user posted image (1+3). sem kar vesela. Je rekla moževa stara mama, da se ji zdim zdaj večja.user posted image user posted image user posted image . Iz širine v višino....user posted image

Čestitke vsem borkam za izgubljene kg!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 462
19.1.2009 11:06:20   
maca m
Na kateri dan lahko jem žitne polpete ali pa sojine?

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 463
19.1.2009 11:29:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Jaz se bom vagala drug ponedeljek.

Jaz tudi, ker sem komaj začela.

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
19.1.2009 11:31:00   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: maca m

Na kateri dan lahko jem žitne polpete ali pa sojine?

Polisaharidi so ogljikovi hidrati z več molekulami: glikogen v jetrih in mišicah (meso); škrob, ki je sestavljen iz več molekul glukoze, vsebujejo pa ga sledeče rastline: žitarice (pšenica, koruza, riž, rž, ječmen), gomolji (krompir), stročnice (posušen grah, leča, soja). Te ogljikove hidrate imamo v škrobnem dnevu zato jih v tem dnevu ne jemo!!

Punce a niste nič prebrale tisto kar sem nekaj dni nazaj napopala...lumpe, lumpe....user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 465
19.1.2009 11:32:26   
Anonimen

Punce a niste nič prebrale tisto kar sem nekaj dni nazaj napopala...lumpe, lumpe....user posted image

Kaj se čmo pa matrat, če imamo pa mentorco, tebe Erin.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
19.1.2009 12:28:01   
bella02
Hej!
Jaz ostajam na -5, kar mi je čist kul. Več zvečer! Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
19.1.2009 12:31:52   
gamini
Erin, - 3 kg skupaj s prejšnjim tednom. Zdaj pa hitimuser posted image ...

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 468
19.1.2009 12:50:10   
Suzi*
dan.

po enem tednu vaga kaže -1,5 kg. user posted image  kar ok.

imam pa danes S-Z dan.

včeraj je bil oh dan in sem za K jedla testenine z drobtinicami, kuhano zelenjavo in solato, za večerjo pa košček kruha z maslom in marmelado, pa pol kremšnite, pa mleko sem pila. fuul pogrešam mleko in mlečne stvari. user posted image

jutri imam B dan...na jedilniku bo za K  kakšna zelenjava (bučke, cvetača), gratinirana s sirom, pa solata, zvečer pa morski sadeži na buzaro in verjetno bom kar malo dala gratinirat v pečico.user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 469
19.1.2009 14:11:33   
anaj22
ojla sotrinke

jest sem mal grešila med vikendomuser posted image , tko da sem dodatno izgubila samo -1kg, se pravi skupaj -3kg, sej počasi pa bo

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 470
19.1.2009 17:08:21   
zvesta
-4,4 kg... vse skupaj...

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 471
19.1.2009 17:32:55   
amy26
Erin, še mene prosim na seznam
začela z 1.1., začetna teža 61,4kg, želim zgubiti -8kg, dol šlo -2,2kg, tehtala se danes 19.1.

danes smo za kosilo imeli zelenjavno pico, večerja je bila tudi dva koščka pice ki jo je ostalo od kosila
potem bom pojedla še eno rebro jedilne čokoladeuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 472
19.1.2009 19:59:02   
ursa30
danes je en teden, odkar sem začela z dieto. zgubila sem 1,5 kg.
danes sem pa spet grešila user posted image
sem imela sadni dan, ko sem prišla domov iz službe, sem pojedla en mičken kos kruha pa malo pršuta...sam psssttt... nobenmu ne povedat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 473
19.1.2009 20:02:05   
ursa30
amy26, midve sva pa zelo na podobnem. jaz sem imela 61 kg, zgubiti jih pa želim okoli 7 user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 474
19.1.2009 22:15:37   
maca m
A je katera tle, ki ni še čisto nič grešila? user posted image   No, jaz sem že kar nekajkrat, pa vidim, da vas kar večina po malem greši.user posted image Nimaš kaj, babji karakteruser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?