|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
16.1.2009 8:40:52   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Veš, da počivam, jauser posted image . No zdejle res malo, ker Lara neki čudno dolgo spi....jo hodim čekirat - spi že dve uri!!!
Drugače je križ boljši. No, se trudim mal težo znižat - mi je zadnjič dohtarca namignila, da bi redukcija telesne teže znala lepo omiliti moje težave s hrbtenicouser posted image .

Ti, kam moraš že ti shujšat user posted image  v jezik user posted image  user posted image user posted image  Lepo te prosim, a bi ga nehala sračkat, tebi pa res ni treba shujšat - tisto dohtarco pa kar k meni pošlji, ji bom ene par poštenih natrosla. Verjela bi pa, da ti telovadba nebi škodla - tiste mišice okrog križa in po hrbtu fino ojačaš in si zmagala (pa še veliko bolje se boš počutila), no saj posledično bi šel verjeto tudi kak gram dol, če si zelo želiš, ampak mislim, da ni prav nobene potrebe.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
16.1.2009 10:20:24   
mateyka
jaz sem pa včeraj zvečer srečala viator in njeno Leo user posted image ko sva se z Inaro odpravljale od dedija in babi. prav fino jih je blo srečat, tak toplo pri srcu.. sem morala napisat, so mi tok fajn te "viatorke" user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
16.1.2009 15:27:57   
tanjusi
iz ceste v jarek, al men se zdi da mož reče v,,, drago,, tej besedi sem se najbolj smejala ko sem se priženla na koroško, ne nič kaj groznega, zjutraj je mož potegnu avto na cesto, hvalabogu avtu ni nič men pa tudi ne.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
16.1.2009 20:49:47   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

iz ceste v jarek, al men se zdi da mož reče v,,, drago,, tej besedi sem se najbolj smejala ko sem se priženla na koroško, ne nič kaj groznega, zjutraj je mož potegnu avto na cesto, hvalabogu avtu ni nič men pa tudi ne.
...hvala bogu,sam da se je dobro končalo...moram malo dvignit user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
16.1.2009 21:47:51   
KT
neli ku, ku kak si?

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
16.1.2009 21:48:45   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

aleluja, glavno, da je vse uredu!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
16.1.2009 22:39:38   
julci
Čeruser posted image

Da vas malo pozdravim.Ta teden je bil naporen ko user posted image pa minil je hitro.Pri nas je nova komanda-beri Zala.Ne gre prej spat,dokler ne gremo vsi skupaj,pol me pa  zmanjka-skrbi za moj lepotni spanecuser posted image -meje Hanino sporočilo zbudlouser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
17.1.2009 9:03:44   
julci
Dobro jutro punce moje.user posted image user posted image

Smo se naspali,najmlajša dva še spita,ati evre služiuser posted image jaz pa uživam pred rr in ob srkanju kaviceuser posted image .Včeraj smo malo zapravljali in smo Mihanu kupili novo posteljo.

Tanjusi sam da si ti ok,avto se bo že popravil.

No Hana  a ti si pa kr celo noć prisotnauser posted image user posted image ne vem če ne vlečeš na veliko dretouser posted image

Nataša lepo se cartita z maliko in 300 na uro uživajta.

Kako pa kaj ostale konzervice,še dihate,ko se nič ne javiteuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
17.1.2009 9:40:54   
lumpa6
mi smo tut novo pojstlo kupiliuser posted image user posted image user posted image , smo pa usklajeni

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
17.1.2009 10:25:23   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

mi smo tut novo pojstlo kupiliuser posted image user posted image user posted image , smo pa usklajeni
čist po konzervjeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa glavno da bojo naši mulci fajn spali.Naš je mel do zdaj leseno postlo,ker pa je začela po njegovem škripat,si je namislil novo.Izbral pa si je trosed,ki se raztegne v francosko.čeprav jaz nisem za take fore,sam kaj hočeš.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
17.1.2009 18:34:18   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: julci

čist po konzervjeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa glavno da bojo naši mulci fajn spali.Naš je mel do zdaj leseno postlo,ker pa je začela po njegovem škripat,si je namislil novo.Izbral pa si je trosed,ki se raztegne v francosko.čeprav jaz nisem za take fore,sam kaj hočeš.

naš pa tisto ki ima omaro spodajuser posted image user posted image , no trosed tudi ni slab, bo imeu veliko placa za spat, aja pa še pisalno smo mu morali zravn nabaut

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
17.1.2009 19:03:35   
tanjusi
IZVIRNO SPOROČILO: julci

mi smo tut novo pojstlo kupili , smo pa usklajeni

čist po konzervje pa glavno da bojo naši mulci fajn spali.Naš je mel do zdaj leseno postlo,ker pa je začela po njegovem škripat,si je namislil novo.Izbral pa si je trosed,ki se raztegne v francosko.čeprav jaz nisem za take fore,sam kaj hočeš.

naš pa tisto ki ima omaro spodaj , no trosed tudi ni slab, bo imeu veliko placa za spat, aja pa še pisalno smo mu morali zravn nabaut

No mi smo pa za novo hišo dormeo jogije za otroka kupli, pa upam da bojo ok, ker čujem velik plus in minus info o njih.user posted image

(a camus)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
17.1.2009 23:50:42   
hanna1
čer....no ve pridno zapravljateuser posted image user posted image user posted image ,jas pa služim cel dan,pa ni nobenga haska-v denarnici user posted image -pa vseeno bravo za nove postelje in kako si mislila julci,da sem prisotna celo noč ??????saj sem imela izklopljen rač.pa se globoko opravičujem,da sem te zbudla včeraj,če bi vedela ....sem malo probavala in kar tako za hec poslalauser posted image ...zdej pa grem v horizontalo,še prej pa Hano malo pocrkljat,veste nisma še čist končali,še vedno malo vleče,sam samo toliko kot mjej paše,ampak še vseeno mi vleče majico gor malo vleče,pa čao Micka user posted image ...pa še malo tuša in ...se že vidim kak hrlim user posted image user posted image user posted image ....ostanite v cvetju in izkoristite snegec   pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
18.1.2009 8:29:32   
julci
- kako si mislila julci,da sem prisotna celo noč ??????saj sem imela izklopljen rač.pa se globoko opravičujem,da sem te zbudla včeraj,če bi vedela ....sem malo probavala in kar tako za hec poslala ...

Ma ni panike,če si me zbudla.Sam jaz sem mislala da BOŠ KAJ TULE ČVEKAVA,POL PA ČAKAM PA ČAKAM,pa te ne dočakamuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak zjutraj si bla pa že prisotna,sam štime nis dala od sebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
18.1.2009 8:43:51   
julci
Drugač pa jutro damice,vas vabim na slastno kavico
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
18.1.2009 15:00:04   
julci
dvig moraleuser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
18.1.2009 18:02:19   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Vključevali smo se iz stranske na glavno cesto. Mi smo bili prvi in smo zavijali desno, en za nami je šel levo, ta ženska pa je bila tretja in je šla potem za nami. Je potem rekla, da je gledala tistega pred nami in ko je on speljal je ona tudi, nas pa spregledala user posted image . Smo se pa vse lepo zmenili, ni bilo problema. Se pa celo poznamo, ker ima v Laškem Foto atelje.
Nisem pa vedela, da če pokličeš policijo (če ni nihče ranjen, je ni treba) ti nabijejo kazen 400 EUR, pa še kazenske pike dobiš (tisti, ki je kriv, seveda). Malo drago, a ne.

ne nabijejo ti kazen, ker si poklicala policijo ampak dobi kazen tisti, ki je kriv glede na prekršek, ki ga je storil. Prekrškov je več vrts, kazni pa različne.  najbolje je, da se probata sama zmenit na kraju in izpolnit evropsko poročilo. če veš, da si kriv, je najbolje krivdo priznati in ni potrebno klicati 113. Če se pa ne znata zmenit, pa je potrebno klicati 113 in v tem primeru po zakonu moramo kaznovati tistega, ki je povročil prometno nesrečo.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
18.1.2009 23:10:02   
hanna1
čer........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
19.1.2009 8:11:50   
lumpa6
jutrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
19.1.2009 19:16:19   
julci
čer

Dašabina najlepša hvalauser posted image

ja pa kje ste vse punceuser posted image to je pa krizauser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
19.1.2009 19:59:48   
tanjusi
čer

Dašabina najlepša hvala

ja pa kje ste vse punce to je pa kriza

ful je kriza ne vem kaj bo , kje ste ženske, kaj bo šele poleti, ko bojo vsi zunaj
Drugač pa pri nas je danes taka poledica, da sem za vsak slučaj avto kar kak km od doma pustzla, da ne bi spet iz ceste šla....

(a camus)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
19.1.2009 20:03:15   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: viator

Veš, da počivam, jauser posted image . No zdejle res malo, ker Lara neki čudno dolgo spi....jo hodim čekirat - spi že dve uri!!!
Drugače je križ boljši. No, se trudim mal težo znižat - mi je zadnjič dohtarca namignila, da bi redukcija telesne teže znala lepo omiliti moje težave s hrbtenicouser posted image .

Ti, kam moraš že ti shujšat user posted image  v jezik user posted image  user posted image user posted image  Lepo te prosim, a bi ga nehala sračkat, tebi pa res ni treba shujšat - tisto dohtarco pa kar k meni pošlji, ji bom ene par poštenih natrosla. Verjela bi pa, da ti telovadba nebi škodla - tiste mišice okrog križa in po hrbtu fino ojačaš in si zmagala (pa še veliko bolje se boš počutila), no saj posledično bi šel verjeto tudi kak gram dol, če si zelo želiš, ampak mislim, da ni prav nobene potrebe.

Hvala, hvala, ampak sem par kil gor dobila, odkar smo se nazadnje videle. Zato bo treba nujno na kavouser posted image - samo da se tole vreme mal zrihta. Mraz je k sreči mal popustil, da še dež neha..smo na konju.
Drugače pa na pilates hodim - ki naj bi bil dober za tovrstne probleme.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
19.1.2009 20:04:20   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

jaz sem pa včeraj zvečer srečala viator in njeno Leo user posted image ko sva se z Inaro odpravljale od dedija in babi. prav fino jih je blo srečat, tak toplo pri srcu.. sem morala napisat, so mi tok fajn te "viatorke" user posted image

Jaz sem bila tudi vesela, da smo se po dolgem času videle...Inara je dobrovoljna sončica.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
19.1.2009 20:05:51   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

aleluja, glavno, da je vse uredu!

Se podpišem. Ste imela pa kar srečo ženskice - Stephany in Tanjuši - da je bil skrivljen samo pleh. 

< Sporočilo je popravil viator -- 19.1.2009 20:08:15 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
19.1.2009 20:09:15   
viator
Tako, zdej grem pa še mal otroke preganjat...lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

plačilo nepremičnin

koliko mesečno plačujete za najem stanovanja/hiše oziroma mesečni obrok kredita?

300-400€ (60%)

400-500€ (14%)

500-600€ (9%)

600-700€ (10%)

več (7%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!