|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
14.1.2009 18:45:18   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

no,končno sem mobilna..matr so nama naštimal en antivirus pa nisem mogla nikamor pogledat in ne pisat..
midve sva še kar.lia se je od hane nalezla prehlada in sedaj bogica ne more dihat ker ima nos zabasan.tko,da se imamo malo utujeno..ven še kar nisva šle nikamor.sem mislila danes pa nas je sneg zamedel.tko-da drug teden po moje..slikce vam bom nalimala-ko se naučim..bom mogla kar sama poguntat zadevo.
vas pa lepo,lepo pozdravljam in vsem ki ste in ki boste praznovale vse najnaj-z opravičilom,ker res nimam časa pa pol pozabim...ma za nagont sem.
se še kaj javim

o welcome back user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
14.1.2009 19:07:03   
viator
Ojla Natašauser posted image , lepo da si se oglasila...ej, jasno da nimaš časa, če je dojenček pri hiši. Lepo se imejte in pocartaj dečico.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
14.1.2009 19:37:48   
hanna1
natasaom,lep pozdravček tud od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se deklici čimprej pozdravita,ti pa izkoristik vsak trenutek za počitek-ne pozabi,da si imela carsi rez in s tem ni šale,vsako pretiravanje je hudo kaznovano...upam,da res paziš naseuser posted image user posted image user posted image

Kristjan,tudi tebi želim veliko lepega v življenju in naj ti bo med bratci in sestrami vedno lepo...pa glih na sredini siuser posted image ...vsenajboljše za 11 RD...še en najstnik je med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......kako pa kaj vaš kužek...mimogrede user posted image user posted image

...s Hano sva imeli dons zadnjo inekcijo in je bilo groza in strah,ker je bilo pol Mežice dojenčkov dons naročenih...in so se drli in ...pravzaprav so bili glede na situacijo zelo potrpežljivi sva pa veliki 82,5 cm in težki 10,9kg...a sem že omenila da kolikor rada je,vse sproti pokuri.....edini sva bili,ki sva bili dobro uro ves čas v pogonu,vsi ostali so lepo sedeli...no večinoma so bili tako mali,da so lahko samo opazovali našo divjakinjouser posted image ...pa vsi take nežne glaske,Hana pa za nekaj sto decibelov močnejšega....me že zdaj spravlja v zadrego...kaj me še čakauser posted image ,sva pa bili pohvaljeni,da dobro napredujeva,no do govorenja še nima prave inspiracijeuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
14.1.2009 20:42:44   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Vse najboljše - Klemen, Žana, Marko in Kristjan!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ne moreš verjet, vse zamudim, zato moram hitro piskerček pristavit. HAPPY BIRTHDAY vsem slavljencem.

Natasaom - takoj kamionuser posted image , da se mala pikica in velika pikica hitro pozdravita. Ti pa ne pozabi počivat, sem bila na istem kot ti in sem tudi prehitro rinla na noge, pol me je pa še en lep čas pošteno špikalo pri šivih. Ti kar lepo počivaj. user posted image

Viator kak hrbtenica? Ane, da počivaš user posted image

Stephany samo, da ste jo vsi vi dobro odnesli, pleh boste pa že popravli - saj vem, tudi to je en kup dela in letanja, ampak važno je, da ste vi celi.

Hana, sončica, ne mami živčke kravžljat (bo še čas za to user posted image ), si pa pridna, ker tako pridno rasteš. Alini so pa pri 16.mesecih namerili 84 cm in 11kg in nekaj gramov, pa se mi zdi, da je spet zrasla - sploh ne razumem po kom ima to, midva pa oba bolj pri tleh user posted image  Hanna nič se sekirat glede govora, naša Alina pa popolnoma nič ne govori, vse skomunicira, točno vemo kaj hoče, ampak besed pa od nikoder. Pa se ne sekiram (ne še user posted image ), bo že vsak po svoje in ob svojem času.

< Sporočilo je popravil KT -- 14.1.2009 20:44:09 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
14.1.2009 21:06:20   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Hanna nič se sekirat glede govora, naša Alina pa popolnoma nič ne govori, vse skomunicira, točno vemo kaj hoče, ampak besed pa od nikoder. Pa se ne sekiram (ne še user posted image ), bo že vsak po svoje in ob svojem času.
točno tako nekako je pri nas...vse razume,pospravi,odnese,prinese,le da včasih tako glasno kaj razlaga v svoji šprahi,da...user posted image user posted image user posted image ...včasih sama tako obračam njene  besede,da pol postanejo skor razumljive user posted image user posted image ....no njej ziher,meni pa tako-takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
14.1.2009 21:08:40   
hanna1
....sem se pa šele dons poleg drugih zavedla,kako močan glas ima že,ko normalno žlobudra.......jes pa bolj med tiho govorečimi user posted image ...najbrž je po babi...ona ima tak močan in nizek glasuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
14.1.2009 21:09:19   
hanna1
julciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................................

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
14.1.2009 21:16:10   
hanna1
user posted image user posted image user posted image žejna sem,grem malo hladilnik premetat user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
14.1.2009 21:34:13   
Laubica
Dobro da si samo žejnauser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
14.1.2009 21:34:44   
Laubica
Tudi od mene vsem slavljenčkom vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
15.1.2009 8:22:14   
Laubica
Dobro juto -nas je zametlouser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
15.1.2009 14:26:58   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: viator

Viator kak hrbtenica? Ane, da počivaš user posted image

Hana, sončica, ne mami živčke kravžljat (bo še čas za to user posted image ), si pa pridna, ker tako pridno rasteš. Alini so pa pri 16.mesecih namerili 84 cm in 11kg in nekaj gramov, pa se mi zdi, da je spet zrasla - sploh ne razumem po kom ima to, midva pa oba bolj pri tleh user posted image  Hanna nič se sekirat glede govora, naša Alina pa popolnoma nič ne govori, vse skomunicira, točno vemo kaj hoče, ampak besed pa od nikoder. Pa se ne sekiram (ne še user posted image ), bo že vsak po svoje in ob svojem času.

Veš, da počivam, jauser posted image . No zdejle res malo, ker Lara neki čudno dolgo spi....jo hodim čekirat - spi že dve uri!!!
Drugače je križ boljši. No, se trudim mal težo znižat - mi je zadnjič dohtarca namignila, da bi redukcija telesne teže znala lepo omiliti moje težave s hrbtenicouser posted image .

Aja, sem že zadnjič hotela napisat user posted image user posted image user posted image julci za izgubljene kile.

user posted image user posted image user posted image za mere Alina in Hana! Laro moram še tudi na cepljenje peljat, ufff se mi ne gre. Me pa zanima kolk tehta - meni se zdi full težka, ko jo naokrog prenašam..

Glede govorjenja oz komunikacije - res so luštni tele malčki, vse se da z njim zmenit, pa praktično nič ne znajo govorit.
Lara je v zadnjem času postala bolj zgovorna - kakšni izrazi so res posrečeni - men se najbolj dopade, ko reče juhi juhi jufa - h ji dela težaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hana - mi imamo tudi en podoben model, samo stika, okol leta in v vse se vtakne...ahh, le po kom je?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
15.1.2009 16:57:52   
tanjusi

a si ji hotla povedat da si žejnauser posted image user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
15.1.2009 17:01:21   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

a si ji hotla povedat da si žejnauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image vau,zdaj si me pa nokavtirala,sem ostala brez besed user posted image user posted image user posted image user posted image .....eeee,kaj sem že hotla rečt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...EMŠOuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
15.1.2009 17:03:12   
tanjusi

a si ji hotla povedat da si žejna

vau,zdaj si me pa nokavtirala,sem ostala brez besed .....eeee,kaj sem že hotla rečt ...EMŠO
upam da ne zamerišuser posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
15.1.2009 17:05:28   
hanna1

a si ji hotla povedat da si žejna

vau,zdaj si me pa nokavtirala,sem ostala brez besed .....eeee,kaj sem že hotla rečt ...EMŠO
upam da ne zamerišuser posted image user posted image user posted image
...he-he,pol me pa še ne poznaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
15.1.2009 18:02:13   
hanna1
takole,jaz sem šla pa po socialni kruh,pa dve mini pici sem dobla za našega radojeda user posted image ..za 90 centov,pa malco za jutr,pa mala se je v omaro skrila-kotno,ker je nekak pogruntala vrata odpretuser posted image ...a sam jes ne vidim nobenga dela in tu gor visimuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
15.1.2009 18:26:17   
tanjusi
takole,jaz sem šla pa po socialni kruh,pa dve mini pici sem dobla za našega radojeda ..za 90 centov,pa malco za jutr,pa mala se je v omaro skrila-kotno,ker je nekak pogruntala vrata odpret ...a sam jes ne vidim nobenga dela in tu gor visim

nisi edina, men se tudi nič kaj neljubi, nujne stvari sem nardila, zdaj nas še čaka večerja  pa umivanje, pa risanka pa  spat. komaj čakam se mi zdi da mi manjka spanja.

(a camus)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
15.1.2009 19:52:29   
hanna1
jes sem se pa ostrigla...po skoraj pol leta...pr men frizerka zelo borno služi,upam,da ima kaj bolj "pogostih" strankuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
15.1.2009 19:55:38   
hanna1
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 15.1.2009 19:57:53 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
15.1.2009 19:57:01   
hanna1
solit se naj gre ta RRuser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
15.1.2009 20:37:08   
tanjusi
solit se naj gre ta RR
kaj te jezi, jaz mam avto v jarku na cesti, sem se malo preveč v hrib zagnala, pa me je odneslo v jarek....user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
15.1.2009 21:23:58   
hanna1
jej,upam,da ni kaj hudegauser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
15.1.2009 21:45:14   
hanna1
....ja nč,grem jes aja-aja s kurami,ker moram zjutraj še kosilo pripravt,se mi pol po službi ne da...lepo noč vsem in kaj lepega sanjajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
16.1.2009 8:32:24   
KT

solit se naj gre ta RR
kaj te jezi, jaz mam avto v jarku na cesti, sem se malo preveč v hrib zagnala, pa me je odneslo v jarek....user posted image user posted image

tanjusi Kaj jarek?user posted image Kje jarek? user posted image Kdo jarek? user posted image Zakaj jarek? user posted image Ampak najbolj važno - a si ti uredu?user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.