Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 14.1.2009 15:54:20
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Nogavica Pa ti si bla prv lušna nosečka... Res.. Joj, jst se bojim, da bom prava mala bombica. Nism lih visoka.. pa mi bo ritko povečal.. Hvala . Ampak veš, kaj - tudi jaz nisem velika (imam 164cm) in sem se v nosečnosti zredila 30kg , imela sem ogrooomen trebuh, zato povečana rit sploh ni prišla do izraza . Tako da če se ti jaz nisem zdela bombica, potem verjetno tudi ti ne boš.
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 14.1.2009 15:55:12 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 14.1.2009 16:38:31
|
|
|
|
strumf
|
čav punce. pri nas na dolenjskem tudi sneži. ceste so bile zjutraj prava katastrofa. drugače pa rojstni dan imam 20.5. (1982), da boste lahko darilo prilepile . ravno danes, sem tudi jaz imela zelo čudne sanje. pa si jih ne znam razložit. sanjala sem da sem delala test za nosečnost in da je bil pozitiven , potem pa sem ta test skrivala in so ga na koncu odkrili. potem pa sem se zbudila. in kaj naj si sedaj mislim . je pa res da sem sedaj ravno sredi O, in z dragim veselo . upam, da se mi sanje uresničijo. glede poročne obleke pa tako. pomembno je kdaj se boš poročila (letni čas) in kje bo fešta. ravno tako moraš obleko izbrati glede na to kakšen tip poroke bo ( bolj umirjeno ali zurka z veliko plesa). jaz sem si izbrala z vlečko, pa sem jo imela potem ves čas zapeto, ker smo full noreli in mi je bila v napoto. tako da bi se sedaj, sigurno izbrala takšno, brez nje. je pa vlečko zelo lepo videti na slikah in v cerkvi. če si bolj umirjen tip potem izberi belo, če si bolj živahna pa le pogumno z dodatki, srečno, in da bi izbrala pravo, v kateri se boš počutila kot princesa. jaz sem se
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 14.1.2009 16:54:34
|
|
|
|
drobtinica29
|
čaw punce! jooooj... kolk ste danes že načvekale tu gor, pa čeprav redno vse spremljam, včasih komaj vse ujamem,... drugače pa saj je fajn da se veliko pogovarjamo,... super ste vidim da nas je danes ponoči kar nekaj imelo čudne sanje,... tud sama se danes sanjala čudne sanje,... videla sem kako sem svojega hranila in ga nekaj pestovala... upam da so to res dobre sanje,... ko sem nazadnje sanjala in videla svojega ,sem potem res bila nosečka,... drugače pa danes sem zvedela da je moja sodelavka noseča, jupii sem vsela za njo pa še podatki za tabelco roj.dan.28.09.79, pa še en podatek pri meni manjka xx.01.09 lp, punce
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 14.1.2009 17:09:13
|
|
|
|
tassika
|
IME: STAROST: KRAJ: V PRIČAKOVANJU +
01. Rižkoo (20.6.82) 26 Celje xx.01.2009 02. MalaMravljica 30 EU xx.01.2009 03. Tassika (12.8.83) 25 Domžale xx.xx.2009 04. U* 27 Tržič xx.01.2009 05. Pilotina (19.9.79) 29 ok.Portoroža xx.04.2009 06. Manca 23 ok.Kranja 07. Drobtinica (28.9.79) 29 Maribor xx.01.2009 08. Nogavica 31 Maribor xx.02.2009 09. zvesta 29 Lenart xx.07.2009 10. Maj2009 24 ok.Domžal xx.01.2009 11. MAŠKA (31.5.75) 33 ok.Celja xx.02.2009 12. Strumf (20.5.82) 26 ok.Brežic xx.01.2009 13. Fargesia 26 ok. Ljubljane xx.01.2009 14. Twixy (10.2.81) 27 inozemstvo 10.02.2009 Pomembne informacije: 1. Kdaj narediti test nosečnosti 2. Za večjo plodnost 3. Koledar ovulacije: 4. Krvomočnica
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 14.1.2009 17:11:14
|
|
|
|
tassika
|
Jah sanje, samo jaz vam povem, da nimam bit od kje noseča, še takrat ko sva, sva bila zaščitena, tko da pri meni ne bo držalo. Pomoje da preveč čvekam tukaj gor in potem še to sanjamo . Evo trenutno pri nas prevladujejo topli meseci za roj.dneve, samo twixy se je uguzila tja nekam med februar nič bo treba hitro poiskat kakšno tortico. lp
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 14.1.2009 17:40:08
|
|
|
|
maj2009
|
ojla punce! se javlam po dolgem času. zdele sva z mojim 1 uro kidala sneg, je men to ful dobr in pri tem ful uživam. še moji podatki 18.6.1984. punce jst sm si obleko izposodla v poročnem kotičku(dolenska c.) kjer je moj izbral enako barvo kravate in telovnika kot je bla moja obleka. midva sva bla nad njihovo prijaznostjo zelo presenečena. tud zahvale sva naročila tam, vabila pa sem naredila sama. imela sva imela zelo lepo poroko, vozila sva se s kočijo, vreme je biu super, 28 stopinj, blo je 19.7.2008.kmal bova 6 mescev poročena in zdaj komaj čakava da zagledava+. pozdravček!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 14.1.2009 18:16:18
|
|
|
|
pilotina
|
evo mene iz porodnišnice...juhuuuu...kakega lepega sončka imamo v družini...rožica lepa je z mamico je vse ok...malček jo trebušček boli, ker je imela CR...ampa ni nima veze...vse je super
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 14.1.2009 18:19:52
|
|
|
|
pilotina
|
naši "vedelževalci" v družni pa pravijo, da sva sedaj midva na vrsti in da naju to vse še čaka...joj dobro, da mava njih, ker če ne tega res nebi vedela no pa sej jim ne morem zameriti, saj ne vejo za najino izgubo...ampak malček pa me že ujezi...vsak ve zase, naj me pustijo pri miru
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 14.1.2009 18:24:10
|
|
|
|
tassika
|
se strinjam s tabo, ko bomo hotli bomo že imeli bebice, kaj se morjo vedno vsi vtikat v to. Ko sem jaz prišla z bolnice mi tašča pravi no kako veselo novico mi morta povedat, je mislila da nisem šla v beograd ker sem noseča, jaz pa nisem šla zato ker nisem bila več . Ampak briga me jaz se jim samo smejim. Enkrat mi je bil ful všeč en vic. Ko so dva skos buzerirali na porokoah, kdaj bosta pa vidva na vrsti, pa je par odgovoruil, da na pogrebih tudi onadva ne sprašujeta, kdaj bodo oni na vrsti. Ta mi je tko všeč. Nič zdaj pa pičim na zabavo mal jest, k dons še nič nisem
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 15.1.2009 8:48:20
|
|
|
|
pilotina
|
jutro punce
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 15.1.2009 8:57:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Juutrooooooooo punce..! Jutro pilotina?! Kako si kaj danes? Mene je povsod po mal. Sm bla zgodna danes... zaradi snega. Imamo še zmeraj akreditacijo na šihtu in bog ne daj zamudit. Pa mi je uspelo pridt tik pred začetkom... Dolga je ta vožnja do LJ.., sploh pa v takem vremenu. Čeprav so kar fajn zrihtal avtocesto don.. v primerjavi z včeraj... Lepo vremem bo pri vas.. sm poslušala..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 15.1.2009 10:15:41
|
|
|
|
tassika
|
Jutro punce, jaz imam pa danes blazno gužvo, je sodelavka zbolela in delam za dve. Zečer sem pa še varuška enmu luštkanmu fantku, ker gresta njegovadva v kino. Bo malo krize, sesuta iz službe, zvečer tja do 00,30 ob ene pol dveh bom šla spat in potem spet v službo, ampak dinarčki so pa dobri tko da zato tudi zobke stisnem.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 15.1.2009 10:22:45
|
|
|
|
pilotina
|
dobro sem, Rižkoo res se jasni tuki pro nas...sicer ni še sončka, bo pa kamlu upam pridna tassi...se boš pa naigrala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 15.1.2009 10:23:25
|
|
|
|
tassika
|
ne bom, ker bo mali vragec pomoje že spal, prinesla bom sabo par dvd-jev in to bo to.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 15.1.2009 10:49:47
|
|
|
|
malaMravljica
|
Dobro jutro oz. dober dopoldan tudi od mene. Imam sedaj apr minut casa, drugace pa zasedena ze od vceraj popoldan tako, da niti ne vidim, ce telefon zvoni Rizko je en mali firbcek, neee hecam se. Ma ves, ne razlagam na veliko kje sem, saj se sama ne vem zakaj. Povem ti pa lahko samo zame, Twixy bo pa sama razlozila, ce in ko bo hotela, ok. Torej moj domek je v Sloveniji, ker tam bom vedno doma, novi domek je pa v Nemciji, tu sem pa doma, ker je od tukaj moja ljubezen. In tukaj sedaj tudi zivim. Ce bo katera kaj rabla se bomo ze zmenile, saj vedno komu kaj prinesem od tukaj. Se vase sanje morem pokomentirat. Jaz kaj takega ne sanjam, je pa moj te dni najprej sanjal, da sem bila noseca, drugo noc pa, da sem ga zapustila in zivela naprej v Sloveniji, tam ze spoznavala novega moznega partnerja in takrat se je zbudil in stisnil k meni. Po moje je bila za te sanje kriva luna, je bila kar mocna se mi zdi, jaz sem kar nekam stalno zmatrana ta teden. Sibam naprej. Uzivajte!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 15.1.2009 14:37:13
|
|
|
|
Anonimen
|
malaMravljica Res sm mal firbčka... in hvala, da si zaupala. Lepo, da te je ljubezen odpeljala tako deleč in upam, da domotožja ni preveč. Tud mene je ljubezen odpeljala iz LJ. v CE. Pa je mene čist preveč matralo domotožje. Tko da..., bravo zate. Jst sm pa mal žalostna . No kr velik. Z mojim sva se tko močno spičla in me sploh ne zanima. Jutr grem delat, ne zanima me obletnica, ne zanima me nič. Včasih se mi zdi kot da bi živela v njegovem življenju in... pač sprejemala vse tko kot je. Niso važne moje želje, nič. In sploh ta način kako izrazi svoje želje ali problem.. Hoče neko podporo... v največji obremenjenosti in žalosti... pa nič mu ne manjka. Samo perfekcionist je in karierist. Jst sm pa čist drugačna... in se križava po celi črti. Polne učke solz mam in pa tak gromozanski cmok... Moja želja je bebika in .... družinica... in u bistvu sm mislila, da sva korak pred tem..., on pa men dons "veš, si bom mogu organizirat življenje mal drugač"... in bla, bla.. o magisteriju in o tem kako se bo posvetil samo temu in... sm omenla.. iz heca "pol bova mogla pa vse prestavit, bebike in poroko in.."... in on men.. "pa kaj siiiliš, vsiljuješ.. , vse bo prišlo ob svojem času!" Prv napadu me je... Sej to čist drži... , se strinjam z njim ampak... sej zadnje čase skoz govori samo o tem in... me je kr šokiral ta njegov nastop in način kako mi je predstavil vse skupaj... Ja nič, žalostna sem zelo. Jutri sem pričakovala popolnoma nekaj drugega... Drage moje... očitno sm še kilometre stran od prvega prstančka... in sm tud zlo razočarana. Sm rekla, da ne bom.. pa sm. Če nič drugega me je na realna tla postavil...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 15.1.2009 14:49:11
|
|
|
|
twixy
|
Ah..rižkoo Mi je kar hudo zdaj.... Mogoče pa je njega tudi prizadel tvoj SS in se nekako boji,da bi se spet ponovilo.. Ampak se itak NE bo! Mogoče pa mu je samo kaj prešinilo misli... In mogoče...Eh nebom se igrala zdravice Pozabi na to kar je bilo danes.. In uživaj v jutrišnjem dnevu.. Mogoče pa ti bo vseeno dal prstanček. Ampak..za ta korak morata bit pripravljena oba in,če se on ne počuti dovolj temu... :/ Res nevem kaj naj napišem,da bi te v boljo voljo spravila... Ti bom pesmico zapela Jaz pa pojdeeeem in zasejeeem dobro voljo pri ljudeh.... V eni roki nosim sonce v drugi roki zlati sveeet Najina poroka je v začetku maja Waaw..še malo Se mi zdi,da me čas tako priganja,da nič nebom mogla dokončat. Ju3 grema do cvetličarke,danes še za mojega obleko gledat... Jaz pa sem naslednji teden naročena v poročnem salonu. No punce,tudi jaz se nagibam najbolj k privi obleki Bi bila pa brez tistega ogrinjala zadaj. Je potem preveč kičasto. Ampak,če se za to obleko odločim moram še shujšat
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 15.1.2009 14:55:19
|
|
|
|
Anonimen
|
twixy.. hvala za pesmico. Sm jo brala in si zdej pojem . Ne, jutri grem delat. Tko sm se odločila. Očitno je to sam želja.., ki je zelo močna. Ja midva znava čustveno manipulacijo se it. No, sej nima veze.. Kakorkoli.. moj cmokec ostaja... Že dolgo ga nisem imela.. , zdej pa spet. Sva mela kr težave pa se mi zdi, da sva jih premagala... in se je v obeh rodila ta močna želja.. SS naji ni nič zbližal samo zelo oddaljil. To je tisto ta hudo... No, vsak ma svoje sanje... Tvoje se uresničujejo.. in ti privoščim iz srca...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 15.1.2009 14:57:43
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ojoj Rizkoo, zal mi je za vajin prepir. Kaj pa ce na vaju oba ta teden tudi malo upliva luna, je mozno to, da potem tako hitro in pac cudno odreagirata. Ker mogoce on to sploh ni tako mislil. In ves, saj ga ne opravicujem, samo kaj pa ce je njemu vse skupaj tudi stresno in pac odreagira tako. Ves, midva sva se vceraj zvecer dobila z dvema kolegoma od mojega in en ima leto dni starega otroka sedaj, vedno sprasuje kdaj bova midva. Vceraj spet, potem je se drugi zacel, meni je bilo tako neumno, ta drugi je videl in potem rekel, no ja, to temo bomo naceli drugic. A ves, skoraj sem vceraj izustila, je ze bilo tako dalec, sem imela splav, to bi jim zaprlo usta. Mene ta vprasanja spravljajo ob zivce in vidim, da mojega tudi. Nazaj k tebi. Mogoce se ti do vecera ze opravici in te jutri caka cudovit dan. Kaj pa ce te res nacrtuje zaprosit in ga sedaj daje panika? Obrisi solze in se poskusi nasmejati. Zagotovo imas kaksno kolegico in gresta lahko na kavo po sluzbi. Poglej, ce se midva tukaj sprickava ostanem cisto sama, nobene zive duse, ki bi me poslusala v mojem jeziku.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 15.1.2009 15:04:17
|
|
|
|
pilotina
|
pikica Rižkoo...objemček zate kako grdo je to brati...žal mi je zate...tako srčkana si danes je en tak čuden negativen dan...jutrišnji pa mora biti bolj pozitiven...upam in močno stiskam pestke, da bo razplet drugačen in da se boš pojutrišnjem prismejala k nam ljubčka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 15.1.2009 15:07:05
|
|
|
|
pilotina
|
malaMravljica...maš pa nas tuki, da nam zaupaš
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 15.1.2009 15:11:50
|
|
|
|
tassika
|
Rižko, jaz pa mislim, da je problem v tem, da on misli, da ga ne podpiraš v njegovem študiju. Tako kot on ne zastopi, da si ti želiš družinice. Ni rečeno, da si on ne želi dojenčka in poroke, mogoče bi samo rad prej uredil vse ostale stvari, pa ti tega ni povedal. Jaz imam prijatelja, ki po cele dneve dela, da bo otroku lahko priskrbel vse, kar on ni imel, ampak vmes zamuja razvoj svojega dojenčka. In mogoče ravno zato tvoj tako hiti z magisterijem in vse ostalo. Vem da je lahko solit pamet, jaz nisem nič drugačna, z mojim sva si čisto različna in ni dneva da se ne bi malo pregovarjala, ampak potem na koncu vse speljeva tako kot je treba. Vem da bi mogla jaz malo popustit in vem da bi mogel tudi on, ampak noče noben. Itak bom na koncu jaz popustila, ampak zaenkrat se mi še ne da . Tvojemu pa le povej, da ga podipraš v vsem, ampak da je tvoja želja takšna in kaj on misli o tem. Meni se pa meša v službi, so me tako zasuli, da komaj diham in še to s polovico dela od drugih, ker so nesposobni in ne znajo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 15.1.2009 15:13:11
|
|
|
|
Anonimen
|
malaMravljica To je hudo, ko si sam. Vem. Če mi verjameš.., ničesar ne pričakujem za jutri, tudi želim si ne. Treba je izbrat način kako povedati... tud paniko bi prenesla.., tud mene je kdaj zagrabila... Zlo močna, ko se zanosila. Samo..., moj način je bil drugačen, nisem iskala besed s katerimi bi prizadela in nisem reagirala sebično... Ne vem.., pokvaril je pričakovanja. Jst sm si pa tud mogoče domišljala.. , nism niti mela tehtnega razloga za pričakovanja... Sej se sploh opisat ne da kako je vse potekalo. Vem samo, da boli in vem, da jutri cel dan delam. Ne veselim se jutrišnjega dne, dons sm čist preveč slišala in... boli no. Itaq se pobotala bova... , me je pa prizadel. Priznam, da sem bla v nekih pričakovanjih. Zdej pa dvomim, da mu sploh omenim to. Včasih je dovolj samo beseda in ti vzame želje. Sej nism pesimist ampak... ta reakcija in to pridiganje.. uf, me je ne samo spustilo na realna tla.., vrglo me je. Za to je potrebnih samo 30 minut. Žalostna sm... Tebe pa popolnoma razumem..., jst tud nikakor ne prenesem vprašanj.. v zvezi s tem. Pa se non stop vrtiva okoli njih. Najhuj je pa, ker sam o tem govori... in reče meni, da silim... in vsiljujem.. O ****..., grozn se počutim.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 15.1.2009 15:17:25
|
|
|
|
malaMravljica
|
ja pilotina, samo mojemu ne smem povedat, da imam koga, ki me poslusa, ker malo izkoriscam to dejstvo v bistvu sem zaradi tega predlagala, da se ne smeva kregat in ce se ze skregava se moreva takoj stisnt en k drugemu, da jaz nimam obcutka, da sem sama.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 15.1.2009 15:21:22
|
|
|
|
malaMravljica
|
Rizkoo, saj vem, da te je prizadel. Samo ce se ti bo opravicil bo jutrisnji dan vseeno lahko lep, jutri bos na danes ze gledala z distance in mogoce videla se kaj, cesar danes ne vidis. Drugace pa te cist podpiram, it ta tvoj je naredu res eno ornk neumnost, da ti ravno dan pred obletnco blekne nekaj takega.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?