|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
18.1.2009 8:32:50   
ana**
Jutro user posted image

Kakšna je bila noč? Jst sm se 3× zbudila in šla na wc..zdaj pa bi lahko še spala ampak je dragi šel na smučanje in me je zbudiluser posted image

katrinka vso srečo ju3 na NSuser posted image user posted image

Zdaj pa se grem počasi stuširat..pa namazat ker mam strašno suho kožouser posted image Se mi zdi,da se že na daleč vidiuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
18.1.2009 8:43:50   
BOOMER
OLA PUNCE!

evo nedelja, spet za mašinco - da vidim kako ste...

Rina, tudi jaz sem negativna, pa sem cel življenje rasla z živalskim vrtom gor, mela mačk še pa še, na vrtu sem non stop, pač - očitno smo 'mal' drugačneuser posted image Zdele trenutno sem pa v vakumu - blok sredi Ljubljane - živali ni tako da, kot se rekla Sempervivum - če ne spreminjaš okolja, bo vse kul - sam pozitivno!

In ja - Primorke - en mal sončka pliiiz!

elevitka - sem doktorju rekla, da se mi zdi to kar mal močen pritisk, pa je rekel, da je to isto za malega, kot da se jaz na trdo usedemuser posted image no trebuh me je vseeno bolel...mali pa nicht trznt na provokacije user posted image - je spal (v torek pa fuul akrobatiziraluser posted image ) - hja recmo da Pušenjak ne dela tega prvič, pa verjetno ve, kako pa kajuser posted image

katrinka - sam brez panike...mene je blo strah ko psa, moj je marširal po ordinaciji gor dol pa ****kal nad vsem, na koncu pa sem zagledala nosek (to pomen v 99% da nima Downa!), srčka pa rokice pa vse ostalo, da sem sploh pozabila kje sem. Torej - vso srečo!user posted image

Moram pa priznat, da sem se končen oddahnila...mene so precej strašil (izjave tipa - 'bodite veseli, če boste imeli vsaj enega zdravega otroka'), ampak mali je super, mama pa končno lahko ponoči spi....

Mejte se fajn pa držim pesti da se mal ta mrakoba oblačna dvigne....

Afternoon sickness is gone, gone, far, far away!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
18.1.2009 8:56:37   
katrinka
BOOMER - a veš da to o nosku sploh nisem vedelauser posted image
edino kar vem je - kako pac poteka, kakšno funcijo igra ce imas poln ali ne mehur
napisi mi se kaj - kaj pa ta razmerja, kako to delujeuser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
18.1.2009 8:58:00   
katrinka
a ja - pa se to - a res da v nekih primerih dela ultrazvok nožnicno - no, meni je vseeno kako, samo a je lahko v tem primeru moj zravn?

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
18.1.2009 11:12:16   
donna22
pri meni je skoraj delal NS skozi nožnico, ker je bil otročiček poreden in se ni hotel obrnit (kazal je hrbet) user posted image potem je ginekolog (seveda nežno) nekajkrat udaril po mojem trebuhu, tako da se je predal in le obrnil na hrbet user posted image , tako da ni bilo treba. mislim pa, da je partner vseeno lahkoc zraven. meni se je samo odveč zdelo, da bi mi ga delal skozi nožnico, če gre tudi drugače ...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
18.1.2009 11:26:06   
BOOMER
KATRINKA - sej ne da bi bla jest tko pametna, sem prebrala na letaku od lj. porodnišnice, ki sem ga dobla od moje G...evo glih kar sem šla čez vse smeti, pa ne najdemuser posted image tam je res vse pisal. Evo kaj sem si zapomnla:
V bistvu ti NS pove tveganje za tri kromosomske napake (tri različne trisomije - 21 downov, 18 edvardov sindrom, 13 Patau-ov sindrom), po velikosti se sklepa tudi za možnost srčne napake. Ostal del pregleda je zgodnja morfologija in potrdi da ima fetus vse kar rabi ter če je vse normalno. Pri Pušenjaku dobiš tak list na njem vse piše, so tud tabelce.....

Posebnost je ta nosna kost - načeloma user posted image o nosni kosti res ne vedo, tako ko sem en glasen 'jes' spustila ob tem, ko je reku, da je nosna kost vidna, je bil G mal presenečen (nekaj komentiral v tem stilu da smo očitno z vsem seznanjeni)....Je pa tako, da je to dodatni kromosomski - fizični pokazatelj - vsi OK bejbiji imajo do 12t že vidno, drugače ostaja le 1% možnosti (na netu piše 3%), da ni DS oz. da test ni lažno POZITIVEN. Se pa mnenja krešejo, vsi so pa edini, da zmanjša možnost napačne diagnoze. Če mal pobrskaš je cel kup člankov.
TOREJ: če ti zagleda kost, je to še dodaten + in ti zmanjša tveganje napačne diagnoze. Moje je bilo dokaj nizko, za 29let je 1:949, jaz pa sem imela NS 1:1 / 1:1,3 / 1:1,41mm + nosek pa vse skupaj naneslo tako  - več je špranjice med glavico in robom te nuhalne vrečke, slabše je (1:2-3mm je zelo slabo).

Je pa eko ena slikca z meritvijo gor, se dobro vidi, kaj se meri + nekaj z neta, kje je nosek na UZ.

Tale nhalna je v bistvu res sam po sebi kar orenk test - sej ne rečem 100% je pa za take prve nosečke ko sem jaz fajn popoldansko pomirjevalno uspavalo user posted image (me do teme ni blo med živimi, ko sem nazaj prišla).

DELAM DELAM DELAM, DELAM K ZAMORC (Z ZATEGNJENO ROČNOuser posted image )

< Sporočilo je popravil BOOMER -- 18.1.2009 11:41:51 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
18.1.2009 11:26:46   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Sem zasledila, da se že menite o vozičkih. Pri nas je nastal mini problem, ker imamo mali prtljažnik in bomo rabili še en voziček za našo Hano. Zdaj imamo High treka BBc, je superca ampak kot kaže ga bom morala prodati,  ker je skupaj s košaro kar velik zalogaj za naš mali avto. No bomo vidli. Če bi slučajno katero zanimal nakup pa naj mi javi na zs. Če ga prodamo, bom spet v dilemi kaj za novorojenčka, da bo dosegel kvaliteto zdajšnega vozička s katerim sem fullll zadovoljna.

Umikam ponudbo user posted image , sem ponoči dobila genialno idejo kako bomo vse stlačili v avto...ja uno trugo za na avto bomo nabavli , brihta jaz!

Vsem čestitke za dobre rezultate NS! Glede UZ-ja, meni je prvi pregled delala vaginalno, kasneje pa samo čez trebuh (tudi v 1. user posted image ).

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
18.1.2009 13:04:56   
rina22
Sempervivum in BOOMER, hvala vama za odgovr in vzpodbudne besedeuser posted image . Sem se že kar pomirila, ne vem, zakaj sem zagnala tako paniko. Res pa je, da nobenemu ni vseeno, kaj bo z otrokom, tu pa upam, da se vse strinjamo..Vglavno, bom pazila nase.. Lepo nedeljo še naprejuser posted image
Uživajteuser posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
18.1.2009 16:06:07   
katrinka
punce super ste user posted image - hvala za razlago glede NS, sem bolj mirna, še 26 ur pa jo bom dočakala....user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
18.1.2009 18:11:14   
Anonimen
No, pa so virusi prišli tudi do nas. Zbolel je moj mlajši sinek Jakob, tako da se bova ta teden doma crkljala. Kar se pa male pikice tiče, pa moram povedat, da me včasih že prav pošteno žgečka, tako da sm kr mal panična, če jo dolgo ne čutim (sej vem, da mora tut kej spatuser posted image ). Če povem po pravici, sem že razmišljala, da bi si kupila AS, vendar po drugi strani pa razmišljam, da če sta šli prvi dve nosečnosti čez brez te napravice, bo šla pa tut ta. Sm pa 100% odločena, da bom tokrat kupila Angel care, ampak za to pa imam še ogromno časa. 

Tako, vsem, ki še čakate na nuhalno(zdej vas več ni veliko) želim čim lepše rezultate, prov vsem user posted image  pa čim lepši teden.

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1485
18.1.2009 20:55:10   
Sempervivum
Pozdravček!

Malo surfam po netu in sem našla eno fajn stran o vsem v zvezi z nosečnostjo. Kliknite na: http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/nosenost.html

Karinka: uspešno NS user posted image

Ana: mogoče je za suho kožo kriva čokolada user posted image  ali pa lešniki user posted image ? To je hec, da ne bo zamere ...

BOOMER: A ti srečka si že brez slabosti? Jaz sem že zakorakala v drugo trimesečje, pa nič ne kaže, da se bo končalo user posted image  Saj bruham ne, mi pa je občasno zelo slabo.

Čuvajte se pred virusi, bakterijami ipd. nebodijihtreba, pa lep teden vam želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
18.1.2009 22:45:03   
donna22
jaz pa sem res imela srečo, s slabostjo ni bilo nobenih težav. v bistvu lahko za svojo nosečnost govorim samo v presežkih že od samega začetka: ne vem, če sem se kdaj tako zelo dobro počutla, kot se zdaj.
od začetka je sicer bilo nekaj utrujenosti in pa boleče prsi (bolj kot ne na dotik), ampak to so le malenkosti.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
19.1.2009 6:28:50   
katrinka
dobro jutro, sej ne da se zbudim z glavobolom user posted image in to zato ker se preklet pesuser posted image dere ze eno uro in namesto da bi se spalauser posted image visim na netu
drugace pa moje slabosti ni več ze sigurno 2 tednauser posted image jupi
danes imam NS  - KONČNO DOČAKALAuser posted image
pa se psihično se morm pripravit da ta teden , da povem sefuuser posted image glede na to da moji sodelovci veselo debatirajo kok sm se zredila - cela 2 kg, morm kmal povedatuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
19.1.2009 7:34:44   
BOOMER
dobro jutro punce - pa je spet ponedeljek.

Nam je včeraj v ulici ob 18ih zmanjkal elektrike, je ni blo kake 2h, kar ni nič narobe, sva šla z mojim že ob 19ih spatuser posted image hehe - mal crkljanja ne škodje....

Sempervivum - ja ful sreča - cela 2dni mi ni popoldan po 15ih več slabo!!!!! Lahko delam....Bruhnila sem pa 1x, par dni nazaj, ker mi jest ne paše, kislina fuuul nagaja, pa mi en sok iz kislih pomaranč ni pasal. Ugotavljam pa - če mi že rata slabo, mal sline se mi nabere, pol je pa v trenutku ok - kot da ni bilo nič. Tale slabost je itak ful odvisna.....od nosečke do nosečke...jest v življenju sem uspela bruhat 2x v 10ih letih, moj želodec očitno dobro prenese tone in tone sladkarij.....user posted image

Ana - lahko ustanoviva klub največjih potrošnikov vlažilnih proizvodov....že tako sem na suhi strani, sedaj me pa koža prav špika in srbi, če se ne namažem.

Ej - a mamo kako user posted image med nami z dvema pikicama? Al pa jest ne sledim preveč dobro..user posted image

Torej - vsem leeeeeeeeeeeeeeep ponedeljek! Pa da vam tud zvečer za kako urco elektrike zmanjkauser posted image

Recesija - pospeševalec natalitete....

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
19.1.2009 8:03:16   
Anonimen
Morgen so-user posted image !

Kako ste kaj? Js sm čist out - v soboto sem zbolela. Pa moj tudi. Alen je zaenkrat ok, midva sma pa čist nahodna, kašljam kr iz pljuč ven, vse me boli... Upam samo, da ne dobim vročine. Sem spala v dnevni, da ne bi preveč v Alena dihala in sem cela polomljena. Moj dragi itak spi ko klada in ne sliši, ko se Alen kej zajoče, tako, da sem letala od 2h zjutri pa dokler nismo ustali - enkrat je Alen, drugič wc, tretjič nos zabasan... Mah...user posted image

Sem pa bila po nakupih, moja dva sta se igrala v lego kotičku, js sm pa skor 2 uri lutala po trgovinah in najdla ene nosečnoške hlače in eno majčko, tako, da se počasi nabira!user posted image

Učeri sma povedala našim. Najprej tašči pa tastu - tašča itak solze, smeh, objemi, natolcevanje, da nam želi srečo, zdravje... Čez 5 min., ko sma ostale same (ko je tast šel kadit na balkon - zraven pa eno solzico potoču na skrivajuser posted image , pa ko je moj šel na wc) pa uleti "Uuuu, če si se do zdej tolk razpihnala, kaj šele bo... Sej ja čez vrata ne boš mogla! Hahahaha..." user posted image  Mislim... Sej ne rečem, da sem se tooolk zredila, amapk za 2,5 kg plusa ona men take... Me je pogrelo, pa sm ji kr nazaj rekla "Kaj to tebe briga, sej me ne boš ti nosla. Se bom sama!"  AAAAAAAAAAAAAAAA! Mi je bilo isto sekundo žal, da sem karkoli rekla o nosečnosti!!!

Moja mama pa pri gledanju slikice UZ (sta bile 2 slikice, ena za drugo) upraša "a je to tvoje?" user posted image  "ne mami, od sosede sm ti prnesla pokazat..." Sledijo solze, objemanje, pol pa upraša "a bosta dva?" ker so pač dve slikice in ker imam po mamini strani milijon dvojčkov user posted image  Joooj kaj ga seka.... Smo se vsi režali. Ati pa standard - tiho, niti besedice, sam brki so se mu vihali od smeha.user posted image

OK, dost nakladanja! Grem še mal okol, pol bo pa treba mal delat!

(odgovor članu BOOMER)
  Neposredna povezava do sporočila: 1490
19.1.2009 8:36:10   
monty
živjo punce!

en teden me ni bilo pa je strani za celo knjigo. jaz sem včeraj razmišljala, da bom začela dokumntirat rast trebuščka tako enkrat na mesec. danes zaključujem 16. teden in malo se pa že pozna in vztrajno raste žogica. malo me vsake toliko reže spodaj taka čudna bolečina, sicer je vse okej. le to, da sem zadnjič prav grdo padla na rit po ledu in me malo skrbi. nisem sicer začla nič krvaveti in tudi bolelo me ni spodaj nič, tako da mislim, da je malček doživel le potres in da ne bo hudega. imam pa jutri pregled tako,da bom povedala in upam, da uspem izprosit kakšen UZ, čeprav dvomim. a gre katera na morfologijo samoplačniško. Jaz bom šla najbrž K Pušenjaku takoj ko dopolnim 20 tednov.
in včeraj ko sem ležala se mi je prvič zazdelo, da čutim neko migetanje , tako hecno, mogoče je bila samo prebava. sicer pa se moj redno igra angel sounds in pravi, da malo ful razgraja. bog ve, kaj on posluša user posted image .

voziček, sem že skoraj odločena : jane slalom pro. so mi čeinoma všeč trikolesniki samo mora biti mal terenca tako Quinny buzz mi ni najbolj všeč, pa še tisti sedež za malo večjega mi je tako nekako nekamot. user posted image  bom šla pa eš v Italijo in Avstijo mal pošpegat.

sobica, nič kaj veliko ker se bova še selila in ne bova nekaj v kompletu opremljala samo posteljico, previjalno in ostale drože. Najbrž Lip poljčane. rada pa bi imela posteljico na kateri se kaseneje lahko odstrani stranica in je v bistvu mladinska postelja.

pa vsem pozdravčke in malo sončnih žarkov. pri nas jih je dosti!!!

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
19.1.2009 9:27:06   
os*
jutroo user posted image ,

joj moj vikend je minil na kavču z tako močnim glavobolom, da me je imelo
na trenutke, da bi tolkla z glavo v zid...
no ampak hvala bogu je danes malo boljše...
kar se pa tiče slabosti, je šla tudi pri meni mimo (upam, da se no bom prehitro pohvalila)

takoooo se mi ne da delatuser posted image  - prav bom malo štrajkala danesuser posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
19.1.2009 10:02:30   
lilka
Hej, hoj...

Pa res veliko pišete, mogoče tudi zato tako izgleda, kar nas je res ogromno....user posted image .

Vikend je minil, jaz sem se končno malo odpočilauser posted image in predvsem naspala, sem šla vsak dan s Tinko opoldne spat , pa sem zvečer kljub temu ob osmih že spala, zgleda me res zdeluje ta nosečnot, pa slabo mi je še vedno ob večerih ko svinuser posted image

NS: čestitke vsem, ki ste dobro opravileuser posted image

Nosečniška oblačila:jah, jaz grem v sredo službeno v MB in si bom kupila kakšne hlače, ni druge pomoči, ker ne morem več svojih nosit, če oblačim tiste, ki sem jih nosila preden sem shujšala ful čudno zgleda, ker so mi po nogah in v riti fuuuul prevelike, tistih od prve nosečnosti pa niti slučajno ne morem oblečt mi kar dol padejo, ker imam več kot 14 kil manj.
Bom šla v H&M in si kupila ene kavbojke in mogoče še kakšne žametke, pa sej ne morem bit taka čudna v službi, pa ja grdo zgleda, pa jaz mislim še dolgo delat. Vam javim kaj sem nabavilauser posted image

rina22: tudi jaz sem bla prvič negativna na TP in zdej sem tudi, nisem božala nobene živali, nisem jedla zelenjave iz vrta surove in to je to. Pa roke sem si malo več umivla, drugo pa itak ni.....prvič sem malo bolj pazila, zdej že vačih pozablajmuser posted image

Nič, zdej grem pa delat.

lep dan vam želim!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
19.1.2009 10:23:05   
vim
Ojla.

Katrinka, vse dobro na NS želim. Poročaj.
No jaz sem bila na NS v petek. rezultati so odlični 1:4872 ----1,66mm. Je pa NS 85% zanesljiva pa me je G dala še na odvzem krvi, ki je 99% zaneslijv. Sem pa dobila še napotnico za tokso pa me zanima,v katerem tednu moram iti na to. Namreč 1x neg (7 teden). Aja pa še nekaj. Kdaj je naslednji pregled pri G, namreč meni sestra ni nič napisala v knjižico zdaj pa ne vem.
Vsemuser posted image , ki jim ni več slabo in se počutijo super čestitam, seveda pa tudi ostalim mirno in veselouser posted image .

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
19.1.2009 11:12:12   
smile30
Čao punce,

vim-ti kar pojdi z to napotnico dat kri kakšen teden dni pred naslednjim pregledom. Če nosečnost poteka OK. imaš preglede nekje na 5 tednov (vsaj pri meni je tako). Tako da bo najbolje da se kar po telefonu naročiš za naslednji pregled. Reči da si bila na pregledu in da ste pozable določit datum.

Jasna81-ja, ni zmerom enostavno požirat take komentarje. Tudi jaz zmerom hodim po tanki črti da ne izbruhnem. Pa kaj čmo. Včasih se mi vse to zdi taka brezvezna izguba energije.
Moj sinček je bil prejšnji teden ful bolan (danes je že boljši)- začetek bronhitisa (hropel je namreč že od oktobra). Potem pa ga je še naenkrat noga tako začela bolet, da cel dan ni stopil na njo. Tri dni nisem spala, saj je božček komaj hlastal po zraku, spal sede na meni (tudi jaz sem bla sede) in se zbujal jokajoč vsakih 15min. Jaz pa z migreno kar 3 dni vse to komaj živa prenašala. Dobro, da je prišla moja mama to reševat. Brez nje nebi preživela (mož je bil v službeno v tujini). Tašča pa ni niti telefona dvignila da vpraša ali kaj rabimo. Jedli nismo ničesar, tamali je itak pil samo čaj, midve pa še časa za kruh namazat nisve imele. Joj vam povem, groza, katastrofa. Kaj takega ne privoščim nobenemu. No potem pa sem fasala še strašanski prehlad. Zdaj ga ima še zmerom mama. Me je pa že zjutraj klicala, da joče že več kot uro, ker me ni. Pa sem ga nato po telefonu tolažila in se je nekako umiril. Držite pesti, da bo to hitro mimo, ker sem psihično fuč.
Se vam opravičujem če sem zatežila, ampak nalažje se je zlajat na kos papirja. Olajša dušo.

Držimo pesti še vsem ostalim, ki vas čaka NS. Pa poročajte.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
19.1.2009 11:53:14   
N072009I
user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP  
Ime (št. ,št. )   Starost    Kraj     Spol     +Kg

23. JUNIJ    
Naty-Taja (3 ,2 ) 30 let                            CE                  +2kg

28. JUNIJ    
nena30 (1 ,0 ) 30 let                              Izola                 +0kg 

29. JUNIJ    
zoga08 (1 ,0 ) 26 let                    Lukovica               +3kg 

1. JULIJ  
NO72009I (1 ,0 ) 30 let                        LJ            +5kg
Anonimna (2 ,1 )   
katana37*2  (2 ,1 )  36 let 
Hator (3 ,0 ) 29 let                        KP             +3,5kg    

2. JULIJ

Jenny* (3 ,1 ) 33 let   
ana** (2 ,0 ) 25 let                                  LJ
            +2,5kg 

3. JULIJ  
tacamuca (1 ,0 ) 28 let       
_ella_ (1 ,0 ) 37 let                                                         +2kg
bimbambom (1 ,0 ) 30 let                                    
jaknik1 (3 ,2 ) 30 let                        NM                  +2kg 

4. JULIJ 
Nikita (5 ,0 )                                                                                  +3kg
glossa (2 ,1 )
Melika (1 ,0 ) 28 let

jasna81 (3 ,1 ) 27 let                                CE            +2,5kg  

5. JULIJ  
inuasa (1 ,0 ) 26 let   
LERO (2 ,0 ) 27 let                                                                     +4kg
Špela30 (1 ,0 ) 30 let                                                            +1,5kg
liam (1 ,0 ) 25 let                                        CE            +3kg

6. JULIJ

furlica (2 ,0 ) 30 let                                                 +2,5kg
nborazem (6 ,2 )                                                            
monty (1 ,0 )  28let                                        +1kg

7. JULIJ   
jazzz27 (1 ,0 )                                                            -2kg    

8. JULIJ 
sinskaT (2 ,1 ) 27 let                                   LJ                        +0kg   
donna22 (1 ,0 )22 let                                Ptuj                      +0kg
mravljica123 (1 ,0 ) 26 let                                         -0,2kg
ksandra (1 ,0 ) 33 let                                              +1,5kg

9. JULIJ

lastovka (1 ,0 )  
andy28 (2 ,1 ) 28 let                                    LJ                 +0kg   
Ribica 80 (1 ,0 ) 28 let                                       
bdubadu (4 ,2 ) 35 let    

10. JULIJ   

11. JULIJ 
smile30 (2 ,1 ) 30 let                                           +3kg
katalena2007 (3 ,0 ) 27 let                              +3,5kg
ninocka (3 ,2 ) 30 let                            LJ

12. JULIJ 
Matejci (2 ,1 )
lolita80
(2 ,1 ) 28 let

13. JULIJ   
rakica26 (1 ,0 ) 26 let
ribica (? ,?  )  
KaOs (1 ,0 ) 29 let                              CE              +3kg

14. JULIJ   
SKORPY (1 ,? ) 26 let
Vixen (1 ,0 ) 33 let                                                   -2kg

15. JULIJ   
masna (2 ,2 ) 31 let
tonja (2 ,2 ) 26 let   

16. JULIJ   
Češnca (2 ,1 ) 29 let                                          -2kg
Netopirčy81 (2 ,1 ) 26 let              Lesce
anci banci (1 ,0 ) 29 let                         LJ           +2,5kg 

17. JULIJ

18. JULIJ 
lola11 (1 ,0) 

19. JULIJ    

20. JULIJ   
Chebellca (1 ,0 )  
Chatty (2 , ) 26 let
lučka 25 (1 ,0 ) 32 let
gaja* (2 ,1 ) 27 let                                                           +0,5kg    

21. JULIJ 
levinja86 (1 ,0 ) 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (? ,? )
lilka (2 ,1 ) 30 let                                                                -2kg    

23. JULIJ   
rina22 (1 ,0 )                                                                 
elevitka (1 ,0 ) 29 let                           MB              +3kg

24 JULIJ  
zaspančka (1 ,0 ) 23 let          Ivančna Gorica         +2kg 
os** (1 ,0 ) 28 let                      KP                     +1,5kg

25. JULIJ   
Anonimna  (2 ,1 ) 28 let                 LJ                    +1kg

26. JULIJ  
darjussa (1 ,0 )                               Prekmurje          

27. JULIJ 

katrinka (1 ,0 ) 25 let                                    LJ                 +2kg  
BOOMER (1 ,0 ) 29 let                             LJ

28. JULIJ  
Sempervivum (1 ,0 )                               LJ               +5kg

29. JULIJ  
anadami (1 ,0 ) 27 let 

30. JULIJ  
majčula (1 ,0 ) 28 let   

vim (1 ,0 ) 29 let                                       LJ

MTFP (1 ,0 ) 29 let                                                                             -5kg

31. JULIJ

mojcaz (? ,? )

02. AVGUST  
Upsss (1 ,0 )  

AKTUALNO V TEM TEDNU     
user posted image user posted image user posted image user posted image      

ponedeljek; 19.01.2009 
katrinka NS
zaspančka P
gaja* NS
katrinka NS
Sempervivum P

torek; 20.01.2009 
katana37*2 Amnio
zaspančka NS 

četrtek; 22.01.2009 
katrinka P 

petek; 23.01.2009 
_ella_  amnio 

AKTUALNO V JANUARJU

ponedeljek; 26.01.2009
Ribica 80 3.P 

sreda; 28.01.2009 
KaOs 2.P  

AKTUALNO V FEBRUARJU  

torek; 10.02.2009 
elevitka P

sreda; 11.02.2009
jaknik1 P
donna22 P
smile30 P
os** P
Hator P

četrtek; 12.02.2009   
furlica P

petek; 13.02.2009

zoga08 P

torek; 17.02.2009
sinskaT M

sreda; 18.02.2009
nena30 M

ponedeljek; 23.02.2009   
ksandra M

petek; 27.02.2009
jasna81 M

AKTUALNO V MARCU 

ponedeljek; 02.03.2009  
Češnca P
N072009I P+M 

Trenutno nas je 71

Z nami so pot začele:

geolina, bayb77, tršica, zvesta, severnica77, ineskaa, bipi

user posted image geolina ponovno (PDP 30.08)

user posted image

user posted image
ana** 11.1.1984

user posted image
zoga08  18.2.1982
bimbambom  4.2.1978 
furlica  27.2.1978
bipi  3.2.1978

user posted image
os**  02.3.1980
bdubadu  11.3.1973
anci banci 14.3.1979
nena30  28.3.1978

user posted image
andy28 11.4.1980
_ella_  26.4.1971

user posted image  
katrinka 02.5.1983
elevitka  10.5.1979  
Naty-Taja  18.5.1978
MTFP  24.5.1979

user posted image
jasna81  12.6.1981
BOOMER  3.6.1979

user posted image  
Špela30 5.7.1978
mravljica123  9.7.1982
tonja  13.7.1982
Vixen 16.7.1975
zaspančka 17.7.1985
tacamuca 27.7.1980  

user posted image
jaknik1 28.8.1978

user posted image
smile30 24.09.1978

user posted image  
Češnca  03.10.1979
IiIka  04.10.1982

user posted image  
liam  17.11.1983
inuasa  20.11.1982
kaOs  21.11.1979

user posted image
NO72009I  7.12.1978
donna22  8.12.1986
gaja*  16.12.1981
netopirčy81  27.12.1981

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
19.1.2009 12:11:28   
BOOMER
Ola - sam dodajam za seznam - naslednji pregled imam 13.2.2009 - kok nas že je!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
19.1.2009 12:15:28   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER

Ola - sam dodajam za seznam - naslednji pregled imam 13.2.2009 - kok nas že je!!user posted image user posted image user posted image

ja hehehe smo bile aktivne jeseni ... zunaj je že bilo hladno pa smo se bolj notri zadrževale in si krajšale čas ... in rezultati so tu user posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
19.1.2009 12:32:08   
zaspančka
Da se spet malo javim. Danes imam pregled pri G, bom mogla it še vodo dat. Sej po moje ne bo nč pretresljivega, tehtanje, pritisk, ginekološki pregled in to je to. Vsaj po moje.

Jutri pa imam NS. user posted image  Komi čakam, da spet pikico vidim pa da moj vidi, kakšnga otročka sva nardila user posted image . Aja, pa upam, da se bo vidu spol, kr me tok firbc matra. user posted image  Sej vesela bom vsakega, samo da bo na NS vse v redu.

Drugače bi se pa morala za izpit učit pa se mi tko ne da!!! Vsak dan pridem iz službe čist crknena in pol se mi res ne da še učit. Med vikendom je pa itak tok drugih stvari za počet. user posted image  A se kera javi, da se bo učila namest mene? user posted image

Držte pesti za mojo NS jutri pa vam jutri javim, kako je blo. Pa pa

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
19.1.2009 12:34:38   
Hator
Joj, kako imamo lep seznamuser posted image . Dajte še mene na seznam za naslednji pregled 11.2. Hvala.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

kopalke deklice
Lelly28 RR

kakšne kopalke kupite deklicam, ki so še v vrtcu in ne nosijo več pleničk?

enodelne (36%)

dvodelne (7%)

samo spodnji del (50%)

ne nosi kopalk (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!