katrinka
|
zivjo punce končno imam čas, da lahko vse v miru napišem - kot zanalašč je danes v službi veliko dela in posledično nisem sama v pisarni - včeraj sem imela torej težko pričakovano NS in hvala bogu je vse uredu vse se lepo razvija, je živahen/živahna, srček bije pravilno, se je hitro pikica obrnila da sva jo lepše videla, tveganje za vse tri sindrome je majhno - za downov 1:5966, pikica je velika 69,5, za spol zdravnica ni nič rekla pa tudi nisva vprašala, ker naj bo presenečenje sva dobila cd in slikce - moj je bil prfekten, ne samo da celo noč ni spal ker je bil tok zivcen - še v službi ni bil taprav mene so živci pa itak dajali odkar sem se naročila na NS in ko je videl pikico je bil cist v nebesih, vse je prestudiru, tud to da je po njemu, uglavnem tok sem mu hvaležna za vso neznost in veselje, ki ga je pokazal - VIM - sla sva v dravlje, pa da napisem se zanimivo zgodbico - živiva cirka 5 minut stran z avtom( startala sva 25 minut prej ) in moj je bil tok zivcen, da naju je zgubu pa dober pozna dravlje na koncu sem očija klicala da naju je meter po meter usmerju da sva prisla na cilj točno ob 18:00 - danes sem šefu povedala novico: zelo lepo sprejel, bil zelo vesel, mi čestitu, okvirno sva se zmenila do kdaj bom delala (torej porodniška in dopust), kljub temu da imam pogodbo za nedoločen čas, je rekel naj se ne sekiram, da bo našel za eno leto nadomeščanje, potem bom pa prišla nazaj.... upam, da se bo res vse tako lepo izteklo, morm pa priznat da sem danes mirna v dusi kot ze dolgo nisem bila - zaradi uspešne NS, ker sem pikico spet videla in ker je sef lepo sprejel novico me je bilo kar strah kako bo z mojo pogodbo, glede nato, da v naši panogi je velika recesija..... - drugače pa jaz po vsej vrjetnosti ne bom imela tipičnega gnezdenja, ker sem ze tako obsedena s cistočo, tako da to počnem ze skoz....haha - tudi jaz delam faks, vse nakupu imam a mam občutek, da ravno zato se bo vse uredilo kot mora vem da se je tezko ucit a bomo že zmogle, a ne - oh tašče - sploh ne vem zakaj morajo na svetu obstajat zleht tašče, a jih je res potrebno sicer pa veste, da moja bodoča zlehtnoba ne mara kej preveč mene, še manj pa pikice, je hudo a si vsak dan govorim, da kdor ne mara moje pikice, ga ne maram jaz in sploh ne razmišljam o njej, zame skoraj ne obstaja...pa zaenkrat sva se pod njeno streho.... - glede krem vidim da ima vsaka svojo, kar je logično saj smo si različne in naše kože tudi, važn je da nam uspe zmanjšat obseg strij če že ne , da jih sploh nimamo v četrtek imam se pregled pri svoji G no, zdej pa nazaj delat
|