|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
19.1.2009 20:20:30   
Anonimen
Ubistvu me je bolelo iz križa proti mehurju ali obratno(tam nekje na sredi je bla bolečina) in občuteh, da imam neki med nogami, sploh ko hodimuser posted image  in da bo zdej, zdej palo ven. OK, vem da sm to mal čudno razložila, sam bolečino je včasih težko opisat.

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
20.1.2009 7:57:28   
Anonimen
AAAAA! Napišem cele litanije, pol pa sorry...user posted image  Kaj me to jezi!

V glavnem povzetek:

- še vedno sem prehlajena, se mi zdi da se nočni obiski wc-ja kr množijo.

- tonja js sm se zredila za 18,5 kg, pa tudi nimam nobene strije. Mazala sme se pa s Sanosanom iz DM-a (stane 2€ pa neki) in z mandljevim oljem. Ni vse odvisno od znamke kreme, prej od kože. Pa moja mama ima fuul strij po trebuhu - js pa HB nobene.

- A se še kateri pojavlja izcedek iz dojk? Men se čez dan nabere, pa pol vidim, ko se grem tuširat, da imam bradavičke cist zapacane. user posted image  V prvi nosečnosti se mi je to dogajalo šele po 30. tednu.

- Še neki sm hotla povedat, pa ne vem kaj...user posted image

Lepo se imejte! Čau!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1527
20.1.2009 8:04:26   
ana**
Jutroooooo bejbe.

jst pridna sm že v službi...Čakam,da se taprava gužva začneuser posted image
Spala sem super.. Ampak sem imela 3× obiske WC-ja. Pomoje mi user posted image že pritiska na mehur ker hodim vedno pogosteje.

jasna jutro tudi tebiuser posted image Si edina tak zgodnjauser posted image

Ups.. šef je prišel. Moram it

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
20.1.2009 8:32:16   
os*
jutro punce,

jaz imam tudi že od včeraj močne bolečine
tipo v desnem jajčniku.....
tako recimo v intervalih me prime krč in hitro popusti
se pa ponavlja non-stop....
danes še malo počakam in če ne bo kazalo na boljše
kličem G......

jaz se mažem z Dove po telesu in bušija namažem z
afroditino kremo proti strijam....

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
20.1.2009 8:59:10   
jazzz27
jasna...jaz ne opazim da bi imela zapacane...so se mi pa tako neverjetno bradavice povečaleuser posted image ..pa fulll me bolijo.

bolečine imam tudi jaz...samo ne konstantne, vsake toliko časa me špikne in neha. Pijem pa magnesol...doma imam tudi buscopan po tisti krvavitvi...samo ga ne jem več, ker bolečine niso redne.

lep dan vam želim.

Aja, je še katera, ki ima NSm al smo že vse fertik s tem?

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
20.1.2009 9:10:07   
vim
Čakamo še Katrinko, da poroča, potem pa mislim da smo proti koncu. Zdaj bodo počasi avgustovke začele hodit na NS?

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
20.1.2009 9:20:10   
lilka
Jutro user posted image !

janik1: hm, čudno čudno, jaz se nič podobnega od prvič ne spomnim, vsaj pri tako zgodnji nosečnosti ne.

os: a je že boljše, al si šla na pregeld, tdui takih bolečin v jajčnikih jaz nisem imelauser posted image

Jaz sem pa verjetno angino fasala, že včeraj me je malo grlo bolelo, danes imam pa desni mandelj kot slivo z belimi oblogami, komaj požiram, pa celo noč me je mrazilo, pa zdej me tdiu sem v jopici v pisarni, vročine pa nimam. Moja zdravnica danes dela popoldne, upam, da me bo vzela....

user posted image : joj mi je slabo blo včeraj zvečer, pod takim pritiskom me je dvignilo, da mi je voda ušla(mam malo slabe mišice po porodu).

jasna: sodelavki je začelo že zelo zgodaj curljati iz dojk mislim, da nekje po 4 mesecu, se spomnim da je že vložke v modrčku nosila...

spanje: jaz na wc ne hodim , tudi prvič nisem, samo kaj, ko me Tinka po 4 x na noč zbudiuser posted image

Dovolj čvekanja, zdej grem malo migat, čeprav mi do nič ni takoooooo slaboooo se počutim, ne vem kaj bom , ker moja glupa zdravnica mi ziher ne bo dala bolniške jaz imam pa jutri in v četrtek celodnevna seminarja, sej ne bom zdržala....

Lep dan vam želim!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
20.1.2009 9:26:21   
elevitka
Tudi jaz ravno ne opažam da bi imela bradavice zapacane, so pa se tudi meni povečale user posted image  kot gumbi  so madona.

Bolečine v spodnjem delu trebuha pa  imam občasne, predvsem jih bolj čutim ob naglih kretnjah ali prepogibu (kot da bi me kdo zabodel) ne paše mi tudi raztegovanje - kot zjutraj recimo ko si pretegneš telo (kot da bi me od znotraj nekaj vleklo skupaj- popkovina al kaj ? ker me zaboli točno pri popku.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
20.1.2009 10:07:53   
zaspančka
No, jaz imam danes NS. user posted image  Komi čakam. Sem bila pa včerej pr mojmu G na pregledu, bla pohvaljena, kr se ne redim preveč (vse skupi 3 kg) user posted image , dala sm vodo, pritisk 130/70. Najprej me je G mislu sam ginekološko pregledat, pol je pa reku, ah dejmo mal otročka na UZ pogledat. In sm vidla glavo, rokice, nogice, srčka, ... Pa še pomahal mi je pikec moj. user posted image  Sm bla včeri pol cel večer čist blažena. Aja, za seznam: naslednji pregled mam 19.2., pa +3 kg, kot sm že napisala.

Tok se veselim NS dons, da bo še moj vidu najinga pikca pa da zvem, če je vse ok, pa še spol, če se bo vidlo. user posted image  Dons ponoč skor celo noč nism spala, skos sm neki sanjala od zdravnikov, me mal živčki zgleda dajejo. Upam, da bo kmal ura 16.30.

Jaz se zaenkrat mažem z Niveinim mlekom za telo. Mi tok fajn diši pa še fajn mastn je in mi lepo kožo navlaži. Se mi je pa prejšn tedn začel že kr orng trenuh poznat. user posted image  Je moj reku, da sm se zihr fajn zredila. Pa sm se v 3 tednih sam za 1 kg. user posted image

Nč, zdej grem naprej delat, jutri pa poročam, kako je blo na NS. Držte pesti. Pa pa

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
20.1.2009 10:24:54   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Tudi jaz ravno ne opažam da bi imela bradavice zapacane, so pa se tudi meni povečale user posted image  kot gumbi  so madona.

Bolečine v spodnjem delu trebuha pa  imam občasne, predvsem jih bolj čutim ob naglih kretnjah ali prepogibu (kot da bi me kdo zabodel) ne paše mi tudi raztegovanje - kot zjutraj recimo ko si pretegneš telo (kot da bi me od znotraj nekaj vleklo skupaj- popkovina al kaj ? ker me zaboli točno pri popku.

elevitka, to je pa čist isto kot bi jaz napisala. tudi mene boli pri popku...dva centi stran mogoče. Punce a že čutite kaj svoje pikice? Jaz je še nič...user posted image ...komaj čakam, da se mali začne premetavat....

kar se tiče bradavic so pa prov fuj fej...jih mam čez pol joškauser posted image ....ampak,saj bo bolš. A je tko tud ko dojiš?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
20.1.2009 10:28:04   
sinskaT
Čaw,

punce jaz sem že čutila premike malega bejbija user posted image , tako da šele zdaj zares verjamem, da sem pa rEs noseča user posted image , ker do zdaj nisem imela niti enega znaka (se ne pritožujem, da ne bo pomote..)
Berem, da imate ene bolečine.Tudi jaz sem jih imela v 1.user posted image , kar fajn me je zategovalo in v 16t sem bila nonstop na wc, izkazalo se je da je to popolnoma normalno in nič za skrbet.

Joškice - jaz še dojim Hano ampak le ponoči 1-2x, tako da gre h kraju. No saj sem bila pripravljena tudi na tamdemsko dojenje, če se bo pa sama odločila, da ne bi več, pa še toliko bolje. Drugače mi pa nič ne izteka mleko, le moj dragi je navdušen, da je vse skup malček bolj konkretno user posted image .

Lilika nisem zasledila koliko je stara Tinka? Naša se tudi še zbuja vsaj 1x na noč, samo upam lahko da bo pr 1 letu že kaj večja zaspanka...

Mazanje bušija - ups...dobro da ste me opomnile. Mazala se bom pa z kokosovim maslom, mnjami.
Zaspančka - dobro opravi NS!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
20.1.2009 10:51:16   
nborazem
sinskaT, mi smo danes 3. spali celo noč, pa je stara 10m, pa tud upam, da bo pol boljš...kdaj že?!

drgač pa tud jz čutm že to mojo bejbo.

zredila sem se 1kg, trebuh se mal že pozna...

drgač pa, slabosti nimam več, bolečine v trebuhu sem in tja. prav G da je to širjenje maternice, tako da tud druge, brez skrbi.

naslednji pregled imam 12.2., morfologijo pa še nimam dogovorjeno.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
20.1.2009 12:06:58   
elevitka
Kak že vse čutite bebo ... jaz nič ne čutim razen špikanja ?? 

(odgovor članu nborazem)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
20.1.2009 12:19:59   
katrinka
zivjo punce

končno imam čas, da lahko vse v miru napišemuser posted image - kot zanalašč je danes v službi veliko dela in posledično nisem sama v pisarniuser posted image

- včeraj sem imela torej težko pričakovano NS in hvala bogu je vse ureduuser posted image
vse se lepo razvija, je živahen/živahna, srček bije pravilno, se je hitro pikica obrnila da sva jo lepše videla, tveganje za vse tri sindrome je majhno - za downov 1:5966, pikica je velika 69,5, za spol zdravnica ni nič rekla pa tudi nisva vprašala, ker naj bo presenečenjeuser posted image sva dobila cd in slikceuser posted image

- moj je bil prfekten, ne samo da celo noč ni spal ker je bil tok zivcen - še v službi ni bil tapravuser posted image  mene so živci pa itak dajali odkar sem se naročila na NSuser posted image
in ko je videl pikico je bil cist v nebesih, vse je prestudiru, tud to da je po njemu, uglavnem tok sem mu hvaležna za vso neznost in veselje, ki ga je pokazaluser posted image

- VIM - sla sva v dravlje, pa da napisem se zanimivo zgodbico - živiva cirka 5 minut stran z avtom( startala sva 25 minut prej ) in moj je bil tok zivcen, da naju je zgubu pa dober pozna dravljeuser posted image na koncu sem očija klicala da naju je meter po meter usmerju da sva prisla na cilj točno ob 18:00user posted image

- danes sem šefu povedala novico: zelo lepo sprejel, bil zelo vesel, mi čestitu, okvirno sva se zmenila do kdaj bom delala (torej porodniška in dopust), kljub temu da imam pogodbo za nedoločen čas, je rekel naj se ne sekiram, da bo našel za eno leto nadomeščanje, potem bom pa prišla nazaj....user posted image upam, da se bo res vse tako lepo izteklo, morm pa priznat da sem danes mirna v dusi kot ze dolgo nisem bila - zaradi uspešne NS, ker sem pikico spet videla in ker je sef lepo sprejel novicouser posted image me je bilo kar strah kako bo z mojo pogodbo, glede nato, da v naši panogi je velika recesija.....user posted image

- drugače pa jaz po vsej vrjetnosti ne bom imela tipičnega gnezdenja, ker sem ze tako obsedena s cistočo, tako da to počnem ze skoz....hahauser posted image

- tudi jaz delam faks, vse nakupu imam a mam občutek, da ravno zato se bo vse uredilo kot morauser posted image vem da se je tezko ucit a bomo že zmogle, a neuser posted image

- oh tašče - sploh ne vem zakaj morajo na svetu obstajat zleht tašče, a jih je res potrebnouser posted image sicer pa veste, da moja bodoča zlehtnoba ne mara kej preveč mene, še manj pa pikice, je hudo a si vsak dan govorim, da kdor ne mara moje pikice, ga ne maram jaz in sploh ne razmišljam o njej, zame skoraj ne obstaja...pa zaenkrat sva se pod njeno streho....user posted image

- glede krem vidim da ima vsaka svojo, kar je logično saj smo si različne in naše kože tudi, važn je da nam uspe zmanjšat obseg strij če že ne , da jih sploh nimamouser posted image

v četrtek imam se pregled pri svoji G

no, zdej pa nazaj delat

(odgovor članu nborazem)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
20.1.2009 12:46:23   
katrinka
pardon - za določen čas zaposlitev

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
20.1.2009 13:22:33   
ksandra
Oj souser posted image

Že en teden! mi ni več slabouser posted image . Upam, da bo sedaj vse ok. Sicer mi še vedno ne paše hrana, a toliko bolje, da se ne zredim slučanjo preveč.
Tudi meni se je že kakih 14 dni nazaj pojavil izcedek iz dojk, a samo enkrat. Meni se zdi, da me nekaj prijetno žgečka po trebuhu. Ali ima še katera podoben občutek?
Drugače še vedno športam in mislim, da mali prav uživa v tem. Seveda pazim, da se ne zadiham preveč, a gibanje, če je le z nosečnico se ok, G še priporočajo. Vendar le v primerih, ko se je ženska že prej ukvarjala s športom.
Saj nočem pametovati, toda to moram razlagati vakemu posebej, da čisto nič ne pretiravam in da si želim le to, da bi bil moj porod čimlažji.
Uživajte saj so ped nami najlepši meseci nosečnostiuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
20.1.2009 13:27:29   
os*
punce,

kakšno mnenje imate o bazenih?
ginekologi imajo različna, zato nisem preveč pametna...
kaj katera hodi?
kakšno mnenje pa imate o unih tamponih, ki se jih
lahko uporablja proti vnetjem?

(odgovor članu ksandra)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
20.1.2009 14:02:16   
katrinka
user posted image jaz obožujem plavanje in do poletja ko bo dovolj toplo morje ne bom zdržalauser posted image
jaz bom izbrala bazen, kjer ni preveč ljudi, kjer ni pretopla voda pa ne dosti klora, imela bom tampone za plavanje in vsakic ko bom prisla iz vode zamenjala tampon in dala gor suhe kopalkeuser posted image

mam znanko, ki je celo nosečnost preživela v ljubljanskem antlantisu pa je bilo z dojenčkom vse okuser posted image tok sicer ne mislim pretiravat, a enkrat na 1 mesec ali mesec in pol, mislim da bo okuser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 20.1.2009 14:03:21 >

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
20.1.2009 14:08:57   
vim
Katrinkauser posted image , sem ful vesela, sem se že spraševala zakaj se ne javiš. Super novičke čestitam.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
20.1.2009 14:54:48   
os*
katarinka - ja saj jaz bom naredila isto...
danes grem v lov za tamponiuser posted image
komaj čakam plavanjeuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
20.1.2009 16:23:58   
furlica
Živijo, tu na našem koncu je vreme prou slabo, za bit na kauču s plahtico in gledanje tv, ali branje je pa ok.

Kje se dobijo ti tamponi, tudi mene zanima?

Tudi jaz se počutim fenomenalno, sploh mi nosečnost ne dela težavic. user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, da začutim našga tamalga. Joj, sploh si ne predstavljam kako zgleda... in brci, tudi si ne predstavljam. user posted image

Punce lep večer vam želim..

pa pa

furlica

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
20.1.2009 16:34:18   
ana**
Živjo...

Jst sm danes tut čist zamorjena.. Tko kot vremeuser posted image Komaj čakam,da je ura 17. in pičim domovuser posted image

Mene pa nekaj zanima. A boste šle na morje pred julijem? Mene je to moj včeraj vprašal in nism mela pojma.. Tko,da mislim da ni panike,če je nosečnost BP lahko gremo nekam blizu.. Ali pa vsaj v kakšne toplice?user posted image

Kak mi je to smešno.. Nekatere imajo danes še NS jst bom pa ju3 v 17tednu..hihiuser posted image

ksandra
če te neki zgečka in čutiš rahle metuljčke je to že mogoče tvoj user posted image !

katrinka  jeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za uspešno NSuser posted image In super za šefa,da je lepo sprejel

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
20.1.2009 16:51:56   
BOOMER
KATRINKA - čestitke, ni blo hudo, ne? A bi mi povedala, kok maš mere glavce (BDP) pa NS pa kolk je mel utripa, ker sva po moje po tednih dokaz blizu - + kak teden  (jest sem danes 12 6/7)- ker me firbcauser posted image čist za primerjavo, da bom bolj mirna...če si seveda za nač ne silim..ampak vseeen pliiiz!user posted image

tašče - naši se je zdel začel mal kisat, ampak je 100km stran, pa se raj izognem kot srečam...

bruhice - včeraj sem prvič se 2x izpraznila - kar dvignilo se je, potem je blo pa ok. Sam sem bla tko švoh - sam spat sem šla. A je to normalen, da se ti tko pozno lahko malo poslabša. Sem bila že res vesela, da je tega konec, pa evo!user posted image JEST NIKOL NE BRUHAM...zdej pa kr iz lepga miru....

povečanje oprsja
- a so moške polovice pri vas tud kej bolj zadovoljne z novimi kapacitetami? Moj kar sije (pa ne da sem imela prej malo...)

za seznam - vsaj -1kg (in to jest požeruh!!!)...nč mi ne paše...mam zdele 3tortice za sklestit heheuser posted image v imenu zdravja!user posted image

Danes sem imela neke maratonske preglede, preventiva, ker sem mal depresivna (ful dogajanja, privatništvo pa se je skup mal slabo seštel) in sem bla v porodnišnici od 8:00 - 12:30. In napraš - tam so večinoma revice s sladkorno ipd - res te temeljito psiho + fizično pregledajo (skor bi mela še en UZ, pa je opazla da sem mela glih NS, pa ga ni hotla nardit - mrfuser posted image , sem hotla spet malega gledatuser posted image itak da babji firbec).
Bonus je pa zajtrk in kosilo gratis!!!! Porcije ubijalske, sem si še domov prinesla kruh pa kefir....najdite mi katero, ki zdele poje lahko kosilo - juha, solata, golaž z rižem, kefir in potem še sladica???user posted image Zmogla sem juho (2,5dcl) pa solato....a še katera bolj malo je??

Tko da - sicer te pošiljajo gor pa dol da ne veš kaj se dogaja, ampak maš stole, posteljo in 1a skrb.....res pohvala porodnišnici...

OK dost nakladanja...mal sem povedala kako zgleda tam, kamor smo julija vse namenjeneuser posted image

držte se....

ČOKOLADNA TORTICA - POPOLN ANTIDEPRESIV!

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
20.1.2009 16:57:26   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER

povečanje oprsja
- a so moške polovice pri vas tud kej bolj zadovoljne z novimi kapacitetami? Moj kar sije (pa ne da sem imela prej malo...)

Uh ja..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tut prej je bil zadovoljen.. Ampak so baje nosečniške bolj sexyuser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
20.1.2009 18:19:51   
Anonimen
BOOMER - Apetit? To kar mam jst ni apetit ampak požrešnost. Sam za primerjavo, da ti povem kaj vse sem že danes pojedla. Zajtrk (sendvič - salama, sir, solata, majoneza), dop. malica (puranji zrezek v goboni omaki+njoki+mešana solata), posladek (ene 7 žitnih piškotov-jih nism glih štela), kosilo (piščančja obara+1 kos kruha), pop. malica (hruška - končno neki pametnega), večerja (glih razmišljam o njejuser posted image ). Pa ne me spraševat, kako mi rata vse te obroke pospravit, ka še sama ne vem. Uglavnem skos neki jem.

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

S čim si pomagate?

Kahlica/Račka. (67%)

Nastavek za WC. (0%)

Uporabljamo vse zgoraj. (33%)

Od rojstva je brez plenic. (0%)

Drugo. (0%)

Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!