|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
19.1.2009 9:56:27   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

dobro jutro,

mi smo spet v starem ritmu. user posted image
Praznovanje Rd je odlično uspelo. Mala je pa itak bila glavna user posted image  - ful dobre volje, nasmejana, razigrana. Vmes je samo eno urco oddremala in spet praznovala naprej. user posted image

Imamo pa danes posvetovalnico in cepljenje pri 1 letu. In vse to pri novi pediatrinji. Me prav zanima koliko jo bodo navagali in izmerili. user posted image  Pa upam, da ne bo kakšne reakcije na cepljenje. user posted image

Jaz še vedno tukaj smetim, čeprav je nov forum odprt. user posted image  Upam, da niste hude user posted image .

Seveda nismo hude, smo te že pogrešale!user posted image

Me veseli, da je RD potekal gladko, držim pesti še za novo pedijatrinjo .user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
19.1.2009 9:59:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

na, pa smo spet spali do 9.30 user posted image

uauuu! To pa je lepoten spanec.user posted image user posted image user posted image

ja, še mal pa bomo kičasti user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
19.1.2009 10:02:51   
MetiLu
Dan!
Evo, moj prvi delovni dan, jaz pa doma izležavam na kavču, a ni to fajn? user posted image user posted image user posted image  dost heca ... delam popoldne ...

Zjutraj je možek prišel iz nočne, sva peljala Janeza v varstvo, upam, da bo ok, ker je malo začel pokašljevat user posted image  vročine pa že od včeraj nima, vsaj to. Pol sem bla pa že na občini pa na csd sem šla vprašat kaj moram narest za 6 urni delavnik, pa mi je dala en obrazec, pa dones se moram s šefico zmenit da mi bo pravilno napisala delavnik v pogodbo, da pol vse skupaj nesem nazaj na csd ...

Sem pa tok zlomljena zdele, upam, da ne bom zbolela, ker me vse kosti bolijo, sem čist mehka ...

Upam, da mi bo šiht hitro minil user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
19.1.2009 10:07:56   
MetiLu
Itata, glede kožice na luliju, našmu mulčku se je tudi malo natrgala, pa sem klicala P, pa mu je rekla da ni nič hudega, da nej naprej dol vlečem kolikor pač gre, pa s kakšnim oljčkom namažem... men se to ni zdel lih fajn, tko da sem mu sam z bepantenom 2x namzala, pa se je pocajtalo, že skoraj nazaj zaraslo user posted image  bolelo ga pomojem ni nič, ker je normalno lulal ... tud rdečica je v dveh dneh zginila.Mislim, da bomo mi mogli it čez kakšno leto to kar rezat, ker nam nikamor ne gre user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
19.1.2009 10:14:55   
srečka nosečka
Jaz pa začnem čez 14 dni spet s službo. user posted image  
Kriza, kriza, kriza, bolj zame kot za Lano, ker vem, da bo ona ful uživala z dedijem in babico. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
19.1.2009 10:16:52   
srečka nosečka
Ej, tole s fantki in njihovimi lulčki, pa vam čisto nič ne zavidam. user posted image  
Še dobro, da imamo punco, ker ne vem kako bi jaz to rihtala. user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
19.1.2009 10:18:10   
itata
meti: sej se mi je zdel ja. sem te hotla že klicat včeri glede tegauser posted image  nam tud kožica nikamor ne gre, sam mam raj operacijo - pa vem da jih pol boli ko hudič, kot da jaz kej sama preveč ordiniram tam doluser posted image  se ne čutim glih kompetentno, da bi sama to urejala. ajdi na temo umivanja - pa še to mi je babca rekla, da se nič ne sme na silo vlečt in se strinjam... očitno se jim že tud sama zatrga brez da kej "pomagamo"

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
19.1.2009 10:36:14   
ella79
pismo sam res tole s fantki... jaz pojma nimam kako se temu streže user posted image

(ne)gorenjke a se dobimo ta teden en dan popoldan, da še zadnjič na porodniški kako rečemo user posted image no, sej ene boste še kar neki časa frej, sam z listek greva pa kmal novim zmagam naproti user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
19.1.2009 10:37:28   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

pismo sam res tole s fantki... jaz pojma nimam kako se temu streže user posted image

(ne)gorenjke a se dobimo ta teden en dan popoldan, da še zadnjič na porodniški kako rečemo user posted image no, sej ene boste še kar neki časa frej, sam z listek greva pa kmal novim zmagam naproti user posted image

kaj pa če se pri eni doma dobite, pa kamero vklopite, da bomo on-line user posted image  user posted image  Kavo pa jaz častim user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
19.1.2009 10:41:04   
ella79

kaj pa če se pri eni doma dobite, pa kamero vklopite, da bomo on-line user posted image  user posted image  Kavo pa jaz častim user posted image

sej imamo lahko tudi javljanje v živo iz qlandije user posted image user posted image user posted image kej je pa problem user posted image user posted image user posted image računalnik pod pajsko pa gasa user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
19.1.2009 10:42:59   
dolenjka

sej imamo lahko tudi javljanje v živo iz qlandije user posted image user posted image user posted image kej je pa problem user posted image user posted image user posted image računalnik pod pajsko pa gasa user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Zdej se grem pa mal splaknit user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
19.1.2009 10:52:36   
jencili
dan,

tud pri nas smo spali do 9.45user posted image , je pa res, da smo mel učer od 22.45 - 00.00 žurko, ko sem na koncu obupala in mu dala flašo, da je zaspal in tko spal bo 6.30, do naslenje flašeuser posted image . Ne vem kaj je to zadnje dve noči, da se tko zbuja.user posted image

Ma pa totalno zabit nos in skoz sam kiha, tko da očitno nas čaka spet par bednih dniuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
19.1.2009 10:56:07   
jencili

jst sm zauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
19.1.2009 10:56:27   
larisa
Jutro user posted image

za nami en kup praznovanja (moj je imel r.d.) in smo se imeli prav fajn.
Nejc še vedno kašlja, ampak jaz mam filing da gre res na bolje (ne smem preveč govort, k se pol ponavadi vse sfiži, če se kej hvalim) user posted image

Vaši user posted image  pa res veliko jejo. Mi se ne približamo niti količini hrane pri mali pikici-zdej, ko je začel normalno spet jest. Prej itak ni nič jedel user posted image  No, ampak meni je tako čist ok, ker čisto lepo napreduje in je pravi korenjak.

Upam, da bo teden kaj bolj čevekav od vikenda, ker bova midva še kar skos notri in rabim mal družbe user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
19.1.2009 10:58:19   
jencili
Itata, nam se je prejšnji teden naredilo isto, ko sem mu med kopanjem kožico potegnila dol in je samo počilo in malenkost zakrvavelo, pa sem samo pustila in se je v dnevu, dveh samo pocajtalo. Ga ni pa nič bolelo, vsaj znakov ni dajal, da bi gauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
19.1.2009 11:00:07   
itata
kolk sem jaz pridnauser posted image  sem za službo se že včer neki pripravla (pri tašči, ko se ona z mulčkom igra, sem si vzela eno uro za študij), vmes sem sodbo napisala za sodnika, zdej pa čakam sestanka dva, da dorečemo zadeve. skratka čakam druge, jaz mam pa svoje že narejenouser posted image

jutri ima jakob alergologa pa mi ni čist jasno kaj se bo dogajal. glede na to, da dobi občasno še kak flek, ampak pri živem bogu ne znam pogruntat kaj bi to povzročilo, zdej jih zadnji mesec pa praktično nima... tko da če ne bo nujno bom kar rekla, da ga ni treba nič preveč špikat pa tko naprej... ker tud če ma kej po mojem ni z jajci povezan. jih sicer ne je direktno, ampak je pa puding pa kako pecivo pa tak k je zih kak jajc noter pa se nikol še ni nič drastičnega zgodil... mam pa dopust, da greva lahko u miru, ker tam na pediatrični gre vse bolj počas...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
19.1.2009 11:00:11   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

kateri dan rečemo? četrtek?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
19.1.2009 11:01:53   
itata
jencili: no tko sem tud jaz porajtala šele po tem, ko je neki ritat začel, ko sem ga umivala v banjici...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
19.1.2009 11:04:02   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaaaan... user posted image  user posted image  user posted image

Glede FIMOZE pri fantkih je takole... kozca na lulckubmora iti nazaj brez vecjih problemov... ce ne gre ni treba po vsako ceno ker se lahko dejansko vezivna kozca tako poskoduje da lahko krvavi in tudi inficira. Pri posameznih primerih zelo ozke kozice se lahko kozica potem ko se potegne nazaj ne more vrniti naprej in potem pride do zastoja krvi v vrhu lulcka... V tem primeru je treba TAKOJ zdravniku !!!

Operacija fimoze je neboleca, danes se dela AMBULNTNO pri urologo-kirurgu in traja 20 minut. Po operaciji se gre takoj domov...rana ne boli...jo je pa treba veckrat izpirati...najbolje s kamelco. Ze po treh dneh je vse tko k da operacije ni bilo. Otrocicke je najbolje operirati v dobi do osnovne sole...

Moj sinko, je to imel in sem bil zraven, ... tako da je to preverjena zadeva in mislim da je popoloma jasno kaj in kako....

Zato.... akcija user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
19.1.2009 11:10:10   
larisa
Itata, mi smo imel zadnjič ko smo bli v bolnici teste za alergijo in se tud men to zdi čist brezveze, ker itak sami pol rečejo, da tko majhnim nič ne pokaže user posted image  Špikajo jih pa vseen ful user posted image
Od kolegice malček je res revček, čist flekast, rdeč, praska se skos....pa mu vse pokaže negativno. Tolk o teh famoznih alergoloških testih user posted image  Tko, da maš prov, če boš rekla, da ga ne rabjo špikat.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
19.1.2009 11:13:17   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: itata

meti: sej se mi je zdel ja. sem te hotla že klicat včeri glede tegauser posted image  nam tud kožica nikamor ne gre, sam mam raj operacijo - pa vem da jih pol boli ko hudič, kot da jaz kej sama preveč ordiniram tam doluser posted image  se ne čutim glih kompetentno, da bi sama to urejala. ajdi na temo umivanja - pa še to mi je babca rekla, da se nič ne sme na silo vlečt in se strinjam... očitno se jim že tud sama zatrga brez da kej "pomagamo"

jaz se pa ne strinjam s tem. če se le da, ne bi želela, da gresta na operacijo za to kožico. Matija se ji mogoče izogne. Ima pa delno fimozo in bo šlo z vajo in kremico. Upam, da jo spravimo čez. No Blaž ine pa totalno Fimozo, vsaj kar jaz vidim. Zdej pri enem letu, ko mamo sistematski, bom spet povedala, da mu pregleda. po moje bo treba na operacijo, da to rešimo. In če se res ne bo dalo drugače rešit, bi raje da to rešimo edokler je majhen. Drugače pa jaz nisem takoj za operacijo.

Je pa res katastrofa s temi lulčki. Pa kolko fantkov to ma. Fulll.

No sej meni je tudi skrajno neprijetno kej tam dol tikat, je pa Matija že velik in ve kako in kaj ter sam vadi. Ima kremo prav za to in potisne kožico 10-20x dol počasi, pa toliko, da malo zaboli. Taka mamo navodila. Je res skrajno zoprno, ma drugače ne gre. kirurški poseg v telo, pa čeprav je le kožica, je pa ... ne vem no. če je sila, ja, če ne pa jaz ne bi tega želela. Še dobro da nimam moža muslimanske vere, ki bi se stepla glede kožice. Pa ne zamerit tisti, ki ste te vere.

< Sporočilo je popravil blaža -- 19.1.2009 11:15:46 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
19.1.2009 11:14:24   
jencili

lahko.
Sm tud z Listkom ravnokar govorila in pravi, da ji glih četrtek odgovarjauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
19.1.2009 11:17:03   
ella79

lahko.
Sm tud z Listkom ravnokar govorila in pravi, da ji glih četrtek odgovarjauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image četrtek 16:00 na znani lokaciji user posted image
boš verjetno ti še bajso obvestila, a ne user posted image februarka bo pa že sama vidla, k je mal bolj aktivna na RR user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
19.1.2009 11:23:59   
jencili

lahko.

user posted image user posted image user posted image user posted image četrtek 16:00 na znani lokaciji user posted image
boš verjetno ti še bajso obvestila, a ne user posted image februarka bo pa že sama vidla, k je mal bolj aktivna na RR user posted image

bomo zrihtaluser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
19.1.2009 11:46:47   
Februarka08

lahko.

juhuuuuuuuuuuuuu, jaz sem tud zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, midve sva nardile kratek špancir, zdaj gre pa tamala spat... je zoprna kot ne vem kaj donsuser posted image jest ne vem več... nič ji ni všeč, nič ne bi jedlauser posted image skoz mi omare odpira in predaleuser posted image user posted image da sem ja jezna in zoprna, skoz bi bla pr men.....user posted image včer smo bli pri 2 obiskih in je šla k predalom in vse ven skor zmetalauser posted image ok, saj so bli vsi domači, ampak kaj ko bomo nekam prišli in bo ona hopuser posted image jest sploh ne grem več z njo nikamoruser posted image user posted image groza, tole dete... sploh ne rabimo user posted image ker mamo že enga lumpa domauser posted image

Grem se mal shladit,...

Nič se ne grem shladit, zdele mi je keramični lonec od rože dol vrgla in zbila na prafaktorjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, grem jo dat spatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Strah ob uvajanju
Admin

Česa te je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?

da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile (32%)

da me bo otrok strašno pogrešal (5%)

da se bo otrok poškodoval (3%)

da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile (8%)

da bodo vzgojiteljice do otroka grobe (10%)

da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil (42%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!