listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jencili, Ella, hvala Torej je možno, da so ga že oni upoštevali al pa da ga niso To se mi zdi tko čudno, da nimajo nekega enotnega postopka, da vsaj veš kaj in kako. A vam ga niso upoštevali in ste to poslale jaz ko sem oddala papirje za porodniško, me je vprašala, a mi upoštevajo že med letom al ne. Pa sem se odločila za ne, tako da naenkrat dobim cel znesek Glavno da vrnejo kej evrčkov! a res??? Mene ni nihče nič vprašal...no, pa sej nima veze, bom pač oddala pa je midva sva se tud odločla, da dobiva enkraten znesek No mi smo pa zakuhal, mali ma 38,5 vročine, tako, da sem mu ravno prejle dala svečko. Pa sam crkljal bi se, revček moj. Zdele pa spančka, pol bomo pa vidli kako bo. Jest bi pa mogla danes v službo, ampak mam hvalabogu še 1 teden dopusta, drugače, bi pa že danes klicala da me ne bo, ker je David zbolel. Gorenjke, jest sem za v četrtek, če bo david že ok, prideva skupaj, če ne, pridem pa sama vsaj na eno kavico Ella, če bo vse po sreči grem pa v petek na Krvavc sem dobla čevlje in čelado za bordat, zdej pa novim zmagam naproti. Blaža - neki sem zasledila, da ste se pogovarjali glede lulčkov in kožice. Pri nas tudi ne gre nič dol in nam je P rekla, da bo treba verjetno operirat. NI pa to nič takega, vsaj tako pravijo. Se pa to baje operira nekje do 7 leta. Vsem ki ste bolančkom pa en velik , pa vsem ki delate že prve samostojne korake
|