|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
18.1.2009 22:57:31   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Evo, Blacky prišla kot naročena user posted image  user posted image

Drugače Mesečnica, sem ti pa jaz hotela svetovati, da najprej probaj malo, pa  potem pojačaš, da ti ne zavrne, ker bo malo drugačen okus user posted image

Blacky, a Val ima že skoz 4 cucelj? Jencili kaj pa Taj? Pa ostale, kolk lukenj imate na cucljih, ker mi smo ravno iz 2 na 3 prešaltali user posted image

Mi smo že bili na 3 in smo šli nazaj na 2, ker se ji je zaletevalo. Ker ona full močno sesa in je šlo preveč ven.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
18.1.2009 22:58:22   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

ok, pri nas res ne jemo rižolinotov, sam sm pa Taju vseeno dala kdaj pa kdaj gres v AM in je blo kr bolj gosto, pa sem mu dala 3 gor, pa je šlo vseeno precej mimo. Da ne govorim o lončku od Nuby-ja, k je par dni pil iz njega, pol pa na enkrat nič večuser posted image
No ja, bomo pač kr na 2-ki še ostaliuser posted image . Sej, če pa človek počasi je, ni pa to tud nič slabega, ne?user posted image
Jst recimo jem ekstremno počasi in sm vedno in povsod zadnja, mogoče ma pa le nekaj Taj tudi po meniuser posted image user posted image

Ne Jencili, nasprotno, sej veš da je priporočljivo da se počasi je, ker je bolje za prebavo. Mene samo jezi, če je to tako počasi, da Tara ne poje toplo user posted image
Kako gre mimo user posted image  Iz ust ven user posted image  Tega sem se jaz bala, ampak je OK, sam na 4 pa še ne bom prešaltala, ker se mi zdi da tko čist dovolj hitro pozauga praktično celo flašo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
18.1.2009 22:58:51   
mesecnica
Jaz sem tudi vedno povsod zadnja, ko kje jemo. Ampak zato, ker toliko pojem user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
18.1.2009 23:05:40   
jencili

ok, pri nas res ne jemo rižolinotov, sam sm pa Taju vseeno dala kdaj pa kdaj gres v AM in je blo kr bolj gosto, pa sem mu dala 3 gor, pa je šlo vseeno precej mimo. Da ne govorim o lončku od Nuby-ja, k je par dni pil iz njega, pol pa na enkrat nič večuser posted image
No ja, bomo pač kr na 2-ki še ostaliuser posted image . Sej, če pa človek počasi je, ni pa to tud nič slabega, ne?user posted image
Jst recimo jem ekstremno počasi in sm vedno in povsod zadnja, mogoče ma pa le nekaj Taj tudi po meniuser posted image user posted image

Ne Jencili, nasprotno, sej veš da je priporočljivo da se počasi je, ker je bolje za prebavo. Mene samo jezi, če je to tako počasi, da Tara ne poje toplo user posted image
Kako gre mimo user posted image  Iz ust ven user posted image  Tega sem se jaz bala, ampak je OK, sam na 4 pa še ne bom prešaltala, ker se mi zdi da tko čist dovolj hitro pozauga praktično celo flašo user posted image

ja, pač neki gre v usta, neki pa mimo steče, ker preveč priteče in očitno ne folga požiratuser posted image
Sej pa zdej že ene 15 minut pokonci in sedi v posteljici in me gleda, pa vsake toliko sam dol pade, ker ne more več in se čez pol minute spet nazaj dvigneuser posted image
Zakaj to zadnji dve noči?user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
18.1.2009 23:17:04   
dolenjka

ja, pač neki gre v usta, neki pa mimo steče, ker preveč priteče in očitno ne folga požiratuser posted image
Sej pa zdej že ene 15 minut pokonci in sedi v posteljici in me gleda, pa vsake toliko sam dol pade, ker ne more več in se čez pol minute spet nazaj dvigneuser posted image
Zakaj to zadnji dve noči?user posted image

user posted image  mogoče se mu čez dan "preveč" dogaja user posted image  sej bo minilo

Jaz sem vam pa danes pozabila povedat, da se je Tara danes 1 na nogice postavila user posted image  Ko sem jo šla iskat po popoldanskem spancu me je skoraj kap k je stala v posteljci user posted image  Sem bla tko ponosna, ampak kaj, ko to pomeni da tako hitro raste ... user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
18.1.2009 23:24:07   
jencili
user posted image user posted image user posted image  carica.

Jst grem pa počasi proti postli. Taj sicer še vedno sedi v posteljici in se oglaša, ampak upam, da ga kmalu mine.

Nočko

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
18.1.2009 23:28:05   
dolenjka
Midva s Stipetom tudi greva pod jorgan planinu.... user posted image

Nocko user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
19.1.2009 7:39:42   
pina-1
Jutro.

Mater če bomo mi kdaj odhodo od doma dočakali z nasmeškom na ustih.
Spali smo sicer dobro, ampak ana se še ni niehala dret. Pa je to dretje iz trme. Mia je sedaj 3/4 ure iskala svojo drugo nogavico, ker ne ve kam kaj da. Moj ma zgleda mačka, ker je včeri blo malo preveč veselo...Jaz sem pa z živci na 1.300.000. Na vrh vsega, sem jaz mela danes za it vslužbo neki nardit, in je moja mama bolana. Sej ok, je bolana, ampak včeri za it po svetu pa ni bla....mahhhh zato sem jaz pristaš vrtcev. KEr tam je vedno nekdo, ki bo popazu moje otroke brez nekih izgovorovuser posted image user posted image user posted image user posted image
No tdej sem se skašljala.

Vsem pohvale za torto. JE blas tudi dobra, samo drugič moram nardit 3 kremouser posted image . ČEbelice sem naredila iz sladkorne mase. Bi jo morala iz tičine, pa je nisem mela. Krilca so pa iz čokolade.
Rožico sem narisala s čokolado in noter sem nabrizgala barvano smetano...
Včeri sem tudi zgruntala kakšno torto bo ana mela. In sicer bom nardila pravokotno in jo pobarvala v zeleno ( tičino maso), pol bom pa gor naštampala rožice in polno malih čebelicuser posted image user posted image user posted image user posted image .  No bomo videli kako bo izpadlo. nAčrt je doberuser posted image user posted image user posted image

grem se sedaj v miru preoblečt in pol počasi peljat mularijo v vrtec.

se beremo kasneje

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
19.1.2009 7:45:44   
mala_pikica
Dobro jutro!

Danes pa zem jaz prva. Sem vas samo čisto na hitro preletela, niste bile včeraj preveč zgovorneuser posted image .

Tako jaz že user posted image pijem, potem pa moram iti pospraviti zlikane cote v omare, sem včeraj likala skoraj do pol nočiuser posted image . Naša noč pa porazna, ima Luka visoko vročino in sem komaj čakala, da minejo tiste 4 ure, da sem mu lahko dala svečko. Bogi, ga je fajn nekaj dobilo, se greva danes pokazati zdravnici, čeprav si mislim, da je verjetno virozica, ampak boljše, da mu pogleda uhice, grlo in posluša srček.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
19.1.2009 7:46:43   
mala_pikica
mater pina, fajn si me zrihtala, jaz pa sem mislila, da sem prvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
19.1.2009 7:53:35   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jutro.

Spali smo sicer dobro, ampak ana se še ni niehala dret. Pa je to dretje iz trme. Mia je sedaj 3/4 ure iskala svojo drugo nogavico, ker ne ve kam kaj da. Moj ma zgleda mačka, ker je včeri blo malo preveč veselo...Jaz sem pa z živci na 1.300.000. Na vrh vsega, sem jaz mela danes za it vslužbo neki nardit, in je moja mama bolana. Sej ok, je bolana, ampak včeri za it po svetu pa ni bla....mahhhh zato sem jaz pristaš vrtcev. KEr tam je vedno nekdo, ki bo popazu moje otroke brez nekih izgovorovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem pohvale za torto. JE blas tudi dobra, samo drugič moram nardit 3 kremouser posted image . ČEbelice sem naredila iz sladkorne mase. Bi jo morala iz tičine, pa je nisem mela. Krilca so pa iz čokolade.
Včeri sem tudi zgruntala kakšno torto bo ana mela. In sicer bom nardila pravokotno in jo pobarvala v zeleno ( tičino maso), pol bom pa gor naštampala rožice in polno malih čebelicuser posted image user posted image user posted image user posted image .  No bomo videli kako bo izpadlo. nAčrt je doberuser posted image user posted image user posted image

se beremo kasneje

Ja pina to pa je res fino za dobro jutro, da gre že zjutraj vse narobe. A Mia se vsako jutro joka, ko gre v vrtec? Lana gre pa ful rada v vrtec, sem želela, da je v petek doma, da bomo malo skupaj in sem ji mogla rečeti, da je vrtec zaprt, ker drugače ne bi hotela ostati.

A čebelice si naredila iz sladkorne mase, kako pa to potem pobarvaš, prej ali kasneje, ko je čebelica že narejena?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
19.1.2009 8:50:59   
misar
dobro jutro

v glavnem napišem cel roman, tamala neki pritisne, vse izgine in ne morem več priklicat nazaj.

na kratko

včeraj smo prvič zboleli, vročina šmrkelj. posledično noč v k***.  zbujanje na eno uro...

danes smo še kar vročični in fontana iz nosu ne poneha, sam smo pa odlične volje- divje razgrajaški, kot ponavadi. mam na sumu zobe, ker si divje tlači prste v usta, ampak mislim, da je to tud prehlad. eno z drugim...upam, da kmalu mine, ker mi je grozno, če je tak bolančekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sploh, ker se je ponoči zbujala, ker ni mogla dihat....

nič grem zdaj princess crkljat, če se bo pustila, sicer se bova pa preganjali po stanovanju. aja pa spali sva do 8h zjutraj, kar se je v enem letu zgodilo glih ene dvakrat.

lep dan vsem februarčkom.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
19.1.2009 8:54:27   
itata
jutro,
da napišem najprej kaj je bilo v soboto zvečer. mali ima iber težave za zaspat zdej, ker točno ve, da ko se bo zbudu me ne bo več. sem kar zihr, da je tole zbujanje povezano z mojo službo, ker je tud cel vikend bil čist jokast takoj k sem se odstranila iz sobe... skoz pr men bit. da ja ne bom kam ušla. no in v sob je šel zvečer kao spat. ga nosim mal jaz zaspi. ga odložim se zbudi, ga nosi moj, godrnja na polno, počas kinkne ga odloži, je bil spet auf. skratka pol se je začel pa zvijat in odrivat in izvajat ne vem kaj vse, da ga sploh ni blo možno držat in sva ga odložila. se je dru pol ure in pol  zaspal. od tega je bilo 10min kot da bo umrl, 20 min pa trme. tud ponoč je pol bolš spal - v smislu manjkrat se je zbudil in spal celo noč v svoji postelji. včeri je šel pa zvečer lepo spat, 3 minutke na rami in posteljica direkt. sam se je pa ponoč spet zbujal - 5x ni pa kompliciral to je pa res. tko da sem doživela to, kako je če ga pustiš jokat da zaspi. pa ne po lastni izbiri. ni to glih naćin k bi meni ustrezal...

včeri sem opazla, da ima natrgano kožico na lulčku pa mi ni jasno od česa? tud nisva se vsak dan kopala zdej k je bil prehlajen... sploh ne vem a ga moram kej namazat a se mu lahk vname. kr gorza me je k ne vem a ga kej boli to al pa peče. k je kr mal krvavo... moram do P, dela pop šele...
zdej grem pa mal za nazaj prečitatuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
19.1.2009 9:04:24   
dolenjka
Jutro user posted image

Naša noč spet odlična - ob 3.30 sem ji mal čajčka dala in je spala do 7h, takrat ji je baje Stipe dal flaško in carica še vedno spi user posted image  user posted image  user posted image  Mi2 sva pa ob 8h vstala, ker nisva mogla spat user posted image  Emšo naju j***** user posted image  user posted image  user posted image

Itata user posted image , želim t, da to fazo Jakob hitro skozi da - v 14h dneh, tako kot Tara. če ti bo kaj v tolažbo, tudi Tara se je tak odrivala od mene, da sem jo komaj v rokah držala in včasih kar jokakjočo odložila, ker sem se bala da mi bo iz rok padla user posted image  Bo boljš, verjemi v to user posted image  Verjamem pa, d aje hudo. S teboj je bil 11 mesecev non stop in zanj je zdaj to kar velika razlika. KO so user posted image  se nas še niso tolk zavedali, tam od 5, 6 mesecev naprej se mi pa zdi da se vsega veliko bolj zavedajo in pol hitr kužijo, navade pa tut hitr pridejo.... OK, dost filozofije user posted image

Misar user posted image , da se hitro pozdravite user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
19.1.2009 9:11:49   
Neni13
Dobro jutro,

da se vam še jaz malo javim,ko imam ravno malo časa. Mark je v varstvu.
Je že bil pred novim leto,pa smo zboleli in bili 14 dni doma.Danes pa jovo na novo. Sem ga kar tam pustila,pa če bo kriza me bo varuška poklicala in šibam ponj.
Je pa ena punčka tam prehlajena in kašlja,tako da upam,da ne bomo takoj spet kaj fasali.
Misar upam,da se Lana čimprej pozdravi. Pa da se kdaj srečamo pri varuški. :)
Da se ne bosta z Markom samo izmenjavala.
Zakaj imam pa jaz zdaj slabo vest,ker sem ga tam pustila!?
Če me je tako žalostno gledal. user posted image
Danes bo še dolg dan...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
19.1.2009 9:12:37   
itata
ne vem kje je zdej debata okol probiotikov, ampak po mojem so boljši probiotiki ala kefir ne te activie in to - kaj pa veš kolk je to umetno kolk je pa res še na tem... po mojem. za kefir je pa tud men P svetovala naj ga dam jakobu - moja mama ga doma sama "prideluje"user posted image

mi imamo 4 luknje na cuclju od aventa in 3 k smo jih sami naredil na flašk od nuka.

misar: čimprej se pozdravite!!

dolenjka: ena moja prijateljica je mastitis fasala, ker  je mali tako krizo (13 mesecev star), ko je šla v službo!! sta ga dala v varstvo za 6 ur za vikend k sta mela neke opravke pa je mastitis dobila... res majo krizo - nikol se mi ni sanjal, da lahk tako. drugač se je točno to zvečer dogajal ja, tok se je odrival, da ga nisem mogla držat, niti mojuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
19.1.2009 9:19:44   
dolenjka
Itata mastitis user posted image  A je še tolk dojila al kako user posted image  Kej reanjeno bradavico user posted image  Joj, če se samo spomnim na moje 3 mi slabo rata user posted image

No, carica še vedno spi, sem jo šla prav pogledat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
19.1.2009 9:31:33   
blaža
jutro!

Sem prav vesela, da nisem prva. To pomeni, da je Blaž spal do 8ih.user posted image  To je pa res redkost pri nas. Samo sem mu dala fajn rižolinota v mleko zjutraj, da se je napokal.user posted image

no kavico sem tudi že spila, ta starejšega sva z Blažem peljala v vrtec, zdej moram pa še poklicat eno gosto, da se rezerviramo za dopust na Pagu. Gremo z enimi kolegi, ki sva s to kolegico ble skupaj v bilnici za ta starejšega, ona ma pa deklico,  ki je 20 min starejšo od Matije.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
19.1.2009 9:34:04   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jutro.

se beremo kasneje

Pripelji jo k meni, sej nisi tako daleč.user posted image  to jo počuvam.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
19.1.2009 9:38:14   
ella79
jutro user posted image
mesecnica Zoja hodi že pomoje ene dva meseca sam 1x na dan spat (no, mogoče je šla vems ene 3x po 2x), sam naše dnevno spanje traja min. 1 uro in max. 2 uri user posted image bolj malo, ampak očitno ji je to dovolj user posted image jaz ji dam zvečer v mleko dve veliki žlici (v 270 ml mleka) rižolinota, da je bolj gosto in nasitno, pa zelo lepo poje, k ga recimo na žlico sploh noče user posted image

g. jencili upam, da se kmalu pozdraviš

Tara user posted image user posted image user posted image user posted image postavljanje se začne v posteljici, potem pa noro hitro še kje drugje user posted image user posted image user posted image

mala pikica user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z Lukom. Vam pa zdravje res ni naklonjeno user posted image

misar user posted image user posted image

itata očitno se bo spanje porihtalo user posted image

dolenjka user posted image user posted image user posted image za super druper spanje. Očitno ti res privošči, da se spočiješ in vzameš čas samo za stipeta user posted image

blaža user posted image user posted image user posted image za rezervacijo za Pag. mi tudi sam na Pag hodimo user posted image user posted image

a veste kje bom čez en teden tak čas user posted image v službi user posted image user posted image user posted image
Zoja spala do osmih user posted image user posted image mi je bolj všeč, kot do 9:30, k tok dolg pa ne bo mogla spat od naslednjega tedna dalje user posted image do osmih je pa ravno prav user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2095
19.1.2009 9:40:05   
Februarka08
Jutro.

Itata, Misar, Pina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dolenjka, včeraj si spraševala glede št. cucljev - mi imamo za čaj še vedno 1user posted image (seveda kadar pije iz flaše, drugače je tist magični lonček in ker prehitro teče, se ji vse zaletava in če hočem da sploh kaj popije, ji naštimam v flašouser posted image ) za mleko imamo pa 2. Ker še tukaj se ji velikokrat zaletiuser posted image ne vem zakaj in me nima da bi šla na 3 ker bo samo še hujeuser posted image in user posted image za carico, da je 1. vstalauser posted image

Noč solidna, samo zaspat ni hotla zvečeruser posted image tako da se je do 22h skoz premetavala, sem pa tja mal zacvilila, ampak potem je spala do 8huser posted image
Zdaj pa študiram če bi šli kej ven, mal bova še počakali, je moj reku da je poledicauser posted image

Je že pri meni, moram nehat, če ne se bo tko zgodilo kot pri misaruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
19.1.2009 9:50:12   
dolenjka
na, pa smo spet spali do 9.30 user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
19.1.2009 9:54:19   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Čer.

Misar - user posted image  za kino.
Blacky* - super, da si se naspala user posted image .
Stipe air force - user posted image  carica za dolgo spanje.
Mala_pikica - o bogi Luka user posted image  - spet bolan. Mu pošiljam user posted image user posted image user posted image , da bi čimprej ozdravel. Mi drugače tudi naši dajemo probiotike Biogaia. Jih full pohvalijo. Menda so BioGaia edini probiotik, ki je človeškega izvora (izoliran iz materinega mleka), vsi ostali so iz kravjega mleka. user posted image  To sem prebrala... Drugače pa naša Luna tudi količinsko bolj malo poje. In sicer: zjutraj ob cca. 9 do 10-ih poje mlečno kašico na 120ml AM. Nato sadno kašico cca. 100 ml do max. 150ml ob cca. 12-ih. Nato okoli 13-ih spije cca. 120ml AM. Potem gre spat. Ko se zbudi poje kosilo cca. 150 ml (ob 15.30). Nato popoldne še kakšen rižev vafelj ali kakšno sadno kašico ali banano ali rižev puding (vsega bolj malo). Nato ob 19.15 mlečno kašico na 150ml AM. Ob 21-ih ko gre spat spije še 120ml AM. Potem pa se zbudi okoli 23.30 in spije 150ml AM. In okoli 3.00 spije 180ml AM, pa še ob 6.00 do 7.00 spije 180ml AM. V glavnem ponoči še vedno full mleka spije.user posted image  Če ji dam vodo namesto mleka se kar neki premetava in ne more zaspat nazaj.user posted image  Mah - ne vem, kako jo naj odvadim tegale mleka ponoči...kakšen nasvet?
Ella79 - a vaša Zoja samo 1x podnevi spi? Ker naša gre ravno takrat nekje prvič spat kot Zoja, potem pa nič več.
Putina - user posted image  za krajši delavnik.
Pina-1 - user posted image  za torto. Full lepa. Kako si naredila to rožico?
MetiLu - user posted image  za šoping.
Blaža - vaš Blaž se mi ne zdi debel.user posted image  Je pa res velik fant in očitno res veliko rabi. Pa še eno ? zate. A lahko iz tiste sladkorne mase že prej naredim okraske za na torto npr. par dni prej???
Dolenjka
- user posted image  za dolgo popoldansko spanje carice.
Febraurka08 - glede mleka sem že pri Mali_pikici napisala - se pravi, da poje vsak dan cca. 1 liter mleka user posted image user posted image user posted image . Uhhh...nisem še nikoli takole računala. Full ga še poje. Imamo pa posebno mleko za alergike Neocat.
Se mi zdajle zdi kar too much tega mleka user posted image user posted image user posted image . Drugače ste pa full lepe slikce naredili user posted image .
Jencili - uh me je kar streslo ob tej zgodbi user posted image user posted image user posted image .

ja lahko tudi teden prej komot. To rata kot sladkorni bombon, pa ni panike, samo da je na suhem in hladnem, ma ne v hladilniku, daš v kako omaro pa jaz dam kar v kako vrečko, al pa posodico, pa je. Meni je to lih zato fajn, ki ko pečeš torto nimaš čas vse na isti dan nardit. jaz en dan pečem biskvit, drugi pa kremo in jo sestavim ter nardim preliv, pol pa tretji dan dekoracija, ker mora torta en dan stat, da je res dobra. No včasih sem jo nardila vse v istem dnevu, ma je malo prehudo, me pol križ boli, pa dekoracija mi ponavadi vzame kar precej časa.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2098
19.1.2009 9:54:55   
srečka nosečka
dobro jutro,

mi smo spet v starem ritmu. user posted image
Praznovanje Rd je odlično uspelo. Mala je pa itak bila glavna user posted image  - ful dobre volje, nasmejana, razigrana. Vmes je samo eno urco oddremala in spet praznovala naprej. user posted image

Imamo pa danes posvetovalnico in cepljenje pri 1 letu. In vse to pri novi pediatrinji. Me prav zanima koliko jo bodo navagali in izmerili. user posted image  Pa upam, da ne bo kakšne reakcije na cepljenje. user posted image

Jaz še vedno tukaj smetim, čeprav je nov forum odprt. user posted image  Upam, da niste hude user posted image .

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
19.1.2009 9:55:20   
blaža

na, pa smo spet spali do 9.30 user posted image

uauuu! To pa je lepoten spanec.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Otroška oprema
3Sonček3

Kje si boste priskrbele otroško opremo ( posteljico, stajico,...)

Kupila bom v spletni trgovini (7%)

Kupila bom v trgovini (35%)

Sposodila si bom od prijateljic / sorodnikov (16%)

Prijatelji / sorodniki mi bodo podarili (8%)

Imam že vse od 1. nosečnosti (34%)

Število vseh glasov: 245

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!