dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ok, pri nas res ne jemo rižolinotov, sam sm pa Taju vseeno dala kdaj pa kdaj gres v AM in je blo kr bolj gosto, pa sem mu dala 3 gor, pa je šlo vseeno precej mimo. Da ne govorim o lončku od Nuby-ja, k je par dni pil iz njega, pol pa na enkrat nič več No ja, bomo pač kr na 2-ki še ostali . Sej, če pa človek počasi je, ni pa to tud nič slabega, ne? Jst recimo jem ekstremno počasi in sm vedno in povsod zadnja, mogoče ma pa le nekaj Taj tudi po meni Ne Jencili, nasprotno, sej veš da je priporočljivo da se počasi je, ker je bolje za prebavo. Mene samo jezi, če je to tako počasi, da Tara ne poje toplo Kako gre mimo Iz ust ven Tega sem se jaz bala, ampak je OK, sam na 4 pa še ne bom prešaltala, ker se mi zdi da tko čist dovolj hitro pozauga praktično celo flašo ja, pač neki gre v usta, neki pa mimo steče, ker preveč priteče in očitno ne folga požirat Sej pa zdej že ene 15 minut pokonci in sedi v posteljici in me gleda, pa vsake toliko sam dol pade, ker ne more več in se čez pol minute spet nazaj dvigne Zakaj to zadnji dve noči? mogoče se mu čez dan "preveč" dogaja sej bo minilo Jaz sem vam pa danes pozabila povedat, da se je Tara danes 1 na nogice postavila Ko sem jo šla iskat po popoldanskem spancu me je skoraj kap k je stala v posteljci Sem bla tko ponosna, ampak kaj, ko to pomeni da tako hitro raste ...