Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 9:56:27
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dobro jutro, mi smo spet v starem ritmu. Praznovanje Rd je odlično uspelo. Mala je pa itak bila glavna - ful dobre volje, nasmejana, razigrana. Vmes je samo eno urco oddremala in spet praznovala naprej. Imamo pa danes posvetovalnico in cepljenje pri 1 letu. In vse to pri novi pediatrinji. Me prav zanima koliko jo bodo navagali in izmerili. Pa upam, da ne bo kakšne reakcije na cepljenje. Jaz še vedno tukaj smetim, čeprav je nov forum odprt. Upam, da niste hude . Seveda nismo hude, smo te že pogrešale! Me veseli, da je RD potekal gladko, držim pesti še za novo pedijatrinjo .
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 9:59:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka na, pa smo spet spali do 9.30 uauuu! To pa je lepoten spanec. ja, še mal pa bomo kičasti
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 10:02:51
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Evo, moj prvi delovni dan, jaz pa doma izležavam na kavču, a ni to fajn? dost heca ... delam popoldne ... Zjutraj je možek prišel iz nočne, sva peljala Janeza v varstvo, upam, da bo ok, ker je malo začel pokašljevat vročine pa že od včeraj nima, vsaj to. Pol sem bla pa že na občini pa na csd sem šla vprašat kaj moram narest za 6 urni delavnik, pa mi je dala en obrazec, pa dones se moram s šefico zmenit da mi bo pravilno napisala delavnik v pogodbo, da pol vse skupaj nesem nazaj na csd ... Sem pa tok zlomljena zdele, upam, da ne bom zbolela, ker me vse kosti bolijo, sem čist mehka ... Upam, da mi bo šiht hitro minil
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 10:07:56
|
|
|
|
MetiLu
|
Itata, glede kožice na luliju, našmu mulčku se je tudi malo natrgala, pa sem klicala P, pa mu je rekla da ni nič hudega, da nej naprej dol vlečem kolikor pač gre, pa s kakšnim oljčkom namažem... men se to ni zdel lih fajn, tko da sem mu sam z bepantenom 2x namzala, pa se je pocajtalo, že skoraj nazaj zaraslo bolelo ga pomojem ni nič, ker je normalno lulal ... tud rdečica je v dveh dneh zginila.Mislim, da bomo mi mogli it čez kakšno leto to kar rezat, ker nam nikamor ne gre
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 10:14:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Jaz pa začnem čez 14 dni spet s službo. Kriza, kriza, kriza, bolj zame kot za Lano, ker vem, da bo ona ful uživala z dedijem in babico.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 10:16:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Ej, tole s fantki in njihovimi lulčki, pa vam čisto nič ne zavidam. Še dobro, da imamo punco, ker ne vem kako bi jaz to rihtala.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 10:18:10
|
|
|
|
itata
|
meti: sej se mi je zdel ja. sem te hotla že klicat včeri glede tega nam tud kožica nikamor ne gre, sam mam raj operacijo - pa vem da jih pol boli ko hudič, kot da jaz kej sama preveč ordiniram tam dol se ne čutim glih kompetentno, da bi sama to urejala. ajdi na temo umivanja - pa še to mi je babca rekla, da se nič ne sme na silo vlečt in se strinjam... očitno se jim že tud sama zatrga brez da kej "pomagamo"
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 10:36:14
|
|
|
|
ella79
|
pismo sam res tole s fantki... jaz pojma nimam kako se temu streže (ne)gorenjke a se dobimo ta teden en dan popoldan, da še zadnjič na porodniški kako rečemo no, sej ene boste še kar neki časa frej, sam z listek greva pa kmal novim zmagam naproti
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 10:37:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pismo sam res tole s fantki... jaz pojma nimam kako se temu streže (ne)gorenjke a se dobimo ta teden en dan popoldan, da še zadnjič na porodniški kako rečemo no, sej ene boste še kar neki časa frej, sam z listek greva pa kmal novim zmagam naproti kaj pa če se pri eni doma dobite, pa kamero vklopite, da bomo on-line Kavo pa jaz častim
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 10:41:04
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pismo sam res tole s fantki... jaz pojma nimam kako se temu streže (ne)gorenjke a se dobimo ta teden en dan popoldan, da še zadnjič na porodniški kako rečemo no, sej ene boste še kar neki časa frej, sam z listek greva pa kmal novim zmagam naproti kaj pa če se pri eni doma dobite, pa kamero vklopite, da bomo on-line Kavo pa jaz častim sej imamo lahko tudi javljanje v živo iz qlandije kej je pa problem računalnik pod pajsko pa gasa
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 10:42:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pismo sam res tole s fantki... jaz pojma nimam kako se temu streže (ne)gorenjke a se dobimo ta teden en dan popoldan, da še zadnjič na porodniški kako rečemo no, sej ene boste še kar neki časa frej, sam z listek greva pa kmal novim zmagam naproti kaj pa če se pri eni doma dobite, pa kamero vklopite, da bomo on-line Kavo pa jaz častim sej imamo lahko tudi javljanje v živo iz qlandije kej je pa problem računalnik pod pajsko pa gasa Zdej se grem pa mal splaknit
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 10:52:36
|
|
|
|
jencili
|
dan, tud pri nas smo spali do 9.45 , je pa res, da smo mel učer od 22.45 - 00.00 žurko, ko sem na koncu obupala in mu dala flašo, da je zaspal in tko spal bo 6.30, do naslenje flaše . Ne vem kaj je to zadnje dve noči, da se tko zbuja. Ma pa totalno zabit nos in skoz sam kiha, tko da očitno nas čaka spet par bednih dni
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 10:56:07
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pismo sam res tole s fantki... jaz pojma nimam kako se temu streže (ne)gorenjke a se dobimo ta teden en dan popoldan, da še zadnjič na porodniški kako rečemo no, sej ene boste še kar neki časa frej, sam z listek greva pa kmal novim zmagam naproti jst sm za
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 10:56:27
|
|
|
|
larisa
|
Jutro za nami en kup praznovanja (moj je imel r.d.) in smo se imeli prav fajn. Nejc še vedno kašlja, ampak jaz mam filing da gre res na bolje (ne smem preveč govort, k se pol ponavadi vse sfiži, če se kej hvalim) Vaši pa res veliko jejo. Mi se ne približamo niti količini hrane pri mali pikici-zdej, ko je začel normalno spet jest. Prej itak ni nič jedel No, ampak meni je tako čist ok, ker čisto lepo napreduje in je pravi korenjak. Upam, da bo teden kaj bolj čevekav od vikenda, ker bova midva še kar skos notri in rabim mal družbe
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 10:58:19
|
|
|
|
jencili
|
Itata, nam se je prejšnji teden naredilo isto, ko sem mu med kopanjem kožico potegnila dol in je samo počilo in malenkost zakrvavelo, pa sem samo pustila in se je v dnevu, dveh samo pocajtalo. Ga ni pa nič bolelo, vsaj znakov ni dajal, da bi ga
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 11:00:07
|
|
|
|
itata
|
kolk sem jaz pridna sem za službo se že včer neki pripravla (pri tašči, ko se ona z mulčkom igra, sem si vzela eno uro za študij), vmes sem sodbo napisala za sodnika, zdej pa čakam sestanka dva, da dorečemo zadeve. skratka čakam druge, jaz mam pa svoje že narejeno jutri ima jakob alergologa pa mi ni čist jasno kaj se bo dogajal. glede na to, da dobi občasno še kak flek, ampak pri živem bogu ne znam pogruntat kaj bi to povzročilo, zdej jih zadnji mesec pa praktično nima... tko da če ne bo nujno bom kar rekla, da ga ni treba nič preveč špikat pa tko naprej... ker tud če ma kej po mojem ni z jajci povezan. jih sicer ne je direktno, ampak je pa puding pa kako pecivo pa tak k je zih kak jajc noter pa se nikol še ni nič drastičnega zgodil... mam pa dopust, da greva lahko u miru, ker tam na pediatrični gre vse bolj počas...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 11:00:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pismo sam res tole s fantki... jaz pojma nimam kako se temu streže (ne)gorenjke a se dobimo ta teden en dan popoldan, da še zadnjič na porodniški kako rečemo no, sej ene boste še kar neki časa frej, sam z listek greva pa kmal novim zmagam naproti jst sm za kateri dan rečemo? četrtek?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 11:01:53
|
|
|
|
itata
|
jencili: no tko sem tud jaz porajtala šele po tem, ko je neki ritat začel, ko sem ga umivala v banjici...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 11:04:02
|
|
|
|
Stipe air force
|
Daaaaaaaaaaaaan... Glede FIMOZE pri fantkih je takole... kozca na lulckubmora iti nazaj brez vecjih problemov... ce ne gre ni treba po vsako ceno ker se lahko dejansko vezivna kozca tako poskoduje da lahko krvavi in tudi inficira. Pri posameznih primerih zelo ozke kozice se lahko kozica potem ko se potegne nazaj ne more vrniti naprej in potem pride do zastoja krvi v vrhu lulcka... V tem primeru je treba TAKOJ zdravniku !!! Operacija fimoze je neboleca, danes se dela AMBULNTNO pri urologo-kirurgu in traja 20 minut. Po operaciji se gre takoj domov...rana ne boli...jo je pa treba veckrat izpirati...najbolje s kamelco. Ze po treh dneh je vse tko k da operacije ni bilo. Otrocicke je najbolje operirati v dobi do osnovne sole... Moj sinko, je to imel in sem bil zraven, ... tako da je to preverjena zadeva in mislim da je popoloma jasno kaj in kako.... Zato.... akcija
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 11:10:10
|
|
|
|
larisa
|
Itata, mi smo imel zadnjič ko smo bli v bolnici teste za alergijo in se tud men to zdi čist brezveze, ker itak sami pol rečejo, da tko majhnim nič ne pokaže Špikajo jih pa vseen ful Od kolegice malček je res revček, čist flekast, rdeč, praska se skos....pa mu vse pokaže negativno. Tolk o teh famoznih alergoloških testih Tko, da maš prov, če boš rekla, da ga ne rabjo špikat.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 11:13:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata meti: sej se mi je zdel ja. sem te hotla že klicat včeri glede tega nam tud kožica nikamor ne gre, sam mam raj operacijo - pa vem da jih pol boli ko hudič, kot da jaz kej sama preveč ordiniram tam dol se ne čutim glih kompetentno, da bi sama to urejala. ajdi na temo umivanja - pa še to mi je babca rekla, da se nič ne sme na silo vlečt in se strinjam... očitno se jim že tud sama zatrga brez da kej "pomagamo" jaz se pa ne strinjam s tem. če se le da, ne bi želela, da gresta na operacijo za to kožico. Matija se ji mogoče izogne. Ima pa delno fimozo in bo šlo z vajo in kremico. Upam, da jo spravimo čez. No Blaž ine pa totalno Fimozo, vsaj kar jaz vidim. Zdej pri enem letu, ko mamo sistematski, bom spet povedala, da mu pregleda. po moje bo treba na operacijo, da to rešimo. In če se res ne bo dalo drugače rešit, bi raje da to rešimo edokler je majhen. Drugače pa jaz nisem takoj za operacijo. Je pa res katastrofa s temi lulčki. Pa kolko fantkov to ma. Fulll. No sej meni je tudi skrajno neprijetno kej tam dol tikat, je pa Matija že velik in ve kako in kaj ter sam vadi. Ima kremo prav za to in potisne kožico 10-20x dol počasi, pa toliko, da malo zaboli. Taka mamo navodila. Je res skrajno zoprno, ma drugače ne gre. kirurški poseg v telo, pa čeprav je le kožica, je pa ... ne vem no. če je sila, ja, če ne pa jaz ne bi tega želela. Še dobro da nimam moža muslimanske vere, ki bi se stepla glede kožice. Pa ne zamerit tisti, ki ste te vere.
< Sporočilo je popravil blaža -- 19.1.2009 11:15:46 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 11:14:24
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pismo sam res tole s fantki... jaz pojma nimam kako se temu streže (ne)gorenjke a se dobimo ta teden en dan popoldan, da še zadnjič na porodniški kako rečemo no, sej ene boste še kar neki časa frej, sam z listek greva pa kmal novim zmagam naproti jst sm za lahko. Sm tud z Listkom ravnokar govorila in pravi, da ji glih četrtek odgovarja kateri dan rečemo? četrtek?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 11:17:03
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pismo sam res tole s fantki... jaz pojma nimam kako se temu streže (ne)gorenjke a se dobimo ta teden en dan popoldan, da še zadnjič na porodniški kako rečemo no, sej ene boste še kar neki časa frej, sam z listek greva pa kmal novim zmagam naproti jst sm za lahko. Sm tud z Listkom ravnokar govorila in pravi, da ji glih četrtek odgovarja kateri dan rečemo? četrtek? četrtek 16:00 na znani lokaciji boš verjetno ti še bajso obvestila, a ne februarka bo pa že sama vidla, k je mal bolj aktivna na RR
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 11:23:59
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pismo sam res tole s fantki... jaz pojma nimam kako se temu streže (ne)gorenjke a se dobimo ta teden en dan popoldan, da še zadnjič na porodniški kako rečemo no, sej ene boste še kar neki časa frej, sam z listek greva pa kmal novim zmagam naproti jst sm za lahko. Sm tud z Listkom ravnokar govorila in pravi, da ji glih četrtek odgovarja kateri dan rečemo? četrtek? četrtek 16:00 na znani lokaciji boš verjetno ti še bajso obvestila, a ne februarka bo pa že sama vidla, k je mal bolj aktivna na RR bomo zrihtal
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 11:46:47
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pismo sam res tole s fantki... jaz pojma nimam kako se temu streže (ne)gorenjke a se dobimo ta teden en dan popoldan, da še zadnjič na porodniški kako rečemo no, sej ene boste še kar neki časa frej, sam z listek greva pa kmal novim zmagam naproti jst sm za lahko. Sm tud z Listkom ravnokar govorila in pravi, da ji glih četrtek odgovarja kateri dan rečemo? četrtek? četrtek 16:00 na znani lokaciji boš verjetno ti še bajso obvestila, a ne februarka bo pa že sama vidla, k je mal bolj aktivna na RR juhuuuuuuuuuuuuu, jaz sem tud za Evo, midve sva nardile kratek špancir, zdaj gre pa tamala spat... je zoprna kot ne vem kaj dons jest ne vem več... nič ji ni všeč, nič ne bi jedla skoz mi omare odpira in predale da sem ja jezna in zoprna, skoz bi bla pr men..... včer smo bli pri 2 obiskih in je šla k predalom in vse ven skor zmetala ok, saj so bli vsi domači, ampak kaj ko bomo nekam prišli in bo ona hop jest sploh ne grem več z njo nikamor groza, tole dete... sploh ne rabimo ker mamo že enga lumpa doma Grem se mal shladit,... Nič se ne grem shladit, zdele mi je keramični lonec od rože dol vrgla in zbila na prafaktorje grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, grem jo dat spat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Moško imeSaMaaKatero ime izbrati?Val (
29%)
Nik (
45%)
Lovro (
26%)
Število vseh glasov: 154Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!