Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer , evo mene ravno iz Kranja. Dragega tko zvija, da je to noro in ko gre na wc gre že prov kri iz njega, tko da sm letela v dežurno po zdravila, da se vsaj malo k sebi spravi zadaj al spredaj kaka zdravila pa, si šla k dr. al kako zadaj . Ne, šla sem v dežurno lekarno po Nilex, ker z nobeno hrano, pijačo in ogljem ne pomaga in zdej po dveh dneh je to že kr kriza, tko da sm letela po Linex, kateri naj bi edini dokazani pri tem pomagal - pa da vidmo! Ja, linex je fajn, a pržganko si probal oz. tvoj Cocacolo veliko riža na vodi kuhanega hmmmmm upam, da bo do poroke dobr Ne,mal heca more bit, da vaju vsaj za sekundo nasmehnem, ker mora bit dizastr Mesečnica, a si ji probala kaj v mleko dat Npr. mal rižolinota al pa česa podobnega, kot to naredi Blaža Pa mislim, da je pri Valu od Blacky zaleglo ne vpraši kakšen lonc prežganke sem dons nardila Mi je pa rekla v lekarni, da goveje oz. juhe v tem stilu ne, da samo kakšne zelenjavne in sladko-slane napitke, drugo raje ne Ne goveje ne...., cocacola pa preverjeno pomaga, samo če mu ni niti pržganka mala pikica se je neki na temi sprehajal, kak nasvet no sej mislim, da bLinex zdej mogu pomagat, pa še dva je vzel, da bo res držalo močno upam, da mu bo in mu (vama, vam) želim mirno noč joj, ja tudi upam, da mu bo bolje, ker to je res groza kar se mu dogaja
|