|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
18.1.2009 20:09:20   
Februarka08
Čer.

Za nami tud fleten dan, smo se mal potepali, napokali smo se kosila, tamala je začela mal bolj jestuser posted image vsaj to...

Nekaj me zanima: koliko mleka popijejo vaši otročki na dan (približno)user posted image ker naša se mi zdi da mal štrajka z mlekomuser posted image ok, zjutraj ima vedno mleko - npr. čokolino, keksolino, gresolino, gres, ml. riž ali kaj podobnega... ob 12h ga spije tam nekje 140ml in zvečer ponavadi ne več kot 100ml. A je to dovoljuser posted image ker če ni, bomo mogl zgleda večerjo skenslat da bi več mleka popila al kaj najuser posted image no, poje pa tud kakšne pol jogurta dopoldne za malico, tako da je tudi to na osnovi mleka...

Zdaj se grem pa še jaz stuširat, sem glih mojga ostrigla, potem pa samo še noge v luftuser posted image

Še nekaj današnjih slikic:

Rožica med rožicamiuser posted image
user posted image

Takole pa mi peremo Larisina oblačilauser posted image
user posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
18.1.2009 20:15:22   
blaža
Lepe slikice.user posted image

no Blaž spije na dan :

- zjutraj 200ml
- pol še ob osmih kašica z 200ml
- zvečer 300ml
- pa en jogurt ponavadi popoldne.

No mleka spije 700ml. Čeprav pusti ti Blaža, bo še kera povedala kako je povprečje. Blaž je manjon.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
18.1.2009 20:17:45   
dolenjka
Oj Februarka, pri tej starosti naj bi user posted image  "spili" po 500 ml na dan, sem pa se štejejo tudi skutke in jogurti... Sem nazadnje pri P prav vprašala, če ti mlečni obroki štejejo in je potrdila. Drugače pa naša v povprečju 3-5 x na teden zajtrkuje 7 žit, muslije ali pa gres na podlagi 130 ml AM, za malico ima tudi kako skutko ali pa jogurt pretežno vsak dan, za lahko noč zadnje dni spije 200 - 230 ml AM, ponoči pa 150 ml če je 1 budnica ali pa še 90-120 ob 2. user posted image  Jaz drugače z mlečnimi izdelki ne pretiravam, da ne pride do intolerance  glede na to, da smo alergijo imeli, je ne bi rada nazaj user posted image  No, več kot cca 700 ml še ni skonzumirala na dan user posted image
Glede na to kar si napisala se mi zdi, da Larisa dobi dovolj "mleka" user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2028
18.1.2009 20:35:46   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

Za nami tud fleten dan, smo se mal potepali, napokali smo se kosila, tamala je začela mal bolj jestuser posted image vsaj to...

Nekaj me zanima: koliko mleka popijejo vaši otročki na dan (približno)user posted image ker naša se mi zdi da mal štrajka z mlekomuser posted image ok, zjutraj ima vedno mleko - npr. čokolino, keksolino, gresolino, gres, ml. riž ali kaj podobnega... ob 12h ga spije tam nekje 140ml in zvečer ponavadi ne več kot 100ml. A je to dovoljuser posted image ker če ni, bomo mogl zgleda večerjo skenslat da bi več mleka popila al kaj najuser posted image no, poje pa tud kakšne pol jogurta dopoldne za malico, tako da je tudi to na osnovi mleka...

Zdaj se grem pa še jaz stuširat, sem glih mojga ostrigla, potem pa samo še noge v luftuser posted image

Še nekaj današnjih slikic:

Rožica med rožicamiuser posted image
user posted image

Takole pa mi peremo Larisina oblačilauser posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image  super slikce.

So me pa tele v pralnem stroju spomnile na eno žalostno zgodbo, ki se je zgodila pred leti.
Blo je pa tko, da je bla družinica z dvema otročkoma (starejšim fantkom in mlajšo deklico) in tamala je bla tko kot vsak otrok skoz popolnoma umazana in mami se je vedno hecala, da jo bo kr v stroj vrgla in oprala, da bo čista. In lepega dneva (ne sprašujte kako mu oz. jima je to ratalo) ampak je fantek dejansko spravil punčko v stroj in ga zalaufal (pač stari stroji, k majo samo en knof po možnosti). No, kaj se je z njo zgodilo, si lahko samo predstavljate user posted image

TO LE V PODUK VSEM, KI IMATE VEČ OTROK!!!

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 2029
18.1.2009 20:38:00   
jencili
no,pa da ne zamorim večera...dejmo kakšno lepo rečtuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
18.1.2009 20:38:49   
dolenjka
Jencili grozaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
18.1.2009 21:01:40   
jencili
kaj je dons popolni mrk tle gor?user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
18.1.2009 21:04:17   
MetiLu
Čer!
Jencili tale zgodba mi je pa prov zamorila večer user posted image  pa še sama sva z Janezom, ta pa že pančka, pa me ne more pocrkljat user posted image  user posted image  
Upam, da bova kaj spala ponoč ...

Moje barvanje majic je uspelo user posted image  zdej še sušilca čakam, da konča ...

Februarka, men Janez niti 100 ml mleka na dan ne spije, zato mu pa dam več mlečnih obrokov, zajtrki so enaki kot pri vas, user posted image  za malico je ponavadi skuta ali jogurt v kombinaciji s sadjem, za večerjo pa enako kot za zajtrk, s tem da ne je iste kašice kot zjutraj user posted image  ma sem zdej zakomplicirala user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
18.1.2009 21:08:56   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Čer!
Jencili tale zgodba mi je pa prov zamorila večer user posted image  pa še sama sva z Janezom, ta pa že pančka, pa me ne more pocrkljat user posted image  user posted image  
Upam, da bova kaj spala ponoč ...

Moje barvanje majic je uspelo user posted image  zdej še sušilca čakam, da konča ...

Februarka, men Janez niti 100 ml mleka na dan ne spije, zato mu pa dam več mlečnih obrokov, zajtrki so enaki kot pri vas, user posted image  za malico je ponavadi skuta ali jogurt v kombinaciji s sadjem, za večerjo pa enako kot za zajtrk, s tem da ne je iste kašice kot zjutraj user posted image  ma sem zdej zakomplicirala user posted image

se opravičujem, ni bil to moj namenuser posted image . To sem hotla delit z vami samo kot opozorilo, ne zato, da bi vam zamorila večeruser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
18.1.2009 21:14:30   
MetiLu
sej vem user posted image  sam mene kar srh spreletava, ko slišim take zgodbe, se čist preveč tragedij pri nas zgodi, ko so udeleženi otroci... ena nedavno tega na smučišču user posted image  pustmo zdej to, ker je res ni za o tem čvekat ...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
18.1.2009 21:21:54   
MetiLu
Če pa ni nobene na klepet, grem pa spat user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
18.1.2009 21:29:23   
mlavla
čer..
jencili..mene je tud srh spreletel...user posted image

glede mleka pa je pri nas takole: zjutraj cca. 200ml...pol čez dan kakšen jogurt al pa skutka...pa enkrat še okrog 100ml mleka (ponavadi za zaspat)..pol pa še zvečer 260ml mleka (ali pa kašica na 125ml+180ml mleka)..vse skupaj okrog 700-800ml..
sigurn pa je to od user posted image do user posted image drugače...

se mi pa zdi da odkar smo na KM ga spije več..moja logika mi pravi..zato ker ni tako hranilen oz. nasiten..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
18.1.2009 21:29:45   
mlavla
pa nočko tud iz moje strani..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
18.1.2009 21:37:17   
dolenjka
Čer 2. user posted image

A danes pa takole user posted image  Aha, ziher moči za nov čvekalni teden nabirate user posted image  Punce moje, slabo nam kaže, da bomo pred odhodom na sosednji forum, tu 10 delov načvekale user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
18.1.2009 21:38:03   
ella79
čer user posted image
Zoja zjutraj spije 200 ml, zvečer pred spanjem pa 300 ml mleka user posted image pa obvezno še en jogurt al pa skutica na dan. Je pa res, da zdej tri ure pred večernim mlekom ne je nič, ker noče user posted image tudi žitne kašice ne user posted image

pina user posted image user posted image user posted image tortica

nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
18.1.2009 21:41:34   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

čer user posted image
Zoja zjutraj spije 200 ml, zvečer pred spanjem pa 300 ml mleka user posted image pa obvezno še en jogurt al pa skutica na dan. Je pa res, da zdej tri ure pred večernim mlekom ne je nič, ker noče user posted image tudi žitne kašice ne user posted image

nočko user posted image

skor isti tajming user posted image  Si pa skromna, moram priznat user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
18.1.2009 21:48:53   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

čer user posted image

nočko user posted image

skor isti tajming user posted image  Si pa skromna, moram priznat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa te še zanima user posted image sem danes po dolgem času če ne celo prvič spekla pito, pa bi bla ful dobra, če bi bila druga jabolka user posted image ampak, mislim da bomo vseeno vse pojedli user posted image user posted image
še kej mogoć user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej grem pa na kavč en film pogledat, pa mal gledava un od Obame, k bodo U2, pa ne smemo nič zamudit user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
18.1.2009 21:51:31   
dolenjka

čer user posted image

nočko user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa te še zanima user posted image sem danes po dolgem času če ne celo prvič spekla pito, pa bi bla ful dobra, če bi bila druga jabolka user posted image ampak, mislim da bomo vseeno vse pojedli user posted image user posted image
še kej mogoć user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej grem pa na kavč en film pogledat, pa mal gledava un od Obame, k bodo U2, pa ne smemo nič zamudit user posted image user posted image user posted image

Pita user posted image  MMMM, ti dovolim, da jo iz istih jabolk spečeš ko mi pridemo user posted image

A ju tu user posted image  bodo pel na inauguraciji user posted image  Hudo user posted image  Sam to bo pestro, zna bit napet k najhuši krimič....

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
18.1.2009 22:01:49   
Februarka08
Hvala vsem za odgovoreuser posted image

Jencili, res grozna zgodbauser posted image ni bil to moj namen, sprožiti kakšno slabo zgodbo... saj vem, da se lahko iz heca zgodi kakšna tragedijauser posted image samo mi smo se fajn nasmejaliuser posted image

Zdaj pa vsem lepo nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
18.1.2009 22:03:52   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Hvala vsem za odgovoreuser posted image

Jencili, res grozna zgodbauser posted image ni bil to moj namen, sprožiti kakšno slabo zgodbo... saj vem, da se lahko iz heca zgodi kakšna tragedijauser posted image samo mi smo se fajn nasmejaliuser posted image

Zdaj pa vsem lepo nočkouser posted image

a si ti zalutala, da si ob tej uri na RR user posted image  user posted image  To ti res ni podobno user posted image

No, sej jaz pa tu dežuram, ker na TV nič ni, filma se nama pa ni ljubil gledat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2045
18.1.2009 22:04:32   
jencili
čeruser posted image ,

evo mene ravno iz Kranja. Dragega tko zvija, da je to noro in ko gre na wc gre že prov kri iz njega, tko da sm letela v dežurno po zdravila, da se vsaj malo k sebi spraviuser posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
18.1.2009 22:05:52   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čeruser posted image ,

evo mene ravno iz Kranja. Dragega tko zvija, da je to noro in ko gre na wc gre že prov kri iz njega, tko da sm letela v dežurno po zdravila, da se vsaj malo k sebi spraviuser posted image user posted image

user posted image  zadaj al spredaj user posted image  kaka zdravila pa, si šla k dr. al kako user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
18.1.2009 22:08:15   
mesecnica
Čer.

Misar - user posted image  za kino.
Blacky* - super, da si se naspala user posted image .
Stipe air force - user posted image  carica za dolgo spanje.
Mala_pikica - o bogi Luka user posted image  - spet bolan. Mu pošiljam user posted image user posted image user posted image , da bi čimprej ozdravel. Mi drugače tudi naši dajemo probiotike Biogaia. Jih full pohvalijo. Menda so BioGaia edini probiotik, ki je človeškega izvora (izoliran iz materinega mleka), vsi ostali so iz kravjega mleka. user posted image  To sem prebrala... Drugače pa naša Luna tudi količinsko bolj malo poje. In sicer: zjutraj ob cca. 9 do 10-ih poje mlečno kašico na 120ml AM. Nato sadno kašico cca. 100 ml do max. 150ml ob cca. 12-ih. Nato okoli 13-ih spije cca. 120ml AM. Potem gre spat. Ko se zbudi poje kosilo cca. 150 ml (ob 15.30). Nato popoldne še kakšen rižev vafelj ali kakšno sadno kašico ali banano ali rižev puding (vsega bolj malo). Nato ob 19.15 mlečno kašico na 150ml AM. Ob 21-ih ko gre spat spije še 120ml AM. Potem pa se zbudi okoli 23.30 in spije 150ml AM. In okoli 3.00 spije 180ml AM, pa še ob 6.00 do 7.00 spije 180ml AM. V glavnem ponoči še vedno full mleka spije.user posted image  Če ji dam vodo namesto mleka se kar neki premetava in ne more zaspat nazaj.user posted image  Mah - ne vem, kako jo naj odvadim tegale mleka ponoči...kakšen nasvet?
Ella79 - a vaša Zoja samo 1x podnevi spi? Ker naša gre ravno takrat nekje prvič spat kot Zoja, potem pa nič več.
Putina - user posted image  za krajši delavnik.
Pina-1 - user posted image  za torto. Full lepa. Kako si naredila to rožico?
MetiLu - user posted image  za šoping.
Blaža - vaš Blaž se mi ne zdi debel.user posted image  Je pa res velik fant in očitno res veliko rabi. Pa še eno ? zate. A lahko iz tiste sladkorne mase že prej naredim okraske za na torto npr. par dni prej???
Dolenjka - user posted image  za dolgo popoldansko spanje carice.
Febraurka08 - glede mleka sem že pri Mali_pikici napisala - se pravi, da poje vsak dan cca. 1 liter mleka user posted image user posted image user posted image . Uhhh...nisem še nikoli takole računala. Full ga še poje. Imamo pa posebno mleko za alergike Neocat.
Se mi zdajle zdi kar too much tega mleka user posted image user posted image user posted image . Drugače ste pa full lepe slikce naredili user posted image .
Jencili - uh me je kar streslo ob tej zgodbi user posted image user posted image user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
18.1.2009 22:10:05   
jencili

čeruser posted image ,

user posted image  zadaj al spredaj user posted image  kaka zdravila pa, si šla k dr. al kako user posted image

zadajuser posted image . Ne, šla sem v dežurno lekarno po Nilex, ker z nobeno hrano, pijačo in ogljem ne pomaga in zdej po dveh dneh je to že kr kriza, tko da sm letela po Linex, kateri naj bi edini dokazani pri tem pomagal - pa da vidmo!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
18.1.2009 22:14:15   
dolenjka

čeruser posted image ,

zadajuser posted image . Ne, šla sem v dežurno lekarno po Nilex, ker z nobeno hrano, pijačo in ogljem ne pomaga in zdej po dveh dneh je to že kr kriza, tko da sm letela po Linex, kateri naj bi edini dokazani pri tem pomagal - pa da vidmo!

Ja, linex je fajn, a pržganko si probal oz. tvoj user posted image  Cocacolo user posted image  veliko riža na vodi kuhanega user posted image hmmmmm upam, da bo do poroke dobr user posted image  user posted image  Ne,mal heca more bit, da vaju vsaj za sekundo nasmehnem, ker mora bit dizastr user posted image  user posted image

Mesečnica, a si ji probala kaj v mleko dat user posted image  Npr. mal rižolinota al pa česa podobnega, kot to naredi Blaža user posted image  Pa mislim, da je pri Valu od Blacky zaleglo user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Inhalator katere znamke je najboljši?
poopek

Inhalator katere znamke je najboljši?

medikoel ME 100 (64%)

laica 2003W (10%)

Kompresijski inhalator NE-C28-E Omron (7%)

Membranski inhalator SE 1700 (19%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!